Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) « първа ... 5 6 [7] ( последно съобщение ) |
Парад на измяната
Eлтимир |
Публикувано на: 25.7.2009, 19:24
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
В тази книга съм дал много отговори на много конкретни въпроси. Точни, ясни и изчерпателни отговори. Привел съм многобройни доказателства. Според мен, това е напълно достатъчно. За повече от година не съм получил нито едно опровержение. Което потвърждава, че написаното от мен е вярно.
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 26.7.2009, 17:49
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Ето ви и скорошна снимка на Димитър Радев, в случай, че не знаете как изглежда. Снимката съм я правил аз.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 26.7.2009, 21:05
|
Днес пуснах в този форум достатъчно книги и статии, писани от мен. Пуснах достатъчно статии, снимки и други материали, свързани с мен. Да видим сега зомбитата и техните кукловоди какво са в състояние да изкарат за себе си. Опасявам се, че нищо.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 26.7.2009, 21:38
|
Сега поне малко стана ли ясно защо съм подложен на толкова масирана клеветническа атака? Поне мялко ясно ли е защо агентите и техните господари толкова беснеят срещу мен? Защото разполагам с прекалено много доказателства. На прекалено много "светли личности" може да помръкне образът им, прекалено много от тях ще се окажат всъщност безличия, ако пусна всичко за тях. Ето ви сега един такъв документ. Професор Спас Райкин лично ми го прати от Щатите. Така че мога да бъда напълно сигурен в неговата автентичност. А после, ако е нужно мога да пусна още много, много документи и снимки.
Eлтимир |
Публикувано на: 26.7.2009, 21:41
|
Страници от старинен ръкопис. За онези, които твърдят, че не съм имал допир до Българската древност. Страниците са тук, при мен и много хора са ги виждали. Което не им попречи да отрекат видяното. Или пък са забравили, че са го видели.
Eлтимир |
Публикувано на: 26.7.2009, 21:41
|
Същите страници, но от обратната страна.
Eлтимир |
Публикувано на: 26.7.2009, 21:43
|
А ето и снимка от преписа на присъдата ми. За онези гадни клеветници, които твърдят, че съм съден за криминално престъпление.
Eлтимир |
Публикувано на: 26.7.2009, 21:48
|
Ето и доказателство, че властите упорито отказват да дадат достъп до моето досие. А пък такива като Силвия Мирчева и Димитър Радев твърдят, че са го чели. Ако е вярно, то питам - в качеството на какви са получили достъп до документи, до които моят адвокат професорът по право Янко Янков няма достъп? А после ще ми казват, че не били агенти...
Eлтимир |
Публикувано на: 26.7.2009, 22:54
|
Пръстенчето на ЛЕМС, което според специалисти е насочваща антена /или нещо такова/ за психотронния апарат. Моята информация е, че далеч не само Силвия Мирчева притежава такъв странен пръстен с вградени допълнителни функции.
Страници: (7) « първа ... 5 6 [7] |