www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Краят на републиката

Страници: (61) « първа ... 37 38 [39] 40 41 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Краят на републиката, и Възшествието на Българският Саракт
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Масоните са контролирани от скапаняците, известни като илюминатите и посерковци известни като НЛО ( извънземни цивилизации )

Има една малка подробност обаче.Всички тия утрепки, са подчинени на волята на отеца, а именно - Създателя на ВСИЧКО и ВСИЧКИ! Ние си му викаме Дедо Боже smil4334ad1724132.gif

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/...et-goat-ii.html
PM
Йордан_13
Публикувано на: 3.10.2014, 16:50
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

E, велики майсторе, всяко нещо на този свят си има цена. Службата ти на твоя лунен бог Бафомет-Яхве също. Но ти си верен негов служител и когато Яхве поиска сина ти в жертва, ти го даде. Само дето Яхве е станал толкова кръвожаден в днешни дни, че не го подмени с овен и батардиса и още 14 човека заедно с него. Как мислиш, велики майсторе, постижима норма ли са 100 мини на човек? Вместо тези мини да бъдат заложени по границата с Турция и да трепят преминаващите бежанци, изтрепаха 14 българина. Добре, че са само 14-надесет (без сина ти), ами ако бяха 120-сет?

http://www.dnes.bg/stranata/2014/10/03/she...a-chovek.240878
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 4.10.2014, 10:01
Quote Post

Админ

Участник # 544

Дейба наглия и мазен соросоид, д-р Венков. Тоя келеш, уж служебен министър на здравеопазването, а при него хората направо отиват при дядо Господ. Изтъпанват го по телевизиите, гаче ли е служебен премиер. Та въпросното говедо, дрън-мрън за случая в с. Горни Лом и след това рязко преминава на тема гласуване. Трябвало да се гласува, щото който не гласувал, нямал право да протестира и право да мрънка. Не знам в коя масонска лаборатория го изработихте тоя рефрен, но обикновено протестират тия, които не са гласували. Повечето от тия дето са гласували, смятат избора им за правилен и дори избраника им да е отявлен престъпник, те не роптаят срещу него. "ПАРТИЯТА НА НЕГЛАСУВАЩИТЕ", да употребя този термин е против СИСТЕМАТА и СТАТУКВОТО. Тя няма как да участва в республиканският цирк и водевил. Няма как да си против Системата, установена от световното еврейство и масонство и да участваш в клоунадата, наречена РЕСПУБЛИКАНСКИ ИЗБОРИ, т.е. НЕГЛАСУВАЩИТЕ са БУДНАТА СЪВЕСТ НА НАЦИЯТА. Другото са овце, които вървят след конюнктурата, които вървят по утъпканите пътеки и чакат Спасителят да ги отведе на зелени и тучни пасбища. Най ме дразни наглостта на тия, дето ни апелират да гласуваме. Абе гласувайте, избирайте се, обаче не искаме вашето малоумия, да идват на наш гръб. Дойдат ли на наш гръб - РЕВОЛЮЦИЯ. Ще ви избием всичките. Ще ви избием. Нашият свят има преплитане, поради социума, но няма идейни допирни точки с вашия.Затова вашият трябва да умре. Няма место за него в бъдещето. Тъй, че Д-Р НЯНКОВ;))) ставай овреме доцент, че след това ще бъдеш обикновен хамалин в златните мини.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 4.10.2014, 10:05
Quote Post

Админ

Участник # 544

5 октомври 2014 г. Всички честни българи на него ден отиват за...

User posted image

Просто за илюстрация, оти д-р Венков ни обвинява, че сме си стояли вкъщи и сме злобеели...
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 14.10.2014, 22:00
Quote Post

Админ

Участник # 544

Започнаха да говорят по теле-визията, че настоящата политическа криза може да доведе до разрушаването на Държавата като институция. Паниката почна още от блока по Канал 1 в 18.30, където се пускаха изказвания на Тодор Живков малко преди 10 ноември 1989 г. и с ужас бе констатирано, че оттогава, вече 25 години, думите му са повече от актуални, т.е. Тодор Живков е жив, макар и мъртъв. Случващото се днес е само Началото на Края, но аз ви го казах преди 2-3 години, така трябва да стане. Всичко ще рухне до основи, и то така, че основите няма да могат да се видят! Президентските моабети за смирение взети назаем от БПЦ и различни езотерични формации към партиите, въобще няма да свършат работа, защото жребият вече е хвърлен, България лети неспасяемо в бездната и няма такъв Батман, който може да я спре. Республиката рухва от собствената си несъстоятелност. А продължава да се говори за партии, избори, съставяне на правителства, НАТО, ЕС, но не се говори, че всичко това не върши работа, не работи и не е решението на Проблема, а е самият Проблем. Българският Саракт показа ясно как трябва да се спаси Държавността - чрез Българският Път. Не, Европейският и в частност - германският модел. Не, германският модел, а Българският модел. Германският модел е трудно приложим, просто трябва българите да станат германци. Това ще доведе само до нови изкривявания в българската душевност, бит и социология, каквито изкривявания нанесе Съветският модел, в който доминираше Русия. Българският древен модел и път е Спасението. Тогава няма нужда да се призовава към "смирение", което е просто куха фраза, особено когато е изречено от устата на хора, които също не са го постигнали в живота си. Кой е постигнал смирението?:))) Тоя, който го е постигнал не говори за него.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 15.10.2014, 23:58
Quote Post

Админ

Участник # 544

Искам да допълня, че идеята за "германският модел" бе лансирана от тв водещ на Канал 1 и редица политиканстващи покрай него и не визира никой участник във форума. Тази идея се лансира като шаблон, който да реши въпроса с политическата криза в България.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 20.10.2014, 0:45
Quote Post

Админ

Участник # 544

За пореден път лидерът на "Атака" Волен Сидеров намери "най-удачния" начин да покаже, че евроатлантическият път на страната му е чужд и че празнодумството е най-силната му политика.

Дамите от ГЕРБ пък определиха поведението като неуважение към демокрацията.

Преди изявлението на Сидеров от “Атака” махнаха знамето на Европейския съюз от трибуната, от която се правят изявления в кулоарите на НС.

По-късно Цачева помоли знамето на Европейския съюз да бъде върнато на мястото му.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/izbori-2014/2014/10/18/...politika.242528

=====================================================

Йордан Стайков: "Евроатлантическият път" на България бе наложен от определени групи от хора, вън и вътре в България. Тези групи от хора в България са малцинство Той не бе подложен на обществен дебат, нито на референдум. той просто бе внушен чрез медиите като "правилен, единствен и безалтернативен". дори и сега, когато има опасност, той да бъде сменен, се брани неистово от същите групи от хора, без отново да бъде подложен на обществен дебат или референдум. Просто никой не попита Българите, искат или не искат в Европа. Говоря за тези, които останаха тук, които нямаха намерение да емигрират. Тези, които емигрираха, немалка част от тях не обичаха България и се прехласваха по Запада. Запада винаги ми е бил чужд. С една дума, аз също съм един от тези, които не са евроатлантически ориентирани. Сега медиите и политическата олигархия ни внушават, че е лошо и "лузърство" да не си евроориентиран, демоде си;))) Затова и аз да бях, на мястото на Сидеров и аз бих махнал знамето, дори бих го запалил с една запалка. Поставянето на двете знамена, едно до друго, не е нищо ново, по абсолютно същия начин се поставяха навремето знамето на СССР и България. вервайте ми. Помня го добре. Няма разлика. Просто знамето на СССР бе сменено с това на ЕС. И толкова. България пак е на задна прашка. Трябва, обаче да отбележа, че има две групи "евроскептици". Аз бих ги нарекъл "евроотрицатели". Щото не съм скептик, аз съм отрицател! Първата група "евроскептици" е най-многобройна. Това са тези, които не искат ЕС, защото искат България в другия ЕС (Евразийски Съюз);))), втората група, най-малобройна, искат излизане на България от ЕС, за да се поеме по Българският Път. Българският Път е възстановяване на Българското Царство и независима Българска държава, неучастваща в никакви политически съюзи, глобални икономически и политически блокове. неучастваща в глобални военни блокове. Това е. Затова да не си евроаталнтик, не е страшно, страшното е, да си фанатичен евроатлантик. Дори един евреин, като Стефан Софиянски, каза, че ако се прави нова Констритуция, там трябва да залегне член, който да дава възможност България да напусне ЕС, защото няма нужда да се чака, както се случи със СССР, да се разпадне съюза, за да може държавата ни свободно да се зарее в пространството;)))
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 20.10.2014, 0:48
Quote Post

Админ

Участник # 544

Разбирам, че Георги Първанов зове за промяна на държавното устройство. Аз обаче мисля, че устройство на държавата ни като унитарна не трябва да бъде поставяно под въпрос, дори за теоретично обсъждане, от никого, пък било то и от бивши президенти. Не си представям страната ни като федерация", завършва лидерът на БСП.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2014/10/19/mik...lizost.242576,5

Йордан Стайков: Визията за Държавата на Българският Саракт е да си остане еднонационална. Никакви федерализации, кантонизации и автономии няма да се допуснат. Ще бъдат смазвани с такава неистова жестокост, че камък за помен няма да остане от тия дето са вдигнали ръка срещу Саракта. Но промяна на държавното устройство на България е задължително. Но това не е идея на Първанов. Това е идея на Българският Бог, която отговорно прогласих. Политиците видяха накъде задухва вятърът и решиха да обърнат платната на платноходките си, за да ги движи неговата нова двигателна сила. Само, че този Път не е за тях - подводни рифове чакат с трепет корабите им. Някои дори искат да се изкарат и по тарикати от вятъра и говорят просто за "президентска республика", а не за Българското Царство. Българското Царство е Прогласеното и Волеизявеното, не "президентска республика" и други шмекерии, с които някои се опитват да оцелеят. Небето не е предвидило Милост за тях!
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 20.10.2014, 1:08
Quote Post

Админ

Участник # 544

Преговорите за съставяне на кабинет показаха изключително грозното и уродливо лице на партия ГЕРБ и са всъщност лично харакири на Бахур Бахар. Като през стъкло се видя вътрешният му мир и всичките характеристики и квалификации, които бяха лепнати от преговорният му екип на евентуалните политически съдружници са всъщност характеристики и квалификации на него самия, оттам на партията му и на нейните избиратели. На последните въобще няма да спестя абсолютно нищо. Политическата класа в България, независимо с коя партия е представена има свои общи характеристики и белези и Празнодумството е една от най-важните. Това е Моабетът, с който трябва да омае електората с напразни надежди за бъдещето с ясното съзнание, че този моабет е една голяма лъжа и след това няма да се случи. Няма. Затова когато Тиквата говори за празнодумството на другите, трябва да събере всички свои изказвания по медиите и да види своето Празнодумство. А то е не море от празни думи, а Океан;)))

http://www.dnes.bg/izbori-2014/2014/10/18/...politika.242528

Искам да говоря още малко за празнодумството в политиката. Някак си сякаш от нищото резаният читак Плевело изтърси идеята за смирението в изборната въртележка. Тази идея не беше досега рекламирана явно в политическото пространство. Явно не беше. Изведнъж като на суперболен пациент на политическата класа и бе инжектирана бърза инжекция с това лекарство белким се оправи и живне;))) И фразата полетя в пространството от устите на политици и медии. Забележете: фразата... Лично аз избягвам да говоря за смирението. Природата ми е такава, че не мога да бъда смирен. в мене има непрекъсната неудовлетвореност, бунт, непрекъснато въставане срещу себе си, срещу нещата около мен. Не мога да бъда смирен, нито пък да се примиря. Аз идвам от времената, когато тези категории не съществуваха, съществуваше само героичното начало, в което "мечът решава всичко". Затова не говоря за смирението. То е нещо особено, което не е необходимо да го дефинираш публично, за да поучаваш на него другите или да го изискваш от някого, когато ти лично не си го постигнал. Не може да стои като изискване в публичното пространство и изискване към другите, когато нямаш примера, който лично и социално да го илюстрира. До него или достигаш и го излъчваш като сила, или не говориш за него, не го превръщаш във фраза или дефиниция. Слушах оня ден по Панорама, Рамадан Кънев да избарва цитати на тая тема, за да има стойност и да бъде оригинален. В комплект с моабета на Плевнелиев за него е ясно, че един и същ източник стои зад тази фраза. Щото това е най-малкото християнско понятие, и няма как един помак и един евреин да знаят за него. Един и същ източник ги е хранил от една гозба, ама айде, тая храна да не я повръщате в публичното пространство, когато е твърда и не ви понася, че почва да мирише зловещо;))))
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 26.10.2014, 13:18
Quote Post

Админ

Участник # 544

Случаят е показателен. Спомням си миналата зима, когато в Йордания бе завалял сняг. С изненада едно йорданско семейство установи, че йорданският крал е слязъл от автомобила си и им помага със закъсалата кола, бута я със собствените си ръце. Йорданският крал не упрекна своите поданици, че са бедни и безотговорни и че не са предвидили, че в Йордания ще завали сняг, не, той дума не им е казал в упрек, а е свръхбогат. А тук, българите получават упреци от тези, дето са ги ограбили и натрупали милиони по банковите си сметки, че са бедни и не могат си купят зимни гуми. Ами не можем да си купим, Тикво! Елементарният жест изисква да заделиш едно 100 000 лева от твоята банкова сметка и като видиш един такъв закъсал с летни гуми, вземаш му размера на гумите, записваш му номера на колата и действаш. Това е вид благотворителност. Ще спечелиш от раз 121 депутата. А ти хем имаш предостатъчно, хем не искаш да дадеш, т.е. да направиш жертва за другите, а искаш да ги управляваш и да пълниш с още милиони банковата си сметка за тяхна сметка. Това е наглостта и безочието на елементарната мутра и разбойника, не на държавника. Но виновни са тия, дето гласуваха за тебе и ти помпат Егото, че си нещо. А ти си нищо. Нищо...

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2014/10/26/b...na-pytia.243273
PMEmail Poster
Георги-НЗ
Публикувано на: 27.10.2014, 0:30
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 6-March 09

Данчо, Йорданския крал и БЪЛГАРСКИЯ ТИКВОЧ нямат нищо общо. Оня е Монарх, тукашното прасе си е свиня чифутска и е присадено куче в чужда земя. Евреин гнусен.
А относно това, че казал на хората: " що сте с летни гуми бре" - това е върха на наглоста. Ами понеже Тиквоча е откраднал няколко милярда от нас и по тази причина не можем да си позволим други гуми. А обикновения човечец вместо да му разбие чифутската глава в асвалта - гледа и не вярва на наглоста, па не можал да обели и дума!!! Та това е случката.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website
Йордан_13
Публикувано на: 27.10.2014, 15:20
Quote Post

Админ

Участник # 544

Аз затова направих съпоставката за да се види крещящата разлика между този, дето иска да бъде на всяка цена "цар на българите" и един съвременен арабски крал. Дори на неговото ниво, не е.

Но "народа" си иска Тиквата от Бостаня
=============================================================

Първата ни събеседничка е 73-годишната Станка Костова. "Ох, кой да управлява ли...? Да ти кажа, те всичките са такива...("такива", в смисъл "не стават, омръзнаха ни" - бел. авт.). Но най одобрявам Бойко Борисов. Той е най-убавият човек", разсъждава баба Станка. Почва да избира най-удачния партньор на ГЕРБ, но й е трудно - "комай всичките са "такива"". "С БСП - не, не трябва с БСП. Тези от СКАТ по може, по се ядват". После говори със съжаление - за банята, естествено.

На сто метра по-надолу си говорят други старци - бай Средко и бай Тодор Вълков. "Ела бе, Стояне, ела, журналист е момчето, за банята пита", провиква се Средко и компанията се увеличава. За банята обаче после ще говорим. Бай Стоян е възмутен от преговорите за правителство: "Ей, пак старите маймуни искат да се намърдат. Накачиха се, намърдаха се, пак акъли взеха да дават. Извинявам се, че съм вулгарен, ама ще е нов бардак със стари.... ". Питам го кои са въпросните "стари", той ми обяснява: "Ми, Първановци, гледам ги сега по телевизията, наредиха се, правителство ще правят. Нали те докараха България до това дередже! И то от 70 години.

Криминална приватизация, не спряха да крадат,

к'во ще скубят от тоя народ още?". Пак се извинява. "Точно така, точно така", съгласяват се другите с "криминалната приватизация". И дружно обясняват, че "всички стари политици трябва да се изметат" и да дадат път на "нови хора".

Стоян Димов е на 83, Средко на 74, Тодор и той отдавна е навлязъл в "зрялата възраст". И как тази симпатична компания си представя "пробива на младите"? "Ми, има млади. Кадърни. Ама старите не им дават път, не пускат кокала. И избори да има отново, пак старите ще се намърдат", реди Стоян. Тодор съобщава, че е кореняк ягодчанин, но живее предимно в София, през топлото полугодие е тук. Стоян пояснява важно: "Той, Тодор, показва как столичани разсъждават. Но ний тука в низините... аз например предпочитам Бойко. В смисъл - открит е. Ся, може и той да е правил далавери, щото съм чувал, ама поне е открит". Тодор му опонира, смеейки се: "Ха, "може да прави далавери". Е не е ли правил? Що го харесваш? Щото има твоите селски приказки - аз съм прост и вие сте прости". "Ми, толкова може човекът", смее се и Стоян.

"България трябва да се изчисти от всякакви боклуци. Всякакви", натъртва на изпроводяк Тодор. "Няма такъв човек, който да излезе и да ни поведе. Корумпирани са всички от много дълги години, много корумпирани", заключава Средко.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 27.10.2014, 17:41
Quote Post

Админ

Участник # 544

Българският Саракт го каза много по-смело и дръзко: България светкавично да излезе от ЕС, политическата система да бъде разтурена, партиите да бъдат забранени завинаги, да се премине към древната ни форма на управление - Царство (без фамилията Сакскобургота, лишава се от право). Иначе другото е алабалистика - да махнем знамето на ЕС, химна... Първоначално при образуването си Атаката бе антиционистка партия. Тя беше предаването на Волен по Скат "Атака". Макар да бе само едно предаване, то поне консолидира в някаква степен антиеврейските сили в България. След това внезапно в нея нахлуха болшевиките на Румен Воденичаров и "Зора". Така тя излезе на политическата сцена през 2005-та. Там рязко промени курса си и изведнъж става европейска партия, която иска прекрояване на модела на ЕС; след това внезапно остави тази идея и премина към откровено рубладжийство, превърна се в руска националистическа партия. Единствено Българският Саракт е Стожер на Българското. Ама нямал пари. Ами няма пари, оти с еоставихме да ни окрадат болшевиците и демократите. Няма пари, но има идеи за бъдещето на България. А с пари се живее до време, щото в един миг свършват и не може вечно да си роб на парите, трябва да се мисли за Бъдещето. А Бъдещето е Българският Саракт, не ГЕРБ. Ама Тиквата бил народен човек... Вие на евреин, вярвате ли? Ми аз съм народен човек, малко съм по-умен от вас, и затова няма да ви кажа: "аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме". Е, като не се разбираме, поумнейте и ще се разберем;))) Защо винаги искате да бъдете прости?

http://www.dnes.bg/politika/2014/10/27/ata...iia-himn.243350
PMEmail Poster
idle
Публикувано на: 27.10.2014, 19:56
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 137
Участник # 1 441
Дата на регистрация: 13-April 08

Тези дни вожда от Банкя, го раздава "смирен", някак си отворен за конструктивен диалог. Даже бил обмислил вариант да не е той премиер, ако се наложи. Другите само трябвало да предложат ясни и конкретни позиции и предложения за работа. Видиш ли колко сме загрижени, ще направим каквото трябва положението да е добре.
Цирк! Игра с публиката. Сълзливите и умилителни коментари от избрани единици от електората, даже не ми се слушат и четат ама и аз ги преглеждам периодично. Достатъчно е да се разходи из голям град човек и да ги види с очите си. Навсякъде са. Колко умилително, добрата баба пенсионерка...
Реално са в процес на крайно преразпределение на позицийките и няма да изтърват кокала. Никой не си и мисли за нови избори точно преди зимата. Лапане ще има и ще е безпардонно. Сега от фондовете това онова, от посъбрани парици, ще го извъртят и пак ще има баница за лапане. Но народа беше казал една мъдрост за баницата.... smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif
PM
Йордан_13
Публикувано на: 23.1.2015, 22:52
Quote Post

Админ

Участник # 544

"Тоя луд беше единственият човек, който се осмели да протестира" ("Под игото" )

Благодарим ти, брат! Ти не си луд - ти си прогледнал в един свят на слепци! Не си могъл да понесеш гледката, разбираемо е - само ти да си буден, а другите слепи и глухи. Сам сред пустошта, сам сред тишината, в която само твоят глас се връща към тебе, а около теб - движещи се сенки. Но само ти можеше да посочиш пътя, без да ти пука и без да могат да те санкционират. Бунт и въоръжено въстание, това е пътят на възкресението на Българският Саракт. Ти не рече - реформа, ти не се нарече реформатор, не, а опълченец и революционер! Какво е нужно, за да се случи въоръженото въстание? Да изключим ума си, да нарушим възприятията си, да вкараме съзнанието си в друго време и пространство - отвъд смъртта, за да видим, че и там сме живи. Тогава страхът, че ще изчезнеш умира и ръката сама посяга към оръжието!

http://news.ibox.bg/news/id_1328670547
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (61) « първа ... 37 38 [39] 40 41 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020