www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Краят на републиката

Страници: (61) « първа ... 14 15 [16] 17 18 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Краят на републиката, и Възшествието на Българският Саракт
Йордан_13
Публикувано на: 21.1.2013, 21:14
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Днес, учениците от Сопот са напуснали класните си стаи и са се присъдинили към протестиращите. Учениците, това бъдеще на България, дават пример на оскотелия мат'рял, че за бъдещето трябва да се воюва. Бъдещето е на върха на копията. Никъде другаде. То не пада от Небето на поднос! То (Небето) няма да се отвори, ако копията ни не го пронижат! Трябва всички работещи в България да се вдигнат на обща национална стачка против Олигархията. Не за по-високи заплати, не, това е решение на парче, егоистично решение само за една прослойка от българите, не ДА СЕ ВДИГНЕМ ПРОТИВ ОЛИГАРХИЯТА!
Защото няма народ, в който едната му част да се бори срещу другата и няма народ, който, когато едната му част страда, другите да нехаят!
Да бъдем отговорни към събратята си! Ако нямаме тази отговорност, тогава ние вевче не сме народ!
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 21.1.2013, 21:17
Quote Post

Админ

Участник # 544

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5458551

Нов случай на самоубийство в Пловдив. Военен от граф Игнатиево е разстрелял двамата си сина, жена си и след това себе си! Психолозите говорят, че това е кризисна симптоматика, аз мисля, че това е симптоматика на безизходността, вследствие управлението на ПОЛИТИЧЕСКАТА ОЛИГАРХИЯ в България! Ако не свалим ПОЛИТИЧЕСКАТА ОЛИГАРХИЯ, следващите може да са нашите семейства!
А този симптом показва, че ние започваме да приличаме на хамериканците. Това е тъй, щото сме приели безропотно евроатлантическите ценности и хамеригочката демоно-крация. А там стоят технологии за контрол на масите и съсипване на личността!
PMEmail Poster
Елтимир
Публикувано на: 22.1.2013, 15:52
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12

Случаите са много повече. Психотроника. Имаше един особено потресаващ случай на самоубито момиче във Враца. Нейният баща се свърза с мен, след като писах за станалото. Сайтът вече е изтрит, но има хора, които си спомнят. Пък и нещичко се пази. Тук действат групите по психотроника. Такива, като ръководената от покойния вече Димитър Радев група ЛЕМС. Да, Радев умря, но Силвия е жива и продължава своята смъртоносна дейност, необезспокоявана от никого. В опасност сме всички. До един. И не само ние. В опасност са всички, които обичаме и на които държим. Не се ли опълчим задружно срещу Злото, то ще ни изтреби един по един. Дари, Росене, и за вас се отнася. И за теб, Тачо. Гошо, ти също не правиш изключение. Аз съм готов да забравя всички недоразумения от миналото. В името на бъдещето, заради децата на България. Ще ми се да видя поне една десета от същата готовност и у вас. В името на Децата, в името на Бъдещето!

--------------------
PM
Йордан_13
Публикувано на: 24.1.2013, 16:28
Quote Post

Админ

Участник # 544

"Кога ще ги стигнем албанците и задминееееееееееееем, кога? Другари, просто се чудя, как е възможно това!"

http://offnews.bg/index.php/148906/albaniy...-vze-j-litsenza

Много ме ебе мене, коя глава на политическата олигархия ще влезе в Парлама-мента, коя глава на Ламята ще нарастне и коя ще се смали. Едно е ясно, политическата олигархия, не може без Ванката Кофтоф и ще си го приласкае, за да е скъпоплатена държанка, а не евтина курва. Все пак той има опит от по-младите години в строежа на БКП. Обикновения човек не може да припари до властта, дори да има кой да го избере, щото па трябва да има и пари. Нали олигархията узакони финансов ценз, за да участваш в избори, т.е. нямаш ли определената сума, която трябва да си платиш, за да участваш на избори, не можеш да участваш. Така вратата на Олимп бе лопната и всички, които останаха вътре, добиха ранга на "богове". Всичко, което е вън от Олимп, са простосмъртни, зависещи от волята на "боговете" и единствено тяхното благоволение. Затова, когато дойдем на власт ще изгоним всички богове от Олимп - ще забраним политическите партии, а тези, които са участвали в тях, по един или друг начин, доживот няма да имат право да гласуват и ще отработват преките и косвени вреди, нанесени на българския народ, в някоя каменоломна! А за движението "вътре"-"вън" от Парлама-мента, това е движение анално-сексуално, но той електората е свикнал.

http://news.ibox.bg/news/id_396659997
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 24.1.2013, 17:32
Quote Post

Админ

Участник # 544

Колко е бил прав Тиквата да цитира реплика от филмa "'Koбрa": "Ние ги фатаме, те ги пускат". Сега, обаче тази поговорка важи и за подопечните му, направил ги президент и вицепрезидент. Явно примерът на Ангел Марин е заразен и единственото, което прави бутафорната длъжност - вицепрезидентин е да помилва, разкаяли се писмено затворници. Съдът ги осъжда, вицепрезидентът ги пуска, убитият - изгнива в гроба. Демон-крация, кво да прайш. Висша справедливост не може да бъде приложена от републикански земни инстритуции. Опиц продължава да лежи в затвора. За него няма милост. Самия еврео-помак Плевела, играещ го президент се изказа по тази тема. Важното е помилването да изглежда като сапунка от "Море от любов" и 'Предай нататък".

http://news.ibox.bg/news/id_1556208450
PMEmail Poster
pan4o
Публикувано на: 24.1.2013, 22:20
Quote Post

Участник

Съобщения: 37
Участник # 5 052
Дата на регистрация: 31-December 12

Аз съм готов да забравя всички недоразумения от миналото. В името на бъдещето, заради децата на България. Ще ми се да видя поне една десета от същата готовност и у вас. В името на Децата, в името на Бъдещето!

в името на децата ли - а когато цяла България беше настръхнала от убийството на едно 11 годишно българско дете миналата година, във ТВОЯ КЕРЛИВ САЙТ нямаше и една публикация за това.. Вместо това, една след друга се мъдреха твои статии, за Илия Минев, за провалената ви младост и провалената ви демокрация - все за неща които не били станали преди 20 години, а трябвало да станат - това бяха основните теми във сайтовете ти тогава.. И когато аз откачих от бездушието ти за убийството на това българско дете, получих бан, помниш ли плъх със плъха ти - загрижен бил той за децата... Какво си написал ти в защита на децата бе, какво... Аз поне на тая тема си оставих ръцете в твоите сайтове, безумни, безплатни, и сега нищо не остана от това... Когато се обявяваш в защита на децата, трябва да си по-твърд и смел, от-колкото си сега - страхливо псе. Аз съм примерът за това, как трябва да се защитават българските деца.
PMEmail Poster
anti666
Quote Post

Днес, учениците от Сопот са напуснали класните си стаи и са се присъдинили към протестиращите. Учениците, това бъдеще на България, дават пример на оскотелия мат'рял, че за бъдещето трябва да се воюва. Бъдещето е на върха на копията. Никъде другаде. То не пада от Небето на поднос! То (Небето) няма да се отвори, ако копията ни не го пронижат! Трябва всички работещи в България да се вдигнат на обща национална стачка против Олигархията.
Йордан_13
Публикувано на: 26.1.2013, 12:14
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (anti666 @ 26.1.2013, 02:05 )
Днес, учениците от Сопот са напуснали класните си стаи и са се присъдинили към протестиращите. Учениците, това бъдеще на България, дават пример на оскотелия мат'рял, че за бъдещето трябва да се воюва. Бъдещето е на върха на копията. Никъде другаде. То не пада от Небето на поднос! То (Небето) няма да се отвори, ако копията ни не го пронижат! Трябва всички работещи в България да се вдигнат на обща национална стачка против Олигархията.

очаквах да ги купят, по-рано. Политическата олигархия не може да си позволи големи стачни действия преди избори, особено срещу управлението на ГЕРБ. Затова ги купиха. Смешно е да се твърди, че 4 млн. лева са преведени по някаква изпълнена поръчка от ВМЗ Сопот. Изкарани са от някоя поддържаща правителството банка, която купува произведеното от завода и има къде да го пласира. Но за овцете всичко опира да заплатката и насъщния.
Причината завода да не работи е именно политическата олигархия, причината завода да няма поръчки се корени именно в политиката на Олигархията. Но те правят винаги така - превърни пролетария в оголял скот и след това го купи евтино и на килограм, защото парите за Олигархията нямат значение, тя всеки ден ги краде от пролетариите. При соца беше така, и при демон-крацията е така. И пак да повторя: причината завода да няма поръчки е именно Политическата Олигархия.
Тя слугува на СЕЩ и евреите на американското посолство и НАТО. Вижте последната думичка "Нато". Ето заради тази думичка завода няма поръчки. Той е направен навремето, за да може комунистическата юдеофилска номенклатура да търгува с оръжие и да подпомага износа на комунистическа революция. Сега, обаче при НАТО и 'евроатлантическите ценности", при ликвидацията на армията, този завод е обречен. Големи поръчки за него няма да има и това трябва ясно да се каже., Големите поръчки за войните по света, ще се лапат от западните концерни, а ВМЗ Сопот ще лапат трохите. За България, като бананов протекторат на САЩ и евреите е твърде нагло да произвежда оръжие и да го продава на страни, в които НАТО и САЩ воюват, защото така с българско оружие, ще се убиват "приятелски войници". ВМЗ Сопот е обречен, така, както и цялата республика.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 26.1.2013, 15:57
Quote Post

Админ

Участник # 544

Божидар Александров · Top Commenter

"За кво благодарите бе.... за това което сте изработили с труд и ви се полага ли? Държавата не отива на добре, по бедни Българските граждани не са били никога... Ще бъде добре да се махнем навреме от псевдо-европейския съюз и неговите изискваня.........."
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 26.1.2013, 16:04
Quote Post

Админ

Участник # 544

"Колко са заблудени горките, колко са жалки...., до какво оскотяване и оглупяване е доведен народа....Жал ми е за тях..."
====================================================

Сега му е времето, да се осъзнае солидарността и заедността, която Българите трябва да направим. Който се спаси поединично, спаси се, избяга в чужбина, дали успя там или вегетира, за останалите тук, вече не е от значение. От значение, когато една част от народа е в беда, другите да я подкрепят. Ако стачкуват получаващите 300 лв., с тях да стачкуват и получаващите 3000 лв. Не защото парите не им стигат, а защото брятата им са в беда. Ако една част от народа страда, другата част, бъдете сигурни няма да благоденства дълго. Ще дойде един ден и нейният ред, но тогава няма да има кой да им помогне.
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

"Мрежата" на политическата олигархия в България. Четете и се дивете, ако ви е останало вече на какво да се дивите в България!
http://www.dnes.bg/politika/2013/02/03/dos...-borisov.179212
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

"Собствениците на Бивол са Алберта Леон Алкалай и Асен Недялков Йорданов. АЛБЕРТА ЛЕОН АЛКАЛАЙ e управител на ПР агенция ИМИДЖ ЕДВЪРТАЙЗИНГ чиито капитал е от"АЙДИЪС ФОР ЯНГ ИМИДЖ" ООД - САЩ , който в България е представен от Асен Янчев Кузмов. Асен Янчев Кузмов е кандидат за общински съветник в Поморие от квотата на БСП. Замесен е и с НДСВ, тоест Тройната коалиция ПЛЮС СДС. Основният журналист на Бивол е Атанас Чобанов, на 5 място в листата на синята коалиция за изборите за европарламента. СМЯХ!"
PMEmail Poster
antijew
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

Чергаря много добре се е справил..., както винаги. smil4334ad8a149e0.gif
Макар всичко да е художествена измислица,...засега...

"Едва успя да се измъкне от обсадения център. Бунтовете започнаха изведнъж и се разпространиха главоломно буквално за няколко часа. Полицията бе безсилна да се справи с озверелите, търсещи мъст граждани, а не се знаеше на коя страна ще застане армията. Почти всички военнослужещи и полицаи имаха роднини сред тълпата. Кризата оставила милиони без работа, бе довела до ръба на оцеляването голяма част от човешкият вид и натрупаното недоволство избухна в социална революция. В самото начало всичко започна с един горещ репортаж показващ разграбването на столичен супермаркет. Репортажът моментално бе споделен в социалните мрежи и предизвика бурни реакции на одобрение. Половин час по-късно вече имаше подобни прояви и в други квартали на столицата. Част от хората излязоха спонтанно на жълтите павета за да протестират срещу строгата фискална политика на правителството обричаща на глад и мизерия българите.

Когато видя репортажите от първите мародерства в кварталите Княжево и Бояна се стресна и реши, че е време да се спасява. Явно държавата, системата, която той и богатите му приятели грижливо изграждаха и пропагандираха не издържа и бе на път да се срути. Тези боклуци излезли по улиците за да грабят и рушат, трябваше да бъдат безропотни и уплашени слуги на системата, и ако дръзваха да извадят оръжие то трябваше да го използват срещу себе си и своите семейства, за да облекчат обществото в стремежа му за икономически растеж и натрупване на печалба, от своето ненужно, жалко и най-важното неконкурентоспособно съществуване. Сега обаче нямаше време да проклина, трябваше да действа бързо, ако искаше да се измъкне. Слезе в подземния паркинг на банката и седна зад волана на бронирания си джип. Включи радиото и тръгна към дома си.

По радиото постоянно предаваха новини за случващото се по улиците на столицата. Слушаше и не вярваше на ушите си, бунтовете се разрастваха на територията на цялата страна. Тълпата палеше скъпите лимузини и линчуваше тези които имаха нещастието да се намират в тях и да попаднат на пътя й, без да се интересува кои са и какви са. Слава богу, че не се стисна и не си купи обикновен модел на автомобила. За първи път се радваше толкова, на огромна сума изхарчени пари. Извади сирената, подарък от вътрешния министър заедно с разрешителното да ползва специален режим на движение при необходимост, и я включи с надеждата да въздейства доколкото е възможно върху остатъците от придобитите навици на тълпата. Остатъци от навици набивани в главите на гражданите в продължение на двайсет години, по времето на тази вече разпадаща се система...."

Повече:
Вранил. Извън Системата. Из “Залезът на капитала”

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
18j
  Публикувано на: 4.2.2013, 22:31
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 151
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11

Чергарчето е от най-мазните мастии. Пише увлекателно и печели симпатии ама и едновременно набива малко комплекси точно толкова че да несе зачудиш. Такива бложерчета останаха малко. Всичките получават заплата от писане за да се издържат. Една такава статия отнема дни наред съсредоточен труд. Понякога се пишат от цели редакции за да получат подобен облик. Понякога се готват от цели пяр магерници. После си има система за замерване броя посещения, живота на публикацията, къде се отразява как се възприема, има си таблици, информацията се класира. За мен това са си класически верижни съобщения а целта на всяко такова съобщение е и статистика. Понякога целят да нанесат щети..

Мен друго ми прави впечатление. Хората българите които справедливо ще се опитат да наложат законност в битието си са всичко друго но не и боклуци нито тълпа. Това дето е писало таа статия не е от наще и е много отракано. Тези статии им давам бойкот напоследък.
PM
Елтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12

Не знам колко ми остава. Затова ми позволете да кажа още нещо. Истинският край на републиката ще дойде, когато начело застане потомък на Царски род. Ще бъде от Тертерите. Но в него ще живее и духът на Дуло. Кръв на Тертер, а име от Дуло. Той е още малък, не осъзнава. Но постепенно Знанието ще попива в него. И той ще възроди България. Вярвам в него! Щастлив съм, че поне успях да го погаля по главата и да го целуна. Това бе нещо, което малцина могат да си позволят. И му казах: "Обичам те! Вярвам в теб!".

Така. Една тайна престана да бъде съвсем тайна. България отново ще се управлява от Владетелски род, от Тертерите. Но защо ли всички мълчат? Нека кажат, че съм луд, или че бълнувам. Не казват. Защото ги е страх, и защото знаят, че казвам истината.
Да, България ще се възроди, няма да загине. Още през 14 век Раньо Неро го е казал, като е назовал поименно Владетелския род. После и други са го писали. От вчера го пиша едно към едно. И всички млъкнаха. Няма да стане съвсем скоро. Наследникът е още малък. Но ще се случи. После България ще бъде рядко населена, но без евреи, цигани и всякаква сган. Всички те, мръсната чуждородна сган или ще се махнат, или ще бъдат изтребени като бесни псета, каквито са и всъщност. Ще бъде Българска България! Вярвайте в България и нека Тангра повярва във вас!

Има още няколко тайни, които според обстоятелствата мога и да разкрия.
Написах го в БЛИЦ. Отговор още няма и не очаквам да има. Но да го знаете:
"Къде сте, бе, коментатори боклучави демокраДични? Нещо да ми кажете? Не смеете, защото сте боклуци. А аз може всякакъв да съм, но все пак съм Тертер и никога не падам на колене и никога не се моля! Запомнете го, боклуци. Дори когато ме боли непоносимо, аз не хленча, а се изпълвам с желание за бран срещу боклуците и срещу цялата еврейска и хазарска сган. Накрая Победители ще бъдем ние, Тертерите, Владетелите на България, законните Владетели. А вас, боклуци ще ви изтребим до един. Аз ще умра, но има Наследник и той ще ви избие. До един!"

Някои от вас ще доживеят да видят една България без евреи, без цигани и без всякаква сган. Времето наближава. Вярвайте в България и нека Тангра вярва във вас!
Един скромен въпрос. Евреите ни пречат да живеем като хора. А защо ние да искаме евреите изобщо да живеят и да ги има на белия свят?

--------------------
PM

Topic OptionsСтраници: (61) « първа ... 14 15 [16] 17 18 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020