Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (61) « първа ... 10 11 [12] 13 14 ... последна » ( последно съобщение ) |
Краят на републиката, и Възшествието на Българският Саракт
18j |
Публикувано на: 2.8.2012, 18:28
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 |
Първата работа на педераста джанков га стана министер беше да увеличи минималния стаж за получаване на майчинство по време на бременността - от година на година и половина. Буквално първата работа му беше това. Нищо че стана министер благодарение на гласовете на заблудените гласоподавателки дето се прехласват по помиари с търбух и профанно поведение. Оттам естествено бизнеса в държавата ще предприеме действия в същата посока - нихилизъм към бременните и раждаемостта, орязване на разходите и тям подобни дето пъпчивия педераст напява всеки път с педерастките си писъци. И това ако не е геноцид! След това започна да затваря болници. Ако някой ви е излъгал че народа заслужава управниците си - не му вервайте! Властта определя непосредствено поведението на народа и в това сме се убедили за последните 20-30 години! Нейсе... Възниква обаче един въпрос, който си задавам напоследък все по-често. Че българската нация трябва да се очертае и разграничи от останалите етноси дето живеят в границата на държавата ни е ясно като бял ден, но как ще се сертифицира чистия български произход? |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 11.8.2012, 18:25
|
||||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Чисто българският произход може да се определи на база родословно дърво, но няма да издребняваме чак толкова. Родословно дърво ще се изисква при съмнения. И най-вече да се отсеят евреите с български имена. Помакините ще получават такова майчинство, само, ако кръщават децата си с български имена. |
||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.8.2012, 15:44
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/08/12/h...oskypvat.165978
И тъй дами и господа, скотове, туй е то "светлото бъдеще" на демон-крацията. Свобода на мисълта, на словото, на вероизповеданието, на джитканията из разни клоаки по земното кълбо, наречени "държави" , но всичко това е гарнирано със свиреп глад, висока смъртност, недоживяване до пенсия (която държавата се стреми да не доживееш, за да ти вземе заделеното за старини), цигански издевателства, турски "рахат локуми", розови сериали и тих еврейски кикот от върховете на властта. Политкоректно е "светлото бъдеще" да се изстрада, дори със собствената ви смърт и смъртта на децата ви. Нима си мислихте, че "светлото бъдеще" ще е такова, че бащите да надживяват синовете си?! Надали. Никога не сте и редполагали, че "евроатлантическите ценности" на евреина Моника Паси, включват всички тези екстри. За вас сега е важно да гладувате, мизерствате и да се разболявате, защото това го изисква "европейската перспектива" и задълбочаващата се "европейска интеграция". Виж да се, че въпросната "интеграция" е като един дебел, мазен четвъртит кур, който дълбоко ви набиват подобно дървен кол в задника, без вазелин. Вследствие, на което вие, умирате. Твърде просто е: европейската интеграция (както съветската) не е за да живеете и имате просперитет, а за да умрете. Как не го разбирате? Политкоректно е да не строите нова АЕЦ, защото е руска, защото за Англия и Хамериката са важни "диверсификацията", т.е. премахването на руската енергийна зависимост. И след като станем независими, пак разбираме, че от нас нищо не зависи. Англия и СЕЩ са изпълнили своите геостратегически планове, унищожили са държавата ви, ликвидирали са родовете ви, пръснали са децата ви по света, а вие, самотни старци си кукувате на село, търчите за "пенсията" до града и от време на време сте посещавани от "бъдещето на България" - циганите. Те ви "обгрижват" с ограбване, изнасилване и мъчителна смърт (особено след изнасилването). В това време вследствие диверсификацията цената на тока расте, растат неминуеми всички продукти свързани с него. Господ, крайно немилостив към скотщината ви, ту праща потоп, ту жежки мор, който изсушава селскостопанската продукция дори по планините (този рай на изобилието от вода). Следва глад, нови цигански набези, и последващ канибализъм, защото след като циганите няма какво да ядът, ще почнат да похапват и човешко. А па вие, ще гледате по телевизията как никога нацията ви не взема златни медали и поредния гей-парад, воден от посраника Урко. Бъдеще? Хм...помислете. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 16.8.2012, 17:49
|
Тиквата с бащинско намигане към мат'ряла: "като нема леб, яжте тикви" ;)))
http://news.ibox.bg/news/id_80805244 Тиквата - "бащицата на нацията", в името на светлото бъдеще и евроатлантическата дружба, съсипа една дузина моряшки семейства! И има наглостта да идва във Варна и да реже ленти. Но той си знае мат'ряла, затуй не му пука. Аз, ако бях на пострадалите от неговата политика, щях да го посрещна с павета по простата му кратуна във Варна! http://news.ibox.bg/news/id_315812938 Ха, сега, гражданята по стар комунистически почин да издадът другарчето в името на "светлото бъдеще" и сигурността на евреите! Награда: поощрение, медал и потупване по рамото пред строя! http://news.ibox.bg/news/id_1474364489 |
18j |
Публикувано на: 20.8.2012, 19:22
|
||||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 |
Жалко. Ние сме си говорили по този въпрос и сме убедени, че освен родословие до две колена назад трябва да се взимат и генни проби, особено когато става дума за участие в управлението. Според нас не е достатъчно някой си да каже "мдаа аз съм българин". Ние сега сме свидетели на лековатото отношение към етническия подбор в определени държавни сектори и цялото ни общество страда от това. Идват поколения, които ще положат съвсем нови критерии в подбора на кадри. Няма да има нов възродителен процес! "Ти какъв си?" -> "Турчин" "Аааа, добре. Няма никакви проблеми. Ти?" ->"Циганин." "Окей - живей си живота. Ти?" -> "Евреин" "Ааа?!" Е да ама малко след това ще има закони, които ограничават заемането на определени длъжности ако произхода не е български - не за друго а поради доказана невъзможност на другите етноси да носят национална отговорност и да работят в името на националния интерес на България. Все пак нацията в България е българска, което не може да се оспорва. А генните проби за определени длъжности също са оправдани и то по силата на Вселенските закони, защото именно те са в основата на някои болести, за които е доказано, че са присъщи само на определени народи с отделна генетика. На една силна държава не са й нужни болнави управници, които рискуват да бъдат покосени от ден до пладне от някоя генетическа краста, която пък ще замъгли разума им. Всичко това е логично и оправдано по силата на много по-висши порядки от евроатлантическите например. |
||||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 22.8.2012, 17:45
|
||||||||
Нещо не мога да ти разбера виждането. Съвсем ясно като поставиш българка до туркиня и циганка си личи коя, коя е. Дори мелезите си личат. Малко да му е по-крива физиономията и айде - отива се към родословно дърво. Та не разбирам от какво недоволстваш. Ако ще изискваме родословното дърво да е задължително, то ще е заради екземплярите с еврейска жилка. И те си личат, но малко по-трудно. Така, че въпросът дали родословното дърво ще е задължително и ако не може да се състави такова, да се отиде към генна проба си стои. Въпрос на бъдеще е как ще го приложим. Затова съветът ни към българките е: не се мешете с чужденци! Такива поколения ще останат извън кръга на българската народност! |
||||||||
anti666 |
Публикувано на: 22.8.2012, 20:18
|
|
Аз пък го разбирам, но той бърка преброяването в периода на Безвремието, когато я няма държавността с майчинските и участие в управлението на Саракта след възстановяването му.
За преброяването сме писали вече. От него нямат небългарите файда и много от тях ще се самоопределят каквито са - включая бежанците от съседните нам държави и ЕС. То ще е необходимо, за да се разбере какво е оцеляло като човешки фактор по българските земи. За майчинските - ясно го е написал Йордан. Тук вече се ДАВА нещо и ще се иска нещо насреща. В случая, на самоопределилите се като българи ще се иска да се знае дали не са крипто...незнам какви си. Ясно е, че ако Те са такива, то и децата им (и бъдещите воини на Саракта) ще са крипто...И естествено, че Българската държава няма да има ресурсите да подпомага други народности, поне в началото. За участие в управлението на Саракта - родословното дърво ще е задължително, но не и единственото условие. И за това сме писали. Така че е повече от ясно за какво иде реч. |
|
18j |
Публикувано на: 28.8.2012, 14:50
|
||
Точно. Трите елемента са отделни, но имат връзка по между си и тепърва предстои да бъдат назовани като вид политика, както са социалната, икономическата, здравната и т.н. Може би политика на националната отговорност. Не съм недоволен - напротив много даже съм доволен, че някъде в тая държавица и на този език се артикулират по смислен начин тези проблеми. Мешат се българките с чужда помия и после съжаляват. Заминават в чужбина, ходят с некви ципокожи помиари от смесеноевропейска порода, срещат се с дегенриралите им полуинтелигентни обществени и семейни порядки и се чудят после как да умият крастата дето я фащат. Да трудно е и като надуеш корема - ни е да стоиш, ни е да се връщаш. Ама който нема акъл да мисли увреме - после има да пати. Истинска история разправям - не е шега и не са една и две такива истории. То като погледне човек детайлно - понеже съм го изследвал проблема: всичките мизерии и помиарщини в нащо общество - от запада сме ги прихванали. Не знам за ни един "инвеститор" от чужбина да се е инсталирал тука и да е коректен платец, данъкоплатец, да е коректен със служителите си, клиентите си и партньорите си. Само знаят да хитруват да сметкаджийстват - пълни мишки са вътре в лъскавите костюми. Мишки и боклуци, че и тъпи. За що ти е моме да си оцапаш генофонда с тая тиня?! И наще цигани и чуждопоклонници държавни управители - те от тия мишки гледат и затова сме на такова дередже. Щото на нас тия помиарщини не са ни присъщи. Широкоскроения, усмихнат и интелигентен българин не функционира така. Седят глупаците и се прехласват какво им било на запад обществото и какви им били градовете! Обаче глупака не знае, че обществото им е такова понеже всеки гледа да надцака другия и са се сгушили в предсмъртна хватка. Нито един глупак не се поинтересувал какво се е случвало в Европа след втората световна война. Поинтересувай се глупако. Нито един глупак не е отишъл да види как е да работиш с тия. Интригата е правило, а измамата се издига в култ. Накрая някой друг им плаща сметките, обикновено бедните от народа и то в чужди, малки държави. И градовете им са такива заради потта и кръвта на милиони роби извлечени от родните си места и живели поколения наред в мизерия. Сега се бунтуват и им горят гетата, ама те си знаят защо и затова им се снишават политиците. Мишки. Плюя на такова благоденствие, на тия порядки и на целия им мироглед. Той не е наш! Българина е друг чешит. Българина - тия боклуци ги е мачкал винаги щом света се е управлявал от доблест и здрава ръка. Каквото е било пак ще бъде и то скоро. |
||
Канатица |
Публикувано на: 30.8.2012, 14:02
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 920 Участник # 1 054 Дата на регистрация: 26-July 07 |
Една интересна статия:
Красимир Райдовски: Израел стои зад атентата на летище Бургас -------------------- "?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 4.9.2012, 14:25
|
Не евроскептицизъм, а еврео-отрицание! България трябва да се освободи от опеката на големите империи - Русия и СЕЩ и да поеме самостоятелен път на развитие, който изключва политическите блокове, доминирани от някоя Велика Сила. Самата България е една бъдеща Велика Сила!
http://news.ibox.bg/news/id_675069600 Както казах и на едно друго място, Западът не иска демокрация в България, а иска България да я няма. Затова толерира на власт и работи с бивши и настоящи комунисти (Б.Б.). Западът не го е еня за българският народ, как е, страда ли, не му пука, защото той има геостратегически интереси - да спре Русия. Да си я спира, както иска, и ако може, но не и на гърба на Българският народ! http://news.ibox.bg/news/id_321661917 Нивото на България като държава при управлението на Тиквата толкова падна, щото дори една Македония всеки ден се гаври с нас. Но и лайното се гаври със задника, когато го омаже целия. ...И това се случва в живота;))) http://news.ibox.bg/news/id_947146892 Боли ма шмайзера за шибаните енгилизки педали, обслужвани от още по-шибаните "български" медии. Въобще не ме е еня за енглизката реколта. Да пукат, да им ебъ майката. Въпроса е, кой ще прибере, моята, българската реколта! Естествено, пак аз, с мотиката. В това време белите роби от Източна Европа ще берат на енгилизетата ягодите, българските ниви стават на ливади, а след това - на гори. http://www.dnes.bg/world/2012/09/01/koi-sh...opeicite.167358 Еееее,Ахмед ага! Ще признаеш ли най - подир,че съм по - голям лъжец от тебе?! ГЕРБ - Градим Европейски Ромски Бардак,те пита? : =================================================== "Получих едно съобщение с питане,защо след като не съм в България протестирам и недоволствам? Написах му на това другарче, че именно заради това,че не съм у нас и виждам как живеят хората тук! Виждаш по улиците хора с усмивка,а не с изопнати черти от притеснение и стрес! Имат си здравни осигуровки,макар и не работещи с лични лекари и дори лекарствата са безплатни,колежи с безплатен транспорт с безплатно обучение, безплатни учебници,социални работници грижещи се за интересите им. Аз дето не съм никоя имам повече права тук от колкото в Родината ми! Е, как да не се тревожа и протестира след като знам в какви условия живеят роднините ми и как се борят за оцеляването си?" ================================================= Вижте какво госпожи и господа, България от само себе си няма как да се оправи, ако всеки се спасява поединично в чужбина. Просто тук, в България не остава никой. И когато качественото избяга, тогава тук, мизерниците започват да тронуват! Няма нужда да ви давам примери. Как искаме тогава България да се изправи? Това няма да стане и на вас ви е ясно. Един ден всички ще емигрираме и името на държавата ще бъде сменено.В тази хубава, невероятна територия, ще се настанят други етноси, а ние ще лапаме бахура из разни други държави, самоутешавайки се, че и в тях има нещо хубаво. Ама знаем, че не е така и какво сме изоставили. Много хора се оплакват в България, как трудно живеят, ама живеят по градовете и равнинните села, аз какво да кажа, като живея на близо 1400 м надморска височина, без достъп до магазин за хранителни стоки и здравна служба? Не се оплаквам. А около мен са само мизерници. Дори един такъв го сложиха заместник наместник-кмет. България като държава се изгражда от хората с качество. Като сложиш пияницата да стане управник, не може да чакаш от неговото управление просперитет и не можеш да наречеш това, което живееш държава. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 8.9.2012, 17:45
|
Правец, малко село, с какво друго да се похвали, освен, че е имало негов човек на държавата в продължение на повече от 30 годин, към същото сей се стреми и Банкя, ама надали...
Живков беше прост селянин, но като такъв хитруваше на дребно между империите и поне успяваше да нарани донякъде електората си, да го прати на море, на почивка, на планина, да го уреди да работи на бюро. А съвременните му наследници и демон-крати, какво? Само: емигрирайте, емигрирайте, неква имагинерна частна собственост без никакви средства и пособия за нейното разработване, далаверки, търговийки с дрога и жива плът; абе толкова са по-ниско от нивото на този правешки селянин, че превърнаха България в бананова колония, тип "ала Куба" преди Кастро! И трябваше, да избомбят един рейс чифути край Бургас, за да разберем, че сме се превърнали в "Куба на Балканите", където еврейчата си цъкат хазарта и курветата, така както хамеригосите го правеха в Куба преди Кастро. Нали се сещате какво следва? И България ще създаде своя Кастро, своя Ел Коменданте. Тъй, че стягайте си задниците, гответе се за война срещу враговете на всички фронтове. На демон-крацията и идва края. Идва края на капризите и лиготиите! http://news.ibox.bg/news/id_1988772970 |
Йордан_13 |
Публикувано на: 8.9.2012, 17:48
|
"Българина" е с толкова промит мозък, че скоро предвиждам как една дузина момета, внучки на бабетата киризещи гаджалските сериали, с удоволствие, ке станат ханъми в некой турски харем, нищо, че резлиите се барат "европейци". След културната асимилация следва и политическа, ама след като си културно асимилиран, останалото не ти прави впечатление. Абе резан ли, не е човек, а па те и за хора се броят, даеба и феслиите даеба тъпи. Подобни сериалчета удрят в чивиите най-вече жените(написаното в статията го потвърждава). Наскоро ми разказваха как една подобна, напълно й издрънчала чивията и взела да разказва филма (Великолепния век) на друга. Не знам колко трябва да е издрънчал един човек, за да запомни такъв филм и да го разкаже с подробности. Явно тиквата и е изпразнена от съдържание и в нея бръмчат само мухи. Но доста жени са така, без да обиждам останалите.
Затова подобни момета - да изсъхнат утробите им и гена им да не се запази в българската генна банка, щото щом се поддават на асимилация, значи в гена им има нещо гнило. А за резлиите СЪМ КАЗАЛ- добър резлия е само мъртвият резлия! СМЪРТ НА ТУРКИЯ! СМЪРТ НА ЕРДОГАН! http://www.razkritia.com/80122/%E2%80%9E%D...B7%D1%87%D0%B8/ |
Йордан_13 |
Публикувано на: 8.9.2012, 17:49
|
Курбан на демон-крацията и еврео-атлантическите ценности! Ако беше в България, това със сигурност нямаше да и се случи. Само възстановения Български Саракт дава сигурност и просперитет - личен и социален на Българите. Западът е една голяма лъжа и измама! Тази жена, ако живееше в Саракта, щеше да има деца и стабилно семейство. Саракта е Царство Небесно и Земно на етническите Българи. Другите етноси илис е съобразяват с неговите закони или го напущат. Няма средно положение.
http://news.ibox.bg/news/id_893327439 |
18j |
Публикувано на: 8.9.2012, 22:45
|
||
На всички в България, които гледат великолепния турски сериал им пожелавам да преживяват всяка нощ ужасиите, реазните глави, набитите на кол и изкормените бременни българки и българи, и тия сънища да не ги напущат на яве. А цецо василев дето купува български медии с туски пари му пожелавам да му окапят ръцете, да му изгният червата и да му се вкисне мозъка преди сериала да е свършил. Мера според мера - нали така! Така ще бъде! |
||
Георги-НЗ |
Публикувано на: 8.9.2012, 23:20
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 6-March 09 |
За мене КРАЯТ НА РЕСПУБЛИКАТА РБЪЛГАРИЯ ще дойде с малоумното действие на боклук бойко-тиквата да харизва БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ на най-долното плене - чевреите от Исраел.
Понеже въпросните чифутски служби са му усукали безплодните мадури и го държат в тази неудобна поза ( а всеки имащ такива органи знае за каква болка става дума! ) още от както е дошъл на власт чрез измама на изборите. Престъпното минало на Тиквата е залога на чифутите с който държат въпросния екземпляр за слабото място. И така каквото им се иска - лесно го постигат. Само заявяват на Тиквата за вероятния медиен скандал по негов адрес със съответните факти - и тиквоглавия изпада в страхова невроза. Борисов спи в блиндиран апартамент в Йерусалим. Правим бартер с Израел- даваме ниви срещу техника Аз не знам в цялата история на България да има харизвана доброволно без война СВЕЩЕНОБЪЛГАРСКА ЗЕМЯ!!! Това е единствения случай и виновник е Тиквата. А това е велико национално предателство!!! За такова предателство нито ще има давност, нито ще има прошка. Само за това че си го е помислил да го направи - наказанието е едно и не подлежи на обсъждане. Жалко че го няма Владо Черноземски - би бил достоен обект за неговите сръчни ръце. Или май-греша. Владо Черноземски е един велик българин, за който ще е недостойно да се жертва за такъв ИЗМЕКЯР!!! ЗА ТАКЪВ ИЗМЕКЯР Е РЕДНО ДА СЕ ПОГРИЖИ ШАХО-ЦИГАНИНА ОТ ЛАГЕРА КРАЙ ЛОВЕЧ! И ако все пак ИЗМЕКЯРА има служби дето да го съветват - нека го информират, че не след дълго ще бъде съден по Закокна на ТАНГРА. Нищо че сега не се прилага от днешната республика! Днешното Право съди по законите дето са в сила към момента на престъплението, но Закона на ТАНГРА винаги е бил в сила! А незнанието на закона не е оправдание! Затова единствения полезен ход на Тиквата е да не ходи в Исраел при чевреите! Да им се извини, че е много болен и е с юнашко разстройство! Той и без това е свръх осран, та чак по гърба се е омазал! Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 8.9.2012, 23:40 -------------------- ????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
|
Страници: (61) « първа ... 10 11 [12] 13 14 ... последна » |