www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Франция иска карантина за България

Страници: (3) 1 2 [3]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Франция иска карантина за България
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

И като влезе в Ченген, какво? Какъв ти е келепиреца на тебе от тая работа? аз пък смятам, като дойда на власт, да изкарам България от ЕС и да затворя границите. Тебе ще те оставя от другата страна, Може откъм Сръбско д ате оставя, да тис е порадват "брачята србе"или на "брачята турки" да те оставя, кво шъ кайш? От другата страна на Дунав, няма да те оставя, тъй като това е отвъддунавска България и аз смятам Дунава отново да тече през средата на Българската империя.
PMEmail Poster
AtilaArian
Quote Post

Боли ме фара за Ченген.

За мен като Бълг-Арин е важно да Запалим Волга и Балканите така като гори Кавказ и да прочистим Земите на Бълг-арите от Хазарската измет и нейните славянски лайна.

Аз със Шумадийски славянски свине и турски дегенерати продукт на Юдейте си бърша подметките на обувките преди да им резна зелките, нещо което се практикува повече от успешно от нашите братя в Кавказ срещу Руската Окупационна и Терористична измет .

А на теб като ти спрат помощите от Блядистанското посолство какво ще ручаш и къде ще те денем, в Сибир да те клатят жълтите маймуни или при Хуьо Чавес да те шибат червени индиански шебеци smil3dbd4e5e7563a.gif

Какво е това руснак ?

Да не е порода Български рогат добитък развъждан предимно около българския обор МОСХА(МОСКВА) основан 1068 година от христа от Българския цар Ахад Мосха(1061-1076)

Руската нация е продукт на Любовта между Българско Арийско Говедо и Хазарска Педерастка Свиня кланяща се на Фалоса

Заплождането е станало в старата Българска столица Бащу (Киев) а виновник е Угор Лачин (Игор Рюриков) издънка на рода ДУЛО.

Угоре, Угоре Тангра ли ти изпи мозъка та изпусна от обора Българските Говеда, хазарските пачаври само това и чакаха свалиха гащите и те ти сега съвременните ИЗРОДИ наречени Руснаци.

Тази Измислена държава наречена Русия

1.Българи я Създадоха

2.Българи я Култивираха

3.Българи ще я Ликвидират.

КАЗАХ !!!!!!!!!!!!!!!

Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски

Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.

Ние Наследниците на Императорския род ДУЛО ще Ликвидираме този 133 годишен Руско-Турски КЕНЕФ и Възстановим Българската държава

ЗЕМЯТА Е БЪЛГАРСКА - ДЪРЖАВАТА ХАЗАРСКА - ДА СЕ ЛИКВИДИРА

ЕДИН КАН--ЕДИН БОГ--ЕДИН НАРОД---БЪЛГАРИ

Истината за България и Българите в първия Български сайт:

http://www.bulgarya.co.cc

smil4334aa21c9ca7.gif smil4334aa21c9ca7.gif smil4334aa21c9ca7.gif smil4334aa21c9ca7.gif
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (AtilaArian @ 5.3.2012, 04:00 )
Боли ме фара за Ченген.

За мен като Бълг-Арин е важно да Запалим Волга и Балканите така като гори Кавказ и да прочистим Земите на Бълг-арите от Хазарската измет и нейните славянски лайна.

Аз със Шумадийски славянски свине и турски дегенерати продукт на Юдейте си бърша подметките на обувките преди да им резна зелките, нещо което се практикува повече от успешно от нашите братя в Кавказ срещу Руската Окупационна и Терористична измет .

А на теб като ти спрат помощите от Блядистанското посолство какво ще ручаш и къде ще те денем, в Сибир да те клатят жълтите маймуни или при Хуьо Чавес да те шибат червени индиански шебеци smil3dbd4e5e7563a.gif

Какво е това руснак ?

Да не е порода Български рогат добитък развъждан предимно около българския обор МОСХА(МОСКВА) основан 1068 година от христа от Българския цар Ахад Мосха(1061-1076)

Руската нация е продукт на Любовта между Българско Арийско Говедо и Хазарска Педерастка Свиня кланяща се на Фалоса

Заплождането е станало в старата Българска столица Бащу (Киев) а виновник е Угор Лачин (Игор Рюриков) издънка на рода ДУЛО.

Угоре, Угоре Тангра ли ти изпи мозъка та изпусна от обора Българските Говеда, хазарските пачаври само това и чакаха свалиха гащите и те ти сега съвременните ИЗРОДИ наречени Руснаци.

Тази Измислена държава наречена Русия

1.Българи я Създадоха

2.Българи я Култивираха

3.Българи ще я Ликвидират.

КАЗАХ !!!!!!!!!!!!!!!

Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.

Ние Наследниците на Императорския род ДУЛО ще Ликвидираме този 133 годишен Руско-Турски КЕНЕФ и Възстановим Българската държава

smil4334aa21c9ca7.gif smil4334aa21c9ca7.gif smil4334aa21c9ca7.gif smil4334aa21c9ca7.gif

Аз не живея от помощи мойто момче, а от това, дето ще посея в земята. За разлика от тебе, дето те купиха гробовете, след оная случка с газовия пистолет в автобуса. Така ли се отвлича рейс бе, момче? За колко галагана те купиха Тиквата и Цвък, я кажи сега. чудеса, а ако имам властта, вервай ми, жална ви майка. виж кво прави твоя попечител Тиквата - точи резерва, скоро, като свие парите, ще останеш без спонсорство и ще залезеш безславно. Можеш да ми станеш прислуга на нивата. Имам нужда от един луд като тебе да превива гръб, заедно с мене. Какво ще кажеш? smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif
PMEmail Poster
AtilaArian
Quote Post

Не съм сигурен дали трудът краси човека, но съм повече от убеден че кърската работа води до безвъзвратно увреждане на мозъчните тъкани и перманентно изглаждане на мозъчната кора, а като прибавим и поемането на промишлено количество огнена вода в която да удавим мъката...резултата не закъснява, за справка питайте Ботевградските славяно мангали smil3dbd4e4c2e742.gif

Само съвършен идиот може да ме сравнява с Рязана Севлиевска Потурнашка Милиционерска пачавра участвала в активното мероприятие на ДанС по отвличането на автобуса.smil4334aa44c7e89.gif

Аз съм АТИЛА от Татар Пазарджик и със на Сертов Педерастките Курви от Държавна сигурност и на Грозданов завършил РАБФАК в Москва селските Копелета от Гей БОБ-а си правя гаргара.

Пазарджишкото Милиционерско Говедо е доказано най-тъпото Говедо развъждано в Задунайския Колониален Кенеф създаден преди 134 години от Руски Копелета за 32 тона злато, време е да не хаби повече люцерната и да поеме към Кланницата. smil3dbd4e5e7563a.gif

КАЗАХ !!!

smil4334aa21c9ca7.gif smil4334aa21c9ca7.gif smil4334aa21c9ca7.gif

Topic OptionsСтраници: (3) 1 2 [3]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020