Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Ерозията на българската нация, и нейното отстояване
Йордан_13 |
Публикувано на: 16.12.2010, 14:36
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
My Webpage
Сая съм вечер, сама самичка – ти ела, Аго Сюлмане, ти ела, ела (2) Свари ли ми щеш морна капийца, да дойда бела момице – да дойда, дойда Варила съм ти, пак ще ти сварем – ти ела, аго Сюлмане, ти ела, ела Стори ли ми щеш мечка дюшечка, да дойда, бела момице, да дойда, дойда Правила съм ти, пак ще ти сторем – ти ела, аго Сюлмане, ти ела, ела Легна ли щеш, на десна рока – да дойда, бела момице, да дойда; Легала съм ти и пак ще ти легна – ти ела, аго Сюлмане, ти ела, ела ==================================================== Тъй, да си дойдем на думата. Това е народна песен, която широко се рекламира в интернет, като "българска народна песен". Текста на песента визира прочутия гювендилък на една определена прослойка от нашите женуря, за които и днес - ефенди, мистър, мосю, хер са предпочитани в леглото. Едните принадлежаха към прослойката на американизиращото се поколение, другите към прослойката на чалгализиращото се. Дали изваждането на такива песни на бял свят, не е дело на някоя Соросова фондация? Песента е истинска срам за българската народност. Но в случая текста визира турнала вече фереджето българка, при която тече усилен процес на промиване на съзнанието, т.е. неговото ислямизиране, чийто краен резултат ще бъде загуба на национално съзнание, отделяне от българската народност и обособяване на измислената народност "помаци". Срам е наистина да изгубиш собствената си народност, но още по-срамно е да изгубиш свяст за нея. Затова някои радикални елементи сред българомохамеданите, искаха да се създаде отделна народност "помаци" - създадоха си сайтове в интернет, почнаха и да пропагандират "помашки песни". И Сорос да им плаща. От него става много ясно - момата е дашна, но към чужд на българската народност елемент. "Ага" е често срещано наименование сред българомохамеданите, титла, с която те се уреждат, след като сменят вярата си и изменят на народността си, т.е. продадът се скъпо, както днешните хашлаци и боклуци. В случая, обаче, агата е най-вероятно турчин, защото той нарича ислямизиралата се "бела момице", ако беше българомохамеданин, щеше да я назове по лично име и нямаше да използва тоя епитет, с който сам да охарактеризира себе си като "небял" или направо мургав циганин. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 16.12.2010, 14:45
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
А сега и ние да пуснем някои песни (мама ви деба рязана), записани допреди година в село Воденичарово, Старозагорско
Мама на Митра думаше: Митро льо, синко, Митро льо, Ти си турчина любила, Турчина – друговерина! Митра маме си думаше: Мър мамо, мър мила мамо! Ако си турчина, аз любя, Да даде Господ, мамо ма кога за вода отида летни дъждове да литнат, буйно ветрове да духнат, мене в небеса да дигнат! Де седя Господ да слуша, Митра за вода отишла – Летни са дъждове литнали, Буйни са ветрове духнали, Митра са в небеса дигнали. И Господ каил не стана, Митра майка си да лъже. Още една песен от село Воденичарово. Тъй де, да си дойдем за думата. Днешните моми, само малко зор да видат и веднага бегат при чичкото чужденец с многото пари или с много власт или с много добро професионално положение Ганкината стара майчица, Покрай зандана ходеше И си на Ганка думаше: Тук ли си Гане, тук ли си, в тия тъмни зандани? Тука съм, мамо, тука съм, Ала защо съм – руса ми коса окапа, Бяло ми лице повяхна! Майка на Ганка думаше – Хайде се Гане, откажи От нашта вера християнска, Дано са Гане отървеш От тия тъмни зандани! Мър мамо, мар мила мамо, Девет години как лежа в тия тъмни зандани, И още девет да лежа, пак няма да се откажа, от нашата вяра християнска! |
Георги-НЗ |
Публикувано на: 5.12.2011, 23:03
|
||||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 6-March 09 |
Ерозията на българската нация е нещо много отдавна започнато от убийците на българщината. В последните години са постигнати нови успехи. А тези успехи са благодарение на последователността през годините. В новата история като се почне от Шкорпил и Златарски и се свърши с Овчаров и "мита Батак" - все на малки стъпки са пребоядисвали нашата древна история, докато се стигне до един облик нямащ нищо общо с действителните събития и факти. Затова Европа мисли по следния начин:
Ето какво е казал холандския премиер в едно интервю, в което заблудата за нашата древна история е на 100%, както и това, че България се управлява от българи. Но не е виновен човека за това , че ни взема за мангали и пълни боклуци. Вината е в тези чифути, шабецгои и мафиоти дето от 60 години са ни Управляващи в парламента. Както и в съгласните българи с това И понеже сме под чуждо управление дълго време затова се е стигнало до тук Ето интервюто:
Човека си го каза най добре в последните изречения. След десетилетия мачкане от комунизма хората са деградирали и се съгласяват да ги мачкат, само и само да има лапане и пиячка. Не са останали свободни хора на духа, дето да се опълчат. Опълченци вече няма и ордите на Мрака си вилнеят наволя. Казаното от холандския премиер си го знаем най добре, но различно е когато го ни го рече добронамерено чуждоземец от далечни земи. Пародията е, че народа на Българите , който е създал модела за държавност още в дълбока древност е обявен, че е НЕСПОСОБЕН ДА СЪЗДАДЕ РАБОТЕЩА ДЪРЖАВА!!! Или казано по селски - краставичаря, че не разбира от красавици. Надявам се да не е за дълго така - след въздигането на Свещения Саракт - ние отново да дадем заразяващ пример на света как се прави държава. Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 5.12.2011, 23:52 -------------------- ????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
|
||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 6.12.2011, 2:40
|
Това интервю не ми прилича на изказване на политик от такава величина, т.е. премиер Просто е измислица, фалшименто. И като видиш сайта, ти става ясно Тия пичове, дето пишат там, нито историята им е ясна, нито политиката, просто провокират. Не е много ясно с каква цел и кой им плаща за това, да пишат по цял ден такива текстове. Явно е някоя партийна централа или симеоново-милиционерска будка.
|
idle |
Публикувано на: 7.7.2012, 13:19
|
Участник Група: Участници Съобщения: 137 Участник # 1 441 Дата на регистрация: 13-April 08 |
Пускам този репортаж тук, но ако админ-а прецени, да го премести в друга тема.
Става дума за езика и традициите на помашкото население отвъд границата с гръцко, около Ксанти. Много интересни факти се показват, пък макар и в рамките на 10-тина минути. Нагледно, на място и от обикновените хора, които живеят там и отстояват себе си, вече толкова години: http://www.youtube.com/watch?v=Ckh2TvQbu2M&feature=related На Хората им е дотегнало от простотия и доминантни интереси. Ето пак виждаме силните към момента съседи, които полагат неистови напъни да заличат всичко българско! Но пък нейсе, Небето гледа! И на тях ще им се увиди ако продължат да сеят отровни семена! |
idle |
Публикувано на: 11.12.2012, 13:27
|
Участник Група: Участници Съобщения: 137 Участник # 1 441 Дата на регистрация: 13-April 08 |
БЪЛГАРСКА ТЕРАПИЯ
По повод наближаващите Празници давам връзка към статия в блога на spаrotok за българската традиция на хранене. С оглед на предстоящите злоупотреби с мръвка и алкохоли от всякакъв вид в индустриални количества, споделям този добър информационен материал. Много е изговорено и изписано по темата, но бавно се настройват хората към по-адекватни навици и поведение спрямо трапезата си. Това влияе на цялостното възприятие и усещане за света. Не случайно умни глави казват, че "Ти си това което ядеш!". Редно е да отчетем и пагубното висене пред компютъра в работния или домашен офис - масова практика за голяма част от младите работещи хора. Мисля че всеки би могъл да вземе нещо за себе си от този материал. "...Нашия народ често е впечатлявал чужденците. Прекосили границата ни, те са виждали силни, снажни и жизнени хора. Дошлите отдалече са се възхищавали на невероятата красота на българските жени, на трудолюбието на млади и стари, а и на крепкото здраве, което е позволявало на хората да станат столетници. Особените качества на българите не са просто Божия благословия. Те не са възникнали случайно, а са плод на определен начин на живот. Този начин на живот има изключително дълга традиция. Векове наред предците ни са оставали верни на своите наследени навици и обичаи. Хранели са се умерено, бих казал дори, че са съществували неписани правила какво, кога и как да се яде. Почти цялото население на страната ни се е занимавало с физически труд, като е идвало и допълнително раздвижване на тялото благодарение на хората и ръчениците." Ето и цялата статия: БЪЛГАРСКА ТЕРАПИЯ В добавка давам и статията за изследването на доктор Уестън А. Прайс, от Америка, който е останал удивен от порядките при хранене на българите и резултатите, които се постигат по този начин. Знам че мърморенето в момента е национален спорт-доста добре развит и масово практикуван в ежедневието. Какви ли не причини и доводи се изтъкват само и само да се избегне усилието да се потруди човек за нещо ново и различно, което да му даде по-добро същесвтуване. Страшни са апатията и инерцията доминиращи навсякъде в ежедневието ни! И така какво по-добро начало за промяна от храната?!! Мъдростта на традиционната българска храна и д-р Уестън А. Прайс |
Петър. |
Публикувано на: 14.7.2017, 22:22
|
Участник Група: Участници Съобщения: 450 Участник # 5 893 Дата на регистрация: 30-March 13 |
Тема, която много често занимава мислите ми.Понеже често виждам хубави бели момичета да се дават на грозни,миризливи и кирливи мангали...
Искам да кажа едно!Това няма да бъде допуснато в Българският Саракт!Всяка една българка ще има избор.Ако иска да е с мангал, няма проблем.Желанието й ще бъде удовлетворено, но тя вече престава да бъде българка и Саракта ще й отнеме българското гражданство, всякакви имоти и право да живее или да пребивава в България.Виждате ли?Българският Саракт не налага диктатура!Не ви харесва?Волята на Тангра е такава!Не ми вярвате на мен, който съм никой?Няма значение! Великите български души могат да се преродят само в генитично чисти български семейства макар и по някой път тези семейства да не са с най-чистото българско самосъзнание.Но, въпреки това са генетично чисти!Няма да позволим на тези, които пропагандират интернационалните връзки да спрат прераждането на българите! За да съществува България, Българският Саракт, Българският народ, това трябва да е така! Българският Саракт не е длъжен на никоя народност, общност или личност!Той е за българите!Българската територия е за българите!Така е повелил Тангра! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 19.7.2017, 11:15
|
Това не бива да ви учудва. Българите, особено поколенията 90-ти набор нататъка, биват ожесточено дебългаризирани и циганизирани, културно, че и биологически. Българите ще бъдат просто претопени, защото с демографската асимилация, успоредно върви и културната. Когато се чалгосаш, а то почти всички ученици днес гледам, са чалгосани, ти попиваш "културните особености" на евреите, турците и циганите. След туй да имаш деца от тях е само на една ръка разстояние. Изселилите се, ще бъдат асимилирани от афро-азиатците в чужбина, а останалите тук, ще бъдат претопени от турско-циганската сган. Българите и сега липсват, поне за мен, какво остава да ги търсим в бъдещите поколения. https://ibtnews.bg/2017/07/18/%D0%B7%D0%B0%...80%D0%BE%D0%B4/ "Хайдутите са кръвожадни престъпници, които всяват смут, грабят, колят, бесят и всяват смут сред покорната рая… Нищо за идеалите… Нищо за порива към свобода… Нищо за героизма на опълчилите се… Нищо за пролятата невинна кръв… Нищо!!!" То и сега е така. И тогава е било така. Имало е краища в България, където кът излезеш айдутин, след 3 дни ти носят главата на мегданя, а ако оцелееш, не хайдутуваш в този край. Не. Роден си там, излязъл си айдутин оттам, но не хайдутуваш. Хайдутуваш другаде. Тези краища нямат песни за славни войводи и техните борби, имат песни от рода, например, затуй как майка, продала нива и купила пушка на сина си, айдтин да бъде, па те след 3 дни турците го фанали? Как става това? Ясно е, че селото солидарно го е предало. Та израза е точен "всяват смут сред покорната рая…" ; "Москофът буни раята", тоя израз е верен дори днес. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 20.7.2017, 18:18
|
Българинът ще е първият самосъздал се глобалист, "гражданин на света", по една проста причина - дълбоко мрази себе си и всяка минута, отхвърля своят идентитет с радост приемайки всичко "чуждо и напредничаво" за свое.
Оруел преди 13 минути 90 процента от патриотичните ни песни ще бъдат цензурирани. Още Левски, Ботев , Бенковски..всички паметници и портрети ще бъдат свалени и унищожени.Скоро ще пуснат и програма по "деетнификация" на населението, подобно на денацификацията проведена в Германия. Ха си споменал нещо на етническа основа и в панделника, или още по добре - направо глобата ти се снема от електронните парици в рамките на 30 секунди. Брюксел знае,чува, вижда и наказва.Мечтата на бюрократа! Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2017/07/15/gab...-nasilie.347412 |
Zdravec |
Публикувано на: 14.2.2018, 12:47
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 5 Участник # 43 745 Дата на регистрация: 11-January 18 |
"Само 21 процента от българите са съгласни детето им да има връзка с чернокож партньор (карти)"
Тука обаче ако беха казали "богат негър от НБА" примерно, процентът дали нямаше леко да скокне "Резултатите варират в широки граници. В Швеция 89 процента от хората нямат нищо против детето им да има връзка с младеж или момиче с шоколадов цвят на кожата. Същото дажи за 85% от гражданите на Великото Херцогство Люксембург, за 83 процента от холандците, 82 процента от датчаните и 81 процента от британците." Лицемерие и конформизъм бесно са се настанили в иначе "развитите" западни държави. Некакси не им вервам на европците, че са откровени по тоя въпрос, а проценти дето са изкарали не виждам как ще са чак толкова високи https://offnews.bg/obshtestvo/samo-21-protc...s-c-674830.html |
Йордан_13 |
Публикувано на: 15.2.2018, 0:33
|
||
"Новият закон ще позволи на фирмите в България вече да наемат до 35 % чужденци от страни извън ЕС. Досега действаше ограничението броят им да е до 10%. Но този процент вече не бил достатъчен, смятат от управляващото мнозинство." Бойко вече не пита българите, какво искат, той им го налага. Ето ти го закона, който ще вкара достатъчно млади мигри със стърчащи чушлета, които ще заплодят младите български девойки. Никой няма да пита, ни родителите, ни девойките! Виж как е в Италия - берат си вкусни гаджета от улицата, ебът ги и след това ги ядът! |
||