Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 2 [3] ( последно съобщение ) |
Бум мада фака!
Запознат |
Публикувано на: 29.9.2009, 15:48
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
малко в хумористичен стил:
В София, във Варна и Одеса - всяка е на някого метреса! Може ли да вярваш на жените? Колкото се вярва на парите! Знае се, че те са на страната винаги на силния в борбата! Правдата не ги интересува - тя за тях едни чорапи струва! Да, жените са продажно племе - трябва винаги да ги презираме! |
Bile |
Публикувано на: 30.9.2009, 15:16
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 281 Участник # 1 884 Дата на регистрация: 21-May 09 |
И да има хумор не можах да го схвана! Сигурно - "щот толкуз ми и ъкълъ" -------------------- ?? ????? ????? ??? ?????
|
||
Запознат |
Публикувано на: 30.9.2009, 20:58
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Творбата не е моя. Смешно ми стана като разбрах, с коя друга може да се замени последната дума в последния стих, за да стане римата ...
Иначе мнението ми за жените, не съвпада с написаното. Сигурно има такива, но не е коректно да се слагат всички жени в един кюп. Извинявам се, ако съм обидил някоя с това. |
anti666 |
Публикувано на: 20.10.2009, 11:33
|
|
Във вестник Атака е публикувано интервю с бат Бойко. Всичко хубаво там, обаче ми привлече вниманието.
"Те са съсипали НСС, съсипали са финансовото разузнаване, съсипали са военното разузнаване." и още; "ДАНС е събрана механично от три служби - НСС, която си беше в МВР, финансовото разузнаване, военното разузнаване" Та не би ми направило впечатление, ако скоро Елтимир не беше споменал за баниран участник тук, който не бил танцьор, ами най бил от военното разузнаване. Сега пък нашият уважаем премиер казва, че туй чудо било в ДАНС. Аз все си мислех, че там за ВКР-ейците. Хептем ги объркахме тия служби кой какъв е и кой по-точно отговаря по щат за нашия сайт. Беш ли им мамата на тия ченгеджийници. Те са неизброими в полицейската ни държавица. Надявам се се пак да се е объркал бат Бойко и да е имал предвид вкр фуражките. Щото някак си подобна грешка от човек, който самия е бил висше ченге някак си е смущаваща. То ние разните му там службички не ги знаем, кой изрод за какво отговаря, ама май и техните шефове също си нямат на идея за какво са там. Освен, че пребиха с чукове един журналист и разходиха на кафе до София некакъв селски талибан - друга файда не видяхме от танцьорите. А, забравих - изтриха ни веднъж и форума. |
|
anti666 |
Публикувано на: 20.10.2009, 11:41
|
|
А неговият финансов гуру от името на Световната банка пък ни изненада с един екзотичен проект. Да вложи фискалния ни резерв около 2 млрд лева в частни банки, наместо в БНБ. Аз в тези банки си свалям преди да вляза часовника от ръката да не ми го откраднат на касата, тоя иска резерва на България да вкарва. Ми да го тикне в някоя пирамида - там на Веска Меджидиева например - лихвите са още по високи. Те ще са в сигурни ръце. Интересно и коя банка ще бъде ощастливена с този превод - дали няма да е случайно СИБанк?
А целокупният български народ чака от години със затаен дъх да излезе най-сетне съдебното решение, за да види как ще гътне на Доган барбекюто. Тогава всички ние ще въздъхнем с облекчение и ще викнем - ашколсун, бат Бойко, машалла! |
|
trak |
Публикувано на: 22.10.2009, 10:46
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 690 Участник # 1 912 Дата на регистрация: 21-June 09 |
Освен всичко останало в България, сега и това:
Източник Вече приехме виетнамци, които работят в момента от близо 2 години в България и вземат по-високи заплати от българите заради подобни фондове,въпреки че не говорят български и не са квалифицирани, а сега е ред и на африканците. |
||
trak |
Публикувано на: 1.11.2009, 13:49
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 690 Участник # 1 912 Дата на регистрация: 21-June 09 |
|
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 1.11.2009, 13:57
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 431 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Хе, тъй де, това го знаем отдавна, обаче ние продължаваме да си пишем, и особено днес, защото е Денят на народните будители.
Трябва да се пише, без никакъв страх, защото страхът храни Системата и нейните подопечни слуги. Нашите деди, никога не са се страхували, нито предпазвали себе си, кога влизат в бой. Тангра е, който решава, кой ще си вземе при себе си и кой ще остави, не те. Те си мислят, че административната власт е власт, но тя е власт само над нашия, така или иначе нещастен земен бит днес. Не се страхувайте от никого с високо обществено положение, че ще ви смачка, защото той е един малък човек. |
trak |
Публикувано на: 1.11.2009, 14:14
|
Не публикувах това, за да всявам страх или защото аз самата се страхувам. Публикувах просто, защото е добре повече хора да осъзнаят до какви абсурди се стига в момента в България.
И наистина до каква степен е стигнала самозабравата на някои. И не на последно място за какво харчат парите на данъкоплатците в "кризисно време". И още много неща. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 1.11.2009, 14:28
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 431 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Не ставаше въпрос за теб, а по принцип, защото страхът е навсякъде, а където е той, не може да се очаква зазоряване, след дългата нощ. Знам, че нямаш това предвид. Дерзай. Всяко преяждане с власт води до самозабрава. А по отношение парите, те се харчат и за неща, за които скоро няма да узнаем. |
||
anti666 |
Публикувано на: 20.12.2010, 14:26
|
||
|
Бум Мада Фака! Отиде си още един ДС другар, син на АБПФК - министър Павлин Димитров, известен като "ПИНГВИНА" И замeстник вътрешният министър Павлин Димитров подава оставка
Било обявено през ноември миналата година. Хайде бе! Тук в този сайт се пише за повдизите на бившия ботевградски шеф на ДС от 5 години. Не знаели били - поредната манипулациика за пред матр'яла. Защо беше назначен на този пост се знае също отдавна. Като бивш шеф на най-важния район, откъдето е родом другара Живков той си е бил първа дружка с фамилията Златеви. Заедно са яли и пили с кмета на Правец - Васил Златев, заедно са посрещали другара Живков. Впоследствие се оказва, че тя е една от 10-те най-богати (комунистически) Фамилии в ограбената ни държава. Понеже Валентин Златев, шефа на Лукойл е и прекия началник на Тиквата, нямаше как да не уреди приятеля на тате на синекурна длъжност. По-интересен е въпроса, защо сега Тиквата предприема тази "минилустрация". Едва ли щото е чул народния глас. По-вероятно е друго - боричкането за власт между различни кланове на Олигархията, свързани с външни интереси и най-вече между сефаради срещу хазари в Новия световен ред. В крайна сметка беше поднесена главата на един Пингвин. С благодарности за вярна служба. |
||
|
Страници: (3) 1 2 [3] |