www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Истинско бедствие

Страници: (4) « първа ... 2 3 [4]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Истинско бедствие, Българската болест
anti666
Публикувано на: 28.11.2010, 23:01
Quote Post

Приготви се земни човеко, времето на Четвъртото измерение ще стане реално ...

Много думи, научни терминологии и прочее само за да кажат нещо по-така. Което ние от хилядолетия си го знаем и го наричаме с простичката дума Отключено небе. И го отбелязваме всяка година с ритуалите около Коледа и поганните дни.
Случайно или не започващи с Еднажден - 22.12, българската Нова година.

Хората, които не са настроени спрямо бъдещето просто се отсейват,но това е друга тема

Напротив, това е много важна тема и засяга не само хората, но и онези другомерни същности или прилепчивости. Щото отсейването ще засяга и тях, даже най-вече за тия, дето нямат земен характер и нямат работа на планетата ни. В крайните години са се развъдили прекалено много и си е верно време за прочистване. Заедно с главната им в йерархията, дето се крие на тъмната страна на луната да не я жилне Слънцето.
Няма такива сили позитивни и негативни. Има една сила, която действа според закона - съзидава или разрушава в зависимост от коя страна на монетата е

Към това няма какво да се добави, то е в основата на антигравитацията - бъдещия транспорт в Саракта. Казано си е ясно и точно;
iss
Публикувано на: 12.6.2011, 21:23
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

Изнамериха ваксина против влечението към духовното
Вирусът (който представлява и самата ваксина) ще имунизира срещу този ген VMAT2 (наричан още Божия ген) и резултатът ще е този, който показах – фанатикът ще бъде превърнат в нормален човек.“
http://www.ivanstamenov.com/2011/06/3007/
PM
Йордан_13
Публикувано на: 12.6.2011, 22:41
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 697
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (iss @ 12.6.2011, 21:23 )
Изнамериха ваксина против влечението към духовното
Вирусът (който представлява и самата ваксина) ще имунизира срещу този ген VMAT2 (наричан още Божия ген) и резултатът ще е този, който показах – фанатикът ще бъде превърнат в нормален човек.“
http://www.ivanstamenov.com/2011/06/3007/

Тази ваксина при нас вече бе изпробвана, наричаше се комунизъм/атеизъм. И въпреки, че нанесе страхотни поражения върху светогледа на цели поколения, тя не успя.
PMEmail Poster
iss
Quote Post

Отдаден

Участник # 365

ГЛЕДАЙТЕ ВАЖНИЯ ДОК. ФИЛМ „НАЦИЯ НА ВАКСИНИТЕ“ (VACCINE NATION, 2008)!
Режисьор: д-р Гари Нал http://www.garynull.com/
ЕДИН РАЗТЪРСВАЩ ФИЛМ ЗА ИСТИНСКОТО ЕСТЕСТВО НА ВАКСИНИТЕ!

Превод и субтитри:
Александър Василев и Христо Цанков

Торент-линк в Арена:
http://arenabg.com/details.php?id=6069ab6b...a7584b0ca038fd9

Торент-линк в Замунда:
http://zamunda.net/details.php?id=266667&hit=1

Този филм не се нуждае от реклама! Спечелил няколко фестивални награди, документалният филм на д-р Гари Нал разкрива черния свят на ваксините в неговата истинска светлина! Как ваксините увреждат бебетата и децата и предизвикват смъртта на няколко хиляди бебета ежегодно в САЩ и как невинни родители биват обвинени и осъдени на доживотен затвор заради смъртта на своите бебета – това е темата на този разтърсващ филм! Мнозина родители може би за първи път ще научат, че ваксините съдържат високо токсични и смъртоносни вещества, които вкарани в крехкия детски организъм, полагат основата на огромен брой тежки хронични, неврологични и автоимунни заболявания, съпроводени с временна или трайна инвалидизация! Разказите на родителите на пострадалите и убити от ваксините деца са покъртителни! Всички заявяват единодушно, че ако биха могли да се върнат назад, никога не биха ваксинирали децата си!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО ВАЖНАТА СТАТИЯ НА Д-Р ГАРИ НАЛ И РИЧАРД ГЕЙЛ „ЧЕРНИЯТ СВЯТ НА ВАКСИНИТЕ – КАКВО НЕ ПИШЕ НА ТЕХНИТЕ ЕТИКЕТИ?“.

Върховно доказателство, че ваксините се използват от световния елит за депопулация на населението! http://www.youtube.com/watch?v=6WQtRI7A064

Бил Гейтс, собственик на „Микрософт“: „Светът днес има население от 6.8 млрд. души, които скоро ще станат 9 милиарда. Но ако си свършим добре работата чрез новите ваксини, „Здравеопазването“ и здравните служби по репродукцията, може би ще го намалим с 10-15 %!“.

PM
18j
Публикувано на: 16.6.2011, 11:25
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 151
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11

Прочетох по диагонала това дето гойчето го пише толкова научно и старателно. Друнвало Мелхизедек описва приблизително същото - по-достъпно и с по-прости думи и за холограмата и за вибрациите.. Похвално е, че гойчето се опитва да обхване всички феномени които ще сполетят Земята и наистина толкова феномени наведнъж незнам кога преди са съвпадали,
НО МИСЪЛТА МИ Е ЗА ОТНОШЕНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ СПРЯМО Учението на Мелхизедек и другите учения - И СПРЯМО култа към Тангра.

Свещенниците Мелхизедеци явно са съзнание, което идва от звездата (съзвездие) Сириус. Именно около него е еклиптиката на Слънчевата система с цикъл десетки хиляди години (колко точно - различните автори ги определят от 26 000 до 260 000 години) и според тази цикличност в момента навлизаме в епоха наречена Сатя Юга. Понеже се приближаваме до Сириус - се повишават вибрациите на Слънчевата система. А понеже навлизаме в йонните лъчения на съзвездието Водолей се нарича епохата на Водолея. Друнвало М. дори е дал някакви техники-практики за повишаване на вибрациите на тялото в синхрон с предстоящото преминаване в "4-то измерение" - браво - похвално! С практика и размисъл, обаче съм стигнал до едно:

НО. Ние - Българите - бидейки СЛЪНЧЕВ народ - не би трябвало да прескачаме нашия Господар - колкото и по-могъща да е енергията на Сириус от тази на Слънцето. Според мен всеки трябва да си гони следващото ниво в Йерархията и да се прекланя пред прекия си Господар.
Освен това мисля, че каквато и енергия, с каквато и мощ да навлезе в Слънчевата система - тя преминава Санкцията на Слънцето и То я разпределя в системата.
Освен това - ако Българските Владетели - от Бога наместници - са съзнание изпратено от Плеядите (както подразбирам от този сайт) - ние Българите в никакъв случай не бива да се кланяме на разни енергии от Сириус или други съзвездия. Нашият път е друг! Звездният път на Българските души се бележи от Слънцето и Плеядите.

Не е случайно дето баба Ванга казва (цитирам по памет): >Блажени са народите, които имат звезда. Обречени на гибел са онези, които имат само планета. А Българите имат не една звезда, а цяло съзвездие." Дълго съм разсъждавал над тази мисъл. И мога да благодаря на сайта на Движението, че получих някои подсказки.

Учението на Мелхизедек явно е предназначено за народи, за хора, които си нямат звезда. Така - чрез техниките, които Друвало ПРОДАВА той отвлича съзнанието им към неговата звезда, която явно е мощен фактор за Слънчевата система и планетата Земя. Но ние - Българите - нашето съзнание клони в друга посока. Защото ако Сириус представлява две звезди - Плеядите са десет! И ако прецесията на Слънчевата система около Сириус е несиметрична, то влиянието на Плеядите може би е константа.

И тук мога само да изразя съжаление, че до нас Българите достигат най-различни четива и най-разнообразни информации за други учения и техники, но нашето си Слънчево учение е забулено в мъгла. Нито техники за контрол на Енергията, нито подсказки относно звездния ни произход. Надявам се това да е заради Проклятието - този мрак в който тъне Слънчевата вера. Един Спас Мавров има, но и нему не е дадено да навлезе в детайли. Друго обяснение, което мога да си дам е, че Слънчевият култ е опасен за непосветените - за онези души които не познават по произход Тайните на Вселената. И ако е така - сърцето ми се изпълва с радост, защото тежко му на врага - в деня когато се реши, че Проклятието може да се вдигне.
PM
iss
Quote Post

Отдаден

Участник # 365

QUOTE (18j @ 16.6.2011, 11:25 )
И тук мога само да изразя съжаление, че до нас Българите достигат най-различни четива и най-разнообразни информации за други учения и техники, но нашето си Слънчево учение е забулено в мъгла. Нито техники за контрол на Енергията, нито подсказки относно звездния ни произход. Надявам се това да е заради Проклятието - този мрак в който тъне Слънчевата вера. Един Спас Мавров има, но и нему не е дадено да навлезе в детайли. Друго обяснение, което мога да си дам е, че Слънчевият култ е опасен за непосветените - за онези души които не познават по произход Тайните на Вселената. И ако е така - сърцето ми се изпълва с радост, защото тежко му на врага - в деня когато се реши, че Проклятието може да се вдигне.

В " Балканите - жлеза на времето" са дадени някои техники и практики - предупреждения и указания.Ето част от тях:
http://www.iskri.net/articles.php?lng=bg&pg=16
Ако прегледаш книгата ,ще откриеш и другите...
Прегледай и :

СУГЕСТОПЕДИЯ

на проф. д-р Георги Лозанов
...и ако ти е ДАДЕНО smil3dbd4e398ff7b.gif ще намериш "бисерчетата"
http://bglog.net/Obrazovanie/23280
http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=...CF%C5%C4%C8%DF+
PM
18j
Публикувано на: 17.6.2011, 12:25
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 151
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11

smil4334ad1724132.gif

Благодаря Исс за информацията. Упражненията от "Балканите - жлеза на времето" са ефикасни за облекчаване на напрежението в гръбначния стълб, но не са достатъчни. По принцип има по-съществени елементи в четивата на Мавров...

А сугестопедия звучи готино - май по едно време самичък разсъждавах и прилагах подобни методи за самоусъвършенстване. Прекланям се пред Българина, който е успял да ги систематизира в четиво и да ги направи известни пред света. Някога в Българските селища - децата са били възпитавани от всички, а не само от родителите - сигурно според прийомите описани от д-р Лозанов. Само мога да се надявам, че старите традиции скоро ще се възродят.

Но мисълта ми като че ли беше за техники-за-по-напреднали от тези, които препоръчваш, а именно те ми се струват оскъдни.
В смисъл, ако на човек му е "дадено" ще разбере, че знанията и уменията на Колобрите отиват далеч отвъд способите за усвояване на знания от типа сугестопедия, от техниките за усъвършенстване на физиката от типа йога и от техниките за контрол на енергийната циркулация от типа медитация...
Разбира се трябва от някъде да се започне - защото Пътят е дълъг. И ако си наясно от къде да се тръгне и си наясно до къде се стига - въпроса е от къде да се мине по-напряко и ТОВА е голямата тайна...

Лично в момента мога друго да препоръчам на "търсещите". Ако все пак е налично усещане за Вибрацията и Циркулацията - изключително важно е да се поддържа изправен гръбначния стълб - за да не се затормозява Циркулацията. За да се осъществява нещо, което Алис Бейли нарича "децентрализация". Поради повишените енергийни постъпления към Земята - изправеният гръбначен стълб осигурява свободно нахлуване на енергиите от Висшите нива до слънчевия сплит и надолу. По този начин се гарантира, че съзнанието остава чисто от низките енергии, а те слизат там от където са дошли. Като се добави съзнателно съблюдаване на морални норми и съзнателно освбождаване от егоистични пориви - "търсещият" вече е на прав път.
Ако някой по невнимание стои леко прегърбен - мога да дам гаранция, че усилието да поддържа гръбначния си стълб постоянно изправен - ще даде значими резултати и до два-три месеца живота му ще се промени. Знаците ще станат осезаеми, ориентацията ще се подобри, отговорите ще се получават - разни неща, които наричаме абстракно "даване". Спасението за Българите е по-просто отколкото изглежда в някои книжки.
PM
iss
Публикувано на: 19.9.2011, 12:56
Quote Post

Отдаден

Участник # 365

QUOTE (18j @ 17.6.2011, 15:25 )

Но мисълта ми като че ли беше за техники-за-по-напреднали от тези, които препоръчваш, а именно те ми се струват оскъдни.
В смисъл, ако на човек му е "дадено" ще разбере, че знанията и уменията на Колобрите отиват далеч отвъд способите за усвояване на знания от типа сугестопедия, от техниките за усъвършенстване на физиката от типа йога и от техниките за контрол на енергийната циркулация от типа медитация...
Разбира се трябва от някъде да се започне - защото Пътят е дълъг. И ако си наясно от къде да се тръгне и си наясно до къде се стига - въпроса е от къде да се мине по-напряко и ТОВА е голямата тайна...

Преглеждах форума търсейки подходяща тема за да препоръчам един филм,който много ме впечатли относно племенното единство и отношение,оцеляването и ролята на мъжа и жената в борбата за оцеляване
http://subsland.com/subtitles/Shadow.of.th...chet-21522.html
...и ме привлече твоя коментар,на който може би не съм отговорила,защото не искам да давам подвеждаща информация...защото пътищата за всеки са различни - както и възприятията,но от тогава минаха близо три месеца и през това време аз попаднах на една книга,която мисля че е ключ,към това за което говорим.Книгата е "Чудото на мигновеното изцеление" от Франк Кинслоу.Техниката описана там е на достъпен език и до резултатите се стига лесно,което от своя страна е ключ не само за лечение.
http://www.book.store.bg/cgi-bin/catalog.cgi#rating
Квантовата синхронизация (това е метода описан в книгата)е ключа,който хора,които са го усвоили прилагат в различни житейски ситуации като например МЕТОДЪТ НА ЗДЕНКО ДОМАНЧИЧ http://www.metoddomancic.info/index.html
Извинявай ако се отклонявам от конкретното,което търсиш - моята логика сега е насочена към децата с увреждания и техните родители,защото в работата с тези деца се наблюдава един парадокс - ако се постигне впечатляващ за проблема напредък с детето - след няколко дни в семейната среда резултата се губи и това е (вече съм убедена) заради стреса в родителите...или накратко казано като знаем за свойствата на човешкото сърце (в една от темите за "лина" писах малко)и усвоявайки "квантовата синхронизация"(абсолютно достъпна за всеки) отключваме в себе си потенциал,който действа и на всеки с който общуваме...да не говорим пък,че с напредване на тази техника и познанията за "морфологичното поле" митовете и легендите започват да оживяват и да не ни се струват фантастични smil4334ad1724132.gif
...има още една техника,на която все не ми остава време да отдам почтенно място,която е свързана с кармичната поправка- С.Мавров говори за "Седемте сина на словото" и това е първото,което трябва да се овладее,но не ни казва как-седемте сина на словото са гласните звуци - ще изпробвам техниката и тогава ще дам мнение за нея smil3dbd4e398ff7b.gif
PM
meander
Публикувано на: 27.9.2011, 13:22
Quote Post

Участник

Съобщения: 53
Участник # 2 124
Дата на регистрация: 22-January 10

Здравей iss
цитат:
Извинявай ако се отклонявам от конкретното,което търсиш - моята логика сега е насочена към децата с увреждания и техните родители,защото в работата с тези деца се наблюдава един парадокс - ако се постигне впечатляващ за проблема напредък с детето - след няколко дни в семейната среда резултата се губи и това е (вече съм убедена) заради стреса в родителите..

Ето ти един проверен метод,работи и е широкоспектърен.
Аз правя нещо което ми помага.Слагам си до главата(за през ноща) половин чаша налята от мен вода.Която докато я наливам я гледам и си казвам наум - наливам си чиста и животворна вода.Ако я изпия през ноща , ставам и пак така си наливам.На сутринта когато се облека изпивам водата в чашата със мисъл - пия чиста и животворна вода.След известно време ефекта е поразителен,и даже хора които са ме поръчвали минават да видят какво става.
Важно условие е да се погрижите за имунната си система и със билки ако има нужда.

Отмива се всяка енергийна обработка,и човека остава чист от намеси.Продължителността му е да стане начин на живот.След отмиването започва регенериране на увреденото.Знанието е много старо и е българско, и е само за българи(засега).
Живи и здрави.
PM

Topic OptionsСтраници: (4) « първа ... 2 3 [4]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020