www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Бум мада фака!

Страници: (3) 1 [2] 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Бум мада фака!
anti666
Публикувано на: 12.8.2009, 12:19
Quote Post

За да е пълна програмата днес ни зарадваха с новината, че сегашният главен секретар на МВР Павлин Димитров е повишен в длъжност. Вече е министър на вътрешните работи в кабинета на Бойко Борисов.
Като син на АБПФК и бивш шеф на ДС-Ботевград, толкоз с басните за лустрация. Толкоз и с надеждите на българите за промяна към по-добро. Всеки да се оправя как може, ние ще си гледаме нашите работи.
anti666
Публикувано на: 13.8.2009, 16:12
Quote Post

Като чете такива неща за назначения на ключови позиции човек се чуди, свършиха ли нормалните и честни хора в България. Тези, които не са вкарвали в психиaтрията момчета на 18 години, такива които не членуват в масонски ложи и не са педераси, наркотрафиканти, педофили или просто ДС сатрапи. Определено има и такива хора. Но тези хора са смачкани в мизерия, потопени в духовна смрад. Както се пееше в една стара песен на Тангра ;
"А Дон Кихот, прегърнал здраво чашата, във кръчмата спореше със неверници, които го закачаха от масите, че днес дори в музея няма мелници".
С какво е по лош човек като Григор Симов например от споменатия "контраразузнавач" от Държавна сигурност. Смачкал десетки млади съдби в името на Кърмилницата.
Излишно е да уточняваме, че в Саракта ще се гледа до девето коляно читав ли е този човек. Има механизми за пресяване, знае се много добре какво трябва да се направи. Всичко зависи от този който прави избора. А когато този е заинтересован народа му да е добре, той ще направи вичко възможно да избере най-читавото.

Тук пък е дадено нагледно как Гоце Първанов води за ръчичка Сергейчето си, за да го изтреля нагоре по партийните етажи. Според автора, самият Гоце не е бил много доволен от нарежданията да сложи начело на държавата комсомолец без ден трудов стаж, при това и обратен. Но партийните заповеди били такива. Какво да се прави. Така е в републиката. Наближава времето, когато ще сложим край на тази изродщина.
Voinut
Quote Post

Новодошъл
*

Група: Участници
Съобщения: 6
Участник # 1 985
Дата на регистрация: 1-September 09

QUOTE (anti666 @ Jul 22 2009, 05:28 PM)
Представете си подобно нещо в Гъция или във Франция да сложат марокански арабин. Ще ги изядат с парцалите хората начело със студентите. А къде са нашите студентчета? Забравих, студентките ги оплождат мутрите по морето а студентите берат ягоди из енгелизко.

Много вярно казано и не можах да се въздържа да не пиша. Не можеш да си представиш с една кратка и наглед проста сентенция колко точно си определил какво се случва с младите българи. Ако станат мутри оправят студентки по морето. Обаче пък рискуват много да бъдат застреляни. Ако не станат мутри - берат ягоди в англия и няма жени, а нали мъжа за това е създаден? да си намери някоя загоряла красавица. Май перспективата е да си плюеш в пазвата и да станеш мутра, поне това е много по мъжкото поведение. Напоследък все повече се замислям и ми омръзна да живея като страхливец. То май и много други младежи така са станали мутри, като им е умръзнало да им треперят гащите и разни там дето пет пари не струват да оправят жените ни.
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 431
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Тогава причината трябва да се търси и в жените, защото все пак един народен организъм се състои от мъже и жени. Жените са твърдината на народността и ако там се получи пробив или комерсиализация, както сега, когато е по-добре да си чалгарка или курветина, отколкото достойна жена, нищо добро не очаквайте по нататъше за този народ. Мъжете, каквото и да правят, ако нямат тази твърдина в подкрепа, зад гърба си, напусто са усилията им.
В днешно време, твърде много се държи на външния вид на жената, а не на вътрешните и стойности. Вътрешните стойности, са много по-важни, защото гледаш я хубава ябълка, лъскава, червена, ама на вкус - гума, а отвътре - червива!
Качеството на нацията е във възходящата линия на женското и мъжкото начало.
PMEmail Poster
Voinut
Quote Post

Новодошъл
*

Участник # 1 985

И тука съм съгласен. Ние мъжете сме направени да тичаме подир гащите на жените и да ми угаждаме. В кръвта ни е, ухажори сме и се нагаждаме към любимото същество, за да го изловуваме и притежаваме, опитваме различни тактики, вживяваме се, и така неусетно и бавно се променяме така, че те да ни харесват. Затова те определят играта. А е ясно какво търсят днешните млади дами - долно грубо отношение, много пари и лъскави коли. Душевна нищета. Иначе, смятам че е хубаво че жените ни поддържат много добър външен вид както го правят. Но това трябва да е съчетано с морални стойности, а не с това което описах. Не е нужно българските жени да заприличат на крокодили, за да започнат да се държат нормално.
PM
Bile
Quote Post

Участник

Съобщения: 281
Участник # 1 884
Дата на регистрация: 21-May 09

До никъде няма да стигнем ако говорим по този начин: "Ние мъжете еди, какво си..", "А пък те жените са еди, какви си..."
Такива са нашите млади хора и момичета и момчета, защото това виждат за пример навсякъде около себе си. Ако виждаха друго и те щяха да са други.
Замислих се кое всъщност е било разковничето, което е дало ход на тези промени в нравите и манталитета на българите. Ами кой друг ако не мръсните юдеокомунисти и техния скапан строй.
Мисля, че се сещате по какъв начин комунизма промени българите и как ни подтикнаха да благоговеем пред западняците и всичките им развратни моди, ако някой не се сети, мога да се опитам да развия темата по-подробно.
Сега въпроса е какво трябва да се случи за да се поправят нещата, защото в момента са не само развалени , а и гнили и червиви, както се изрази Йордан. Но пак казвам, че такива са и момичетата и момчетата. smil4334ad8a149e0.gif

--------------------
?? ????? ????? ??? ?????
PM
Bile
Quote Post

Участник

Участник # 1 884

QUOTE (Voinut @ Sep 1 2009, 10:54 PM)
а нали мъжа за това е създаден? да си намери някоя загоряла красавица.

Бунтуваш се срещу жените и това, че са се превърнали в курветини, но ти самият пишеш, че основната цел за съществуването на мъжа е да си намери някоя загоряла красавица. smil3dbd4e5e7563a.gif
Ами който каквото търси, това намира.
Ето, че по същата логика /че мъжете се пригодяват според жените/ стигаме дотам, че мъжете търсят развратни загорели красавици и жените се приспособяват към това изискване за да могат все пак да си намерят мъж. smil3dbd4e398ff7b.gif

--------------------
?? ????? ????? ??? ?????
PM
Voinut
Quote Post

Новодошъл
*

Участник # 1 985

Не съм казал развратна. Казах красива. Загоряла се има впредвид под млада и желаеща ласки. А не развратна. Както казах красотата на българката трябва да бъде придружена с морални стойности. А не утре да дойде някоя мутра с БМВ да ми бие два шамара и тя да тръгне с него щото видиш ли "тва е много яко".

Срещу това не се бунтувам само аз. Както виждаш Йордан пръв се сети, че пробива е дошъл при жените и затова българските младежи предпочитата да стават мутри с красавици и да се кефят, вместо да живеят като "европейци" берейки ягоди в англия без жени.

Права си, че комунизма обърка много работи. Но не знам дали той е напълно и само виновен за това какво търси жената от мъжа в момента. И в колко точно процента. Мисля, че почти всички комунисти, ако не всички, са били евреи. Елементарна логика: България се управлява в момента от евреите, България 1945-1989 пак се е управлявала от евреите, съгласна? Тука никой не би успорил. България сега се управлява от комунистите, и 1945-1989 пак се е управлява от комунистите. Тука пак също никой не би успорил. Това означава че комунистите и евреите са едно и също. Което означава, че управлявашите България са евреи комунисти. Напълно сам стигнах до тази логика и извод.

И не знам жените към какво се приспособяват. Една красива жена може да има който си иска мъж. Затова обикновенно те са тези които поставят изискване след изискване. И така се стига до това в което младежите се превръщат, защото това е което жените искат.

Даже ако се замислиш, даже една обикновенна жена, даже граничеща към грозна, има много повече оферти и много лесно си намира гадже в сравнение с мъжа, който винаги е отритнат и трябва да се бори за внимание. Така че, мисля на всички ни е ясно кой определя какво да се търси и предлага, когато разсъждаваме на ниво мъжът или жената.
PM
Bile
Quote Post

Участник

Участник # 1 884

QUOTE (Voinut @ Sep 4 2009, 08:21 PM)
Не съм казал развратна. Казах красива. Загоряла се има впредвид под млада и желаеща ласки. А не развратна. Както казах красотата на българката трябва да бъде придружена с морални стойности. А не утре да дойде някоя мутра с БМВ да ми бие два шамара и тя да тръгне с него щото видиш ли "тва е много яко".

Срещу това не се бунтувам само аз. Както виждаш Йордан пръв се сети, че пробива е дошъл при жените и затова българските младежи предпочитата да стават мутри с красавици и да се кефят, вместо да живеят като "европейци" берейки ягоди в англия без жени.

Безсмислено е да коментираме по тази плоскост, кой пръв започнал мимикрията- мъжете или жените. Това е като да обсъждаме кое е първото, яйцето или кокошката. Бъди сигурен, че имам какво да кажа по въпроса колко Мъже са голяма част от днешните мъже, но карай. Без коментар.

Права си, че комунизма обърка много работи. Но не знам дали той е напълно и само виновен за това какво търси жената от мъжа в момента. И в колко точно процента. Мисля, че почти всички комунисти, ако не всички, са били евреи. Елементарна логика: България се управлява в момента от евреите, България 1945-1989 пак се е управлявала от евреите, съгласна? Тука никой не би успорил. България сега се управлява от комунистите, и 1945-1989 пак се е управлява от комунистите. Тука пак също никой не би успорил. Това означава че комунистите и евреите са едно и също. Което означава, че управлявашите България са евреи комунисти. Напълно сам стигнах до тази логика и извод.

Поздравления, че сам си достигнал до този извод. Аз визирах същото, но го изказах с една единствена дума - юдеокомунисти.

--------------------
?? ????? ????? ??? ?????
PM
Voinut
Quote Post

Новодошъл
*

Участник # 1 985

Ако искаш коментирай, напълно ясно е на всички че жените налагат поведението което искат от мъжете. Всеки знае как мъжете си скъсваме гъзовете да угаждаме и за най-малките неща на жените. Йордан също ти го каза.

Юдеокомунисти тва за мен е ново понятие, звучи ми някак грубо, ама както искаш. Важното, е че поне по тази тема стигнахме до един и същи извод. Което обаче не е задължително. Диалога винаги е полезен.
PM
Bile
Quote Post

Участник

Участник # 1 884

QUOTE (Voinut @ Sep 5 2009, 01:50 AM)
Ако искаш коментирай, напълно ясно е на всички че жените налагат поведението което искат от мъжете. Всеки знае как мъжете си скъсваме гъзовете да угаждаме и за най-малките неща на жените. Йордан също ти го каза.

Някой, който си скъсва гъза с цел да угажда, на която и да е жена, само и само да задоволи ниските си сексуални страсти, за мен лично не е Мъж, а комплексиран пикльо, който няма други качества, с които да предизвика интереса на противоположния пол. Всичко е въпрос на приоритети.
Няма значение дали Йордан е на твоето мнение. С такива похвати, като противопоставяне на моето мнение с това на Йордан няма как да ме респектираш и да ме убедиш в твоето становище. И това е по-скоро манипулиране от твоя страна, защото съм много далеч от мисълта, че Йордан отдава такова значение на загорелите красавици, каквото явно им отдаваш ти.

Юдеокомунисти тва за мен е ново понятие, звучи ми някак грубо, ама както искаш. Важното, е че поне по тази тема стигнахме до един и същи извод. Което обаче не е задължително. Диалога винаги е полезен.

Не си поставям за цел да търся меки и нежни думички, с които да наименовам гадове като евреите и комунистите, дори все още търся достатъчно твърда дума , която да им лепне както си трябва и да описва всичката гнус, която те предизвикват в мен.

--------------------
?? ????? ????? ??? ?????
PM
Voinut
Quote Post

Новодошъл
*

Участник # 1 985

Ами не, аз въобще не ползвам похвати и не противопоставям мнения. Аз се радвам, че някой споделя моето мнение и затова го споменавам с благодарност в постовете си. И не искам да те респектирам. Аз респекта, от която трябва, съм го получил. Не трябва да се доказвам пред никой и да доказвам нищо.

Това с което един мъж впечатлява една жена е резултат от неговите усилия да представлява това, което ще бъде харесвано. Ти сама го каза "който няма други качества с който да предизвика интереса". Еми всяко качество което показва, за да предизвика интереса на нежния пол, е резултат на неговите усилия.
PM
Заги
Quote Post

Участник

Съобщения: 62
Участник # 1 342
Дата на регистрация: 15-February 08

QUOTE (Voinut @ Sep 5 2009, 07:41 PM)
Това с което един мъж впечатлява една жена е резултат от неговите усилия да представлява това, което ще бъде харесвано. Ти сама го каза "който няма други качества с който да предизвика интереса". Еми всяко качество което показва, за да предизвика интереса на нежния пол, е резултат на неговите усилия.

Здрасти, Voinut:)

Наисина темата промени малко първоначалното си русло, но какво пък - трябва да се обогатява:)
Според мен, погрешно приемаш, че някой към някого трябва да се нагажда, да впечатлява...Я си представи, че харесваш 3 различни момичета, които се движат в 3 различни компании:) Това значи ли, че за да се харесаш на някоя от тях, ще се дъжиш по 3 различни начина (по 1 за всяка компания и мома), просто за да ги впечатлиш, да се харесаш...? Ами накрая може би ще забравиш кой си ти самият всъщност:) Убеден съм, че жените като срещуположен пол харесват това, което един мъж действително представлява. Т.е., най-добре бъди самия себе си - тогава със сигурност ще впечатлиш. И най-важното е, че няма да се налага да играеш роли или да прекрачваш принципите си и убежденията си, за да успееш да се харесаш. Защото в противен случай - според теб има ли смисъл да бъде впечатляван човека отсреща, ако не цени това, което си? Радвам се, че си впечатлил "когото трябва" - ами попитай я тогава, кое е харесала в теб - дали е трябвало да правиш нещо различно, за да я впечатлиш:)
Освен това, мисля че имаше една тема за Българката - там бяха казани доста хубави неща. Наистина не мисля, че може да се раздели вината за днешното състояние на българина и българката. Всеки има вина. Тук определно подкрепям Bile, която макар и от едната страна - говори обективно, разумно и обосновано. Мога да кажа, че тя е пример за типа жена, към която всички ние се стремим - т.е. носи у себе си добродетелите и морала, които е притежавала истинската Българка. Затова се възхищавам и поздравявам Мъжа, който е успял да спечели сърцето й! И съм убеден, че не му се е налагало "да прави усилия да представлява това, което ще бъде харесвано":)
Надявам се да си ме разбрал правилно. Желая ти успех:)
PM
Voinut
Quote Post

Новодошъл
*

Участник # 1 985

Здравей приятелю,

Всичко, което каза е вярно с една малка корекция...аз не ги правя тези неща за да се харесам. Но мога да ти кажа, че 99% от младежите около мен ги правят. ти правиш ли ги? Еми да, и аз също не и аз съм един от малкото които не ги правят. И това е едно от нещата срещу които се бунтувам. Затова съм ренегат, бунтар, и си нямам гадже. Защото не робувам на никакви социални привички и закони като начин на държание. Единственото което правя в тон с обществото е облеклото - дънки и тениска, това което всеки носи, защото не обичам като се кача в рейса и да ми дигат вежди или да подхвърлят подигравки компании от момчета, да не говорим за ексцесии. Возя се в рейса не защото нямам пари, а защото няма да си зема кола само защото "мацката обича да я возят". Харесва ми в градския транспорт(за забавление) и по улиците, ходя (не затлъстявам като мързеливите западняци), срещам всеки ден множество интересни и различни хора, усещам ритъма на големия град и това ме зарежда с енергия. А парите които ми хартисват от това че не ползвам кола(които не са малко- регистрации, винетки, горива, ремонти) ги слагам на сигурно място :).

Не казвам, че един ден когато остарея няма да си зема кола поради бърза умора от ходене. Но това ще бъде не за да се харесам на някоя "модерна мацка", а защото аз искам заради самия себе си, а не за да й се харесам. Същата причина поради която все още не съм станал мутра - смятам за под достойнството ми да гоня толкова много, и да се давам по такъв начин. Както казах, на която трябва съм се дал, и то на повече от 1оо%. ;)

P.S. И не ми ясно точно какво първночално русло съм променял.
PM
anti666
Публикувано на: 19.9.2009, 11:11
Quote Post

Afera.bg днес ни информира и за новия съветник на външната ни министърка. "Германецът" с вехтозаветното име Бенямин Оберман щял да цуцка 6000 лева заплатка плюс екстрите. След Соломон Паси и Калфин външна политика на България, определяна от ционисти си продължава успешно. В коментарите към статията ни информират малко повече що за птичка е този съветник на приближената на Валентин Златев дама;

"Бенджамин Оберман всъщност се казва Бенямин Оберман. Произхожда от знатна еврейска фамилия в Германия, която по времето на втората Световна война временно е в САЩ, а после се завръща в Западна Германия.
Евреинът Бенямин Оберман беше един от тримата асистенти на Румяна Желева като евродепутат в Страсбург. Сега като съветник на външния министър Желева прокарва ционистките си възгледи и така влияе на външната ни политика."

Topic OptionsСтраници: (3) 1 [2] 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020