Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (61) « първа ... 38 39 [40] 41 42 ... последна » ( последно съобщение ) |
Краят на републиката, и Възшествието на Българският Саракт
x2012x |
Публикувано на: 24.1.2015, 12:51
|
Участник Група: Участници Съобщения: 46 Участник # 4 307 Дата на регистрация: 26-October 11 |
[B] Готови сме ! Много сме като него полудели от демонкрацията , останали без семейство заради системата ! Ще се вдигнем всички и ще поискаме САРАКТА! Тия не знаят каква армия сме , колко сме силни ! Небето е с нас , земята е с нас ! Много скоро тръбата ще свирне и над 100 000 луди ще бъдат начело на въстанието , то смъртта е по хубава от живота . А като знаем за какво се биеме смъртта ще е сладка! Времето настана ! Народе , ще гледаш чудеса ! Мъката сега е толкова голяма ,че не могат да ни успокоят с химикалите си !
|
Ванина |
Публикувано на: 26.1.2015, 5:03
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 556 Участник # 5 217 Дата на регистрация: 27-January 13 |
Миналата година Рожбата на Кобилата умря, защото никой не се сети да запали огънятъ. Ще е по градивно малцината семейни да насърчаватъ и опазватъ децата си така, че кога пораснатъ да иматъ семейни огнища кои не тлеятъ.
|
Петър. |
Публикувано на: 26.1.2015, 20:17
|
Участник Група: Участници Съобщения: 450 Участник # 5 893 Дата на регистрация: 30-March 13 |
Нещата са и сложни и прости.Прости от наша гледна точка на това,което искаме да постигнем.Сложни от гледна точка на постигането на нещата,които искаме.Българският Саракт!
Ванина до колкото разбирам и чувствам това,което се случва в България, нямаме средствата и възможностите,които са нужни,за да опазим самите себе си.Мисля,че съм наясно с огромното ти желание българското семейство да пребъде, неопозорено от всяко едно зло под каквато и да било форма!Но,ако по някакъв начин не спечелим Държавата си обратно,Йордан не разполага ли с останалия,неокраден ресурс на България всичко е обречено на провал. Външните фактори,от които сами без каквато и да е помощ не можем да се защитим ни връхлитат всеки Божи ден.Цигански тумби,помаци,нелегални имигранти,здравна система,скъпите стоки,безумните цени на тока и прочие са проблеми,които не знам как,но някак си трябва да преборим.Защото при тези атаки просто не е достатъчно насърчаването и следователно с него да опазим семейството.В един момент идва въпроса за чисто физическото оцеляване.А за него ще се правят жертви.Неизбежно е. Те и сега се правят.Завинаги ще се помни името на Елтимир Боила Колобър вечна му памет! Надявам се на едно : да имаме реалната възможност за съпротива,защото сега ни я отнемат доста умело чрез брутални средства! |
Ванина |
Публикувано на: 27.1.2015, 2:28
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 556 Участник # 5 217 Дата на регистрация: 27-January 13 |
"Външните фактори,от които сами без каквато и да е помощ не можем да се защитим ни връхлитат всеки Божи ден."
Преди всичко отъ вътре е бедата. Вътре, Семейниятъ олтаръ, изворъ на Небесно вдъхновение, липсва ли огънь, безсилни сме срещу външните агресии. Няма ли единство между двама, няма между трима и четирима... Няма го Хорото на единение. И всеки ако и прогледналъ, самъ танцува предсмъртниятъ си танцъ. Всеки гледа себе си, и се моли за себе си безъ да разбира какво мисли и преживява другия. А трябваше да се обединимъ и запалимъ огънь край раждащата Кобила. Страшна е мъката за изгубената Рожба, страшенъ е студътъ! |
Ванина |
Публикувано на: 27.1.2015, 3:21
|
Малките къмъчета обръщатъ колата. Големите камъни, големиятъ бунтъ, Саракта, невъзможни са, ако пътятъ не мине презъ малките неща. Ако двама се помирятъ и съгласуватъ, Небето е съ тяхъ, Победа е. Изглежда малка, но голяма Победа е.
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 28.1.2015, 15:17
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Българският Цар застава редом с вас, за да пратим в Отвъдното враговете на България. Не ние, те трябва да отпътуват натам, а ние да да залостим здраво вратата зад тях! |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 28.1.2015, 15:35
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Костов, обръщам се към тебе, мръсен и долен циганино, нищо няма ти плащам говедо драгалевско. Аз съм привърженик на безплатното здравеопазване за етнически българи, защото по този начин държавата показва, че народа за нея е важен. Това е правилното отношение. Знаеш ли, какво ще ми вземеш, като се обадиш на НАП? Хахахахахахаа, скъсаното долно бельо, което никой редовен циганин няма да иска да облече:))) ! По този начин няма да си върнеш и 1 ст. от някаква дължима виртуална сума, която смяташ, че ти дължа. Нищо не ти дължа, понеже още тогава 99-та година ли беше, категорично отхвърлих "здравната реформа", не си избрах личен лекар и НИКОГА НЕ СЪМ ВНАСЯЛ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ И НИКОГА НЯМА ДА ВНЕСА! Ще ме лекуваш безплатно, щото съм безценен за тебе, мангала ти с мангал грозен. Такива кът тебе катунари - милиони, но такива като мене са единици.
http://www.dnes.bg/…/dyrjavata-iska-da-oreje-broia-na-nepla… |
Йордан_13 |
Публикувано на: 9.2.2015, 2:55
|
Тренчев, констатациите ти са верни, но са "след дъжд - качулка", т.е. правиш ги, когато рошковият опря и до твоя задник. Иначе преди това, активно сътрудничеше България да бъде победена страна, особено със сговорчивостта ти с политиците. От синдикатите в България, никога не съм видял, твърди, радикални действия, а само просене на трохи от трапезата на олигархията. А възможности за радикални действия, Тренчев, имахте много пъти, през последните 26 години. Сега, да ми правиш верни констатации, не върви. Ние, това го знаем. Нарича се "Четвърта национална катастрофа" след която Българската държава няма да има, ако не се намеся аз. Това е истината. Вие хомота, който надянахте на Българите, не можете да го премахнете посмъртно, и не само това, но и държава, градена с толкова много дух и кръв, я разрушихте. Сега, когато опря рошковия до задника ви, скимтите. Кофти е, а? Една Маргарита Попова, дори има повече достойнство от вас ( http://www.faktor.bg/…/30644-margarita-popova-na-pat-da-ni-… ), независимо от това, кой стои зад нея. Важното е, да кажеш истината в точният момент, а не да се скриеш зад идеологеми от типа "НАТО, ЕС", както го прави Роско Росицата.
http://news.ibox.bg/news/id_75872354 |
Петър. |
Публикувано на: 14.2.2015, 20:13
|
Участник Група: Участници Съобщения: 450 Участник # 5 893 Дата на регистрация: 30-March 13 |
Йордане мисля,че беше споменал в една тема виждането ти,че младежта е обезверена,но не мога да я намеря,затова пиша тук.
За нея не знам,но аз съм.По-голямата част от нея не може да изпадне в това състояние,защото нямат отношение към случващото се.А,ако имат някакво то е една констатация,че нещата са зле.Толкова!И как да бъде другояче?Как да пребъде идеята за възраждането на българската държава след като децата се възпитават от едни тъпи комунисти?А колко на брой млади хора не са такива?По мое виждане изключително малко.Изключително! Хора,които не само знаят,че нещата са зле,а и какво искат да постигнат. Обезверен съм,защото виждам срещу какво сме изправени.Срещу враг,който никога не е бил толкова силен.Силен,защото в миналото ние сме се провалили.Враг,който е навсякъде.Обградени сме.Турция,Гърция,отчасти Македония,Румъния,а за капак имаме пета колона в лицето на тъпите помаци + много голям брой мангали,а вече и всякаква гмеж от Африка и т.н.А повечето от българите са на принципа : Га има кифтета всичко е наред.Га свършат си бием дузпата от България или правим всичко каквото ни каже партията,за да има пак кифтета.Шибан електорат,който никога няма да бъде вразумен да не гласува.За по-възрастните спасение няма,но и за повечето млади няма да има,защото вече са пропити с комунистическия идеал малко или много. Пък и българчета вече много малко се раждат.Поне за сметка на другите черни мастии. И как да се родят?Как след като не мога да си позволя дори да изведа приятелка някъде?Камо ли да издържам семейство. Физическото оцеляване е изключително трудно,а на моменти унизително.Понякога се основава напълно на унижението. Знам,че ме разбираш.Аз за себе си не виждам как ще станат нещата.Не успяхме да унищожим предателя на Всевишния Тангра преди повече от хилядолетие,докато все още сме можели,за да спрем катастрофата... |
Йордан_13 |
Публикувано на: 17.2.2015, 16:06
|
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 17.2.2015, 16:19
|
17. Пантю | 15.02.2015 17:46 Странни обществени промени се получават с нелогична скорост в българското общество! Помните организираните протести през 2013 г. които имаха небивала масовост и постоянство. Познавам много хора които бяха увлечени от пропагандата и не бяха платени учстници. Просто в този момент, бяха убедени, че пропагандата е справедлива! Всеки си спомня нощта на Белият автобус", може би! Тогава тълпата протестиращи сде бе събрала и бе готова да убие депутатите на БСП в автобуса, защото Правителството на Орешарски искаше да се гласува кредит от един милиард лева! Слава богуразмина се с помощта на Полиция и жандармерия вакханалията! Как сега тези същите хора не считат за престъпление взетите вече от това правителство осем милиарда кредити през първите му 100 дни на управление и сега с овчо поведение няма да възразят ГЕРБ-аджиите да се налапат с нови 16 милиарда лева! Това са общо за няколко месеца одобряване на кредити за 24 милиарда лева с мотивировка от общи намерения, без никой да казва какво ще се постигне в страната с тези пари! Оставам с впечатлението, че това е лудост и пълна безотговорност на един цял народ в най-точният смисъл на тези думи! Най-вероятно българският народ се обработва с някакво ново психотронно оръжие! Не може преди година и нещо, да имаше страхотни протести против икономическо заробване на страната с един милиард лева, а сега, когато тя затъва с 24 милиарда но в полза на ген.Бойко Борисов, т.е. основно САЩ(покупка на стара бойна техника, плащане на ток от алтернативни източници, покупка на американски атомен реактор и всичко на монополни ужасяващи цени), народа само свежда овчи погледи и все едно нищо не се случва! =============================================================== Пантю, Пантю. важното е, че "нашият човек" е взел парите, понимаеш? Не е важно колко е взел като заем, важното е, че е "нашият човек" - боса, бащицата и халал да са му. Децата и унуките на тези гласоподаватели ще ги плащат. Важното е, сега да го виждат колкото се може по-често от телевизора. Това ги радва. Както казваше, един от тие тутмъници: "Не е важно, че Борисов е прост, важното е, че е преуспял". Другото е, че сега 4 партии са на власт, които вътре се състоят от по няколко други по-малки такива. Всичко това е една паплач, която иска да яде. И те затова са сложени на ранилката и затова няма протести. Чакат мамбото. А бюджета пак излизал на дефицит. А той е на дефицит, по много причини, една от които е, че Българският Бог не изповяда управлението на страната и непрекъснато удря икономически олигархичната му структура, с внезапни природни бедствия. Така бюджета се дефицитира от крадене, уреждане на сметки и засилени икономически и цоциални плащания. Но на хранилката на тия в управлението, трябва да се сложи сено и ярма. Затова - хоп заемче, след това, хоп още едно. Гладните са много, зобта все по-малко. На обикновнеият българин въобще не стигат парите до края на месеца, включително и на мен. И все повече няма да стигат. А новият финансов министър, а посегне към орязване на плащанията и икономии и правителството току виж паднало от власт, поради гладни бунтове и айде, цикъла се завърта пак - политическа нестабилност, нови избори. Но забележете, кое е по-лошо? Политическата нестабилност, в която се краде много по-малко или политическата стабилност, в която се краде чрез тегленето на заеми? Заема, както знаете, има лихва и някой в крайна сметка, един ден, трябва да плати масрафа. Кой ли ще е тоя изряден платец? Аз се досещм кой... |
Йордан_13 |
Публикувано на: 19.2.2015, 2:38
|
След 2009 г., България е в непрекъснат дефицит. Много лош пророк съм, но когато ГЕРБ дойде на власт 2009-та казах: "Дисис дъ енд" - "Това е краят". Един милион, обаче го припозна, тогава като Начало. А то се оказа Начало на "постните пици", "Стегнатите колани" и голямото крадене зад кулисите. Днес, 2015 г., събираемостта на данъците е много по-голяма от тази през 2009-та и пак сме в дефицит, заради, който вече трябва да теглим и заеми! За да сме погасили, други, които сме взели заради дефицита. Казват, че така сме тaка десетилетия. Това е агония! България спешно трябва да обяви мораториум върху плащането на дългове и да обяви банкрут. Ние, реално сме фалирали много отдавна, много преди Гърция.
Борисов подава оставка, ако парламентът не гласува дълга от 16 млрд. лева (Обзор) http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4607671 Вицепремиерът Румяна Бъчварова: Без това решение не можем да управляваме ================================================================ И баба знае да управлява като тегли заеми. Ако утре Тиквата пак си подаде оставката, ще рева като горолом в продължение на половин час, след това ще се нашльокам с коктейл ВАЗ 2121 до капандурата, и по примера на Монката Паси, ще изпикая в нощната чаша с вода на гласоподавателя. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 19.2.2015, 12:19
|
Депутати и политици от ГЕРБ, БСП и ДПС си купуват жилища в и около Атланта и отварят бизнес на техни роднини! Докато българският народ се гърчи от глад и немотия, нашите мили политици си подготвят бъдещето в Америка! На 15 февруари 2015 година в Атланта, Джорджия разговарях с българи емигранти,които ме информираха,че в последните месеци са забелязали много наши депутати и политици от ГЕРБ,БСП и ДПС да си купуват жилища във и около Атланта както и да закупуват и да отварят бизнес на техни роднини за много много пари, като малки фабрики и помещения за магазини. С две думи си подсигурявали изнасянето завинаги от България. Ето къде скъпи сънародници ви заминават парите от Пенсионния фонд, ето къде отиват парите от новите европейски заеми които тегли и ще изтегли ГЕРБ, ето къде отиват парите за здравни осигуровки, данъци, големите сметки за ток. Докато българският народ се гърчи от глад и немотия нашите мили политици си подготвят бъдещето в Америка, защото те продадоха държавата като територия и народа като слуги на американците и западноевропейците за тяхна сметка и лично тяхно облагодетелстване. Nikolay Rusev http://www.zadkulisite.com/post-1466 |
Йордан_13 |
Публикувано на: 19.2.2015, 15:12
|
„Ако това споразумение не мине през парламента, това означава, че не можем да се появим на световния пазар, а това поставя под риск връщането на дълговете. Можем да изпаднем в ситуация, в която трябва да обявим мораториум по плащането, а това е страшно, помним мораториума на Луканов и какво последва след него“, коментира тя.
Прочети още на: http://www.dnes.bg/…/ako-zaemyt-ne-mine-niama-da-mojem-da-s… Кажете сега,. че не съм изключително точен в преценката си, че България трябва да обяви мораториум върху плащанията на дълговете и да обяви фактически фалит. Това е реалното положение на държавата и не живейте с розови мечти за бъдещето. Надежда е само Българският Саракт. Пиша я Надеждата с главно "Н", защото тази нова форма на държавно управление, автоматически изключва лапачите и тарикатите. Знам, че не ми вярвате, обаче един ден ще се наложи да ми повярвате. Просто ще ви се наложи. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 20.2.2015, 19:48
|
Гори-цееееееееееееее ситнааааа, зеееееленааааааа, ами ние цепим стотинката, мъжки, обаче такива като тебе искат да ни вземат всичко каквото имаме, преди да е свършил месеца, което е проблем. И когато това стане - свършим парите, много преди другата заплата, въобще не харчим;))) Не харчим;))) Нема какво да харчим. Проблемът е, че има семейства, които имат много повече разходи, отколкото изкарват. В това е проблема. И това не е, защото тикат 20-сетачки в сутиените на жените в някоя таверна. Чаткаш ли? Икономиката, глупако, икономиката! Не заем, със заем нищо няма да решиш. Повечето семейства имат толкова много заеми, че не им остава нищо от заплатата да харчат! Капиш? Тогава следва демографски срив - емиграция и неправене деца (а бихме искали) и съответно няма вече кой да плаща взетите от вас заеми, защото привилигерованите от вас малцинства, консумират, но не пълнят хазната! Иначе е лесно "дайте да дадем", ама самият аз, без да си давам зор, мога да упралвявам така: "Вие напълнете хазната, пък аз ще ви дам колкото реша от нея". Е, някак си не става, разбираш ли?
http://news.ibox.bg/news/id_1413606386 |
Страници: (61) « първа ... 38 39 [40] 41 42 ... последна » |