Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (10) « първа ... 6 7 [8] 9 10 ( последно съобщение ) |
Краят на времената
anti666 |
Публикувано на: 12.2.2012, 1:20
|
||
|
Попаднах наскоро на едно интересно мнение или по-точно цитати от стари предсказания;
Автор Земята няма как да спре да се върти, нито пък "елита" е толкова всемогъщ, че да го направи както ни втълпяват Давид Айк и разни езотерици от сектата на Висарион. Ако си представим обаче, че ние сме на топката пластелин от ЕФЕКТА НА ДЖАНИБЕКОВ, съвсем логично е в Европа денят да се превърне в нощ и тогава физическото понятие "ден" и "нощ" ще изчезне. За колко време - никой не може да каже. Според тия предсказания - 72 часа. Никой не може да каже кога (и дали) ще се самоиндиуктира магнитното поле при такъв катаклизъм. Защото това, което виждате от ефекта на Дажнибеков при всички случаи ще колабира и магнитосферата. Ако тя не се възстанови скоро след като се успокои Йерсу - ще ни се случи подобно на Марс. Една мъртва планета. Вярвам, че не това е Божествения замисъл, особено докато я има България. |
||
|
anti666 |
Публикувано на: 12.2.2012, 1:32
|
||
|
Това за мен е най-важното от всичко. Гневът на Слънчевия Бог, когато ще се разправя със всякакви енергийни същности, мафлоци, рептилци и всякаква сган, чието място не е на нашата Земя. Да не пропуснем и Мадам в това число. И не само да не се гледа навън, а да се поставят на входовете и защитни знаци. Всъщност, каквото трябва е казано вече в тоя сайт. Насила хубост не става. Който разбрал, разбрал... |
||
|
Сакар |
Публикувано на: 13.2.2012, 1:29
|
Участник Група: Участници Съобщения: 371 Участник # 2 033 Дата на регистрация: 10-October 09 |
Малко конкретика:
'Супер луна' на 05.05.2012 и още куп небесни явления тази година Последните две супер луни дойдоха с цунамито в Индонезия през 2004 (станало 2 седмици преди Супер луната), японското цунами (8 дни преди супер луната) и началото на войната срещу Либия (в деня на супер луната- 19 март). Неслучайно и пророкът от с. цар Асен споменава датата 5-6 май 2012 за начало на трите дни тъмнина, явно е видял нещо за него ден. Мисля, че по-скоро на този ден или около него ще бъде нападнат Иран, което ще сложи началото на Третата световна, а тя на свой ред ще бъде прекратена до 1 година след това от тридневния Мрак. Тази прогноза разбира се е повлияна от 'предсказанията за Европа и света', които Йордан публикува. Производен вариант е около дата 5-5-5 (2012) да се случи огромният атентат в Ню Йорк, новият 9-11, също предсказан отдавна и прогнозиран от не един 'конспиративни теоретици'. Познавайки философията и практиката на американската 'война срещу терора', не е трудно да си представим какво перфектно оправдание за подпалване на световна война е смъртта на половин милион американци от взрив на ядрено куфарче (мръсна бомба), например. И всичко това на 33-та годишнина от Ислямската революция в Иран... Годината не е случайна. Хомейни е подпомогнат от ЦРУ (колкото и шокиращо да им звучи на някои), което прилага концепцията на Бжежински за 'кризисната дъга' (Arc of crisis), чийто център е Иран. Тази американска външнополитическа доктрина е проста: в един обширен и изключително важен стратегически район от централна Азия през Иран, Сирия, Египет, Либия до Рога на Африка се посява нестабилност и разделение чрез подставени режими, които в уречения момент биват използвани като генератори на конфликти, нужни на илюминати, за да осъществяват своя Синтез и да отмятат задачи от плана си за НСР. Arc of crisis-The Destabilization of the Middle East and Central Asia Връщайки се на темата, ако пък пророчеството на Ванга, че няма да има трета световна е вярно, много е възможно наистина трите дни тъмнина да са съвсем близо, защото самата трета световна е съвсем близо. Симптомите за наближаващата световна касапница са твърде много: заканите на бясното куче Израел, усилената подготовка на Щатите за удар срещу Сирия/Иран, твърдата подкрепа на Русия за двата режима, гаргарата, която Путин не спира да си прави с окаяния Запад и естествено- пълната икономическа катастрофа, в която се набълбукаха западните икономики. При всички положения си струва да подчертаем датата Гергьовден 2012 отсега в календарите си... |
meander |
Публикувано на: 14.2.2012, 18:28
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 53 Участник # 2 124 Дата на регистрация: 23-January 10 |
Здравейте.
По принцип не вярвам на предсказания защото са от ниско енергийния план,и цели да насочи мисълта на хората към това което им се иска на някои. Дали ще има нощ,аз мисля че не.Мрак а може би сумрак би било възможно. Всички пропускат факта че слънцето земята и другите планети са живи същества като нас, и те като нас страдат от същите паразити.Мозъка на човека работи като лента от магнитофон,трябва магнетизъм за да записва.При магнитофона се използва технология а мозъка ни естествен магнетизъм.Учените знаят ма си траят.Ако мама реши да ни пусне ръчичките за да проходим ще трябва да се оправяме сами(със собствен магнетизъм) ако можем.Ако не, ши са паткаме де сварим.И тука религиите нямат никакво значение,важното човека да се е опазил. Дали ще ни пусне ръчичките,би трябвало.Ама кога - може и да е много скоро щото чифутите напъват като за последно.Дали ще пострада човечеството,мисля че не.Може да ни е трудно но ние отдавна сме във варианта 3в1+1.Затова и в момента толкова напъват за да прокарат да се признават браковете на педерасите. От известно време сме времето на виждане и на сън а който може и на яве,чистилището и "страшния съд" е вече тука. Така че смрачаването може да е заради чистилището,поради изчистването на мръсотията с която са ни нацвъкали. http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php Този сайт го гледам от месеци и се убеждавам че мама може да насочва енергията си и то доста финно,което значи че е и лечителка. Какво ще прави,кога ще го прави си е нейна работа.Аз гледам да си оправям бакиите и да си вардя живота от лоши работи и вмешателство. Пък каквото му дойде само да е мое, а не някави чужди мераци. Живи и здрави. П.с. А още нещо.Знам за едно българско неписано правило.Който даде или продаде и педя българска зема на чужди нам,не го търсете повече. |
||
18j |
Публикувано на: 15.2.2012, 12:43
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 |
Друнвало Мелхизедек разказва за квантовия преход по приблизително сходен начин. Той пропуска момента с катаклизмите и го представя като някакво преминаване между измеренията. Според него в един момент двете измерения ще започнат да се сливат и ние от нашето измерение ще започнем да виждаме разни същества и обекти от другото към което сме се насочили. Това ще се дължи и на свръхсензорното виждане което може да се отвори у някои или всички. Дали ще стане така точно незнам, но частта в която обяснява за самия период на преход - някак си се припокрива с последните постове. Той също твърди че човешкия мозък и паметта работи на базата на магнетизъм и когато магнитосферата се разпадне човешката памет също следва да се разпадне. По същото време ще се разпаднат и повечето изобретения и химически съединения които са продукт на настоящото съзнание на човечеството. Той твърди че всички съвременни изобретения са продукт на едно колективно имагинерно съзнание и когато то се разпадне ще изчезнат и неговите творения. Например когато някой учен изобрети нещо той го представя на научната общност и след дълги дискусии в процеса се постановява че това е възможно. След което изобретението вижда бял свят в материя, а не просто като идея. В следващия момент когато изначалното състояние на изобретението - колективната идея се разпадне - тогава се разпада и материалният му израз. Предавам всичко по памет. Значи за мен това е една лицеприятна версия на прехода. Не може да ми кажеш че ще се разпадне магнитосферата, което Друнвало изобщо не поставя под съмнение, и после да кажеш че няма нищо - просто ще трябва хората да започнат от начало с идеите и изобретенията. Според мен това е причината след всеки разпад на предишни цивилизации хората да започват от диви зверове които се крият по пещерите и да няма следи от изобретенията на предишните. Те просто не помнят нищо от постиженията си. И тук според мен са играли своята роля Българите с големите дървени ковчези и дебелите книги от папирус, които не се разпадат при квантовия преход, поради факта че са създадени от естествени природни елементи. Та всичките базово знания с които трябва да разполага човекът за да оцелява като общество се пазят там - астрономия медицина организация на груповия живот тайни знания. Няма ли ги Българите става излишно да се започва нова цивилизация - тъй като тепърва трябва някой да научи хиляди поколения да следят и опишат движението на звездите и т.н. Затова аз казвам че можеше да се произведе плавен преход, при което да не се разпада магнитосферата за три дена до две седмици (както твърди Мелхизедек), а ние всички заедно със съзнанието си да направим така че ефектът на Джебелников да протече плавно. Според мен беше възможно да не се изгуби колективната памет за човешките постижения, а просто да се подберат тези от тях които са добри за човечеството. Беше но вече е късно. Та оттук нататък въпроса е как да стане така че човек в момента на прехода да не си изгуби паметта и разсъдъка и самосъзнанието; как да си запази магнитното поле около себе си. И тук вече окултните писания които са на разположение като книги и сайтове не достигат. Явно така трябва да бъде. --- Аз лично не смятам да се затварям в никаква къща особено ако земята се тресе в продължение на дни. Смятам да съм гол-голеничък на върха на някоя висока планина върху солидна скална основа. Ще се надявам да е достатъчно висока, че некои долнопробни сили да не им стига зора дотам. Ще застана мирен на едно място и в продължение на дни ще пия само вода и ще се моля както аз си знам. Много е важно всичко да става от сърцето! Незнам дали съм прав, но няма кой да ме убеди че трябва да съм в град или дори в село, че трябва да съм на ниско и че трябва да съм под покрив или в някаква постройка която най-малкото може да се разпадне пък да не говорим ако започнат да се изпаряват елементите и аз се озова насред някакви адски вихрушки. |
anti666 |
Публикувано на: 27.5.2012, 15:41
|
|
В годината на вер, барадж ние си получаваме своите предупреждения. Който има очи, ще ги види и разбере посланията им. Колкото и невероятно да звучи на болшинството "граждани на републиката". Нас тая работа не ни интересува, каквото трябва да се каже е казано вече в тоя сайт. Малкият виртуален Саракт, в чиято идея вярват шепа българи. Дали са достатъчно за критичната маса, която да възстанови нарушения баланс - бъдещето ще покаже. Всички виждат, че това което е около нас не може да продължава повече. Мутри, чалга, простотия, злоба - няма какво да го изброявам. Който живее в територията на победилото Зло, нягогашната държава на болг-арите му е пределно ясно. Пределно ясно е, че Злото атакува по всички линии българския дух. Защото той, Духът ни е даден от Българския Бог. Заедно с правото да се зовем хора, по името на Ковача, изковал азът в избрания му народ. Ясно е, че каквото да ни убеждават btv-то и гробаджиите, това не може и няма да продължава дълго.
Основното, което трябаше да е казано е казано. Нататък остават неща, които касаят всеки човек индивидуално и ние не можем да му заръчваме какво да прави. Особено ако не иска или рационалният му мозък отказва да го приеме. Изборът си е личен, след броено време ще се рабере кой е бил прав и кой крив. Аз вярвам, че критичната маса, българската орда ще се събере, дори зовът за сбор да дойде от Небето. |
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 26.7.2012, 0:48
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
НАСА съобщи за безпрецедентно разтапяне на ледената покривка на Гренландия
http://www.dnevnik.bg/zelen/klimat/2012/07...ne_na_ledenata/ |
stonetales |
Публикувано на: 26.7.2012, 19:17
|
Участник Група: Участници Съобщения: 149 Участник # 3 529 Дата на регистрация: 3-May 11 |
Гол-голеничък на върха на самотна скала - колко много романтика има в това.......и колко безнадеждност!
Отдавна на всичко му е свирено. На всичко и на всеки. Анти каза по-горе: "Всичко вече е изписано и всичко вече е казано". Всеки Вече е направил своя избор - дори и този, който се чувства удобно в кожата на показното незнание и незаинтересованост. Незнанието на закона не извинява неговото нарушаване - това е толкоз просто и логично:) Българския народ го е казал много просто: "Оно без да се развали, нема а се оправи" Надали, на който и да било, ще му свърши някаква работа самозалъгването! Или залъгването на другите! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 29.8.2012, 10:23
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Божието наказание се е простряло над Бантускотия. Тримесечната суша, унищожи реколтата до 1700 метра надморска височина. А това означава глад и липса на провизии за зимата. Сушата създава безбройни пожари и цела България е под огън. Един пожар се спре, започва друг. Всичко гори, защото от земята се вдига прах. Може би следва студена есен и същата тежка зима. Тъй е, щото Българския Бог е гневен, много гневен на спящите българи, които пак кротко като овце, ще потърсят спасение в управлението на държавата, а не в Небето. Управлението на държавата не се изповяда от Небето и в това е трагедията на българина. Но той не го разбира. Мисли си, че вечно ще може да се осланя на помощ от правителството. Но правителството непрекъснато го товари, взема от него, за да даде на други. Утре пак ще му увеличи тока, а това ще доведе до ново поскъпване на цените на храните и при липсата на реколта, това ще е равносилно на катастрофа. Гладът е най-примитивния начин да събудиш спящия. А дотогава, правителството всеки ден ще му показва по телевизията как и колко страдат евреите. Но те, евреите са наказани винаги да страдат от своята собствена глупост и нищета. Затова си имат и Стена на Плача, където да оплакват съдбата си. Нима и вие, българи, ще се отвърнете от своя Господ. Нима и на вас е нужна Стената на Плача?
|
Елтимир |
Публикувано на: 29.8.2012, 11:08
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 4 721 Дата на регистрация: 16-July 12 |
На нищо официално бе бива да се вярва. Нашите управници до един са под под командата на ционисткото лоби. Небето ще е против всеки, който се подчинява на евреите. Наказанието ще е страшно.
-------------------- |
Йордан_13 |
Публикувано на: 10.9.2012, 11:26
|
Израел обмисля да насочи електромагнитни импулси към Иран http://www.dnes.bg/world/2012/09/10/izrael...kym-iran.167865 ===================================================== М-да, явно чифутлята, не притежават само ядрено оръжие, а и друг тип оръжия. Някой да е наясно, какво точно е обсъждано и какви решения са взети на дверте съвместни заседания на Тиквата с Нетаняху? Много е интересно.... Щото нищо не се чува и не се знае, а непрекъснато се търчи до Израел и обратно. |
anti666 |
Публикувано на: 11.9.2012, 23:47
|
|
За всяка мярка има контрамярка. Стратегическите комуникации на Иран отдавна са на подземни оптични кабели, които не се влияят от електромагнитни смущения. Технологичните им възможности са достатъчни да изстрелват спътници или да прехващат висококриптирани стелтове на стойност 1.5 млрд долара като туй нящо
С обогатения уран имат и знанията като крайна мярка екстремно да произведат и метнат към минидържавата Богобория атомни заряди. В случай, че оттам ги нападнат с ядрено оръжие и Дамаджан няма какво да губи повече. Отделно на АК47 в ръцете на командоси от Хизбула и националната гвардия, базирани в Сирия и Ливан електромагнитни импулси не действат. |
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.9.2012, 13:57
|
По-рано вчера в египетската столица Кайро стотици демонстранти се опитаха да нахлуят в посолството на САЩ и свалиха, разкъсаха и изгориха американското знаме, а на негово място поставиха флаг с надпис: "Няма друг бог освен Аллах и Мохамед е неговият пророк".
Американският посланик в Либия Кристофър Стивънс, заедно с други трима служители, са били убити при вчерашната ракетна атака в Бенгази, заяви либийски официален представител, цитиран от Ройтерс. http://www.dnes.bg/world/2012/09/12/amerik...-bengazi.168084 ========================================================= А посраник Урко си отиде от България с медал "Стара Планина" и с фразата "Циганите са бъдещето на България". Каква е огромна разликата между демон-кратизираните либийци и демон-кратизираните българи! Едните използваха същите тези хамеригочки ракети, пратени им като "демократична помощ за въвеждането на демокрация" за да изтрепят "благодетелите си", а българите се наведоха, излизаха задника на хамеригочкия посраник, изядоха лайната му, облизаха с език отвърстието му и казаха, че е вкусно като мед! И посраник Урко си отиде от България с медал "Стара Планина" и с фразата "Циганите са бъдещето на България". Каква е огромна разликата между демон-кратизираните либийци и демон-кратизирантизираните българи! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.9.2012, 14:15
|
"Ако вашата свобода на словото е без граници, тогава ще приемете и нашата свобода на действие".
(Надпис на стената на разрушеното хамеригочко посолство в Бенгази). Каква е огромна разликата между демон-кратизираните либийци и демон-кратизираните българи! |
Георги-НЗ |
Публикувано на: 13.9.2012, 15:10
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 6-March 09 |
Темата е "Краят на Времената" и пускам тук един фантастичен разказ точно за този период:
-------------------- ????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
|
||
Страници: (10) « първа ... 6 7 [8] 9 10 |