Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (15) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » ( последно съобщение ) |
Само не разбрах,Вие отричате Христос или, се бъркам..!?
Калоян |
Публикувано на: 17.2.2006, 15:54
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 199 Участник # 249 Дата на регистрация: 13-February 06 |
И как ще стане това като преди няколко години някои висши духовници се похвалиха че са масони? -------------------- ?????? ?? ??? ?? ?????,?? ??? ???????? ????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ????????? ???????!!!
|
||
Eлтимир |
Публикувано на: 17.2.2006, 16:12
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Щом ти признаваш тоя факт, то защо искаш от нас да застанем на страната на масоните и българоубийците? И е редно да те попитам ти кой си и на чия страна си?
-------------------- |
Admin |
Публикувано на: 17.2.2006, 16:22
|
Участник Група: Админ Съобщения: 193 Участник # 1 Дата на регистрация: 30-June 05 |
Всъщност коя е най-гнусната организация в момента? Църквата. Сигурно някой сатанистки клуб е по-морален. Комунисти, ченгета, масони, педали, педофили, мафиози, бизнес, разврат, хрантутничество, свещоливници, събиране на дебелите наеми от имотите....
Пък самото християнство, ако трябва да се махат гадните наслагвания, то накрая нищо няма да остане освен това, което е взето от предишните вярвания и сетне обявено за християнско. |
Калоян |
Публикувано на: 17.2.2006, 16:29
|
Участник Група: Участници Съобщения: 199 Участник # 249 Дата на регистрация: 13-February 06 |
Аz не ви карам да zаставате на която и да е било страна.Както каzах вече-църквата не е съставена само от висшият клир.Това че там има стари кадри на ДС е големият проблем. Но нима искаш да ми кажеш,че абсолютно всички свещенници са масони? Нима няма наистина отдадени на Бога хора?Аz вярвам в Бог и в Православието.Битката срещу тях вzе своите жертви.Но на всекиму своето.
-------------------- ?????? ?? ??? ?? ?????,?? ??? ???????? ????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ????????? ???????!!!
|
Admin |
Публикувано на: 17.2.2006, 18:29
|
||
Участник Група: Админ Съобщения: 193 Участник # 1 Дата на регистрация: 30-June 05 |
Струва ми се, че някой е разбрал неправилно този текст, когато го беше пуснал Елтимир. Сега го публикувах наново. http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...4292&fullsize=1 |
||
Bell |
Публикувано на: 18.2.2006, 4:21
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Аз мисля че е смешно да се намеква , че едва ли не православието е най-голямата мафия и някви такива сякаш някой може да ми посочи институция която да не е гнила-само една??????? Хората са скапани и стават все по-скапани. А в православната църква работят обикновени хора и те както и парламента ни отразяват цялото ни общество! Както във всяка среда се намират свестни хора така и сред църковните служители има свестни хора. А какво ще кажете за отец Боян Саръев? Някой чел ли е неговата книга?? Това е човекът , който чувства като своя мисия да покръства хора в родопите и го прави. Негови са думите : "Това е изказването на Боян Саръев, че ДПС има някакъв план за откъсване на част от територията на България." Потърсете неговата книга “Гласът на викащия в пустинята” в нея се расказва всичко. Аз доста се учудих на нещата които прочетох. " На 18 април 1990 г. се учредява Движението за християнство и прогрес “Св. Йоан Предтеча”, чиято върховна цел е да върне потомците на помохамеданчените насила българи в лоното на Православната църква. Така се стига и до масовата кръщенка на 18 май 1991 г. в храма “Св. Богородица” и до изричането на спасителните думи: Кръщават се Божиите раби - Момчил, Ралица, Огнян, Севда, Илица... Макар че не е толкова важно как ще се наричат хората, както казва именитият отец, по-важно е да си останат хора и да се обичат, и тяхната чистота и наивност да не се използва за временни политически цели, по-важно е да получат цялата любов, която заслужават, и да разберат, че са равноправни и желани. "
Помислете и над тези неща...!!!! |
||
Bell |
Публикувано на: 18.2.2006, 4:46
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Вижте това интерю-много е интересно според мен!
Чувала съм да казват че той самия бил помак и че искал пари да прави от религията и тн. Но незнам дали тея неща са цялата истина, в крайна сметка е по-важно да се тегли чертата и да се гледа какво е добре за БГ и със сигурност е по-добре помаци и мюсюлмани да се покръстват.... Многоме впечатли това изказване че българинът на всичко казва Не-и е така.... |
||
Eлена |
Публикувано на: 18.2.2006, 9:29
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 213 Дата на регистрация: 13-December 05 |
Ангел Грънчаров-Елтимир, "Кръгове" ("Червена книга") -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
||
Публикувано на: 12.3.2006, 1:31
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
за всяка религия има място под слънцето ,но фанатиците са цирея от които може да се вмирише всяка религия
умния ще вземе от всеки поток вода по пътя си ,докато простия ще седи вътре в ,,неговия си,, и пръскайки доближилите го странници за доказателство ,че само неговата вода става за пиене не вижда как размътва и разкалва иначе принципно добрата за пиене вода..... и хората почват да го отбягват |
Azerath |
Публикувано на: 12.3.2006, 2:17
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Това някакъв чифутски принцип ли е? Аз понеже съм прост и да попитам. -------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
||
Raubtier |
Публикувано на: 15.3.2006, 16:07
|
Читател Група: Участници Съобщения: 24 Участник # 270 Дата на регистрация: 2-March 06 |
Мисля си че Inranxan по-скоро тълкува онази заповед "Не споменавай напразно името Божие"...не се сещам коя подред беше...
Колкото до Християнството и Христос...Май въпросът "Христос ли отричате" е доста некоректно зададен...някой по-горе беше писал,че Христос е историческа личност..никой не отрича личността му. Отделен е въпроса,че евреите го плюят и отричат...защото те още си чакат месията...хах. Лично аз не симпатизирам на християнската религия, според мойто скромно мнение в Библията има хиляди противоречия и манипулации. Другото което е, всичките ни обичаи и обреди, които за съжаление все по-малко хора спазват и тачат, са си прабългарски обичаи...но облечени в хирстианската символика, щото когато буквално са ни натресли Християнството...българите по-някакъв начин е трябвало да бъдат привлечени към новата религия..Какъв по-добър начин от това да се запазят обичаите, но да им се притурят християнски символи...?! Мога да дам много примери но, но няма смисъл,защото всички ги знаем! Библията поражда много въпроси...аз си мисля,че нещо което поражда въпроси и противоречия..не би могло да е истина, или поне не абсолютната истина!! |
Raubtier |
Публикувано на: 15.3.2006, 16:09
|
Читател Група: Участници Съобщения: 24 Участник # 270 Дата на регистрация: 2-March 06 |
А да..и какво е общото между национализма и религията?! Дори и да има...християнството не е българска религия!!!
|
TanCron |
Публикувано на: 15.3.2006, 20:20
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 53 Участник # 293 Дата на регистрация: 15-March 06 |
Е как може да е истина нещо което е било създадено с "политическа цел" - а именно да се управлява масата - всъщност библията си е можеби наи-успешният метод досега с които шепа народ е успял да маниполира и управлява - почти целият свят - Коранът също имайки се предвид че той пък е заимстван от библията и донякъде я копира! Изобщо подобни религии - са само едно добро, ефтино и умело средство за управление на масите - нищо повече и е нормално с годините да възникнат противоречия, въпроси и други неща в тях! Колкото до това за българските обичаи съм напулно съгласен с теб и те подкрепям в това ти изказване изцяло! |
||
Eлена |
Публикувано на: 15.3.2006, 20:54
|
Участник Група: Участници Съобщения: 138 Участник # 213 Дата на регистрация: 13-December 05 |
Що не почетете мъничко "Материали", а? На повечето ви въпроси, отговорите са тук:
http://www.voininatangra.org/modules/xfsec...hp?articleid=11 http://www.voininatangra.org/modules/xfsec...p?articleid=240 Ще ви изровя и още линкове и ЦИТАТИ. Най-добре прочетете "Материали"/Тенгрианство и ... после другите раздели. Всичко си е прилежно описано и просто иска да бъде ПРОЧЕТЕНО. А сега най-малко е време да коментираме кой е христианин, кой изповядва Друга религия ... БЪЛГАРИТЕ сме подложени на геноцид. Да усетихте, че КОЛОБЪР ви зове за ДЕЙСТВИЕ? И ви го пише ПРЯКО - в друга тема. Ще попълваМЕ пропуските в знанията СИ с "попътно ЧЕТЕНЕ". -------------------- ???! ??????? ? ????!
|
Sith |
Публикувано на: 17.3.2006, 17:41
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 8 Участник # 294 Дата на регистрация: 17-March 06 |
Интересно ми е, когато в Деня на Страшния Съд се изправите пред Христос, и се огледате наоколо и разберете, че Тангра го няма, какво ще правите тогава
|
Страници: (15) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » |