www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> До Елена - Бел

Страници: (5) « първа ... 2 3 [4] 5  ( последно съобщение ) Closed TopicStart new topicStart Poll

> До Елена - Бел
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

На 10 април 1980 година се намирах в салона на Първи отряд в Старозагорския затвор. Бяха ми дали цивилните дрехи, но още не ме пускаха да изляза. Говорихме си със Сабри Бунцев от Корница. По едно време не знам какво ме прихвана и му взех затворническото кепе от главата. Сложих го на моята глава. Сабри бутна кепето и почна да го тъпче с крака. Човек, който няма добро отношение към мен не би постъпил така. Друг един помак - Асен Бондузов, който сега се казва Хасан Гюндюз през 1988 година мме видя край гара Подуяне. Прегърна ме и ме покани на гости в Сърница. С жена ми се връщахме от почивка в Хисаря, случайно се срещнахме с него. Та с две думи. За мен могат да говорят само хора, които са били на онези места заедно с мен. Някои от тях са говорили - в своите книги. А клеветникът "Запознат" да си затваря мръсната уста, да не му я затворя аз с нещо. И май ще я затворя. Като устата на Цъката Йолов, и тя бе затворена.

--------------------
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Вчера с Гришата Симов се отбихме в Монтана до Зоя, вдовицата на Коци Иванов. Тя каза, че Коци е признавал само трима души - Илия Минев, Григор Симов и Ангел Грънчаров. Ето, на мнението на такива хора държа. Идиотите и клеветниците не ме интересуват.

--------------------
PM
Запознат
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Защо са изтрити постовете на Георги?
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Запознат @ Aug 7 2009, 07:40 PM)
Защо са изтрити постовете на Георги?

Нямам понятие, но аз смятам, да изтрия цялата тема и въобще доста подобен род теми. Наиграхме се и сега е време за малко чистка.
PMEmail Poster
Запознат
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

QUOTE (Елтимир @ Aug 7 2009, 03:24 PM)
Вчера с Гришата Симов се отбихме в Монтана до Зоя, вдовицата на Коци Иванов. Тя каза, че Коци е признавал само трима души - Илия Минев, Григор Симов и Ангел Грънчаров. Ето, на мнението на такива хора държа. Идиотите и клеветниците не ме интересуват.

Мен пък ме интересува истината за теб и държа на мнението и на останалите участници. Лъжците, пияниците и манимулаторите мен не ме интересуват. По-скоро ме интересува да не заразяваш тук новодошлите със своите лъжи, интриги и обиди. Нека модератора да си върши работата.
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Нека модератора да си върши работата.
===========================
Модератора си върши работата и то доста добре. Той трие само ругатните, обидите и тем подобни спамовидни мнения. Няма отношение към лъжите и интригите. Там той не е задължен да взема отношение.
PMEmail Poster
Запознат
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

Добре, така да е.
PM
Запознат
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

QUOTE (Елтимир @ Aug 7 2009, 03:06 PM)
А клеветникът "Запознат" да си затваря мръсната уста, да не му я затворя аз с нещо. И май ще я затворя. Като устата на Цъката Йолов, и тя бе затворена.

Карай поред де! Първо щеше да убиваш Силвия Мирчева, после щеше да убиваш върхушката от ДС вчера беше ред на докторите да ги опукаш с барабанлията с 6 патрона. Мисли малко като дрънкаш простотии!
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (Запознат @ Aug 7 2009, 08:00 PM)
QUOTE (Елтимир @ Aug 7 2009, 03:06 PM)
А клеветникът "Запознат" да си затваря мръсната уста, да не му я затворя аз с нещо. И май ще я затворя. Като устата на Цъката Йолов, и тя бе затворена.

Карай поред де! Първо щеше да убиваш Силвия Мирчева, после щеше да убиваш върхушката от ДС вчера беше ред на докторите да ги опукаш с барабанлията с 6 патрона. Мисли малко като дрънкаш простотии!

Защо търсите отговори, там, където няма да ги получите. От Елтимир, няма да получите отговори на тия въпроси. Знаете го какъв е, остава сами да си направите изводите за себе си.
Останалото няма да можете да го спасите. За всеки влак си има пътници и на Елтимир, винаги ще има кой да се вързва. Това е неизбежно. По-важни са останалите участници, които са жадни за нещо повече от спорове и обяснения.
Елтимир е тук, заради стойностите на някои негови трудове. Макар, че стойността на тези трудове е за по-общата аудитория, т.е., ако сте се увлекли твърде много по тях, значи ви е липсвала рутина в тази област.
Опитът му да играе водеща роля чрез старите си номера отдавна е овехтял и лесно се угажда.
PMEmail Poster
Запознат
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

За всеки влак си има пътници и на Елтимир, винаги ще има кой да се вързва.
===============================================
Защо това трябва да става точно от трибуната на Движението? Каква е тази фатална зависимост от него? Нали той си има цял куп с форуми и сайтове? Нали (пак според него) той не е от това движение? Освен да цоца енергията на останалите тук, за какво друго стои?!

По-важни са останалите участници, които са жадни за нещо повече от спорове и обяснения.
===============================================
И аз това казвам. Щом са важни не го допускайте да ги отблъсква. Хубаво бях го банирал, не трябваше да го пускате отново тук. И оставете тези приказки, че небето го било върнало тук.
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

И оставете тези приказки, че небето го било върнало тук.
=======================================
Това е верно. Аз съм гарант за това. Но с доста орязани функции. Просто почетни. Това, че той си ги надвишава, си е негов проблем и ще си плаща. И като плаща, пак ще се оплаква колко било несправедливо всичко срещу него. Но не е несправедливо, а закономерно.
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Управлението чрез страха от смъртта се плаща.
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

Хубаво бях го банирал, не трябваше да го пускате отново тук
==========================================
Не пречи профилактично да бъде пак баниран, но с уговорката, че требе да го последвате всички замесени в последните седмици безсмислени диспути. Щото причината да е такъв е и в това, че и близкото обкръжение, не е било достатъчно критично и настоятелно за да не го наблюдавате днес такъв. С една дума и вие имате участие в създаването на този франкенщайн.
PMEmail Poster
Запознат
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

QUOTE (Елтимир @ Aug 7 2009, 09:46 PM)
Победих рака, идиоти. И ще се върна в моята Родина. А вие ще умрете.

Макар и да се съмнявам, че въобще е имало какво да победиш, то е една чудесна възможност да бъдеш полезен на себе си и семейството си. Започни да работиш. Труда облагородява.
PM
Запознат
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

QUOTE (Jordan_13 @ Aug 7 2009, 09:50 PM)
Хубаво бях го банирал, не трябваше да го пускате отново тук
==========================================
Не пречи профилактично да бъде пак баниран, но с уговорката, че требе да го последвате всички замесени в последните седмици безсмислени диспути. Щото причината да е такъв е и в това, че и близкото обкръжение, не е било достатъчно критично и настоятелно за да не го наблюдавате днес такъв. С една дума и вие имате участие в създаването на този франкенщайн.

Добре, аз съм съгласен на тази уговорка.
PM

Topic OptionsСтраници: (5) « първа ... 2 3 [4] 5  Closed TopicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020