Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (61) « първа ... 30 31 [32] 33 34 ... последна » ( последно съобщение ) |
Краят на републиката, и Възшествието на Българският Саракт
18j |
Публикувано на: 17.6.2014, 20:21
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 |
Понеже гледах напоследък неколкократно новини по телевизията много ми стана интересно едната част от емисията винаги е посветена на некви олигофрени дето грабят държавата и я унещожиха - некадърни олигофрени прости олигофрени грозни и тъпи и даже отчаяни на вид... отчаяние и самодоволство е странна комбинация да я гледаш у някого. Та едната част в новините се разказва за отчаяно самодоволните олигофрени които унищожиха и разграбиха България а другата част на емисията разказва как природата Небето разорават Българската земя. Но интересно природната стихия води след себе си поука - тук не възпрели изсичането там не почистили коритото на реката - все проблеми до болка познати и дъвкани дългите години на преход. Та втората част води поуката след себе си и относно историите с гадните олегофрени от управлението. Тая земя България е дадена на тоя народ да я пази и съхранява и задачата му е да я култивира опазва и поддържа. Иначе си губи функцията и причинените щети и безстопанственост се отмиват от стихията с цената на скъпи жертви.
Това в управлението не е българско това е чужд паразит това е щета нанесена от безстопанственост това е самият паразит който България е пипнала в резултат на отказът на българина да стопанисва земята си. Некви турци мангали изрязвали гората. Ама некви българи от близките села писали жалби и молби а не са се вдигнали с лопатите и сопите да си защитят горатя. Сега дават скъпи жертви. А какво ли ще ни вземе на нас Небето когато - изпуснали и ние всички срокове - то реши да измете върхушката с паразити. Наш дълг е това и наша задача. Но като гледах развитието на нещата изглежда отново настъпи момента когато сриването на режима се свежда до сриване на президента педерас. Всички боклуци му връчиха да стабилизира политиката а той самия дали е толкова стабилен. Съвсем скоро ще има оставка на остригарски и тогава отново топката е у президенна. Ако тогава президента падне положението е ситуация. Дори не очаквах толкова бълзо да настъпи отново такава ситуация след февруари 2013 само година и половина по късно пак сме на изходна позиция. Едва ли сриването на плевнята ще се състои сега поради липса на организационен ресурс и потенциал.. но си струва да се наблюдават внимателно събитията защото предстои доста честа повтаряемост на тези събития през следващите 5-6 години. Но днеска с все плевела гледах все политически трупове които се бутат в стаята за харакири. Политически интелектуални и идеологически и функционални трупове. Тия повече нямат функция в обществото защото знаят само едно - избори. В последните 10 години имахме поне по едни избори на година - оикновено по 2. И става все по-зле. Значи тия олигофрените с изборите са функционален анахронизъм в държавата. А държавата има нужда от друг вид дейност много по различна от избори. Но ще ви кажа и какво друго си мислех като гледах телевизора. Медиите и то електронните са другото което поддържа командното дишане на тия трупове и на цялата система. Освен презитента плевел който сега ще заеква в ролята на патерица за системата тя си има и един дървен крак наречен българска цифрова телевизия. Тая измислена реалност която я прожектират в телевизора у нас не съществува бе хора. Тия измислени кретени вмирисани мъртвци дето миришат на мърша още от екрана не са никаква реалност бе хора нито един от тия олигофрени не съществува въм вашия живот. Но медиите ви го вкарват заедно с рекламите на турски сериали и таблети за гърло. Тая система без медиите ще се изпари за няколко секунди толкова е измислена че без новините и извънредните емисии животът ще потръгне по естетсвено. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 19.6.2014, 10:13
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Българският Саракт призовава и повелява, при всеки подобен случай(а те ще зачестяват) - убийство на Българин от небългарин, Българите да вземат правосъдието в свои ръце и да накажат небългарина, бил той чужденец или "български гражданин". Българският Бог е Върховният Съдия и предоставя Съдийството в ръцете на своя възлюблен Народ. Как си, тази утрин, Касим Малахиел?
Приятели на убития от англичанин Емил Ботев се събраха на шествие http://news.ibox.bg/news/id_1421996723 |
Йордан_13 |
Публикувано на: 19.6.2014, 10:19
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
"Aкo имам това нещастие, да доживея чак до пенсия..."
Изчезването на толкова много документи не е случайно. Това или говори за пълният хаос и разпад на държавната администрация или свидетелствува, че някой е откраднал тия пари и за да покрие огромната по мащаби далавера е затурчил документите. Пенсионната система, неминуемо ще рухне - бачкаш, внасяш некви пари доброзорно, за да храниш некакъв си чиновник и да му уреждаш по тоя начин живота без да работи. Той съвсем законно ти прибира парите и казва: да доживееш до пенсия? Ще видим... И се не мине, време, та правителството ти вдигне пенсионната възраст. Вдигането на пенсионната възраст би трябвало да демотивира много българи да вярват на тази система. Това е сигурен знак, че чиновникът е откраднал парите и ти е казал: "Благодаря, но ще ти ги върна в следващият живот". Само дето на тебе в следващият живот не ти трябват. А тук не доживяваш до пенсия, но въпреки това внасяш за пенсия с надеждата да я доживееш... Българинът трябва да се запита какво става с парите му, ако той умре точно в деня, когато се пенсионира или месец след него? Къде отиват тези пари? Защо ясно законово този въпрос не е уреден и уяснен? Българският Саракт задава въпроси към паразитната республиканска държавна администрация? Къде са, парите и документите, гьотверени? http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=113611 Над 130 000 българи са без пенсия заради изчезнали документи |
Йордан_13 |
Публикувано на: 19.6.2014, 10:56
|
С една дума, искам да ви кажа, рече Мутрата: идвам на власт и не ме е еня за вас! Аз съм велик политик и ще решавам важни геополитически задачи, а именно как да подмия задника на моите събратя - хамеригочките евреи и да направя мръсно, на ония гадове в Русия - ешкеназитата, юдаизираните хазари. Аз трябва да реша проблемите на моето племе, затова: "Майната им на Българите"...
http://www.dnes.bg/politika/2014/06/18/bor...-premier.229465 А тук, лек бонус за битието и житието на Тиквун Бянкянски Убийствено е! Не, че не го знаем, обаче е интересно, как толкова много народ прави поклони на една 4-то разрядна мутра! http://vbox7.com/play:af06573c29 |
Ванина |
Публикувано на: 19.6.2014, 11:49
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 556 Участник # 5 217 Дата на регистрация: 27-January 13 |
И азъ да питамъ... вероятно не съмъ единиченъ случай. Да попитамъ отъ името на многото хора работещи на граждански договоръ. За всеки договоръ ми отдържатъ пари за здравни и пенсионни осигуровки. Но когато ми трябваше навремето стажъ за пенсия по телк, не ми признаха стажа въ операта. И сега няма да го признаятъ. Кога работя въ операта на граждански налага се сама да се здравно осигурявамъ, иначе прекъсватъ ми инсулина. А кога съмъ била на трудовъ и граждански, въпреки че на постоянната работа ми текатъ осигуровки, на непостоянната си взиматъ допълнително бонусъ за осигуровки. И къде отивтъ тези пари? Къде са? Не искамъ държавата да ми взема този солиденъ процентъ отъ и безъ това малкото ми възнаграждение, което вече го нямамъ. По нареждане на нечовеци отъ по висши постове, вече не ме взиматъ въ операта. Искамъ си всички отдръжки кои ми крадеше държавата, за граждански и трудовъ. Не са малко хартийки. Ако ми ги върне ще мога да я
карамъ безработна, че и дете да отгледамъ. |
Ванина |
Публикувано на: 19.6.2014, 12:05
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 556 Участник # 5 217 Дата на регистрация: 27-January 13 |
"Приятелят му описа убитото момче като страхотен българин, който носел българския дух в себе си. Затова и днес приятелите му носеха тъпан, който да символизира именно тази характерна черта на мъртвото момче. Емо искал да остане в родната си страна, да се изучи и да промени към добро държавата."
„Емо правеше и на мравката път" Платено е на този чужденецъ за да убие истински Българинъ, не само по плъть, а Българинъ и по Духъ. Смърть на прекия убиецъ, и още повече Смърть на подстрекателите му! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 19.6.2014, 15:21
|
Какво нещо е, толкова да си загрижен за пеерасите, че чак сън да не можеш да спиш поради ЕВЕНТУАЛНО НАСИЛИЕ над тях. Та понеже не можел сън да спи, и нямал друга, много по-важна обществена работа, омбудсманът по цяла нощ клечал във Фейсбук, да чете страници, групи и коментари. Това всъщност, не е ли типична полицейска работа? И аз се обръщам към омбудсмана, в избираема, свободна форма;))) : "Г-н омбудсман, какво лошо може да им се случи на един парад, на едни пеераси, освен да бъдат наебани? " Че те за това са излезнали, бре, г-н омбудсман! Излезнали са на поклонение към фалоса;)))) Аз разбирам катилизма, с който седесарията навремето въведе тая бутафорна длъжност в республиката, защото огромна част от личния състав на седесарската партия бяха хем евреи, хем пеераси. Ама чак сега пък толкова... Затова аз лично ще напиша също препоръки към Омбудсмана:
1. Г-н Омбудсман, напишете препоръки към правителството, заради ниската раждаемост, т.е. проблема за демографията 2. Г-н Омбудсман, напишете препоръка към правителството, заради вдигането на пенсионната възраст и загубата на документи за пенсиониране на 130 000 Българи. 3. Г-н, Омбудсман, напишете препоръки към правителството относно ниското заплащане на работника в България и нередовното изплащане на заплатите. Ето ви, работа за половин век! Не ми се грижете за пеерасите, за да не охарактеризирате сам себе си и институцията, която представлявате. Омбудсманът притеснен от евентуално насилие около „София Прайд” http://news.ibox.bg/news/id_844923903 |
Йордан_13 |
Публикувано на: 19.6.2014, 16:56
|
Лозунгът на проявата тази година е различен - вместо за равноправие, ЛГБТ хората призовават за политическа подкрепа, която да даде пример на гражданите. Разпратени са писма с молба за присъствие на Прайда до всички партии и до правозащитните институции.
Отговор е пристигнал само от две - ПП "Зелените" и ПП "Българската левица". Подкрепа обаче идва от Великобритания - бившият английски евродепутат Майкъл Кешман е в България специално за парада. Той призова колегите си от българския парламент да се видят в събота на сборния пункт на шествието. Заедно ще маршируваме към демокрация, равноправие и уважение, апелира той родните политици. ====================================================== Ем искат пари, хем политическа подкрепа А нещо друго не искат ли? Примерно, един натопорен уй? "Заедно ще маршируваме към демокрация..." А, ххахахахахахахахахах, Кешман, еврейче, в България отдавна умряха баламите бе, рязан. Та ние 45 марширувахме към "Светлото бъдеще", бе "момче"! Ми то не останаха хора за тая работа бре келеш, само пеераси |
Йордан_13 |
Публикувано на: 19.6.2014, 17:06
|
Дръж се брат, от тези 20 години, ще излежиш само 16-сет. Ако зависеше от мен, в затвора щеше да бъде сега банкерката и щеше да бъде жива! Нещо, което щеше да е от полза за родата й. А сега, след 16 години хем банкерката няма да си вземе парите в гроба, нито родата й ще види нещо от тия 300 000 лева. Всичките, ще ти бъдат върнати от тях, за да доживееш дните си спокойно, от Българският Саракт. Такива като тебе, проявили лична отговорност и саможертва за бъдещето на България, няма да бъдат забравени.
20 години затвор за убиеца на банкерката в Бургас Той трябва да плати и общо 300 000 хил. лева на близките й Прочети още на: http://www.dnes.bg/temida/2014/06/19/20-go...v-burgas.229568 http://www.dnes.bg/temida/2014/06/19/20-go...v-burgas.229568 |
Йордан_13 |
Публикувано на: 19.6.2014, 22:04
|
И като заговорихме за бедствията, които идват
Мълния уби мъж, докато говорел по GSM Бил за риба с двама приятели Прочети още на: http://www.dnes.bg/stranata/2014/06/18/myl...l-po-gsm.229372 http://www.dnes.bg/stranata/2014/06/18/myl...l-po-gsm.229372 Мълния удари Карлово, изгори уреди Щетите са за хиляди левове Прочети още на: http://www.dnes.bg/stranata/2014/06/18/myl...ri-uredi.229430 http://www.dnes.bg/stranata/2014/06/18/myl...ri-uredi.229430 Шест реки заплашват да залеят половината страна Искър и Янтра ще покачат най-сериозно нивото си Прочети още на: http://www.dnes.bg/stranata/2014/06/18/she...a-strana.229338 Ледено бедствие http://www.yambolpress.bg/?p=66507 Нека видим и Варна, тази вечер http://www.dnes.bg/stranata/2014/06/19/che...98,image2#photo |
anti666 |
Публикувано на: 19.6.2014, 23:01
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 320 Участник # 700 Дата на регистрация: 22-September 06 |
Ударите срещу републиката на Злото трябва да са по всички линии. Понеже болшинството българи все още я приемат, затова и Небето действа по най-елементарния начин да ги събуди. Като им удвои мизерията чрез природни бедствия и катаклизми. Защото тогава най-добре се показва колко некадърна е тази република и става безпощадно ясно, че държава няма. Това се случва от няколко години в намаляващи интервали и ще става все по-осезаемо. Редом с постоянната икономическа и политическа криза. Нещо, за което тук в този сайт предсказвахме през 2006-7 година още в еуфорията при влизането в ЕС.
Българският Саракт е категоричен - трябва да излезем от него. Ясно е, че докато я има републиката няма как да стане. Този масонски съюз е част от НСР. Ние не сме изолиран остров, но разпадането му ще прекъсне командното дишане на изродските управници в България. Иска ми се този срок да е по-кратък от 16 години, но в крайна сметка - каквато е волята на Небето. |
anti666 |
Публикувано на: 19.6.2014, 23:15
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 320 Участник # 700 Дата на регистрация: 22-September 06 |
Днес отново стана ясно, че статистиката ни отрежда първо място като най-нещастната нация. Всеки ден се самоубиват поне по няколко българи, на които им е писнало да живеят в републиката на Злото и отиват в по-добър свят, макар и по неправилен начин.
Какво казва Агенцията, която следи как изпълняват заръките на Ротшилд за изтреблението на омразните българи до 2030г? Според ЦРУ за миналата година ние сме на 6 място по смъртност в света. Забележете, по-напред от Афганистан, където има война от години. Тук горещата война е заместена с тих геноцид. Така че природните катаклизми са съвсем естествена реакция. Лошото е, че в републиката всички сме в кюпа и заради тия, дето ходят на крака да гласуват за чудовищата страдаме и останалите. Това е, много пъти сме го казвали, за съжаление за да ни дойде акъла трябва горчивата чаша до дъно да я пресушим. Явно няма по-безболезнен вариант. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 19.6.2014, 23:31
|
8 жертви във Варна след кален потоп Призоваха жителите на Аспарухово да се качат на покривите на къщите Тази снимка и Българинът на нея е точното олицетворение на състоянието на Българската държава днес. Господ не изповяда управлението на евреите в страната и поддържаната от тях политическа олигархия от партии и олигарси. Не отделните правителства не изповяда, а политическата олигархия като цяло. Уточнявам, щото някои почнаха да спекулират по оста БСП-ГЕРБ, управлението на коя точно партия недолюбвал Господ. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 19.6.2014, 23:36
|
"Портних посочи още, че се справят с екипи и средства на местно ниво. Потърсих помощ и от държавата, но помощ няма засега, допълни той."
======================================================== Ами това е държавата, която създадоха хората от твоето племе, г-н евреин! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 20.6.2014, 1:10
|
Потоп и в Килифарево, евакуират хората от покривите на къщите
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4148076 |
Страници: (61) « първа ... 30 31 [32] 33 34 ... последна » |