Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) |
Въпрос към нас
Биляр |
Публикувано на: 4.7.2007, 20:30
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 |
предполагам, че има еволюция на расите. не мисля, че може да се прави сравнение между циганите и негрите по простата причина, че негрите са пробивни и работят много, не могат да крадат а и не знам дали въобще се опитват по простата причина че има ред и законите се прилагат. не съм живял в негърски гета, но съм контактувал с негри и не съм останал с лошо впечатление. те са по нагоре в еволюцията от циганите по простата причина че се борят да имат материалните неща - кола, къща и дрехи, ланци. дразни ме това, че се мешат с белите. и не ги искам в родината. просто те се размножават в Африка по много и после се разпръскват по много по целият свят, не го одобрявам това! не искам всяка една страна да бъде населена с чернилки, не искам да ги има и тук. по отношение на негрите не съм расист, умерено съм настроен. нека съдим за хората по техните дела!
има огромна разлика от СЕЩ и България, а именно, че там можеш да си купиш огнестрелно оръжие без проблем и ако ти влезе някой черен или бял или жълт в частната собственост да го застреляш, докато тук ситуацията е доста зле... спрямо това отношение -------------------- "?? ????? ????? ? ??????? ?????????? ?????? ?????? ?? ?????? ????????? ???????? ????"
????? ?????? |
Tien |
Публикувано на: 5.7.2007, 23:13
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 133 Участник # 1 005 Дата на регистрация: 15-June 07 |
Освен това, негрите в Африка все пак имат някаква древна култура, мистика (макар според мен по-примитивна от Индианската например), изкуство и т.н., докато - циганска култура-звучи като виц . Интересно, сега негрите в Америка които са се откъснали от корените си, профанизирали са се и се мешат дето казваш, с белите биват развъждани и се поощрява да се женят за бели, а тези оригиналните в Африка системно ги избиват със СПИН, глад, войни и т.н. А циганите са си паразити, а всеки паразит е по-нисша форма на живот от гостоприемника си |
||
ime |
Публикувано на: 6.7.2007, 6:04
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 |
напълно на място са си карикатурите. Те за това се наричат "карикатури". При това не си ги правил ти. Може да обичаш негрите и да си качил тези снимки за да покажеш несправедливото отношение на някои хора към "извишената негърска раса".
http://youtube.com/watch?v=8Bhhu_2F0r4 Ето типична чифутска пропаганда. Всички тези "български" продажници трябва да се линчуват. Дават лош пример на децата. "черна перла", "много си хубава", "-А знаеш ли нещо българско, случайно? -НЕ!!!". Като е такава "черна перла" що славито не се ожени за нея и да и направи някое друго дете? -------------------- "????????? ?? ?? ?????? — ???? ?????????"
|
Биляр |
Публикувано на: 8.7.2007, 0:09
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 |
част от програмата на чифутите, която всеки я знае е да унищожат бялата раса. а това ще стане като я омешат с другите раси, предимно става с черните, защото арабите и китайците не се кръстосват.
-------------------- "?? ????? ????? ? ??????? ?????????? ?????? ?????? ?? ?????? ????????? ???????? ????"
????? ?????? |
DragSShaN |
Публикувано на: 9.7.2007, 19:57
|
Участник Група: Участници Съобщения: 392 Участник # 421 Дата на регистрация: 9-June 06 |
Какви глупости говорите бе хора ? Кажете ми една развита мангалска държава ? Имам предвид без намесата на белия човек . В Америка мангалите се стремят към дрехи , къщи , ланци защото се стремят да са като белите . Шибат бели мадами защото им е писнало да правят секс с животни. Вижте в историята няма древна развита мангалска цивилизация ! За каква култура става въпрос като те в Африка са си на ниво палеолит . Пък и загледаи се колко много негъра прилича на маймуна . Мангалките имат маймунски задници , формата на черепа им е като на маймуна . Пък и характера им е същия като на маймуна - нахални и тъпи !
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- ??? ?????????,
??????, ??????, ??????!
???????? ????????!
??????, ??????, ??????!
|
Иван |
Публикувано на: 9.7.2007, 23:25
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
DragSShaN, да не забравяме и мъжете. Не мога да не споделя и моите впечатления.
Папката, в която си ги съхранявам у нас, носи името "Свръхчовеци" Качих малко и в сайта: Свръхчовеци |
pitbull |
Публикувано на: 10.7.2007, 12:40
|
Участник Група: Участници Съобщения: 47 Участник # 362 Дата на регистрация: 4-May 06 |
Някой да има идея защо се забранява думата "негър" масово и по "цял" свят!
Впечатлението ми тук за нас -Българите е , че е напълно нормално на негрите да са казва негри , докато в "цивилизования' свят се използват думи като чернилки, печки, сажди и прочее, но не и "НЕ Г АР"! Какво означава тази така нормална за нас дума? С какво е толкова опасна, че чак вкарват в затвора за използването й?Явно има нещо, защото НИЕ назоваваме нещата с истинските им имена, а на черното не можеш да казваш бяло От какво се притесняват, къде ни отвежда тази дума...? |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 10.7.2007, 14:04
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
То обидни думи няма. Обидно е понятието, смисъла който се влага в думата. Аз например нямам нищо против вместо "негър" да употребявам "белчо". Обаче няма да мине много време и "белчо" също ще стане обидна дума.
Както преди наложиха на мангалите да не се вика циганин,а ром. Ето сега според мен ром е не по малко обидна дума от циганин. Проблема не е в думата а в обекта който описва. След като обекта сам по себе си е обида за човеците - естествено е думата която го описва да се омърси покрай обекта и да стане обида.Т.е. процеса на омърсяване е обратен на представения. И с каквато и красива дума да се наричат негрите и циганите, то меминуемо техните качества след време че се прехвърлят на тази дума и тя ще стане обидна. (PS: След казаното до тук от мен за да не възникнат съмнения и недомлъвки после, че съм расист искам да заявя че аз наистина съм точно такъв. Убеден, теоретично подготвен, отявлен и уверен в себе си и своята раса РАСИСТ. В което не виждам нищо лошо или притеснително.) -------------------- |
Запознат |
Публикувано на: 10.7.2007, 17:55
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Георги, напълно те подкрепям!
Расизма е много полезен за не паразитните раси! Благодаря на всички расисти! |
krasy |
Публикувано на: 11.7.2007, 2:35
|
Участник Група: Участници Съобщения: 112 Участник # 70 Дата на регистрация: 5-August 05 |
ГЕНът, това е думата която всички пацифисти и разни там "борци" за "равноправие" трябва да проУМеят. Защото когато говорим за раси и нации, става дума точно за ГЕНа на расата и ГЕНофонда на една нация. За съжаление в момента се дават луди пари за РАСОВИ кучета, котки, коне............... и за мангалите.......но когато някой трезвомислещ човек повдигне въпроса за генофонда на нацията (расовата чистота) веднага бива заклеймяван с какви ли не епитети....
Никъде по света НЯМА училище за ГЕНии, човек просто се ражда ГЕНий. И колкото и да се цупят господата (другарите) пацифисти това е факт. Както също е факт че всички ГЕНиални учени , направили ВЕЛИКИ открития пренадлежат на бялата РАСА. -------------------- ...????????? ?????. ??????? ?????,
?????? ??????? ? ?????, ? ????; -
???? ???? ?????, ????? ???? ????
? ??? ?? ????????; ???????, ???????...
|
Tangru |
Публикувано на: 13.7.2007, 14:44
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 190 Участник # 674 Дата на регистрация: 16-November 06 |
Да не говорим колко нахални и тъпи бели хора има, по света! -------------------- '??????? ? ?? ???? ??-???????, ?? ??????? ???????????? - ??? ? ??-??????? ?? ???????, ?????, ?? ???????????'
?????? ???????
|
||
Damond |
Публикувано на: 14.7.2007, 11:27
|
||
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 6 Участник # 269 Дата на регистрация: 1-March 06 |
недей така, бе човек. не можели да крадат...виж официалната статистика на САЩ за престъпниците от афроамерикански произход и белите. те не само крадат, а и трепят. това им е работата, така "пробиват" в обществото и се сдобиват с материалните неща. сега, че има и от другия тип, има. познавам и един циганин милионер, който започна от нулата, а сега има легален бизнес в цяла Северозападна България. и знаеш ли какво казва той - циганин на работа няма да взема, мързеливи са и крадат. относно чернилките (няма да им казвам негри, да не се засягат): отношението ми е лично, защото имах "щастието" да контактувам с такива отблизо - нагли, миришещи, не твърде интелигентни същества, които живеят от социални помощи и далавери. пример за последното: колега от университета ми предложи "паднали от камиона" евтини нещица. в университета се брояха на пръсти, а честите ми (за съжаление) контакти с малцината представители, затвърждаваха това мнение. в общежитията положението не бе особено по-добро. рядко използваха общите бани, но нямате представа какво бе след тях в общите тоалетни. нечистоплътни и мърляви същества, способни да превърнат всяка сграда в гето за броени дни. не зная само кой и защо им е внушил, че са изключително привлекателни за белите жени и че трябва да им се пробват при всеки удобен случай. бях обвинена в расизъм, след като отрязах две печки от съседните стаи. това е мнение от първа ръка: едно е да бъдеш расист по убеждения - висши, нисши раси и т.н., друга е да се превърнеш в такъв, след като си се сблъскал със съответните повечко на брой представители. срещу които, за капак, нямаш право да кажеш и една дума. |
||
DragSShaN |
Публикувано на: 15.7.2007, 18:15
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 392 Участник # 421 Дата на регистрация: 9-June 06 |
Има много тъпи бели негри -------------------- ??? ?????????,
??????, ??????, ??????!
???????? ????????!
??????, ??????, ??????!
|
||||
ime |
Публикувано на: 15.7.2007, 19:47
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 |
"Най-големите расисти са евреите. Всеки който отрича това което казвам е расист." Ето това е пример за еврейски расизъм. "Всеки който отрича холокоста е нацист и расист и анти-семит". Пак еврейски расизъм. Расизма е измислен от чифутите за внедряване на техните програми.
"I realized that the Jew uses language for the purpose of dissimulating his thought or at least veiling it, so that his real aim cannot be discovered by what he says but rather by reading between the lines." - Хитлер "Individual countries increasingly assumed the appearance of commercial undertakings, grabbing territory and clients and concessions from each other under any and every kind of pretext. And it was all staged to an accompaniment of loud but innocuous shouting. This trend of affairs seemed destined to develop steadily and permanently. Having the support of public approbation, it seemed bound eventually to transform the world into a mammoth department store" - колко вярно го е казал. "it is never by war that nations are ruined, but by the loss of their powers of resistance, which are exclusively a characteristic of pure racial blood." "If a government uses the instruments of power in its hands for the purpose of leading a people to ruin, then rebellion is not only the right but also the duty of every individual citizen. " Много неща е казал Хитлер, които са верни. Но да не забравяме че и той е евреин, подведен от своите да изпълни ционистката им програма за окупация на палестина и създаване на незаконната държава израел. Съжалявам но нямам "моята борба" на Български. -------------------- "????????? ?? ?? ?????? — ???? ?????????"
|
DragSShaN |
Публикувано на: 17.7.2007, 20:52
|
Това , че Хитлер е евреин също е евреиски трик
-------------------- ??? ?????????,
??????, ??????, ??????!
???????? ????????!
??????, ??????, ??????!
|
Страници: (2) 1 [2] |