Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (10) « първа ... 4 5 [6] 7 8 ... последна » ( последно съобщение ) |
Краят на времената
anti666 |
Публикувано на: 27.6.2011, 15:25
|
|
Благодаря за пояснението, спести ми ровенето. Към написаното от теб бих добавил само за "големите признаци" за часа на Съдния ден подреждането на Луната и Слънцето. Макар тенгрианството да е слънчева религия, никога не е пренебрегвана ролята на Луната. Неслучайно по древните ни светилища ще видите и лунния символ, редом до слънчевия.
Аз лично бях изненадан от детайлността, с която в исляма се описва съдния ден. Като цяло тяхната концепция не е по-различна от християнската, като ясно времето на изгрева на слънцето от запад се отнася за страшния съд. Иначе човекът, който ми каза тези неща не се е подвел. Достатъчно е запознат с материята и просто следва определена логика. Идеята им е следната. След като идва Страшния съд и живите, заедно с възкръсналите за целта мъртви биват съдени според деянията им - логично е, че и за мюсюлманите и за християните това е края на Света. Или по-точно на средния свят и още по-точно на хората по Земята. За мъртвите е ясно. Но съгласете се, че ако живите (или както при мюсюлманите - оцелелите, които видят изгрева от запад) биват съдени от Бог, то по-нататъшният им престой на средния свят си губи смисъл. Защото веднаж осъдени да кажем към ада, ако останат живи няма да имат никакви колебания да вършат още по-големи гадости. Така или иначе са осъдени. От друга страна, праведниците, определени за рая пък ще се отпуснат, знаейки че така или иначе каквото и да сторят до смъртта си ще им бъде простено. Та затова неговите съждения са свързани с презумцията, че малцината оцелели от катаклизмите също ще умрат физически, посрещайки изгрева на слънцето от запад. След като бъдат съдени тогава. Тоест, тотален катаклизъм и пълен погром. По неговите думи, затова като четат тия строфи много от баш правоверните плачат. Щото четат за края на човешкия род. Моят аргумент беше какъв е смисъла Всевишният да го прави и да приключва със собственото си творение. Неговият отговор бе, че просто "експеримента" е на път да приключи и образно казано Господ си прибира версиите. Каквото било, било. Точно с това не съм съгласен. Не че няма мъртви планети и унищожени цивилизации (Марс например). Причината е цитираното по-горе Откровение на Йоан. На което аз му вярвам безрезервно. Защото най-точно съвпада с божествената логика. |
|
anti666 |
Публикувано на: 27.6.2011, 15:41
|
||
|
Откровението на Йоан го има в интернет и макар написано с много по-голям символизъм, за мене е Книга на книгите. Предсказание, откровение което вече се сбъдва и ние сме преките свидетели. В него категорично е казано че оцелели ще има. И то тук, на средния свят. Упомената е и бройката, по 12000 човека от всяко коляно (род). Сега, дали е писано за евреите, за някои друг народ или за човешкия род като цяло, предстои да узнаем (който оцелее разбира се). Фактът си остава, че след този "Страшен съд" на Земята ще останат хора, за които не може да се каже, че са напълно безгрешни, че директно да отидат в рая (горния свят), а по-скоро хора, които ще поставят едно ново начало в новата епоха и ще изградят държавата на Духа. Със Слънцеград по подобие на Божественото царство. Тази държава има само едно име - Саракт. Евреите вярват че Мешината им ще им даде всички царства человечески да господстват над тях. Тоест властта им, която и сега не е малка ще стане абослютна. Ясно е кой е този мешина. За Слънцеград (новия Йерусалим) ясно е казано, че ще е на земята, на средния свят, като копие на небесния. Не че не е имало преди такива като Аркаим например.
|
||
|
anti666 |
Публикувано на: 27.6.2011, 16:04
|
||
|
В Откровението се говори, че сред оцелелите ще са не само тия, които не са белязани с 666-иците.
За да го пише това, ясно е че ще има и други, преминали през Ситото на събитията. С променените вибрации на Земята (необикновената атмосфера според Ванга), те няма да изкарат много дълго, защото няма да могат да влязат в синхрон с нея. Но ще са достатъчно време и достатъчно силни все още да вършат поразии в преходните години на Безвремието. Както виждате, всичко написано от Йоан, макар в някои неща да съвпада с мюсюлманските виждания се разминава накрая тотално. Интересен е и пасажа за всички белязани с трите шестици. Бедни и богати, свободни и роби, малки и големи. За богатите и големите е ясно, но тук той включва и бедните и робите и малките (децата). Защото самата принадлежност към Системата, към НСР вече те прави част от нея. Тези строфи вече са се сбъднали, макар много да очакват в буквалния смисъл някакво клеймо (микрочип) с номера на Звяра. Защото реално без новите лични документи с биометрични данни вече не можем да купуваме или да продаваме. |
||
|
stonetales |
Публикувано на: 28.6.2011, 15:42
|
Участник Група: Участници Съобщения: 149 Участник # 3 529 Дата на регистрация: 3-May 11 |
Успеете ли да преодолеете явната про-руска насоченост, ще откриете много полезни неща тук:
http://www.otkrovenia.spiralata.net/articl...p?lng=bg&pg=850 Всъщност и да не успеете да я преодолеете, тя пак не ви върши никаква работа:) |
anti666 |
Публикувано на: 28.6.2011, 18:11
|
||
|
По-добре от това не може да се каже. Звучи невероятно, звучи като метафизика но е самата истина. Казвам го като човек, който е учил и дори извеждал формули от теория на относителността. Квантите, наречени елементарни частици - никой не може да каже какво е това. Най-лесно е да ги изкарат термоядрени реакции, игра на случайността. А вярванията на древните ни предци в Слънцето - религиозно невежество на племена диваци. Трябваше време да го осъзная, но ако приемете, че Слънцето е интелигентен разум, много повече от газов гигант, нещата си идват на мястото. И оттам всичко се разплита. Защото тогава, както и горният участник е написал, Земята също е живо същество. И древните не са такива диваци, каквито някои искат да ги изкарат. Диваците сме ние, модерните хора, защото унищожаваме това, което ни е дадено да го пазим. Е, след всяка акция следва реакция. За ужас на някои демонични сили Слънчевите воини идват. По въпроса за книги написани от разни чужди автори. Колкото по наближават Събитията, толкова повече материали ще срещнете. Болшинството изглеждащи като истина, много правдоподобно и логично звучащи, но пускани именно от онези сили, които служат на Антихриста. Искам само да припомня, че има един древен народ на тази планета. Наречен народът на Маговете. И ако автора е български, заслужава доста по-голямо внимание от всеки един чужденец-гуру. Защото именно тук е основното. Казвали сме го много пъти. Без България човечеството наистина няма да го има. И предсказанията в Корана ще са истината. Като дете помня имаше класация за най-кратък фантастичен разказ. И най-краткия беше "И Слънцето бавно изгряваше от запад". Години трябваше да минат да разбера, че това може да не се окаже фантастика. И пак връщам към ефекта на Джанибеков от по-ранни мнения. ЕФЕКТ НА ДЖАНИБЕКОВ |
||
|
stonetales |
Публикувано на: 28.6.2011, 23:29
|
Участник Група: Участници Съобщения: 149 Участник # 3 529 Дата на регистрация: 3-May 11 |
Лафа, с който успокоявам всички приятели е един и същ, години наред:)
"Нема а се пуашите, идат нашите:)" |
Диломъ |
Публикувано на: 29.6.2011, 13:05
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 44 Участник # 2 089 Дата на регистрация: 19-December 09 |
Stonetales, прочетох статията, която си постнал. Наистина, на моменти ми беше трудно да се отърся от проруското звучене. Въпреки че на места има явна провокация, статията я бива. Но, позволи ми да те перефразирам - "Нема а се пуашите, идат нашите:)" според мен по - скоро би трябвало да звучи така - "Нема да се пуашите, ние, Българите, сме тези, които ще предадат импулса на слънчевите воини във физическия свят." п.п. Надявам се, че не звуча твърде сериозно на фона на твоя шеговит тон. |
||
anti666 |
Публикувано на: 25.8.2011, 11:52
|
||
|
Пукнатина се появи на обелиска във Вашнигтон
Мемориалът е масонски. Първият камък е тържествено положен от зидари с престилчици. Проектиран и строен от масони с много силна масонска символика. Обелискът е и най-високата сграда в столицата на САЩ. |
||
|
18j |
Публикувано на: 25.8.2011, 15:23
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 |
Интересно - мощно земетресение - няма разрушени сгради, няма човешки жертви - ама обелиска и катедралата са избушени...
Предупреждение си е това - ако има кой да се усети. Дали е първото предупреждение или последното ние няма как да знаем тъй като над случващото се в С. Америка е спусната тежка завеса. Излиза само онова което е от интерес за "блюстителите" на НСР. В случая обаче данните за щетите могат само да внесат безпокойство в зомбираните им глави. И от двете страни на С. Америка, по продължението на двете крайбрежия се намират активни вулкани. Като добавим и мегавулкана Йелоустоун - дали не сме свидетели на раздвижване на земните недра? Като прочетох новината и се сетих как у нас от началото на тиквения мандат спираха часовниците и в народното събрание и в министерския съвет. Последователно, за цяло денонощие. После тръгваха сами. Един вид "първо предупреждение" и "второ предупреждение". По колко пъти предупреждава Небето не можем да сме сигурни, но някак сме свикнали на числото три в подобни случаи... Да поживеем - да видим. |
18j |
Публикувано на: 25.8.2011, 15:37
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 |
Статиите в този сайт наистина говорят само за Руснаците - те са насочени изключително на вниманието на русите, докато нашите пророчества говорят само за Българите. Напоследък си мисля, че както в България, така и в Русия си я има тази жилка, този ген които позволяват на Орендата да се издига както у никой друг народ. Спомням си за Молдашев, който в интервю е заявявал: "Баба ми казваше, че нашия род сме "булгар", а не "татар". Изглежда татарските нашествия са разводнили тази генетика, но все пак им е останало нещичко, за да се опитва Маслов до такава степен да разпени "руското" самосъзнание. Явно по-добре да не ги разсейва с реторика относно българския ген. За сметка на това у нас генетиката се е запазила до голяма степен. По-голяма част от българите които са се женили за чужденци са заминали в чужбина, а кръвосмешенията с турци или цигани са спорадични. Така че Орендата у нас е по-жива отколкото у русите. Въпроса е че те са много по-многоброен народ. И все пак Молдашев си признава - повишаването на съзнанието в световен план ще започне от Българите. Дали има предвид българския ген в Русия или Българите в България - няма значение. Все става дума за българщината, която спи. Как да я събудим е въпроса, как да събудим критичната маса и да я свържем в силно ядро? |
||||
Диломъ |
Публикувано на: 25.8.2011, 16:14
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 44 Участник # 2 089 Дата на регистрация: 19-December 09 |
Както повечето участници тук, и аз съм мислил по този въпрос. Показването на очеизвадни факти пред зомбитата е обречено на провал. Вярвам, че всички сте забелязали как реагират хората, индоктринирани в материалния свят, на въпроси, които би трябвало да предизвикат някаква емоция или действие. Те просто не чуват въпроса. Подминават го, все едно не са го чули. Имам много примери, които са ме докарвали до бяс - аз му говоря - то ми блее насреща, все едно, че вятър му правя. Постигал съм успех в разбуждане на зомбита само и единствено със спокойствие и пример. Няма друг начин, поне според мен. Там е разковничето. Зомбито спи своя мъртвешки съм, но дълбоко в себе си разбира, сковано от страх, че това не е неговия свят. Страхът, именно, го кара да продължава това полубудно състояние - от леглото, до хладилника, после до тоалетната и след това пак в леглото. Когато зомбито види, макар и в просъница, че има и друг начин, който не води до неминуема гибел или болка, тогава започва лееека - полека да се разбужда. Този момент е много важен, тъй като в будно състояние, страховете на зомбито излизат с цялата си сила. Научи ли се ( покаже ли му се), че може да живее без страх от болка, смърт и глад - разбере ли, че тези понятия са фикция, която му е втълпена от тези, които искат да го мачкат, да го изпиват... ето - тогава си имаме събуден човек. Относно свързването в ядро - мисля, че това ще стане по-лесно по-лесно, отколкото си го мислим. Като беше казал Йордан по друг повод - Божия промисъл, въплътена в човешка ръка. Така ще стане. |
||
anti666 |
Публикувано на: 16.9.2011, 16:23
|
|
Учени: След една година Земята може да опустее като Марс и Венера!
Искам да обърна някои неща на статията. И без да сме от НАСА, това го писахме още преди година. Първо, на Венера има атмосфера. А атмосфера има, защото има магнитно поле. Там живот няма подари адската жега и близостта до Слънцето. Всичко в Мирозданието се дължи на божествения баланс. Наруши ли се той - живота престава да съществува. За да съществува въглеродна форма на живот - природните условия трябва да са във фин баланс. Което е и божествения промисъл. Второ, светът няма да загине. Както и там споменават, смяна на полюсите е имало и преди, но магнитното поле се е самоиндуктирало. Всеки, който се занимава с физика знае, че това е възможно. Проблемът е кога и след колко време ще се успокоят нещата и ще се самоиндуктира. Ако стане прекалено късно, тогава атмосферата наистина ще изчезне и всичко живо на земята заедно с нея. В предишните теми съм обяснил достатъчно добре. Показал съм и снимки от българска пещера със скални глифове на жирафи, които биха измрели още първата зима, ако климата преди Потопа е същия като сега. Колко време ще продължат катаклизмите и с каква интензивност - само Небето може да каже. Никой учен не е в състояние да го предвиди. Факт е, че Земята е живо същество, както ние я наричаме Йер-Су. Ако реши - ще позволи на Огненият вятър да изтрие всичко живо по нея. Ако не, то ситото, прочистването ще е само на определени същности и по географски места. Така, щото да не могат да вредят повече. |
|
anti666 |
Публикувано на: 16.9.2011, 16:50
|
||
|
Това вече е нещо, което не знаехме досега
И не само маите имат такива предсказания, както и точен календар. Българският е още по-точен, а нашите са още по-конкретни. |
||
|
stonetales |
Публикувано на: 18.9.2011, 18:37
|
Какво да ви кажа?:)
Продължавам да чета Откровениятя на Маслов. Погледнете ги сами. Просто се отърсете от думи като "Русия", "руски народ" и вся осталная ..... Ситуацията е Помитаща... Особенно това: "11. Хората на Русия засега не са заедно, те засега са „всеки сам за себе си” и в това се състои най-главният проблем или трудност за тяхното Духовно Единение, защото хората са изгубили най-главното в борбата си за оживяване на плътта – те са загубили ВЯРАТА в себе си като частица на Твореца, на която е дарено ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ! 12.Духовната непълноценност е направила от хората на Русия Духовни роби, които не са успели да чуят дори ОБРЪЩЕНИЕТО към тях на Самия ТВОРЕЦ, който се е снизил до техните нискочестотни вибрации и се е опитал да бъде чут от страдащия Народ на Русия! 13. Но хората до такава степен са потънали в Плътния план, а Обръщението на Самия Създател до такава степен ги е уплашило, че за някои от тях се оказва много по-просто въобще да не обръщат внимание на Словата на Твореца, тъй като реакцията на Моите Слова би заставила хората кардинално да променят своя живот, а такава смелост и отговорност на тях така и не им е достигнала. 14. За хората се е оказало много по просто да си останат в тинята на невежеството и озлобени на целия свят, все по-дълбоко и все по-дълбоко да затъват в атмосфера на НЕВЕРИЕ, в собственото си безсилие и оправдания от типа, че не всички хора имат достъп до Интернет, където Моите Слова са достъпни за Съ-Знанието на човека, Аз няма да приема, защото най-добрият ретранслатор на информация представлява самият човек, и ако един човек не може да достигне до Съ-Знанието на друг, то за Мен този (другият) човек е мъртъв!" оттук: http://otkrovenia.spiralata.net/articles.php?lng=bg&pg=906 То и да се смееш и да плачеш, си е Все едно:) |
anti666 |
Публикувано на: 25.10.2011, 11:51
|
|
Знаете ли че;
1. Само до няколко дни Земята ще я тъпчат, консумират и осират 7 млрд човека? 2. До края на века при сегашния прираст ще я тъпчат, консумират и осират 15 млрд? От ООН директно предупреждават, че това ще е катастрофа, защото Йерсу няма ресурсите да поддържа 15 млрд, освен ако не осерем и космоса. http://news.bgnes.com/view/959640 Следва въпроса - кой първи ще ГО направи. Световното правителство, налагайки златния милиард посредством контролирани войни (Малтуш) или ГМ супервирус. Или Йерсу и Небето разбивайки плановете на илюминати да ГО направи преди тях, помитайки ги заедно с кошмарния им НСР. В първия случай това ще стане малко след като последната пречка България се заличи от Земята. Разбирай до 2030г. Във втория случай това ще стане малко преди България да се превърне в Саракт. Разбирай до 2030г. |
|
Страници: (10) « първа ... 4 5 [6] 7 8 ... последна » |