Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() |

боритаркан |
Публикувано на: 6.4.2010, 22:19
|
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 25 Участник # 1 936 Дата на регистрация: 6-July 09 ![]() |
Колкото и да ви е неприятно сме свързани с евреите от много години.Все пак сме избраните народи да водим човечеството за мое съжаление.А колко просто щеше да съм някакъв си швед например
![]() ![]() ![]() |
Йордан_13 |
Публикувано на: 6.4.2010, 22:33
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 718 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Те се делят на много подвидове - сефаради, ешкенази и т.н. Няколко са видовете и подвидовете на това животинско царство, та не съм длъжен да ги помня, тъй като не съм длъжен да ги изучавам. Тъй като в стремежа си да опозная евреите, четейки за тях, аз всъщност ги рекламирам в моето съзнание и по този начин неволно ставам професор по тяхната история, но не и по собствената си. Те точно това искат. Имали значение дали са хазарски българи, щом противостоят на сънародниците си? Тезата за линията на родственост между тия -ешкеназитата и нас е развива "Зиезито" и вярва в тяхното "просветление" и завръщане в "бащиното лоно". Аз пък не вярвам това да стане, още повече, че те предците им беха изгонени от нашата древнобългарска общност преди хиляди години, поради непригодност да живеят в нея и бяха оставени да се развиват според собствените им убеждения. Това е единствената общност изгонена, а не самоотделила се от първия народ на планетата - древнобългарският. Тук, само мога да кажа - да го духа Божидар Димитров, който ни нарече по БНР "луди идиоти", защото сме твърдели, че сме създали 33 държави по света. Ами могли сме, създавали сме. Не както сега, с Божидар Димитровци, не можем да опазим и тая, дето имаме. |
||
![]() |
![]() ![]() |