www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> ПСИХОТРОННА ЖЕРТВА

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> ПСИХОТРОННА ЖЕРТВА
Bell
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Понеже си дала сайт със снимки и тн, ето какво ми направи впечатление:

Враца On-Line Форуми В СТРАНИЦАТА НА Стефан Чолаков под псевадонима Данко

Явно имаш връзка с онзи "Доктор" Чоли Боли или нещо от сорта.

Нищо чудно, че постовете ти (копирани и сложени тук от онзи сайт) са безкрайни.

В такъв случай ми е ясно защо си толкова напомпана на тия теми- и двамата сте "във филма"!!!

Не искам да обиждам човека- не е лош, но който е присъствал на нашествието "Чоли" знае за какво говоря smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif
PM
Nadejda
Quote Post

Участник

Съобщения: 88
Участник # 204
Дата на регистрация: 6-December 05

Елтимир,

Не ти ли се струва твърда странен фактът, че някой който претендира да се бори срещу психотронните терористи, реагира така яростно срещу една жертва на същите, без значение, дали му вярва , или не ?

Номерът с дядото не ти ли мирише много на комунистическа манипулация, без значение, че може да е истина.

Не мислиш ли, че си много лесно манипхулируем ?
Аз да, гледайки отстрани.

Хубавата дама, сама се е подписала като Баба Яга.

Не е лошо да я попиташ защо реагира така, аз не съм се объръщала към нея лично.

Няма нищо логично в нейното нападателно отношение, освен, че е с тях.
Нищо !!!

Мислех само, че те интересуват мненията и житиетата на жертавите.

Такова отношение, говори само за обратното.

Тази подставена личност и миналата седмица ме нападна, без никакви основания, на теб е да си задаваш авъпросите и си вотоговаряш сам.

Запомни от мен,
Никога няма да те оставят да се съюзиш с някой, който наиестина иска да направи нещо с общи усилия.

В лоши ръце се намираш.
Сигурно ще го разбереш, но малко късничко.

Не съм получавала нищо от теб лично за сведение.

Не се включвам в борба, в която са включени подставени лица.

Не, мерси !

П.П. Личното отчаяние, може и да говори друго, например, че наистина терорът е твърде непоносим.
Не е лошо и да допускаш и други варианти, иначе ще се окаже, че си напълно манипулиран.

Това е последното ми посещение в този форум.

Продължавайте да си се залъгвате един друг, далеч нема да стигнете така.

Като истински скорапион ще ти кажа право в очите, манипулиран си до дупка, човече и е много жалко, защото ти наистина искаш да помогнеш, но първо апочни от себе си.

--------------------
?????
PMUsers Website
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Не реагирам яростно. Ако си чела мои писания срещу други лица, щеше да разбереш колко рязък мога да бъда. А дядото го познавам много добре, това е не само един изключително достоен човек. Това е един от малцината истински български герои. Един мъченик, страдал по лагери и затвори единствено заради своите националистически убеждения. Иначе е много добър и кротък човек с изключително мирна професия - учител математик. Така че аз знам за кои хора говоря и знам дали тези хора могат да ме манипулират или не. Обещал съм да не разкривам самоличността на Бел, затова няма да говоря повече. Само ще ти кажа, че познавам нейния дядо и нейния баща преди да се запозная с нея. А разликата във възрастта ни е толкова голяма, че за манипулации и заблуди и дума не може да става. Бел не може да е с нашите врагове по много, прекалено много причини, включително и семейни. Тя е с нас, защото е от нашата черга и ние сме от нейната черга. От чергата на националните революционери. хайде да не говоря повече.
За личното съобщение ясно. Тогава ми пиши на eltimir@mail.ru, ще ти пратя един адрес в Цюрих. Предполагам, че на теб ще ти бъде по-лесно да се обадиш там, отколкото на мен. Пък хората може и да ти помогнат, те имат тази възможност. Дано имат и желание. Същото се отнася и до помощта за нашия сайт и нашия вестник, която очаквам от тях. Хайде, направи нещо, а после, на базата на своите заслуги ще имаш основание да поставяш и своите изисквания. мисля, че е справедливо.

--------------------
PM
Bell
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Аз си имам мнение и го изказвам независимо дали ти харесва или не, Надежда.

Обикновено хората които търсят истината са критично настроени....

Така или иначе аз ти обясних няколко пъти че не целя да те обиждам и нападам а коментирам това което си писала. Лично аз имам сериозни приятели които търсят промяна и искат да реагират на положението но като влизат в този или други форуми като видят такива като тебе на секундата се отблъскват. Не за друго а защото твоето наистина граничи с реалността, ти не си реална заплаха за никого за да ни представяш подобни фантастики. Самата ти каза че нищо не правиш по никой въпрос, не си дори националистка, какво си тогава та така те преследват? Хората които са реална заплаха заплащат с живота си. Наистина не изкоментира нито веднъж моята критика към теб, кажи защо си била на козметик когато други са били по лагерите-отговори на всички въпроси а после се прави на великата пророчица!

Аз пък мисля че точно ти се появяваш в много "подходящ" момент. Явно всички искат съвсем да объркат Елтимир в момента. На моменти ми се отщява да влизам във форума заради такива като тебе, от две седмици не съм писала понеже не мога да търпя да си мълча и именно не искам да съм все трън в очите. Но после си дадох сметка че е много удобно да се поддавам на подобни провокации и манипулации както казваш ти (много удобно за недоброжелатели разбира се).

Ако Елтимир има съмнения в мен може да си каже и ще се махна веднагически и няма да седя да го обеждавам никого в своята доброжелателност! Когато ме изгониха от стария форум за разлика от други не само не съм се регистрирала под скришен псевдоним а дори не влизах да го чета повече.

Вместо да говориш наизуст защо верно отбягваш моите въпроси, а светицо?

Писах ти просто мнението ми защото смятам че такива като теб гонят сериозните хора от форумите. Само лунатици като тебе могат да ти се вържат наистина на глупостите!
PM
Севар
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Надежда, колкото и да кълнем Тъмнината, все е по-добре да запалим една свещ, както гласи китайската поговорка. А нашата свещ е този сайт, както и вестник "Съпротива". Хайде, нека да помогнем на Елтимир с каквото можем. Да не го оставяме сам да прави цял вестник!
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
bobired
Публикувано на: 12.1.2006, 22:31
Quote Post

Участник

Съобщения: 125
Участник # 34
Дата на регистрация: 23-July 05

Причината за самоубийството според по-възрастния брат е устройство, което насочва към семейството инфрачервени лъчи, които им въздействат на храносмилателната система и на мозъка.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 13.1.2006, 22:04
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Последна илюстрация по темата. Нещо много добре забравено. толкова добре забравено, че никой вече не си спомня: Надуманны претензии (бел. админ - оправих линка, нужно е всеки път като се пуска линк към галерията, да се премахне ей това от края "&album=lastup&pos=0&cat=" за да препраща към правилната картинка)

Това съобщение е редактирано от Севар на 13.1.2006, 23:33

--------------------
PM

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020