www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Краят на републиката

Страници: (61) « първа ... 41 42 [43] 44 45 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Краят на републиката, и Възшествието на Българският Саракт
Канатица
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 920
Участник # 1 054
Дата на регистрация: 26-July 07

Хе-хе, фамилията Шапиро не е случайна. Един от яхвеизбраните. smil4334ad1724132.gif

http://en.wikipedia.org/wiki/Shapiro

--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Как е Гергов? Хотелчето нещо рухна. Дъл не моеш да рухнеш и ти като него. Нема, нема, нема фючър (3)

http://www.dnes.bg/…/sruti-se-hotel-v-slynchev-den-krai-var…

Анонимен
преди 2 часа
какъв герб бе хейтъри .
И преди и сега комунистите са държали парите и бизнеса
ей писнА ми
=========================================
Момченце, личи си, че в училище си спал. Ако е така, както казваш, на Тиквата и Цветелинка парите отде са? От труд с мотиката на нивата? От картофи като Самоковеца? Кът гледам Цветелинка ква е нежна и лачена, а Тиквю къф е селски гамен, тия мотика и плуг не са побарвали. Сиреч, щом комунистите държат парите и бизнеса, тогази Тиквю и Цветка, какви са? Отговорът е лесен за повече от две гънки на мозъка.
PMEmail Poster
Петър.
Публикувано на: 13.4.2015, 16:21
Quote Post

Участник

Съобщения: 450
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 30-March 13

"Българинът, смаял САЩ: Бих се върнал в България" до тук прекрасно,но "А когато имам възможност да гласувам, бих го сторил"
В новините поместени на сайта abv.bg прочетох за българина Стефан Стойков приет в 18 университета,от които 8 са най-престижните мисля в цяла Америка.От три милиона деца само 3 имат този успех.Изключително!
Но това всъщност гаранция ли е,че в бъдещия студент ще има критик,критик на Системата?Творец?Човек готов да се противопостави на НСР по някакъв начин,най-лесния,от които е да не се гласува?Явно не!Защото от думите му по-горе се разбира,че той е привърженик на републиката като модел на управление.Някои ще кажат може би,че "Той е само на 18 години и не е мислел по тези въпроси"...Е аз съм само на 19 и още отпреди няколко години започнах да мисля по тях.И отпреди няколко години се зарекох,че никога няма да гласувам!Та задавам си въпроса кое всъщност е по-важно?Да уча в университет,който никога няма да ми каже реално как стоят нещата,защото точно,заради това са спонсорирани и издържат студентите или да уча от хора като Йордан,Анти666,Георги,Елтимир лека му пръс,Димитър Съсълов и други,хора от други области,които ми отварят очите да видя нещата,както са!Нямам ни най-малко колебание.Университетът си заслужава,ако принципно ти дава възможност да изучиш занаят.Защото в други области свързани с неточните науки,държавния университет те оформя по свой образец.Опитва се да оформи мисленето,критичното мислене или с други думи да го премахне.Както и откровените лъжи преподавани там.
Не знам как ще се развие момчето.Но знам,че хора изучили се в "престижни" университети идват да управляват България,изпълняват плана безропотно и резултата е...
“-Това е рядка дарба,да знаеш къде трябва да си,преди да си бил по всички места,където не е трябвало да бъдеш...”
Това не е дарба,а вродена черта на истинския българин.Върху всеки един от нас лежи тежката задача да служи на България.Аз самия си задавам въпроса как?Единственото,което си отговарям засега е да не подпомагам режима по какъвто и да е начин (да гласувам), и да уча за тенгрианството,следователно за историята,обичаите на България.А,когато проследиш пътя на България проследяваш пътя на света.Смятам,че това е основа без,която не мога.Да лягам, и да ставам с мисълта за Саракта.Оттам-нататък все още го мисля...трябва да се прехранвам. :D

Много неща недоумявам,много въпроси бих искал да задам.Единият е защо Небето е позволило врагове да се преродят като българи?Дали това е част от наказанието за отричането ни от Него?И следствие на това ние сме забравили за ритуалите и действията,които трябва да се направят с един враг,за да не се прероди като българин?Точно,заради това Тангра го е позволил,защото е наша грешка,която трябва да поправим."Всеки заслужава това,което е предизвикал".Поне Вие тук сте осъзнали грешката на Борис-Българоубиец и сте заслужили помоща Му.
Бъдете здрави!

PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Не съм наясно защо е направено. Възможно е да е воля на Небето - да ги е пратило тук, за да ни опознаят, по-добре и да спрат да враждуват с нас, но е възможно и да е умишлено действие на Синедриона за унищожение на Българската държава и народност. Ясно е, че този вид души са вредни, те рушат Българската държава отвътре, заразяват с отрицанието си към нея и останалите и чрез това ни унищожават и като народ. Щото да живееш като българин в Англия, Германия или дето и да е, не е вар. Колкото и диаспори да създаваш, нямаш ли си своята държава, всичко е до време, зависиш от геополитиката и капризите в управлението на съответната държава. Както стана с Легиите в Сърбия по време на Възраждането. Договориха се сърбите с турците и Легиите ги закриха.
Каналът за въплъщение на тези души ще бъде затворен. Ако не успеем да го затворим, тогава те трябва под една или друга форма да бъдат изтребени, тук, на земята, в България. Ще се отчете като част от демографският срив, но какво пък толкова, така или иначе сме мъртви.
Аз съм част от един Небесен Десант, който слезе и се въплъти в мрачните и тежки времена на социалистическата епоха, където атмосферата бе изключително пресираща. Толкова пресираща, че не позволяваше съзнанието да изгрее, да експлоадира в тялото, т.е. да бъдем активирани по-рано. Беше много тежко и всичката тая преса още от детството, която трябваше да понесем, не бе никак лека. Постепенно ние се отърсвахме, бавно си проправяхме път в тази враждебна джунгла с годините. Въплътихме се, точно в центъра - в родовете на тези, които съзнателно поддържаха Системата. Бяхме в непрекъснат конфликт. Дълго време ни припознаваха за свои, докато не пораснахме smil4334ad1724132.gif smil3dbd4e5e7563a.gif тогава конфликта прерастна в открита война и противопоставяне. Като си изпълнят задачата, такива като мен си отиват.
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Боли ма кура. Само предният закон съм го сгазил 1300 пъти и чакам да ме арестуват, новият закон на тоя папуняк ще го сгазя точно 13 000 пъти, оти политическа партия ГЕРБ ще властва доста дълго и това ще е повод за фронтална вербална атака и отрицателни мисъл-форми. Ташунко-сапа, команч;))) Чакам да ме арестувате, искам съдебна и телевизионна трибуна, за да мога, това дет го пиша тука, да го кажа пред микрофоните;))) Сега, да се върнем на въпросната личност. Не знам какъв протестър е бил и за какво е протестирал завалията при добрият му охранен вид. Не е било, за това, че е гладен. Явно е било за да докопа некакъв пост. Второ, да видим името му - Христо Иванов. Би трябвало да е чистокръвен българин с това име и фамилия. Вглеждаме се, много внимателно в лицето. То да ви говори нещо? На мене, да. Този не е българин по произход, по физиономия, той е чист евреин. Вижте носа, скулите на лицето, разположението на очите и най-накрая къдравата коса. Заклинание: Христо Иванов, призовавам те, демоне, излез в Светлината! Излез в Светлината!

http://politikata.net/wp-content/themes/sa...h=330&w=660&a=c

http://politikata.net/%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D...267&xjt=1&fbp=1
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Кметът е крал като за световно чрез различни схеми. Това е сигурно. Дори само фирмата дето е подарила джипа е подсказка, че тя току-така не се е уредила да доставя закуски. Кметът е помогнал. Няколко десетки таквизи фирми да уреди и кмета е вече притежател на феодално имение. Щото това си е феодално западно имение, тип "Гулденбург". Нъл, помните оня филм? Неслучайно ги показваха навремето, така внушиха определена представа за живота в главите на някои хора и резултатът е такива като кмета на Пазарджик, на който по една случайност му убиха пресаташето. Младото момиче, отиде зян-зебил, дори не роди и деца, което е проблем за българската демография. Отиде си, заради далаверите на кмета, в които сигур е била основен мотор. Обаче, въпреки това, чак сега се разбира за феодалното имение, където са изпирани парите от кметските схеми.

http://www.segabg.com/article.php?id=748334
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

dementor
22 Април 2015 12:19

Една дълга история за благоденствие и просперитет, разказана накратко.
Момчето от ССД/СДС и т.н. даваше на когото трябва през всичките тези години от 2007. Но тези които вземаха, решиха, че вече ще им трябва всичко, което момчето печели. Затова на миналогодишното мероприятие "рязане на лента" на новата Автогара в Пазарджик отиде лично Началника, за да му го каже директно. От това на момчето не му беше никак приятно, и даже не говореше при откриването. Но това не беше достатъчно, затова "лошият" ПР на кмета, взеха че го убиха и Стоян Тонев също го махнаха. А изненадващо тази година има местни избори и една лоша кандидатура, може много да попречи на всеобщата и окончателна победа на единствено добрите. Затова лично ТОЙ поръча това петно да се забърше от сега - да си научи мястото и да се предаде общината на верните Нему.
И понеже момчето е схватливо, още от 2014 е вдигнало ръце и общината Пазарджик е на самотек. Пита се в загадката кой ще е следващият кмет на Пазарджик.
Екатерина Михайлова - сега адвокат там
Или Гинче Караминова - сега общински председател на войните МУ пак там
~~~~~
За разбиращите: община Бургас е 10 пъти по-голяма от община Пазарджик и се управлява по същият начин.
Но от наш човек
https://www.youtube.com/watch?v=YyIE5n4KwNM
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Впрочем Тиквата не за първи път оказва натиск не само върху много бедните с "постната пица", но и върху по-богатите. Има сведения, че масовите фалити на средни и малки фирми при неговото идване на власт 2009-та, ликвидирани под наслова "громим комунетата", в повечето случаи са резултат от личен натиск на въпросният Бабуин Мутрак. Който не е склонявал да работи за ГЕРБ, (а в това се подразбира, както в мутренските времена, в средата на 90-сетте да си дава "лептата"), му е оказван натиск чрез държавните контролни органи, които Мутрака е възседнал и онзи бързо е фалирал.
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Бюрек, аз те предупредих, че Седмолъчката не може да се ползва за политически цели и не могат да се свалят Символите й! Символите й, не могат да се свалят! Не може да я превърнеш в едно жълто либерално лайно и да чакаш Тя да те храни! Ти си финито, мойто момче, ако не си го разбрал, обърни се и погледни зад гърба си, какво стои там. Не може. Това трябва да го знае всеки, който се опитва Седмолъчката без символите й или да й слага други символи!

http://www.dnes.bg/…/vsichki-se-podigravat-s-bbc-oplaka-se-…
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 28.4.2015, 23:56
Quote Post

Админ

Участник # 544

Молох-Яхве е искал българско бебе в жертва, но Тангра все пак е решил, че няма да му направи кефа и да му даде да лока прясна българска кръв. Щото поведението на тая, дето периодично му бута по един юмрук, за да го умори, точно прилича на обладана от демон. Щом на видеокамерата това се вижда, роднините й няма какво да грачат, щото при подобен случай в Българският Саракт и те заедно с нея, ще отидат не в психиатрично заведение, както е възможно да стане сега, а направо на бесилото, понеже подобна защита ще се смята за съпричастност към престъплението. Първом да се разпита акушерката, чувала ли е гласове и какво са й казали да направи. Ако са и говорили, определено съм чувал, че има процедури в лудницата с пускане на ток, които наместват етерното и астрално тяло и затварят пробивите в аурата smil3dbd4e5e7563a.gif

http://www.dnes.bg/…/akusherkata-udriala-bebeto-zashtoto-pl…

Галина Цвѣтанова: Типичен случай на обсебване или на въздействие с нискочестотни облъчвания (т.нар. майнд контрол) - което е едно и също!Така че няма какво толкова да се обсъжда.....Просто напоследък се активират все повече....Да не говорим, че до момента нищо не са казали за това кои са родителите на детенцето.....Ако е Стара Душа, с определена Мисия на Земята (каквито все повече има напоследък да се раждат), и се опитват да умъртвят тялото в което се е вселила, логично е защо САМО към това бебе проявява агресивност. Затова казвам, че ако е обикновено психично отклонение, тя трябва да е агресивна КЪМ ВСИЧКИ....Избирателната агресивност вече навежда над мисълта за нещо по-различно от обикновено психично разтройство....

Possessed...Тиква, Тиква, спирай генераторите, мутрак! Що като...?, жената си е била като от песен на Венъм, отвсякъде са й го говорили, само куманизите и демократите, дето само парите са им в главите, не ги разбират тия работи. Обаче, взема, а, ги обладая тъй, щото га си поискам да са ми като банкомат. Потрябват ми пари, щракам бутона, на некой олигарх и той почва да ми киха по определена банкова сметка. Никак не лоша идея. Чиста. Закон не я лови. Мутрака-олигарх, просто нема да е тамъндън и нема да знае какво му се случва.

http://news.ibox.bg/news/id_1366372604
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 30.4.2015, 11:57
Quote Post

Админ

Участник # 544

Това би трябвало да мине в графата "жълтении". Но... Има, обаче едно "но" и подобни публикации са свързани именно със унищожението на България като държава. Венета Райкова, няма лошо, не знам как изглежда без грим или как е в... нали;))), но ето го отново потвърждението на това, което съм казвал - Българската държава умира, защото враговете й се преродиха като българи, домогнаха се до властта и периферията й и я рушат отвътре. На втори план, точно такъв е случаят с акушерката и бебето, което почти уби с юмруци. Ако я подложете и нея на регресия, със сигурност ще ви настръхнат косите. И тя със сигурност ще се окаже враг. Да не говорим за ирландската пастирка Плевнелиев. Пастирка, ама каква? Не уточнява;)))

http://www.dnes.bg/…/veneta-raikova-bila-rimski-voinik-vidi…

В този контекст, фразата: "все по-малко държава" ви става ясна какво цели. Тя не е да ви даде човешки права, свобода, предприемчивост, лична инициатива и носене на отговорност, както твърдят самите те. Сега, като знаете, вярвате ли на враговете на Българите? Вярвате ли, че "държавата е лош стопанин" и ни трябва "по-малко държава"?
Ами Шимон Дянков и Ванката Тотев със своята силна любов към римското? Досещате се, нали? Една регресия, кой римски император, претор или патриций ще извади оттам? Хм? Пловдив - евростолица, ама с какво е евро? С римският град под пощата?;))) Не бъдете слепци. Нима ще се оставите на враговете си, да ви убият като приятели и роднини?
И за да изляза от "езичеството" ще премина към християнството: "врагове на човека са неговите домашни". Тълкувайте го в горният контекст.
PMEmail Poster
Петър.
Quote Post

Участник

Съобщения: 450
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 30-March 13

Една що-годе интересна статия.Както винаги има лъжи и манипулации,но и приличен анализ на тъпата електорална единица ламтяща за пари.А някой дори не се и облагодетелстват от избирането на дадена партия,но понеже отказват да мислят си ги избират.

“БЪЛГАРИТЕ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПРОБЛЕМ” – доклад на Ричард Морнингстар

Секретно Екз. единствен до държавния секретар Хилъри Клинтън на вниманието на Института за стратегически анализи към ЦРУ
Доклад относно защитеността на нашите интереси на територията на България.

Предоставям на вашето внимание заключенията и впечатленията които получих по-време на изпълнението на мисията ми в България, която бяхте така добри да ми поверите, относно защитеността и бъдещето развитие на нашите интереси в този регион с нарастващо геостратегическо значение. Още в началото искам да ви уверя, че нашите краткосрочни и дългосрочни интереси по-никакъв начин не са накърнени в момента или заплашени в бъдеще. Смея да твърдя, че наскорошните протести, които доведоха до обезпокоителни последствия относно някои наши намерения, са по-скоро изключение и с епизодичен характер, а последиците от тях скоро ще бъдат преодолени. Станалото по-скоро можем да приемем като временно тактическо отстъпление по пътя за постигането на стратегическите ни цели. Основните положения върху които градя своите заключения са следните:

Българите са застаряваща нация, като най-застаряващ е основният етнос. Единствено ромският етнос, като съставна част на българската нация е с преобладаващо младежки характер, но поради ниската му образованост неговите действия са сведени до рамките на физическото оцеляване и поради това не оказва никакво влияние върху вземаните политически решения в страната. Уверих се, че това положение няма да претърпи скорошна промяна, тъй като всички пари които се дават за подобряването начина им на живот, отиват за материални блага, а не за образование, което е успокояващо. Благодарение на тази политика на преимуществено материално стимулиране, между българският и ромският етност се натрупва нетърпимост, която ние в случай на нужда бихме могли да използваме.

Както знаете бъдещето на една държава е в ръцете на младите, тъй като те са по-склонни към идеализъм, себеотрицание и жертвоготовност. Възможността една държава да се отклони от пътя който сме и предначертали и да застраши нашите интереси се крие в следните изходни условия – образованост на населението, ясна ценностна система основаваща се на нематериални положения и преобладаващо младежки характер на обществото. Едно от тези условия да не е изпълнено е достатъчно да предотврати каквито и да било опити за въздействие, от страна на народа върху политиците, за промяна на водената политика. Що се отнася до България мога да ви уверя, че нито едно от посочените условия не е изпълнено.

Въпреки, че българите се смятат за образовани, то аз се убедих, че тяхната образованост се свежда преимуществено до технически умения и познания. Основната цел на тяхното образование е подчинена на придобиването на умения и навици които биха им помогнали да се реализират на трудовия пазар, да са конкурентноспособни. Тяхното образование е подчинено на нуждите на корпорациите, като основна цел е да придобият умения за които да им плащат, тоест основен мотив за тяхното образование е и ще си останат парите. Тази подчиненост на образователната политика на интересите на бизнеса, чрез издигането в култ на парите, ще се задълбочава и занапред, както се уверих от разговорите си с българският министър на образованието.

Българите са обречени никога да не осъзнаят, че образованието, ако искат да бъдат свободни, трябва да бъде подчинено на интересите на държавата и обществото. Че то трябва да стимулира мисленето, а не знанието като самоцел. Че от изключителна важност са социалните умения, познаването на различните идейно философски течения относно строежа на обществото и функциите на държавата, и изграждането на ценности извън парите и материалните придобивки като такива.

В България са изключителна рядкост хората, които биха могли да отговорят какви са идейните постановки на различните идеологии и обществени строеве като комунизъм, социализъм, капитализъм, демокрация, либерализъм и т.н. , какви са техните преимущества и недостатъци. Това се наблюдава не само сред редовите граждани, но и сред самите членове и симпатизанти на партии, които са вплели в своите абревиатури въпросните понятия. Именно тази идейна неграмотност и съсредоточаването на образованието върху придобиването на както споменах – технически познания и умения, е успокоителна за нашите стратегически интереси.

Приемането на парите, като основна ценност от младото поколение и не само от него, спомага за по-лесно моделиране на начина им на мислене и реагиране на случващото се, както в страната им, така и по света. Емигрирането зад граница в търсене на по-добра реализация и заплащане се възприема като нещо нормално и спомага за източването на мозъците от страната. Изповядването на даден идеал е по-скоро обект на подигравки, а национализмът като идея е опорочен и сведен до фашизъм, което е в унисон с нашите интереси.

Чрез тази засилена емиграция, комбинирана със застаряването на нацията и насоките в образованието които по-горе споменах, бъдещето на България все повече ще се изплъзва от ръцете на обществото, а от там и политиците им (доколкото могат да се нарекат такива) ще са по-податливи на външни интереси. И сега политиците им са изключително корумпирани, както и почти целият държавен апарат, което също спомага за налагането на нашите интереси, чрез раздаването на материални стимули.

Отново ще се спра върху ролята на ромският етнос в страната, като генериращ основната част от бъдещето младо поколение. За да бъдем спокойни и да можем да управляваме този нарастващ фактор, ние трябва да стимулираме засилването на материалните помощи за този слой от населението, като същевременно ограничаваме до възможният минимум придобиването на каквото и да е образование. За да бъде това възможно, ние трябва да сме тези, които чрез различни фондации да контролираме образоваността на ромите, като под формата на стимулиране, чрез отпускане на стипендии откриваме тези от тях, които желаят да се образоват и ги изтегляме зад граница, а в същото време оказваме натиск върху българското правителство за увеличаване на материалното подпомагане на въпросният етнос и по този начин, подпомагаме задълбочаването и насаждането на етническа омраза в държавата. Благодарение на тази политика, в бъдеще в България при необходимост би било възможно да се разиграят сценарии от рода на Косово или така наречените “арабски революции”, в които ромският етнос би имал водещо значение.

Относно опасенията ви, че случващото се в Гърция, би могло да повлияе върху мисленето и действията на българското общество, то бързам да ви успокоя, че това е изключено. Независимо от непосредствената близост на двете държави, българите възприемат случващото се в Гърция преимуществено през очите на масмедиите, които са контролирани и направлявани в желаната от нас посока. В българското медийно пространство информацията за гръцките протести е оскъдна, а доколкото все пак я има се представя изцяло едностранчиво, като се набляга на кадри с насилие и безредици и се втълпява, че гърците протестират понеже не искат да работят.

Българите не подозират, че на улицата в Гърция протестира целият гръцки народ, от ученици до пенсионери, включително и инвалиди. По никакъв начин не се забелязват признаци на пренасяне на гръцките протести в България, въпреки, че българите са в много по-тежко икономическо положение отколкото редовия грък. Докато в България минималната заплата е 135 евро, в Гърция тя дори и след орязването и е 586 евро, но това някак си не стига до умовете на българите. Те дори изпитват злорадство и едва ли не щастие от случващото се в Гърция. Българите са убедени, че редовите гърци са виновни за натрупването на въпросният неизплатим дълг и ще трябва да си понесат последствията. Те не виждат в случващото се опит за заробване на цяла една нация, а просто получаване на заслуженото. Българите никога не биха проумели, че протестите в Гърция са една адекватна обществена реакция, на едно общество образовано в ценностите на истинската демокрация, защото както споменах по-горе българите са идейно неграмотни.

Освен, че са идейно неграмотни, българите не биха могли да се противопоставят на осъществяването на нашите интереси поради своята бедност, дезориентираност и стрес. Въпреки, че са най-бедните в Европа, голяма част от тях попадна под властта на банките, чрез тегленето на кредити за щяло и нещяло. Веднъж взели кредит, те се превърнаха в тотални роби на системата. Неспособността и затрудненията които срещат да погасяват кредитите си им се втълпяват като собствени грешки и им се насажда чувство за вина и малоценност, а от там те губят и малкото вяра в собствените си сили и възможности. Те не могат да осъзнаят, че са станали жертва на измама от страна на финансовите институции, които едностранно определят и могат да изменят както си искат условията по отпуснатите заеми. Вместо да въстанат и да се противопоставят бурно, като общество на въпросната въпиюща несправедливост, те се затварят в собственото си нещастие и чувство за вина.

Българите не осъзнават, че те самите са част от държавата и като такива биха могли да я принудят да действа в защита на техните интереси, а не въпреки тях. За неспособността им да се организират като общество, спомага и абсолютната им дезориентация относно случващото се в държавата, едно поради хаотичността в политиката на управляващите, друго поради тоталната медийна бомбандировка с различни проблеми, отвличащи вниманието им от цялостната картина на ставащото. Активните българи, доколкото ги има, са отдадени на различни каузи и тъкмо когато решат, че са спечелили някоя, се оказва, че тя е заменена от друга, или че уж отстранената заплаха се е върнала, но под друга форма. Това разбира се е политика, която ние водим по целия свят, но която с особен успех се провежда и в България. Така докато разпиляват усилията си върху различните проявления на едно и също нещо, те губят увереност, че някога ще успеят да контролират живота си. Те не могат да проумеят, че всяка една битка която водят, е битка между интересите на парите и интересите на човека, като разумно същество. Че за да спечелят, трябва да променят ценностната си система и да ограничат ролята на парите в управлението на държавата и обществото. За да спечелят, те трябва само да поискат народа да притежава властта, а не тя да бъде в ръцете на олигарсите и партийните им слуги.

И последно, българите не представляват проблем за осъществяването на нашите интереси, докато са готови да предоставят бъдещето си и управлението на държавата в ръцете на позорни партийци, а не на идеи. Българите търсят лидер, на когото да поверят отговорността за собственият им живот, като го избират по обещанията които им дава. Те никога не си задават въпроса,какви идеи този лидер изповядва и въобще има ли такива? Те не осъзнават, че не им трябват лидери, а учители. Че трябва да търсят не лидери които сляпо да следват, а учители от които да се учат и чрез наученото и осмисленото да променят и ръководят живота си и бъдещето на държавата.

Един от малкото образи, който ги обединява, е на техния, както го наричат – Апостол на Свободата, Васил Левски, но те и него не познават достатъчно. За наше щастие те са съсредоточили вниманието си върху въпроси от рода, кой е виновен за залавянето му и къде е погребан, а не върху идеите и ценностите които е изповядвал и пътя който е извървял. Дори и посланието му – “Да бъдем равни с другите европейски народи, зависи само от нашите собствени задружни сили.”- не успява да отвори очите им.

В този смисъл, въз основа на гореизложеното, искам още веднъж да ви уверя, че българите не представляват проблем пред осъществяването на интересите които имаме в тази част на света.

http://www.budnaera.com/201502/1504220440.html
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Кметът на Нова Загора ръси със захар улиците

http://www.segabg.com/article.php?id=752788

User posted image

Нема фючър, кметче smil4334ad1724132.gif Единствено, положителен ефект би настаял, от туй твое действие, ако поръсиш Тиквата със захар и я оставиш да се запече убаво във фурната. М-ммм, че вкусна ще стане smil4334ad8a149e0.gif smil3dbd4e5e7563a.gif
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

- Г-н Грозев, видях в социалните мрежи съобщение за ваши действия след няколко тежки пътни инцидента в общината...

- А, където ръсихме със захар ли вчера?

- Да, какви точно са тези мерки, които сте предприели?

- Понеже тук преди десетина дни се убиха две полицайчета около Нова Загора – това е едната катастрофа. Другата – три новозагорчета катастрофираха в старозагорско, двете починаха, а едното се оправя едвам-едва. Има катастрофи с убийства, а е нямало досега такива.

Четох, че навремето баба Ванга и някои други са казвали, че така като се поръсят пътищата със захар и тая зла поличба да изчезне. От такава гледна точка помолих домакинката на общината да купи 50 кг захар и всички пътища от Нова Загора към Твърдица, от Нова Загора към Русе, от Нова Загора към ТЕЦ2, към Раднево, към Стара Загора, към Сливен – всички ги поръсиха със захар. Ей така, поверие народно.

- Това не е ли суеверие? Не е ли по-добре реални мерки да се вземат?

- Реални мерки в какъв смисъл?

- Не знам какви са конкретните причини, но ако има проблем с настилката, с маркировка, с контрол на движението... в тази посока?

- Катастрофите не са станали от такива причини. На магистралата си има маркировка, има си всичко. Просто някаква такава прокоба, че катастрофират. Както са карали, изведнъж предната кола заобикаля спрял камион или нещо и те се набиват в него. То не е до пътната обстановка.

Общо взето пътищата на територията на нашата община са добре поддържани. Просто като поверие, да го прогоним.

- Това е поверие от вашия регион ли, защото аз не съм чувал за него?

- Четох и ми го показаха, че навремето баба Ванга е казала такива неща да се правят. И от там ми дойде на ума. Ставали са много катастрофи там в района на Симитли, към Петрич надолу, в Кресненското дефиле. И за това ми казаха.

- А това мислите ли, че ще помогне?

- Е, това е поверие все пак. Нека да го направим, нищо не ни коства 50 кг захар да вземем и да поръсим по пътищата. Дано мъничко помогне и това.

- Обсъдихте ли го с ваши колеги или с Общинския съвет?

- Ами! С кого да го обсъждам, то няма какво да се обсъжда. Смятам, че безопасността на движението – откъдето и с каквото може, трябва да се работи по този въпрос. Но ако хората нямат манталитета да спазват ограниченията, да спазват Правилника за движение по пътищата, е много трудно с такива неща да ги предотвратиш катастрофите. Но все пак е нещичко.
PMEmail Poster
anti666
Публикувано на: 20.9.2015, 21:54
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 320
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06

Понеже форума ни беше блокиран за цяло лято, тази тема отразяваща състоянието на РъБъ бе позанемарена. Нещата обаче сами си ги виждате как отиват от лошо на по-лошо. През 2013 Българският Бог когато катурна Тиквата даде възможност на българите да променим зловещия план на Ротшилд, но всуе, както се казва. Прекалено малко бяха хората, които си дават сметката, че трябва да се промени из основи целия модел на управление, т.е. системата.

За да е пълна гаврата с българския народ, немалка част от него отново си избра българския Нориега да го мачка. Сега си го поемаме по пълна програма и няма какво да се оплакваме. Лошото е, че малцината хора в тая република, които са наясно какво и как трябва да се направи страдаме с мнозинството, но това си е неизбежно.

Относно това, колко е важно за Световното правителство плана на Ротшилд, може да съдите по факта, че на една банкрутирала република и отпуснаха толкова милиарди заем, а и последните събития откъм Турция. Които сами доброволно позатвориха (временно) ислямския поток към земите ни, за да не избие тенджерата под налягане.
PM

Topic OptionsСтраници: (61) « първа ... 41 42 [43] 44 45 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020