www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Чудим се!?

Страници: (3) 1 2 [3]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Чудим се!?, размисли и страсти...
100именъ
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 179
Участник # 53
Дата на регистрация: 28-July 05

Сега да се върна на размислите и страстите свързани с темата!

За общия брой, проблема е ясен - липса на популярност на страницата(все още)!

Решението е - реклама на страницата! Повдигнах и написах специална тема по въпроса, която нямаше особен отзвук! Странното е, че самото предложение за реклама не беше много добре прието, а не конкретните предложения които дадох! Защото бих се съгласил, че конкретните ми предложения, не са добри! Но не мога да се съглася, че не е нужна реклама на страницата! Наречете го както искате! Реклама, пропаганда или пък популяризиране, все едно, синоними са, но мисля, че на страницата това и е необходимо!

И в темата споменах, за популяризиране в интерет форумите, чрез афиши! Не банери, а афиши! Демек банери, ама голями! В един банер може да се побере, най-много името на страницата и още едно - две изречения! А на голям банер-афиш, може да има повече информация поднесена под рекламно-информационна форма!
Скоро мисля да направя мостра-прототип на подобно нещо и да ви го покажа, да споделите какво мислите!

Това за общия брой на хората посещаващи страницата!

А за повишаване на процента на активните! И за това новите посетители, да продължат след като попаднат на страницата да я посещават постоянно и редовно, работата е друга!

Сега става като лафа за дочулия - недочулия, дето му влезнало през едното ухо и му излезнало през другото, без да се задържи в мозъка и главата! Сега голям процент от хора, виждат страницата, прочитат я и след което си заминават! Дори и да им е харесало съдържанието!? Още повече, че материалите са заинтриговащи и това те кара да ги прочетеш на един дъх!
Липсва това което да задържи хората и те да продължат да посещават страницата! Сега кагато са прочели всичко си казват - "Абе да, яки неща има тук, ама всичките съм ги разгледал и изчел! За какво да влизам пак? За да ги препрочитам ли???"
Тази празнина може да се запълни като страницата си създаде и медиен образ, освен всичко! Освен огромния архив от материали! И това вече съм го споменавал! Коментари трябва яко да има! Всеки ден по възможност! Като предаването на Болен! Коментарите трябва да са дълбоко политически и насочени към политическата ни класа и центъра и! Ето това ще накара, хората да се връщат отново на страницата, дори всеки ден! За да видят новия коментар за днешния ден! За да видят и прочетат коментара за еди кое си събитие дето се е случило! А появата на всекидневни коментари, ще спомогне вестника, защото ще се избират, най-добрите и най-актуалните от целия месец и ще се публикуват във вестника!
PM
Локи
Публикувано на: 2.12.2005, 14:17
Quote Post

дебелооки

Група: участници
Съобщения: 124
Участник # 119
Дата на регистрация: 24-September 05

QUOTE (100именъ @ Dec 2 2005, 05:14 AM)
Са разбрахме що си тука! Най-накрая си разкри душата! smil4334a65642c53.gif

Не с ели разбра вече,че не можеш да разбереш някои неща
PM

Topic OptionsСтраници: (3) 1 2 [3]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020