www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Изборите - За кого да гласуваме?

Страници: (8) « първа ... 5 6 [7] 8  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Изборите - За кого да гласуваме?, Ще спре ли Геноцида след изборите?
Einherjer
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 50
Участник # 1 689
Дата на регистрация: 9-November 08

QUOTE (Елтимир @ Jun 26 2009, 12:36 AM)
. Те обаче умряха бързо. На теб ти обещавам бавна и мъчителна смърт.

Ангелчо, тва си е заплаха отвсякъде !!
Или не, всъщност ти си самият Ерлик хан в човешки образ!
Бавната и мъчителна смърт не ме плаши Ангеле!
ПС. знам че модераторите ще изтрият завинаги писанията ни. а ти ще запомниш само злите мисли , които са е повили в главата ти тази вечер и Истината за множеството ще остане скрита...но така трябва според Ерлик-хан.
PM
Einherjer
Quote Post

Участник

Участник # 1 689

Не очаквам прошка , нито човешка приказка от Ерлик-хан.
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Да, заплаха е. Защото за разлика от теб, нищожество, аз знам каква е Небесната присъда след извършването на някои престъпления. А за разлика от подкупния човешки съд, Небесният не може да бъде подкупен. Знам ти какво извърши, затова знам и как ще платиш. Небесни закони, няма начин. Аз няма да го направя, ти сам ще си го направиш. Но няма и да ти помогна. За злодей като теб не мога да мисля нищо добро. Имам твърде сериозна документация и мога да се аргументирам.

--------------------
PM
Einherjer
Quote Post

Участник

Участник # 1 689

Остави документацията си за пред човешкия подкупен съд!
Съсредоточи се в твоите си благородни дела и не забравяй , че Бог вижда и ще отсъди според делата!
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Виждал съм Спас всичко на всичко веднъж, в София. Нито преди, нито след това съм го срещал. Нищо лошо не съм му направил. Водехме кореспонденция по Интернет. После със Спас се свърза Силвия Мирчева и той изведнъж, без всякаква причина се превърна в мой враг. Но което е още по-лошо. След като Мирчева се свърза с него, Спас промени на 180 градуса досегашните си възгледи. Хайде, сега кажете, че тези неща са безобидни, че са някаква моя натрапчива мания. Не, тези неща са зараза, смъртоносна зараза и аз не желая допир със заразени. Ако някой все още се съмнява, че Спас е заразен от Злото, мога да пусна още снимки. Пазя достатъчно много от тях.
Горното беше предназначено за тези, които поддържаха и поддържат връзка с Димитър Радев, който е в един отбор с Мирчева. Краят го знаете. Имаше нещо за уморените коне, ама не спомням точно какво беше...

--------------------
PM
Einherjer
Публикувано на: 26.6.2009, 11:47
Quote Post

Участник

Участник # 1 689

QUOTE (Елтимир @ Jun 26 2009, 08:08 AM)
. След като Мирчева се свърза с него, Спас промени на 180 градуса досегашните си възгледи. Хайде, сега кажете, че тези неща са безобидни, че са някаква моя натрапчива мания. Не, тези неща са зараза, смъртоносна зараза и аз не желая допир със заразени. Ако някой все още се съмнява, че Спас е заразен от Злото, мога да пусна още снимки. Пазя достатъчно много от тях.

Да, с тънката разлика ,че тогава Мирчева , а и година по-късно беше на твоя страна, което всъщнсот доведе до още по-голяма пропаст между нас.
Смешно ми е като си спомня, че тогава Движението се беше обърнало на едно семейство : бай Ангел, кака Силви и децата Хунор и Севар! Покрай него се анвъртаха някави гадни хулигани и "предатели"

Всъщност може и да съм заразен от "злото" , но както казах вече : Бог вижда.........!
PM
Мещера
Публикувано на: 26.6.2009, 11:58
Quote Post

Участник

Съобщения: 118
Участник # 1 805
Дата на регистрация: 10-March 09

QUOTE (Елтимир @ Jun 26 2009, 08:08 AM)
Виждал съм Спас всичко на всичко веднъж, в София. Нито преди, нито след това съм го срещал. Нищо лошо не съм му направил. Водехме кореспонденция по Интернет. После със Спас се свърза Силвия Мирчева и той изведнъж, без всякаква причина се превърна в мой враг. Но което е още по-лошо. След като Мирчева се свърза с него, Спас промени на 180 градуса досегашните си възгледи. Хайде, сега кажете, че тези неща са безобидни, че са някаква моя натрапчива мания. Не, тези неща са зараза, смъртоносна зараза и аз не желая допир със заразени. Ако някой все още се съмнява, че Спас е заразен от Злото, мога да пусна още снимки. Пазя достатъчно много от тях.
Горното беше предназначено за тези, които поддържаха и поддържат връзка с Димитър Радев, който е в един отбор с Мирчева. Краят го знаете. Имаше нещо за уморените коне, ама не спомням точно какво беше...

Виждал съм,и съм слушал един завършен пияница на петия етаж в един ботевградски апартамент да ми разправя по повод Мирчева:
"...ама аз я ебах!/оцъклени очи и лигаво ухилване/...ебах я бе!ееей,как я ебах..."

Та по повод Димитър Радев и Силвия Мирчева/недоизживяната любов на вампира/,съветвам всички да се отнасят уважително!
Най-малкото,като към човешки същества.
Вампирът не може да полее на кутрето нито на едната,нито на другия!
Толкоз от мене.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 26.6.2009, 15:22
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Странно защо никой не смее да коментира гадостите на Спас Минков. Явно тук всички ги е шубе да се опълчат срещу един мръсник, защото такива са нарежданията на Димитър Радев. А после питате защо не искам да имам нищо общо с вас. Ето, затова. Дадох ви документи, хайде да ви видим! Хайде, ама то шубето е голем страх.
Дойде време и Спас да умре, само това ще кажа. Но не аз ще го убия, а той сам ще умъртви себе си със своите кретенски деяния. И когато умре, не ме обвинявайте мен.

--------------------
PM
Einherjer
Публикувано на: 26.6.2009, 15:25
Quote Post

Участник

Участник # 1 689

QUOTE (bad_man @ Jun 26 2009, 10:58 AM)
Виждал съм,и съм слушал един завършен пияница на петия етаж в един ботевградски апартамент да ми разправя по повод Мирчева:
"...ама аз я ебах!/оцъклени очи и лигаво ухилване/...ебах я бе!ееей,как я ебах..."

Когато в началото на 2005-та се срещнах с покойният Цецо и чух подобни думи относно същата личност. не му повярвах, защото все още вярвах че въпросната личност има елементарно достоинство. Увиии ако такъв ни е най-великия колобър
PM
Einherjer
Публикувано на: 26.6.2009, 15:26
Quote Post

Участник

Участник # 1 689

QUOTE (Елтимир @ Jun 26 2009, 02:22 PM)
Странно защо никой не смее да коментира гадостите на Спас Минков. Явно тук всички ги е шубе да се опълчат срещу един мръсник, защото такива са нарежданията на Димитър Радев. А после питате защо не искам да имам нищо общо с вас. Ето, затова. Дадох ви документи, хайде да ви видим! Хайде, ама то шубето е голем страх.
Дойде време и Спас да умре, само това ще кажа. Но не аз ще го убия, а той сам ще умъртви себе си със своите кретенски деяния. И когато умре, не ме обвинявайте мен.

Когато умра първо на теб ще кажа, не се притеснявай . Ти пак ще си най-осведоменият! smil4341944e6b0c8.gif
PM
Einherjer
Публикувано на: 26.6.2009, 15:31
Quote Post

Участник

Участник # 1 689

Странно защо никой не смее да коментира гадостите на Спас Минков.

Щото хората узряха и не им се занимава повече с глупости и гадости!
Саракта е за да събере качествените хора , а не да се занимава с разни отпадъци!
PM
Einherjer
Публикувано на: 26.6.2009, 15:34
Quote Post

Участник

Участник # 1 689

И когато умре, не ме обвинявайте мен.

Никой няма да те даде под съд и да те обвинява за смъртта на Митев, Йолов и други..
Не се притеснявай, бай Ангеле.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 26.6.2009, 19:48
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Моли се да не ме срещаш, Спасе. Защото Аз ще бъда твоят Съдия.

--------------------
PM
Eлтимир
Публикувано на: 27.6.2009, 19:56
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Думата ми е всичките вие, толкова много народ какво друго правите, с какво друго се занимавате, освен да сте анти-Елтимир?
"Нет, ребята, все не так, все не так, ребята..."

--------------------
PM
Bile
Публикувано на: 27.6.2009, 21:16
Quote Post

Участник

Съобщения: 281
Участник # 1 884
Дата на регистрация: 21-May 09

QUOTE (Елтимир @ Jun 26 2009, 12:36 AM)
Да, той беше убит. От Небето. Заради злото, което извърши и заради предателството. Още искаш ли? И Иван Митев също. Тях ги уби Небето, защото те си го заслужиха. Те обаче умряха бързо. На теб ти обещавам бавна и мъчителна смърт.

Смъртта най-тежко и страшно наказание ли е?
Свършва ли животът с физическата смърт?
Какво е отношението на Тенгрианството към този Преход?
Трябва ли да ни оживее страхът на сърцето от мислите за смъртта?
А заканите и обещанията за тежка присъда след смъртта, човешка работа и задължение ли е?

--------------------
?? ????? ????? ??? ?????
PM

Topic OptionsСтраници: (8) « първа ... 5 6 [7] 8  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020