Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (12) « първа ... 10 11 [12] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() |

Йордан_13 |
Публикувано на: 25.7.2016, 13:37
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 695 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Сега, искам да кажа на "Манджуков и сие". Нещата г-да, са прости. Ключовете за Щут ги държа аз, и няма да ги предам. Щут ще остане на ситовци, дори последният истински ситовец, да се окажа самият аз, което е парадокс, но не е никак далече от истината. Дори да ми цункате ръката, ключовете няма да получите. Цялата кампания, която сте подели с цел да бъда изтласкан от мястото
е обречена на неуспех. Тайната на Щут не се открива с модерна технология, а с вътрешно развити духовни сетива. Ако ги нямате, ще говорите за "траки". Официалната археология, когато стъпи тук, тя ще говори само за "траки" и за мястото като едно укрепено тракийско светилище със селище" и толкова, т.е. за един малък период и един малък пласт и едно такова древно място, ще бъде категоризирано, квалифицирано, прошнорувано и прономеровано и ще бъде поредното траколожко клише. И когато всичко около нас се "тракизира", Българите изведнъж ще изчезнат, а ние ще се превърнем в "траки", така, както волжките българи се превърнаха в "татари". Понятието Българин ще изчезне, завинаги от планетата. Затова се обръщам към масата, днес: "Не се подвеждайте по рекламни шумове, исторически и археологически моди и дори мнения на професори археолози, всички те са в системата. Будният дух не се осланя на никого. Ако искате да сте Българи, никога не предавайте себе си!" И само да добавя, евреите и американците, започнаха разбиването на икономическата база на Българската държава с т. нар. "Ликвидационни съвети". Сега, етничното ядро на Българина ще бъде заличено пак с едни такива "Ликвидационни съвети". И ако сте спали в началото на 90-сетте, не бъдете страхливи, не спете и сега! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 9.11.2018, 22:23
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 695 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Сбрайми са миналата събота, ядохме, пийме..., но за последното не съм сигурен
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...s.php?album=493 ; http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...lbum=493&page=2 |
![]() |
![]() ![]() |