Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 2 [3] ( последно съобщение ) |
Франция иска карантина за България
Йордан_13 |
Публикувано на: 5.3.2012, 2:17
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
И като влезе в Ченген, какво? Какъв ти е келепиреца на тебе от тая работа? аз пък смятам, като дойда на власт, да изкарам България от ЕС и да затворя границите. Тебе ще те оставя от другата страна, Може откъм Сръбско д ате оставя, да тис е порадват "брачята србе"или на "брачята турки" да те оставя, кво шъ кайш? От другата страна на Дунав, няма да те оставя, тъй като това е отвъддунавска България и аз смятам Дунава отново да тече през средата на Българската империя.
|
AtilaArian |
Публикувано на: 5.3.2012, 3:00
|
|
Боли ме фара за Ченген.
За мен като Бълг-Арин е важно да Запалим Волга и Балканите така като гори Кавказ и да прочистим Земите на Бълг-арите от Хазарската измет и нейните славянски лайна. Аз със Шумадийски славянски свине и турски дегенерати продукт на Юдейте си бърша подметките на обувките преди да им резна зелките, нещо което се практикува повече от успешно от нашите братя в Кавказ срещу Руската Окупационна и Терористична измет . А на теб като ти спрат помощите от Блядистанското посолство какво ще ручаш и къде ще те денем, в Сибир да те клатят жълтите маймуни или при Хуьо Чавес да те шибат червени индиански шебеци Какво е това руснак ? Да не е порода Български рогат добитък развъждан предимно около българския обор МОСХА(МОСКВА) основан 1068 година от христа от Българския цар Ахад Мосха(1061-1076) Руската нация е продукт на Любовта между Българско Арийско Говедо и Хазарска Педерастка Свиня кланяща се на Фалоса Заплождането е станало в старата Българска столица Бащу (Киев) а виновник е Угор Лачин (Игор Рюриков) издънка на рода ДУЛО. Угоре, Угоре Тангра ли ти изпи мозъка та изпусна от обора Българските Говеда, хазарските пачаври само това и чакаха свалиха гащите и те ти сега съвременните ИЗРОДИ наречени Руснаци. Тази Измислена държава наречена Русия 1.Българи я Създадоха 2.Българи я Култивираха 3.Българи ще я Ликвидират. КАЗАХ !!!!!!!!!!!!!!! Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска. Ние Наследниците на Императорския род ДУЛО ще Ликвидираме този 133 годишен Руско-Турски КЕНЕФ и Възстановим Българската държава ЗЕМЯТА Е БЪЛГАРСКА - ДЪРЖАВАТА ХАЗАРСКА - ДА СЕ ЛИКВИДИРА ЕДИН КАН--ЕДИН БОГ--ЕДИН НАРОД---БЪЛГАРИ Истината за България и Българите в първия Български сайт: http://www.bulgarya.co.cc |
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 5.3.2012, 3:08
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Аз не живея от помощи мойто момче, а от това, дето ще посея в земята. За разлика от тебе, дето те купиха гробовете, след оная случка с газовия пистолет в автобуса. Така ли се отвлича рейс бе, момче? За колко галагана те купиха Тиквата и Цвък, я кажи сега. чудеса, а ако имам властта, вервай ми, жална ви майка. виж кво прави твоя попечител Тиквата - точи резерва, скоро, като свие парите, ще останеш без спонсорство и ще залезеш безславно. Можеш да ми станеш прислуга на нивата. Имам нужда от един луд като тебе да превива гръб, заедно с мене. Какво ще кажеш? |
||
AtilaArian |
Публикувано на: 5.3.2012, 11:08
|
|
Не съм сигурен дали трудът краси човека, но съм повече от убеден че кърската работа води до безвъзвратно увреждане на мозъчните тъкани и перманентно изглаждане на мозъчната кора, а като прибавим и поемането на промишлено количество огнена вода в която да удавим мъката...резултата не закъснява, за справка питайте Ботевградските славяно мангали
Само съвършен идиот може да ме сравнява с Рязана Севлиевска Потурнашка Милиционерска пачавра участвала в активното мероприятие на ДанС по отвличането на автобуса. Аз съм АТИЛА от Татар Пазарджик и със на Сертов Педерастките Курви от Държавна сигурност и на Грозданов завършил РАБФАК в Москва селските Копелета от Гей БОБ-а си правя гаргара. Пазарджишкото Милиционерско Говедо е доказано най-тъпото Говедо развъждано в Задунайския Колониален Кенеф създаден преди 134 години от Руски Копелета за 32 тона злато, време е да не хаби повече люцерната и да поеме към Кланницата. КАЗАХ !!! Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска. Ние Наследниците на Императорския род ДУЛО ще Ликвидираме този 133 годишен Руско-Турски КЕНЕФ и Възстановим Българската държава ЗЕМЯТА Е БЪЛГАРСКА - ДЪРЖАВАТА ХАЗАРСКА - ДА СЕ ЛИКВИДИРА ЕДИН КАН--ЕДИН БОГ--ЕДИН НАРОД---БЪЛГАРИ Истината за България и Българите в първия Български сайт: http://www.bulgarya.co.cc |
|
Страници: (3) 1 2 [3] |