www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Краят на републиката

Страници: (61) « първа ... 27 28 [29] 30 31 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Краят на републиката, и Възшествието на Българският Саракт
Ванина
Публикувано на: 16.4.2014, 23:59
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 556
Участник # 5 217
Дата на регистрация: 27-January 13

Сега като писахъ въ форумъ диабетъ относно вредата отъ фолиевата киселина и геноцида кой се води надъ Българите и констатирахъ, че азъ за окло 19 годишна диабетна практика, многократно висене по ендокринологичните кабинети и болници не, не съмъ срещала ни единъ циганинъ да търси помощь отъ ендокринологъ. А предъ генекологичните кабинети винаги е пълно съ бременни циганки. И изобщо не съмъ чувала някой циганин да е диабетикъ, или да има проблеми щитовидната. Нима те не боледуват от диабетъ? Българите диабетици стватъ все повече и повече. Какъ диабета подбира българите, а подминава циганите? Ето люти чушки, коприва и др др. за профилактика. Ето колкото щеш рецепти. http://indigota.com/index.php?topic=3164.0
PM
18j
Публикувано на: 17.4.2014, 11:58
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 151
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11

Според мен циганите не само боледуват от различни видове генетични болести, ами всички цигани имат такива проблеми. Те дори не разбират от какво и когато там са болни ами направо си измират от тия болести. Колко възрастни цигани си виждал. 40 години и това е - после болистите ги сломяват. 50 години е дълбока старост в това племе. Така че според мен те изобщо не знаят какво е диабет и другите там болести на жлезите... припаднал нещо там, ама да иде на лекар, па и да иде - после да пази диети и да се лекува - къде го търиш циганина. Той няма такава култура нито интелект. То затова се давят уродите с изместването на българския етнос с циганизация - щото те не доживяват. Чавета да раждат могат ама да доживеят за да градят нещо не могат чисто физиологически.
PM
Ванина
Публикувано на: 17.4.2014, 14:26
Quote Post

Често пишещ

Участник # 5 217

Да, те може да си боледуватъ отъ венерически и астми напримеръ. Въ едно предаване циганка се оплакваше, че била съ две помпи, а кмета не и помогналъ. Какво може напрви човека, да не е лечитель. Предаването бе за него, който тамошните хората от селото го възхваляватъ, че не знаелъ лично време, винаги имъ помагалъ въ беда. Диабета въ днешно време спохожда не само старите хора, но и отъ най ранна възрасъ. Има много деца диабетици. Азъ бяхъ 23 годишна като се разболяхъ. Отъ диабета мислишъ че циганите се разболяватъ ей така безъ да разбератъ ли? Човекъ като се разболее, ако не вземе мерки да пие билки или премине на хапчета или инсулинъ, започва рязко да слабее да пие по петъ и повече литра вода на день. Силата отслабва, гърчове и болки, коми, въ единъ моментъ си отива. Въ другъ случай може захарьта му да не се вдигне надъ 20, а привиши до 9-15, тогава коми отъ висока захарь няма, но органите започватъ да се рушатъ и тогава смъртьта е още по бавана и мъчителна. При диабета не се умира отъ разъ, че какъ е здравъ и правъ човека неочаквано да падне, а постепенно. За това време човекъ може се усети да отиде на лекаръ. Мислишъ ли че ако биха имали диабетни влошени състояния циганите няма да потърсятъ лекарска помощь? Нали те въ изискавнията на паравата си са много активни. Ето тази циганка съ астма издействала си е цели две помпи. Какъ няма циганина да си издейства лечение ако се разболее отъ диабетъ. Или мислишъ че циганина е толкова нехаенъ и безотговоренъ, че хичъ няма се занимава съ боцкане по три пъти на день, режимъ и диета. Но и така да допуснемъ че е, чe циганите боледуватъ от диабетъ, но не желаятъ да се лекуватъ. Едно време дибетикъ се е случвало единъ на хиляда. Отъ 19 векъ запчва населението масово да боледува отъ диабетъ. Прди 20 години казваха на всеки 10 човека единъ е диабетикъ. Сега ми се струва по скоро наблюдавамъ, че още повече случайте зачестяватъ. Ето и една карта за 2000 година. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%..._map_-_2000.svg Интересно е да се проследи какво става съ течение на времето. “Броят на болните от диабет през 1985 г. възлиза на 30 милиона, като през 1995 г. се е повишил на 135 милиона, а през 2005 г. на 217 милиона.[60] ” Сигурно е приблизителна тези статистики, но види се че диабета се завишава рязко. Нищо чудно България да е водеща страна на диабета, но умишленно това да се крие. У насъ много станаха диабетиците. Ако циганите боледуваха отъ диабетъ безъ да се лекуватъ, това естествено щеше да се отрази на техния прирастъ. Смятай една 10-та че и повече от тях си отиватъ от диабетъ. Освенъ това диабета трябва да се отрази и на плодовитостьта, на бремрнностьа и възпроизводството имъ. А те си се множатъ... Имаше и една статия, ето я (клипа го няма естественно) какъ се предизвиква диабета чрезъ лъчене. http://www.youtube.com/watch?v=GQp_09KnqXI По времето на вълненията около Катуница въ Бургасъ имаше масовъ протестъ окло три дена. После плолицията е посплашвала яко, та юнаците не дойдоха. Тамъ на мястото къде се събирахме опънаха екранъ и течаха психотронни реклам. Та ентусиазма се стопи и останалите кои бяха дошли на протестъ се разотидоха. Останахме само двамина човека кои не се отказахме, а съ плакатите си тръгнахме по улицата. Полицията ни спря, не се подчинихме. Но и те ни оставиха. Явано счели са че не сме силни, двамина и че няма реална опасностъ от насъ. След малко време човека съпротестника ми се разболя отъ диабетъ. Разбирате ли на къде бия? Диабета е активиранъ изкуственно. Генните инжинери така са го програмирали че той да лови бялата раса и най вече определени нации, други да подминава. Както и да лови конкретни личности. Интересно е да се изследва циганите боледуватъ ли отъ диабетъ, а още по интересна ще е картинката ако се изследва колко евреи по света болдуватъ отъ диабетъ. А дупедатите съмъ се питала много пъти, боледуватъ ли от диабетъ. Но кой може да ти каже?
PM
Ванина
Публикувано на: 17.4.2014, 15:07
Quote Post

Често пишещ

Участник # 5 217

Лошото е че масите и на умъ не имъ идва, че изроди се гаврятъ надъ тяхъ. Те смятятатъ, че случайно ги е сполетяло злото, или че Богъ дава урокъ или наказание, или карма и трябва да се изтърпи. "Търпи и ще си спасиш душата" Приличатъ тълпите на опитни мишки. Мишките няматъ съзнание, че причината за страданието имъ е предизвикана и се върши умишленно надъ тяхъ. Ако дойе до съзнанието, на мнозина люде, тогава негодуванията и оплакванията и клетвите ще стигнатъ до Небето и няма начинъ да не падне отъ горе Възмездие. Исусъ казватъ че е умрялъ за греховете на цялото Човечество. Но това трябва да се разбира по правилниятъ начинъ. Прошката дава изходенъ пътъ на човекъ който въ сърце си копнее да е Човекъ. Но това опрощение не важи за изродите. Не, кръвьта на Изкупителя няма сила да ги очовечи. Колкото и кръвъ на христианчета да са проливали, за да очистятъ греховете си, не, никога, никога не могатъ се очистятъ. И няма изходъ за тяхъ, проклети са! Няма място за тяхъ ни на този, ни на онзи святъ. Нивга няма да има почивка за тяхъ. Обречени са.
Замисляли ли сте се, защо при положение че масовото разбиране за учението на Помазаника, че трябва да се прощава на всички, защо закланите светии день и нощь предъ престола на Богъ викатъ за възмездие. Въ Откровенние е писано. И детето ще вдене, че прошката не е за всички.
PM
Ванина
Публикувано на: 19.4.2014, 23:15
Quote Post

Често пишещ

Участник # 5 217

Споделихъ списъкъ съ диабетни рецепти въ форумъ диабетъ. http://diabetbg.eu/index.php?topic=4788.0
И огрома е почудата ми отъ реакцията на диабетиците. Всички до сега съ изключение на rossi9 са абсолютно скептични къмъ билките. Списъка не е отъ някакви странни билки и рецепти. Повечето билки и храни са често срещни и се употребяватъ ежедневно. А страхуватъ се от билките, като отъ чума. Това не е нормално за здравомислещъ човекъ. Не, никакъ не е нормално. Толкова ли са обработени и капсуловани хората, или средъ тяхъ има такива детъ имъ плаща ДС за да рушатъ всяка Истина, какъ се изтърсватъ таквизи въ Воини, какъ е на всякъде, особено къде се заговори за историята ни. Историята айде, ама ко праятъ въ диабетния форумъ? Айде по ще се успокоя ако са агенти. Но за съжаление и родителите ми по същия начинъ реагиратъ, както и много хора, добри душички са но капсуловани. Няматъ и наченки на собственно мислене. Нещо страшно, по страшно отъ всяка болестъ е, все повече ставатъ хората-матрици. Кога ще възкръсне Човека въ човека?
PM
18j
Quote Post

Отдаден

Участник # 3 534

По принцип от по-старата генерация подхождат с голямо съмнение към традиционните лечения - вярват в непогрешимостта на съвременната медицина и там слагат точка. Но не обръщат внимание, че примерно по-възрастните пият по 20 хапчета на ден - тоест тази "модерна" медицина не ги лекува, най-малкото казано. А с чайчета, изварки и екстракти си трябва постоянство, а резултатите не са на момента. Разправям се и аз постоянно тея хапчета не са по-ефикасни понякога от чайовете - особено като става дума за по-леки болежки. Но за сериозните болести се страхуват, понеже трябва самоконтрол и осъзнаване да усетиш коя билка е най-подходяща за тебе. Те не искат да разсъждават, накрая медицината им виновна.

Но това за диабета ми стана интересно - депутатите по принцип боледуват от диабет и хипертония, както и подагра, даже си мисля, че специално тия три болести, ако се направи статистическо проучване - в парламента има процентно много високо съдържание на тези болести, сравнено с някое например предприятие с 250-300 работника. А наскоро нали един депутат почина на 48 от белодробно възпаление, бронхоплевмония. Той иначе е милионер, пък аз не съм чувал да загине някой от белодробни проблеми - да се влоши състоянието резко - да, но чак пък смърт. Чувал съм че циганите от това умират, защото са им мизерни условията и нямат отопление коректно. Ама според мен депутатите си ги приключват по такива начини, ако се налага. За циганите не знам - интересно е да се проучи. Според мен нямат културата да мислят или да се лекуват от такива болести и ей така просто си умират. Но това което казваш - дали е възможно да активират диабет с лъчения или препарати - напълно е възможно и това е много страшно. За хипертонични кризи, сърдечни разриви, пукане на кръвоносни съдове - със сигурност могат да го правят. За да предизвикат диабет е достатъчно да предизвикат нередности в панкреаса - което се покрива с втората долна чакра. Кой знае с какви техники си експериментират върху нас.
Например в София забелязвам напоследък много хора - почти всички даже - се оплакват от болки в гърба. Обичайно си казват - "аа нещо заради компютъра" или "надуха ме климатика днеска"... но както казва една преподавателка на йогата - въпреки, че хората така си мислят - почти никога тези блокажи не се дължат на компютър или климатик...
Така една позната наскоро се парализира и лежа в болница - прещипване на прешлени, гръбначния мозък - нещо си, та вече постоянно ходи на прегледи и лечения, та раздвижвания. Затова като някой ми каже, че го боли гърба, а те обикновено повечето хора казват в един и същи период че ги заболял гърба - казвам: "ми да имаше атаки тия дни". И ме гледат като че съм някой изтрещял. Обаче те си правят атаки най-редовно по смесена технология и хората не вярват или не им се мисли.

PM
Йордан_13
Публикувано на: 25.4.2014, 19:12
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Атака откри еврокампанията си в Москва, където водачът на листата на българските националисти Волен Сидеров беше награден с руски орден „Звезда Отечества".

„Скъпи приятели, приемайки високото руско отличие, искам да ви предам братски поздрави от преобладаващата част от българския народ, който обича руския народ и който помни, че от турско иго го освободи не Европейският съюз, а братска Русия. Благодаря за честта, желая успехи на руското държавно ръководство в укрепването на държавността и на братския, православен руски народ!", каза Волен Сидеров.

Атака откри еврокампанията си в Москва
http://news.ibox.bg/news/id_691680067

ДА ОСВОБОДИМ АЛЬОША ОТ НАРЯД

“Съветската армия е страж на мира”-тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на “легендарната Червена армия” Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила.Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство,хората не са узнавали. Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде “Страж на робството до разпадане на империята”.

За мен утешително и радостно е, че ще доживея това време. Както е радостно разтурването на Варшавския договор. Слава Богу, никой няма да ме защитава от “враговете на социализма”.

Логично и закономерно беше това разтурване.Както логично е логично и закономерно това, че нито един съветски войник не участва във войната срещу Саддам. И как иначе – нали отсреща стрелят със съветски калашници. Не върви да се биеш срещу една армия , която е твоя рожба. За залива не заминаха и български кинтексаджиии, които години наред продаваха оръжие на иракския фюрер, след което се връщаха и купуваха от българския Кореком “Лада” и кожено палто за своята другарка.

Срам ме е, че нито един български войник не замина за Кувейт. Срам ме е за тези, които нападнаха Желю Желев, когато стана дума за българското военно присъствие в залива, пък макар и символично. Това са хората, които издигат паметници на своите агресори. За тях Альоша винаги е бил страж на собственото им дебелашко благополучие.

Войната в залива потвърди истината, че в края на двайсти век велика сила не е тази държава, която има голяма армия, а тази, която има голяма икономика и висока култура.. За да гарантираш нечия свобода, собствената ти държава трябва да се състои от свободни хора и да е що-годе цивилизована. Тези две качества липсват в съветската империя. Нейната армия беше страж на мира през четиредесет и пета година, когато трябваше да се изолира половин Европа от цивилизацията. Тя беше страж на мира и през 56-а в Унгария, през 69-а в Чехословакия, през 79-та-а в Афганистан, през 91–а в Литва…Не е ли време вече да го освободим вече от този наряд този верен страж…Да изуе най-после мужишките си ботуши и да си гледа работата.

Ако пък не можем да минем без страж на мира, нека тогава бъде този, който защити демокрацията. Американските момчета ни показаха как става това.

в. Демокрация
ВОЛЕН СИДЕРОВ

PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 25.4.2014, 19:16
Quote Post

Админ

Участник # 544

Сидеров=Дянков. Подобно равенство, мое да сложите на всеки докопал се до НС и сладка службица в София. Свърши ли млякото в едната цицка, сменя боята и се премества на противоположната. Гледам днес, Бюрека раздава брошури - щял да прави проповеди на Античния театър. Ще го признае, само, ако с една дума спре дъжда! Дали, ама надали!
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 25.4.2014, 19:22
Quote Post

Админ

Участник # 544

Този финансов министър, дето ни еба майката с девиза "комунетата ревът" и "Мачкай Монка", дето шефът му Тиквата бе единственият в България с партийна книжка на БКП; този, дето много често витиевато "пляскаше руснаците", а след това те го взеха на работа при тях, вижте го сега какво говори... Гербери, гербери... увехнали цвята на глупостта! Дянков е станал атакист, последовател на Сидеров. И вече не пляска, а плюска, виж те го как се е охранил!

Мащабни икономически санкции срещу Русия са невъзможни!

http://www.dnes.bg/world/2014/04/24/mashta...vyzmojni.223474

или

СЕГА - С.Дянков: Санкции срещу Русия? Най-много да не канят руския балет
www.segabg.com
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 25.4.2014, 19:24
Quote Post

Админ

Участник # 544

Като гледам от снимката, с кои точно ще изгради Народната республика Бюрека и ми става ясно, кой ще е тоя "народ", дето ще я управлява. Щото едно е просто да смениш името - от республика България в Народна республика България, друго е да го запълниш със съдържание. Съдържанието Бюреков, съдържанието... И балъците знаят, че нема как да това да стане, освен, ако не ни анексира таварищ Путя;))) А ние искаме въобще да премахнем республиката като абсолютно туморна държавна форма на управление на България и да въстановим Българският Саракт, в който такива като Бюреката, дори нема да могат да се класират за комсомолски секретар на некое училище, какъвто е бил той по-ранше, в своята изначална кариера на чинен болшевишки кадър.

Бареков с мечта: България да стане пак народна република | Dnes.bg
www.dnes.bg

http://www.dnes.bg/politika/2014/04/21/bar...publika.223054р
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 27.4.2014, 22:32
Quote Post

Админ

Участник # 544

Подобни плоскодънни рефрени на Тиквю са отново изказана на глас оценка за мат'риала, който смята да гласува на избори, каквито и да са те. Тиквата презира избирателите по принцип, не само своите. Смята, че колкото повече те биват унижавани - дебелашки или хумористично, с толкова по-голямо желание ще отидат до урните. И знаете ли, той е прав. Точно така е. Това е психологията на тълпата, която се води по силните на деня - тези с положение и много пари. Затова Тиквю печели изборите, а не защото е "добро", само и единствено той, а всички останали са "зло". Просто се изумявам за какъв коефициент IQ е предназначено такъв тип послание;))) , но от наблюдението си и разговорите с хората, се убедих, че това IQ е факт. с една дума, Тиквю дълго време ще печели избори и то не защото другите са "зло", а той е "добро", не той просто ще ги печели, докато го използват като лост за смяна на лидера и управлението на А отбора на БКП - БСП. След това Б отбора - ГЕРБ ще започне да губи изборите.

Борисов: Евроизборите ще са битка на доброто и злото
"От днес на опонентите им треперят мартинките"

http://www.dnes.bg/evroizbori-2014/2014/04...zloto.223733,14
PMEmail Poster
Петър.
Публикувано на: 27.4.2014, 23:44
Quote Post

Участник

Съобщения: 450
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 30-March 13

Мисля си,че повече от половината,които ще гласуват ще имат реална изгода от това.Какви придобивки не знам.Живея в едно село пълно с гербери,комунисти и прочие, та винаги,когато чуя раговор свързан с политика виждам превъзбудените им лица ламтящи за каквито и да е облаги.И реално ги получават.А след като ще се блажат за какво им е да мислят за доброто на България и народа?По-лесно е да се хрантутят и да следват партийната линия.
Но не само чисто и просто IQ-тата им са като на натрапените мангали,но и личността липсва при тях.Някой дори и малко по-умни им липсва самостоятелната критическа мисъл.
Нека разкажа една кратка случка с мен.Баба ми и дядо ми са комунисти до мозъка на костите си.От скоро имам право да гласувам и какво стана?Веднага следва опит за вербуване от тяхна страна.Седим в хола и гледаме емисията новини естествено по БНТ.Зяпах...понеже трябваше да изчакам автобуса си,а оставаше доста време.И директно на въпроса :
-Ооооооо Петьо вече ще гласуваш, от теб ще зависят работите в държавата.Шеговите се обръща дядо.
-Ще гласуваш за нас нали?С усмивка ме пита баба,за да е по етично мисля.
-Аам не, не мисля да гласувам за никого,понеже няма никакъв смисъл.Положението на България при всички е едно и също.
Последва остра реакция от дядо ми.Изпод вежди ме погледна и повиши тон:
-Значи ме отричаш?И започна да тръска тялото си.
-Не,не отричам теб като личност.
-Е как не,отричаш идеологията ми , значи и мен.Със същия остър тон и тръскания на тялото.
-Значи отношенията между нас са на партийна основа?
Не отговори на въпроса.Замлъкна!Това беше поредния ми сблъсък с човек,на който с години са му промивали мозъка...доброволно!С негово разрешение,защото си живее живота.А като него май са достатъчно,за да узаконят каквито и да било политически машинации.Та за съжаление между толкова близки роднини като мен с дядо и баба няма как да се получат взаимоотношенията.Просто,защото умирам от гняв,когато се опитват да ме манипулират та чисто и просто с мълчание им казах.Дотук!Както и периода, в който аз с баща ми нямахме ток 6 месеца и те не благоволиха да кажат : Преместете се у нас,докато си управите сметките.Но не сме комунисти.Никога няма да признаят,че в основата на дразгите ни е политиката.Та затова вече не си тровя съзнанието...
Всичко опира до келепира явно при не малък процент хората.Просто исках да изкажа една трагична история.Ще се опитвам да бъда полезен,но за съжаление освен с духовната си подкрепа,засега не съм компетентен да помагам с друго!
Бъдете здрави!
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Нека разкажа една кратка случка с мен.Баба ми и дядо ми са комунисти до мозъка на костите си.От скоро имам право да гласувам и какво стана?Веднага следва опит за вербуване от тяхна страна.
====================================================
Това не е ново събитие smil4334ad1724132.gif smil4334ad1724132.gif smil4334ad1724132.gif И аз го помня, 1991 г., когато имах възможност да гласувам за първи път, гласувах за Национално-радикалната партия и веднага бех обявен за предател.
Болшевишката система тях ги е щамповала с печат, де се казва и начинът на мислене е един и същ, независимо от личността. Просто защото при болшевизма няма личност, има колективно съзнание. Колективното съзнание се излъчва чрез директивите на Партията, която никога не греши. Както и един поп каза наскоро по БНТ1 в диспут по темата за Ванга, същото: "Църквата никога не греши". Такива идеологеми убиват в крайна сметка личното, защото личността мисли, следователно греши. Но Системата изградена от Партията, от Църквата, не греши, поради, което личността би имала едно "светло бъдеще", ако предаде своето битие, своя мироглед, своята инициативност да бъде управлявана и дефинирана от Системата. Така се изгражда колективното съзнание и колективния бит, но не се изгражда общност и народ от творци.
PMEmail Poster
18j
Публикувано на: 29.4.2014, 10:07
Quote Post

Отдаден

Участник # 3 534

При мен пък историята е по-различна - у нас не толкова дето са комунисти колкото мразят 'демократите' - тоест отцепниците от кърмилницата. Е да ама нещата са така, че некои мои близки са били изпържени от самата кърмилница - щото тя колкото дава понакога повече зема... та баба ми и дядо ми спряха първи изобщо да гласуват. Аз пък до преди да спра съм гласувал за секви и за сини и за червени - според конюнктурата съм си мислел, че будното съзнание трябва да си избира за личности. Обаче откак спрях да гласувам изобщо преди 3-4 избори и вече започна вразговорите да ги убеждавам изобщо да не ходят. Кулминацията беше на последните президентски да се гласува за калфин щото мразиме бойко тиквата и гадния му плевел. И се скарахме що немало да гласувам за помалкото зло. Тогава казах - няма да гласувам за никакво зло - ще гласувам когато има кандидат когото да одобрявам изцяло. Обаче финалния аргумент който според мен смени някои неща в мисленето им - като се замислиш, ни един от кандидатите не е българин. 'Как вие може да гласувате за президент изобщо а ни един от кандидатите да не е българин. Как изобщо си позволявате да ми говорите да гласувам за президент да един чифут или друг чифут. Вие подкрепяте унищожението на България за когото и да гласувате в момента'
Това беше голям удар по мисловните им схеми защото е самата истина. И сега съм горд ченякои от тях прихващат и не ходят на урната. Ама като се замислиш и за сига евроизборите положението е същото. Брой да видиш колко чифути има в листите на партиите - ше кажеш че статистически в България евреите са 40% от населението! ...а те дали са и 1%. И не е да кажеш умни и компетентни хора - сволоч бе еврейска сволоч където ни докара до това положение. Ще гласувам ама със меча по главите им. И реално погледнато кайто е тръгнал да ги подкрепя - абе да си ходи да заминава заедно тях на Брюсел.
PM
Йордан_13
Публикувано на: 29.4.2014, 11:54
Quote Post

Админ

Участник # 544

А пък аз си мислех, че в Тиквата имало нещо оригинално, някакъв негов си собствен стил на въздействие върху телектората, а то виж, ритайки топка с филийка намазана с мас,той пак е откраднал от някъде другаде определен тип поведение. Разочароваш ме, Бабуине, много ме разочароваш. Но едно е ясно: явно и в Брюксел визията за избирателя е като за добитък с всякаква липса на мозък в главата. Как точно ще бъда накаран с некакви танци, тип "гаргара стайл" да се затичам, аха, аха и да стигна до урните? Въх, как познахте? Дори всички евродупетатки да затанцуват голи на пилон, пак не бих включил телевизията, за да се оближа поне покрай гледката. Идеята за властта като танц с електората, прелъстяване за един ден и след това изоставяне, на мен хич не ми се нрави. Скъпо трябва да се плаща подобен род удоволствие, защото цял ден сексуални услуги и накрая шут извън кревата, навън в студа.... Ммммм, не. Освен зрелище е нужен и леб, мнооого леб!;)))

Евродепутати танцуват на "Happy" за по-висока избирателна активност

Read more: http://europe.actualno.com/Evrodeputati-ta...l#ixzz30MFiiW6o

http://europe.actualno.com/Evrodeputati-ta...news_24344.html
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (61) « първа ... 27 28 [29] 30 31 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020