www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Израелски професор

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topic

> Израелски професор, We Could Destroy All European Capitals
боритаркан
Quote Post

Читател
**

Група: участници
Съобщения: 25
Участник # 1 936
Дата на регистрация: 6-July 09

Колкото и да ви е неприятно сме свързани с евреите от много години.Все пак сме избраните народи да водим човечеството за мое съжаление.А колко просто щеше да съм някакъв си швед например smil4334aa82a45b8.gif Защо трябваше да съм българин точно smil3dbd4e5e7563a.gif Между другото не всички юдеи са евреи.Чел съм че повечето са хазарски българи.Просветлете ме по въпроса smil4334aa44c7e89.gif
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 718
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (боритаркан @ 6.4.2010, 22:19 )
Колкото и да ви е неприятно сме свързани  с евреите от много години.Все пак сме избраните народи да водим човечеството за мое съжаление.А колко просто щеше да съм някакъв си швед например smil4334aa82a45b8.gif Защо трябваше да съм българин точно smil3dbd4e5e7563a.gif Между другото не всички юдеи са евреи.Чел съм че повечето са хазарски българи.Просветлете ме по въпроса smil4334aa44c7e89.gif

Те се делят на много подвидове - сефаради, ешкенази и т.н. Няколко са видовете и подвидовете на това животинско царство, та не съм длъжен да ги помня, тъй като не съм длъжен да ги изучавам. Тъй като в стремежа си да опозная евреите, четейки за тях, аз всъщност ги рекламирам в моето съзнание и по този начин неволно ставам професор по тяхната история, но не и по собствената си. Те точно това искат. Имали значение дали са хазарски българи, щом противостоят на сънародниците си? Тезата за линията на родственост между тия -ешкеназитата и нас е развива "Зиезито" и вярва в тяхното "просветление" и завръщане в "бащиното лоно". Аз пък не вярвам това да стане, още повече, че те предците им беха изгонени от нашата древнобългарска общност преди хиляди години, поради непригодност да живеят в нея и бяха оставени да се развиват според собствените им убеждения.
Това е единствената общност изгонена, а не самоотделила се от първия народ на планетата - древнобългарският. Тук, само мога да кажа - да го духа Божидар Димитров, който ни нарече по БНР "луди идиоти", защото сме твърдели, че сме създали 33 държави по света. Ами могли сме, създавали сме. Не както сега, с Божидар Димитровци, не можем да опазим и тая, дето имаме.
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topic

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020