Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (61) « първа ... 11 12 [13] 14 15 ... последна » ( последно съобщение ) |
Краят на републиката, и Възшествието на Българският Саракт
x2012x |
Публикувано на: 11.9.2012, 11:34
|
Участник Група: Участници Съобщения: 46 Участник # 4 307 Дата на регистрация: 26-October 11 |
Правителството има да плаща компенсации . Мъка ми е. Да ги плащат тия дето предадоха България . Да ги плаща Р.Овч. и Борисов. Защо трябва да ги плаща българският народ??? Тия пари от народа ще ги вземат . Няма да вдигат пенсии и заплати ... Отиде бостана с тиквите . Ще се радвам още два три иска по толкова и да се зачиства республика , че ми писна от крадци , грабители и убийци да ни управляват. Краят им е близо !!!
http://www.dnes.bg/world/2012/09/11/rusiia...#comment-newest |
anti666 |
Публикувано на: 11.9.2012, 23:26
|
||||
|
Eдни мъдри хора някога са предсказали; С каквото е дошло, с това ще си отиде! Както някога съименника му Борис предаде на аморионската династия и Синедриона държавата, така и тоя се опитва да направи същото. Само и само да запази властта си. А освен "Винету", Тиквата няма да е лошо да прочете и малко класика, Николай Гогол например;
|
||||
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 19.9.2012, 0:30
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Веднага триста отбрани момци с яки дряновици, да се запътят към съда. След тях да идва сомн от попове с торби с български дрехи и калпаци. Юнаците да потрошат леко ребърцата на помаците, а поповете да извършат "изверянето". Стига толкова толерантност. Тристате помака, са дошли с чалми, ще се приберат с калпаци. Малкото останала читава част от БА да обгради с БТР-и и оръдия селата Гърмен, Рибново и Якоруда и да ги подложи на масиран артилерийски обстрел, докато не предадът всички свои имами и ходжи.
http://news.ibox.bg/news/id_728525588 Единственото верно в твърденията на ислямската секта е, че властта идва от Аллах, а не от човеците. Властта идва от Тангра, тя е Небесната Воля за просперитет, а не от човеците, защото се вижда, че когато властта идва от човеците, настъпва небивал упадък на социума и дисхармония в Космоса. ВЛАСТТА ИДВА ОТ ТАНГРА, НЕ ОТ ЧОВЕЦИТЕ! Защото човекът е преходен, а Тангра е Вечен. И понеже подобни твърдения застрашават устоите на республиканската власт, те задействат прословутия член 108-ми, за защита на республиката, който преформулират по демон-кратски. Сега, че мохамангалите трябва да бъдат съдени, трябва да бъдат съдени, но не за антирепубликански прояви, а за опит за налагане и разпространение на мохамангалска вера на Българска територия. Иначе извън нашите граници подкрепяме мохамангалите срещу евреите, но вътре в нашите граници, при най-малката проява на мохамангалство им режем главите или слагаме калпаци. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 19.9.2012, 0:37
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Но не мога да не отбележа, че самата формулировка "осъждан за проповядване на антидемократична идеология" звучи налудничаво. Има толкова хора, които са за монархия в тази държава (аз не съм от тях) - дай да вкараме всички в затвора, щото проповядват антидемократична идеология.
========================================================== Това е все още действащия член 108-ми, поради, който, ако искаш да ройнеш республиката, те осъждат за антидържавна дейност. Но самият член е незаконен, тъй като республиката е незаконна. Сега този член просто е пригоден да работи в демон-кратични условия. Сменя се формулировката му, но не и съдържанието. Точно този репресивен член е основният стълб, на който се крепи политическата олигархия в България. Аз съм за въстановяването на Българския Саракт (Царство) и скорошна и бърза смърт на республиката! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 19.9.2012, 0:52
|
О, каква стана тя? И рашките били видни приватизатори и ще дадът урок по бърза и ефикасна приватизация на всички български правителства досега ;))) Тиквата тръгна аслан, върна се посран. Къде са сега хамеригосите, евреите и ЕС да защитят клетата Тиквенова държава от бруталния секс на таварищ Путин? Най мъ е жал за клетите гласоподаватели на Тиквата от женската част;))) Жал ми е, щото ще трябва да видят превръщането на своя кумир от мокрите им сънища в мъжка кака;)))
Та тъй, изведнъж вместо да ни превземат хамеригосите, евреите или турците, май пак ни превзеха руснаците http://news.ibox.bg/news/id_1887366989 |
stonetales |
Публикувано на: 21.9.2012, 1:05
|
Участник Група: Участници Съобщения: 149 Участник # 3 529 Дата на регистрация: 3-May 11 |
Не знам кой ни е превзел, но това, което видях тази вечер си беше съвсем край:)
Седяхме си в "Хоризонт"-а и изведнъж се появи Нанка "путкАта", градецка циганка, която беше забърсала от хоремага Илия от Израел....... Трябва ли да коментирам какъв край иде??? |
Йордан_13 |
Публикувано на: 24.9.2012, 16:25
|
Резултатът от Тиквеновото управление. Ясно си личат симптомите му - липса на всякакво сиво вещество, вследствие, на което народа масово страда от главоболие и се самолекува... А трябваше да е обратното - Тиквата с нож в главата и с автогол във вратата на "Бистришките тигри". Тигре ле, Тиква бре!
http://news.ibox.bg/news/id_1540581264 Като дойдем на власт, всички тие дето имат голямо богатство, ще им бъде конфискувано, ще бъдат пратени в трудови лагери, да заработят награбеното. Държавата ще упражнява жесток контрол върху тъй наречения "бизнес". Забогатяването на бизнесмените ще става планово. "Бизнесмена" може да е богат, само когато и работника е станал заможен вследствие своя труд, а бизнесмена си е платил данъците на държавата. Така много бизнесмени ще загубят джакузитата си, скъпите свръхлуксозни коли, яхти и самолети, ще загубят курвенделите си, които ще станат вследствие на това - почтени майки, а те - почтени бизнесмени. Децата им - трудолюбиви българи, а не пълни безделници, престъпници и лентяи! Запомнете това, когато дойда на власт, за да няма изненади и да кажете: "Я, какво стана". Става това, което трябва да стане - просперитета на целокупния български народ. http://news.ibox.bg/news/id_1911749297 Хвърляйте павета, бре, маскари, стига с това "Оставка". Боли го уя Тиквата, че му искате оставката. Нали самите вие, скотове, го качихте на власт? Сменихте един гей с друг гей, сменихте женския партньор в гей връзката с мъжкия, мускулест, такъв един, ама главата му празна, само тиквени смеки в нея. И останахте с несбъднати мокри сънища... Затова фъргайте павета, па му строшете главата, само така ще разбере, че му искате оставката! http://news.ibox.bg/news/id_1216290925 Тъпите гьотверени и еничари - полюцайчетата, сега взеха да мрънкат. А помните ли протеста през 2009-та година, когато бихте протестиращите, спасихте Сър Гей и качихте Тиквата на власт? А сега, нека и вас ви бият колегите ви, даеба мама ви тъпа и проста! Сега, ако съм на Цветанов, ще разреша свободната употреба на оружие, за защита на чест и имот и половината щат на полюцията трябва да бъде съкратен... и на село с мотиката,ч е селата имат нужда, хем от здрава мъжка ръка, хем от обучени кадри, да се справят с мангалските набези. http://news.ibox.bg/news/id_1511413726 |
Йордан_13 |
Публикувано на: 26.9.2012, 21:19
|
Опааааааааааааа, ква била работата. Не е въпроса дали да има или няма АЕЦ Белене, а коя "братушка", ще я построи!
Вы поняли? Потому что я нет! http://news.ibox.bg/news/id_1972263428 А полюцията пак ги пази! В България в 21 век, отново се чуват неандерталските възгласи: "Аллах е велик", а пък аз казвам: "Алла е манаф и Муххамад е неговия пеерас". Но затова са виновни шопите от Шоп-пардия, които под лозунгите на братство, равенство, любов, петър-дънови ала-балистики, наливане на пари в тоя регион, позволи чалмите отново да украсят тиквите на рязаните каляшки. Затова г-да, там в Шоп-пардия, вашата полюция ви пази, но то е до време, докато е еректирал члена, след туй идва рязания уй на Моамеда и вие ще требе да покажете вселенската си либов и мазно и сочно да извъртите по един минет на чалмите, въведен като данък изтрити зъби...;)))) http://www.novini.bg/news/89658-аллах-е-ве...ра-на-пазарджик. |
anti666 |
Публикувано на: 26.9.2012, 22:40
|
|
На талибанския митинг в Пазарджик имаше един брадат екземпляр, който на въпрос от БНТ що за дзвер е заяви че бил български гражданин, ама не е българин. Можем само да уверим подобни, че още при създаването на Саракта такива, които нагло демонстрират омразата си към всичко българско, на момента ще бъдат изстреляни по най-бързия начин извън границите ни. Там, из азиатските пустини да се обясняват на пясъците какви са, що са.
При най-малкото незачитане на българските закони - небългарин ли си по самосъзнание, марш от свещената ни земя. |
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 27.9.2012, 10:19
|
Братятя им тънат в мизерия, а некви халахольовци могат да броят 300 000 лева, за да си купят поредната глезотия. Ех, защо не съм на власт! Веднага ще им конфискувам цялото имущество и авоари, защото вервайте ми, те не са придобити от гледане на картофи или работа на нивата, а от мазни далавери под крилото на някоя политическа партия, т.е. откраднати са от целия народ. Когато братята ти тънат в мизерия, не можеш да демонстрираш нагла парвенющина и да купуваш луксозни атомобили за курвенделите си. Щото съм сигурен, че зад тая покупка, стои и някоя друга курвендела!
http://www.dnes.bg/stranata/2012/09/28/tri...-panaira.169244 |
x2012x |
Публикувано на: 30.9.2012, 17:18
|
Участник Група: Участници Съобщения: 46 Участник # 4 307 Дата на регистрация: 26-October 11 |
Имам едно съмнение , което ме гложди от известно време и то е ,че според мен си имаме за президент един мюсулманин , които ще ни вкара пак в Отоманската империя. Никъде не намирам информация за това , затова моето догатване ще излезе верно ...
|
18j |
Публикувано на: 1.10.2012, 9:09
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 |
:) Не щем някой да са обижда нито гневи ама гаче погледнем харабия то реално по въпросите с толерантността към резнатата патка Родопа идва на първото място а шопия си е както и да погледнеш зука. То и вицовете разправят -шопа -вари го, печи го - той едно си знай. Говори му на шопа за толеранс той още по-нетърпимост развива, че и по некой лобут щи фъргя сегиз-тогиз. А по Балкана и в Родопа вече няма да е грешно да говориме за толерантност на резнатата пишка към компактното българско население. Нищо, не бой се люти балканджио -като дойде време от шопия ше пратиме момци по планините да извършиме малко обратна асимилация, щото за нас "България за българите" не е само приказка за по ракия. Те ония горе ги дресират по Брюксел по мрюксел да ми говорат глупости ама яла виж по западната граница- резаното го нема а циганина си е впрегнат работи, мете, чисти, реди паваж не крадне па и гората не реже, а ако е за джамии и мислимански напеви -е те такова чудо ич го нема. Така че.. Така че да се стегате що България е на сите българи. Ся че на некой му омекнал гарда, няма после цела България да страда. Да ги стегате там сичко що е резано и мургаво че излагацията е пълна. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 1.10.2012, 14:08
|
||||
Армия трябва се праща по планините, не просто некой и друг момък, щото тука просто нема никой. Само старци, баби и по некой момък за цвят. Старците са готови веднага да наденат чалмата, бабите и те - турските сериали си вършат работата. Тук таме по некой момък за цвят е останал, ама той мое само си пази нивата като пуца по мангалята, които на талази налитат към планините и се установяват на лагер там, особено лятото. Онзи ден се изумих при Бяла Черква, Чернатишкия дял на Родопите. Там, на най-високото цел катун се е установил и е почнал полека лека да сковава дървени къщи, т.е. рано или късно, той трайно ще се установи в района. А за тоз катун ми трябват 30-40 здрави момци, щото сам човек, първом семейството ли да си защитава или катуна да разтурва. Няма как. Затуй ти казвам, всичко иде от Шопия. А като гледам сега - сини и зелени картончета въведоха, за това кой по бил гражданин. Ония със зелените били по-малко граждани от тия със сините;))). По жалка картинка не бях наблюдавал. Та тъй е работаса мой човек, ние сме люти, ама не можем да направим много, в села, в които "млад" съм само аз, а дъртите ако им извадят ятагана, веднага слагали чалмите, нищо, че са на по 80 години и миришат веке на гроб. Просто на тях им се живее, поне още 150 години, ако могат. Не им се мре. Не им се дава правилния пример на младите. Предпочитат да покажат този урок на младите - урок по лизане на задници и раболепие. |
||||
18j |
Публикувано на: 1.10.2012, 16:23
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 |
Право казва значи една аверка: "българина ше се събуди като му отрежат от живото месо - като отцепят от България, сегашните граници, земя..."
Аз не ще да го вервам това и все се надявам, че преди това нящо мой да се раздвижи. Малко идеалист си падам... обаче 40 човека да имах... ако се сформира група - идем първа жичка па ако ще и половината на 40 да сме. Те мангалята насрани - като видят толкоз българи на куп си плюват на петите и хич ги няма. Наближава наближава времето... |
Георги-НЗ |
Публикувано на: 1.10.2012, 23:24
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 6-March 09 |
Като ученик съм участвал в градски боеве с мангали. По страхливи твари от мангали не знам да има... Онова дето е истина е, че като тръгнем в атака срешу 50-100 мангала - и 15-20 българчета да сме , онези бягат та не можем да ги стигнем да ги набием. От тогава като ученик още ми е било ясно как нашите воини на фронта са правили "БЪЛГАРСКИТЕ" атаките - идва ти вдъхновение и тръгваш срешу врага с единствената цел да му смачкаш главата. А врага така бяга , та не можеш го стигна... Било е и скоро пак ще бъде! -------------------- ????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
|
||
Страници: (61) « първа ... 11 12 [13] 14 15 ... последна » |