www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Учителка, обезглавена от циганин

Страници: (3) 1 [2] 3  ( последно съобщение ) Closed TopicStart new topicStart Poll

> Учителка, обезглавена от циганин
Eлтимир
Публикувано на: 15.9.2009, 18:43
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

С риск да разваля нечие спокойствие и самовгълбяване, позволявам си да пусна отвратителната новина:
Убийците са освободени
Точно така, убийците на учителката в Литаково са освободени. Твърди се, че освобождаването им е постигнато благодарение на застъпничеството на Цветелин Кънчев, на ботевградския кмет Георги Георгиев, както и на неговия син дупедата от ГЕРБ Даниел Георгиев. Още ли вярвате в държавата? Още ли вярвате в правосъдието? Още ли вярвате, че в бивша България, днешен Мангалистан съществуват закони и институции?

Викайте си адвокати. Може Адвокат Калашников. Може господата мистър Смит и мистър Уесън. Може и госпожа Мозберг и нейния приятел г-н Маузер. Викайте тях, защото от така наречената държава нищо няма да получите. Най-много някой гнусен мангалски ром да ви отреже главата с брадва. И още на другия ден да го пуснат от ареста, защото се оказало, че го бил направил без да си иска. И понеже обещал, че до следващото си напиване няма да убива никого.

Ликувайте, идиоти! ликувайте и възхвалявайте демокрацията. И Бойко Борисов.

Кметът на Ботевград Георги Георгиев, за когото се твърди, че е настоял убийците да бъдат освободени.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
PM
anti666
Quote Post

ВНИМАНИЕ, МУРГАВИ ИЗНАСИЛВАЧИ ПО УЛИЦИТЕ - ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА СИ!

Случаят в Литаково е на път да се превърне в най-големия скандал в умиращата република. Досега масмедиите прикриват цялата история, но докога? След намесата на освободения от президента престъпник Дон Цеци, двама от убийците са ОСВОБОДЕНИ smil4453a9006c2f4.gif

Точно така, дами и госопода, соростутки и седераси. ОСВОБОДЕНИ!. Четете тук. Те са по улиците, в нетърпение да затихне врявата, за да могат пак да изнасилват и посичат с брадви нашите деца, майки или близки. Мургавите изнасилвачи и убийци, с присъди и пробации от предишни престъпления Асен Митков Мирчев и Даниел Маринов са на свобода. В един репортаж от днес по Нова Телевизия, мангустите от Литаково, които без малко да набият репортерите реват през глас "детето е невинно". Сиганин не може да сече с брадва. Разбира се, че не може. Точно както 14-годишния с 15 присъди мангал Айредин Бекиров Арифов от с.Бъркач не може да посече с брадва 63 годишната българка Генка Петкова.
Класиката в случая е реакцията на родната ни власт. Ние отдавна знаем, че сме под окупация и българина няма никакви права в собстената си държава, освен да плаща данъци и да обслужва мангалската измет. Но такава ЯВНА демонстрация досега не е имало. Преди месец за един скъсан пагон на ушевец, заложен на пусия да варди баровци от заведения за някой лев, българка още кърмачка получи ефективен затвор. Вижте тук. Сега тези мангали, с обилно кримидосие и категорични доказателства са освободени от неродното ни демокраднишко кривосъдие.
Въпросът е, както казват белослатинските катаджии "Ко праим ся?!"
anti666
Публикувано на: 16.9.2009, 10:18
Quote Post

Преди години мой близък предотврати изнасилване. Изнасилвачите се оказаха верни другари на Партията, свикнали да си взимат каквото искат, ако трябва и насила. Естествено тъпата овца, на която и спасиха катеричката не се яви на делото и човекът си отнесе 15 години в комунистическите каторги, включително урановите мини в Бухово. Тук Елтимир се ядосва и то с основание на овчедушието на хората. Но този случай е класически за да се тества търпимостта на българина. А той започва с близките на обезглавената жена. Виждаме, че и цензурата е жестока. В статията на Монитор залипсва интервюто със сина на леля Натка (пишеше му и името). Тази жена има 2-ма сина и мъж. Вероятно гласували за Герб, порядъчни хора, които си плащат данъците и вечер си пийват биричка пред турските сериали по БТВ. Какво правят те? Аз лично знам какво бих направил на тяхно място. Животните, извършили това убийство нямат права. Единственото им право е правото на мъчителна смърт. А както знаем, в България освен ако не е някоя ВИП персона, това може да се уреди лесно. Едва ли някой очаква обаче да се вдигнат хора с коли от Варна или Пловдив до Литаково, ако самите близки се надяват на справедливост чрез кривосъдната ни система. Всъщност, в други страни би станало подобно нещо и циганската маала щеше да пламне от четирите страни. Просто с учебна цел, за да знаят друг път при подобен случай мангустите какво ги чака. Но не и тук, не и сега. Това е положението! И на мен не ми харесва, но докато не видим някакво наистина раздвижване от страна на зомбирания народец - и да си говорим, няма кой да ни чуе. Аз отдавна си приказвам, че всички български мъже по селата трябва да се организират в отряди за самоотбрана посредством SOS смс-и. Никой няма да ги спре, напротив. Още повече, че по селата няма и кьорав полицай. След като всеки чака наготово някой да го организира - последствията са тези и ще стават все по нагли. Посланието на властта към мангалите е ясно. Изнасилвайте и убивайте - последствия за вас няма да има!
Шорош и Дон Цеци бдят над вас.
Eлтимир
Публикувано на: 16.9.2009, 10:46
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

И към кого отправяше тези думи, anti666? Виждам, че освен на нас с теб, на никого тук не му пука. Виждам, че тук останаха само хора без съвест, без чест, без души, без съзнание. Хора, престанали да бъдат хора. Има ли смисъл да се говори на такива? Поне аз такъв смисъл не виждам.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 16.9.2009, 10:51
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Ако някой каже, че имам личен интерес, ще му отговоря. Да, имам. Доколкото жената е българка, имам личен интерес да бъдат наказани убийците. Иначе не я познавах, дори не знам как изглежда. Питах жена ми, която е учителка дали я познава. Тя също не можа да се сети. Но личният ми интерес е, че съм Българин. Гледам, че в тоя форум не останаха Българи. С изключение на един-единствен. Останалите се оказаха просто лайна. И с това оправдаха думите, че са определени да станат тор за миризливите мангали и чифути. Лайната стават само за тор.
PM
anti666
Публикувано на: 16.9.2009, 11:19
Quote Post

Задръж малко с обвиненията Ангеле и прочети пак по-горното. Едно е да пишеш, друго е да го направиш. Аз пак казвам, никой няма да се вдигне от другия край на България, защото тези случаи вече се повсевместни и самите близки като гледам не ги бърка, че майка им е обезглавена. Пак опираме до човешкия фактор, който липсва в България. Ние нямаме този ресурс - материален и човешки да организираме нещо подобно, хайде да не се заблуждаваме. Някоя групировка, на която им се плати - да. Правено е и преди по селата и има ефект, но само за региона наоколо и то за известно време. Но е правено за пари, след като на селяните им е писнало и са си поръчали каквото трябва от "застрахователите". Но ти специално какво можеш направи - да вземеш джепането и да идеш в циганската махала да постреляш на воля. И после какво? Ще се гътне ли Режима от това, мангустите по малко ли ще крадат? Решението е едно единствено и се нарича Саракт. А на местно ниво дотогава - групи за самозащита.
Eлтимир
Публикувано на: 16.9.2009, 11:30
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Имах предвид нещо съвсем друго. След убийството беше наложено информационно затъмнение. Цяло денонощие не станах от компютъра, някъде ме триха - в блог.бг, например, но накрая информационната блокада беше вдигната. Сега предлагам нещо подобно. Вълна на възмущение с подробно изнасяне на фактите. Навсякъде, кой докъдето се сети да пише. Защото извън чисто човешкия момент имаме и драстично нарушение на законите. Законът изричнво казва, че убиец, за когото се предвижда тежка присъда не може да бъде пуснат от ареста. Написано е кратко и ясно. Всеки юрист ще го потвърди. Имах също предвид масирано навлизане в ботевградския сайт и масирано пускане на протести. В този сайт:
http://botevgrad.com/news/18564/Dvama-ot-z...-sa-osvobodeni/
регистрация за коментар под материалите не се изисква. Да се покаже на ботевградчани, че в България все още има хора, които не се страхуват да се борят за правата си и за живота си. Да им се покаже, че не всички са така смачкани като тях. Да им се повдигне самочувствието и волята за борба.
Ето, това имах предвид, ама нали Елтимир е алкохолик, вампир и какво ли не още. По-лесно е да кажем, че нищо не може да се направи, да си свиркаме и да се преструваме, че не забелязваме какво се случва около нас.
PM
Йордан_13
Публикувано на: 16.9.2009, 14:30
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 719
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Аз съм съгласен да се започне организирането на групи за самозащита. Но трябва хората да са сигурни и първоначалното ядро, да е много сплотено. За да може да дава пример. Естествено първом, трябва да се "накървави", т.е. няколко успешни бойни акции, ще му дадът възможност да разшири влиянието си и да привлече други хора.
МВР-то естествено, ще иска да ни арестува веднага, затова ядрото требе да може да действа и при тези случаи.
Всъщност основен опонент на това ядро за самозащита, нема да са малцинствнеите групи, които ще отнасят наказанията, а самото НСБОП.
Истинските изроди са там.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 16.9.2009, 14:40
Quote Post

Админ

Участник # 544

А не трябва да се забравя факта, че сега повечето се кланят на новия месия, новия бащица - Батман, очакванията към него са големи и нема да има дори недоволство или протест срещу подобни случки.
PMEmail Poster
Eлтимир
Публикувано на: 16.9.2009, 14:58
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Предложих нещо ясно, конкретно и безопасно. Предложих нещо, в което можеше да вземе участие всеки, който поиска. Без страх, че заради своя протест ще бъде арестуван или подложен на каквито и да било репресии. Предложих нещо, което би могло да се превърне в основа за бъдещи по-сериозни действия. Констатирам, че то дори не е било прочетено. Просто на никого не му пука и никой не чете.
Ами в такъв случай защо на мен да ми пука? В такъв случайзащо да си губя времето и да си вадя очите, за да пиша тук? Нямам намерение да се превръщам в Сизиф. Тоя форум е безнадежден. По-безнадежден даже от форума на "Атака".
PM
Eлтимир
Публикувано на: 16.9.2009, 15:01
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Всичко, което имах да кажа, го написах тук:
http://eltimir.ucoz.ru/
http://erigkan.ucoz.ru/
http://tangra.ucoz.ru/
http://genocid.ucoz.ru/
http://vazrajdane.ucoz.ru/

Вярвам, че съм го изложил в достатъчно достъпен стил. Вярвам, че можах да го напиша достатъчно ясно и разбираемо. Ако освен лайна, които са готвят да станат тор за мангали, джагали и чифути, някъде са останали нормални българи, те ще разберат. На останалите нямам какво да кажа.
PM
Йордан_13
Публикувано на: 16.9.2009, 15:03
Quote Post

Админ

Участник # 544

Без страх, че заради своя протест ще бъде арестуван или подложен на каквито и да било репресии.
================================================
У републиката, точно заради протеста те арестуват и затварят. Затова и никой не протестира.
Аз съм за постепенно преминаване към конкретни бойни действия, първом с цел самозащита.
PMEmail Poster
Барадж
Публикувано на: 16.9.2009, 16:52
Quote Post

Участник

Съобщения: 106
Участник # 1 991
Дата на регистрация: 4-September 09

Вижте, ясно е че "държавата" няма да вземе никакви мерки не само по този, но и по следващи такива случаи. Напълно ПОДКРЕПЯМ думите на Jordan 13 за постепенно преминаване към конкретни бойни действия. Също съм на мнение че тая циганска пасмина няма да се стресне от нищо, освен от "песента" на куршума. Ще си позволя да цитирам една любима фраза "Куршумът никога не лъже". Няма кой да ни защити. Стига сме викали "Неволята". Стига сме чакали "Крали Марко" да стане от гроба и да ни помогне. Дошло е време сами да си помогнем. Никой не го е грижа за нас. Освен малцината които сте се нарекли Войни! Аз съм с вас каквото и да става.
PMUsers WebsiteICQAOLYahooMSN
anti666
Публикувано на: 16.9.2009, 17:44
Quote Post

Значи има значение дали тези групи са за самозащита или чрез тях се нарушава прословутия чл. 108 от НК. Аз лично съм говорил с полицаи и те също имат близки по селата, които могат да бъдат насечени всеки един момент. Така че не мисля, че ГДБОП или МВР ще си мръднат пръста. Напротив, ще са доволни, че им вършим работата, стига да не закачаме пулитичките. Доста села в момента има т.н. опълчение или пък си плащат на охранители и мангустите ги прескачат. Разбира се много хора тогава биха си задали основателния въпрос, за чии трябва да плащат данъци, след като държавата е абдикирала от задължението си да осигурява сигурността на поданиците си. На път е да се оформи както със здравеопазването двоен стандарт. Тези, които имат пари си плащат за частни прегледи. Тези по селата, които си плащат имат частна полиция, която им осигурява спокойствието. В нашия случай говорим за елементарна организация за взаимопомощ, която може да се осигури във всяко едно село, без да се иска разрешение от сульо и пульо. Футболните запалянковци отдавна са на тоя принцип и никой не може да ги закачи, няма такова правно основание, нито пък ресурси.
А за останалото - докато няма достатъчно българи, приели идеята за Саракта няма какво и да го обсъждаме. Тогава и Небето ще е с нас.
Барадж
Публикувано на: 16.9.2009, 18:04
Quote Post

Участник

Съобщения: 106
Участник # 1 991
Дата на регистрация: 4-September 09

анти666, заогромно мое съжаление си прав. Но имай предвид следното: В българските села не саостанали много българи. Циганите се самозаселват в необитаемите къщи, а когато отидеш да си нагледаш имота се оказва че той вече не е твой. Има си "нови соственици". /Ще говоря за себе си/. Става дума за къщата в която са всичките ти детски спомени. За моравата на която си тичал всяко лято. Виждаш как твоите вещи ги ползва друг. А непотрените стари семейни снимки се използват за подпалка на печки. Доста е болезнено. Когато си потърсиш правата обаче, нещата взимат друг обрат. Автоматически ставаш ОБВИНЯЕМ. Обвинен си в расизъм, и насилие над "мирните" и "кротки" цигани с 7-8 циганчета заселили се в дома на предците ти. Яко а? Но стига съм ревал. А колкото до Небето,мисля че то никога не е отвръщало благия си поглед от нас, и мисля че докато има и един БЪЛГАРИН на тоя свят, не ще се отвърне. Бъдете здрави!
PMUsers WebsiteICQAOLYahooMSN

Topic OptionsСтраници: (3) 1 [2] 3  Closed TopicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020