Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (8) « първа ... 5 6 [7] 8 ( последно съобщение ) |
Изборите - За кого да гласуваме?, Ще спре ли Геноцида след изборите?
Einherjer |
Публикувано на: 26.6.2009, 1:47
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 50 Участник # 1 689 Дата на регистрация: 9-November 08 |
Ангелчо, тва си е заплаха отвсякъде !! Или не, всъщност ти си самият Ерлик хан в човешки образ! Бавната и мъчителна смърт не ме плаши Ангеле! ПС. знам че модераторите ще изтрият завинаги писанията ни. а ти ще запомниш само злите мисли , които са е повили в главата ти тази вечер и Истината за множеството ще остане скрита...но така трябва според Ерлик-хан. |
||
Einherjer |
Публикувано на: 26.6.2009, 1:51
|
Участник Група: Участници Съобщения: 50 Участник # 1 689 Дата на регистрация: 9-November 08 |
Не очаквам прошка , нито човешка приказка от Ерлик-хан.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 26.6.2009, 1:51
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Да, заплаха е. Защото за разлика от теб, нищожество, аз знам каква е Небесната присъда след извършването на някои престъпления. А за разлика от подкупния човешки съд, Небесният не може да бъде подкупен. Знам ти какво извърши, затова знам и как ще платиш. Небесни закони, няма начин. Аз няма да го направя, ти сам ще си го направиш. Но няма и да ти помогна. За злодей като теб не мога да мисля нищо добро. Имам твърде сериозна документация и мога да се аргументирам.
-------------------- |
Einherjer |
Публикувано на: 26.6.2009, 1:54
|
Остави документацията си за пред човешкия подкупен съд!
Съсредоточи се в твоите си благородни дела и не забравяй , че Бог вижда и ще отсъди според делата! |
Eлтимир |
Публикувано на: 26.6.2009, 9:08
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Виждал съм Спас всичко на всичко веднъж, в София. Нито преди, нито след това съм го срещал. Нищо лошо не съм му направил. Водехме кореспонденция по Интернет. После със Спас се свърза Силвия Мирчева и той изведнъж, без всякаква причина се превърна в мой враг. Но което е още по-лошо. След като Мирчева се свърза с него, Спас промени на 180 градуса досегашните си възгледи. Хайде, сега кажете, че тези неща са безобидни, че са някаква моя натрапчива мания. Не, тези неща са зараза, смъртоносна зараза и аз не желая допир със заразени. Ако някой все още се съмнява, че Спас е заразен от Злото, мога да пусна още снимки. Пазя достатъчно много от тях.
Горното беше предназначено за тези, които поддържаха и поддържат връзка с Димитър Радев, който е в един отбор с Мирчева. Краят го знаете. Имаше нещо за уморените коне, ама не спомням точно какво беше... -------------------- |
Einherjer |
Публикувано на: 26.6.2009, 11:47
|
||
Да, с тънката разлика ,че тогава Мирчева , а и година по-късно беше на твоя страна, което всъщнсот доведе до още по-голяма пропаст между нас. Смешно ми е като си спомня, че тогава Движението се беше обърнало на едно семейство : бай Ангел, кака Силви и децата Хунор и Севар! Покрай него се анвъртаха някави гадни хулигани и "предатели" Всъщност може и да съм заразен от "злото" , но както казах вече : Бог вижда.........! |
||
Мещера |
Публикувано на: 26.6.2009, 11:58
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 118 Участник # 1 805 Дата на регистрация: 10-March 09 |
Виждал съм,и съм слушал един завършен пияница на петия етаж в един ботевградски апартамент да ми разправя по повод Мирчева: "...ама аз я ебах!/оцъклени очи и лигаво ухилване/...ебах я бе!ееей,как я ебах..." Та по повод Димитър Радев и Силвия Мирчева/недоизживяната любов на вампира/,съветвам всички да се отнасят уважително! Най-малкото,като към човешки същества. Вампирът не може да полее на кутрето нито на едната,нито на другия! Толкоз от мене. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 26.6.2009, 15:22
|
Странно защо никой не смее да коментира гадостите на Спас Минков. Явно тук всички ги е шубе да се опълчат срещу един мръсник, защото такива са нарежданията на Димитър Радев. А после питате защо не искам да имам нищо общо с вас. Ето, затова. Дадох ви документи, хайде да ви видим! Хайде, ама то шубето е голем страх.
Дойде време и Спас да умре, само това ще кажа. Но не аз ще го убия, а той сам ще умъртви себе си със своите кретенски деяния. И когато умре, не ме обвинявайте мен. -------------------- |
Einherjer |
Публикувано на: 26.6.2009, 15:25
|
||
Когато в началото на 2005-та се срещнах с покойният Цецо и чух подобни думи относно същата личност. не му повярвах, защото все още вярвах че въпросната личност има елементарно достоинство. Увиии ако такъв ни е най-великия колобър |
||
Einherjer |
Публикувано на: 26.6.2009, 15:26
|
||
Когато умра първо на теб ще кажа, не се притеснявай . Ти пак ще си най-осведоменият! |
||
Einherjer |
Публикувано на: 26.6.2009, 15:31
|
||
Щото хората узряха и не им се занимава повече с глупости и гадости! Саракта е за да събере качествените хора , а не да се занимава с разни отпадъци! |
||
Einherjer |
Публикувано на: 26.6.2009, 15:34
|
||
Никой няма да те даде под съд и да те обвинява за смъртта на Митев, Йолов и други.. Не се притеснявай, бай Ангеле. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 26.6.2009, 19:48
|
Моли се да не ме срещаш, Спасе. Защото Аз ще бъда твоят Съдия.
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 27.6.2009, 19:56
|
Думата ми е всичките вие, толкова много народ какво друго правите, с какво друго се занимавате, освен да сте анти-Елтимир?
"Нет, ребята, все не так, все не так, ребята..." -------------------- |
Bile |
Публикувано на: 27.6.2009, 21:16
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 281 Участник # 1 884 Дата на регистрация: 21-May 09 |
Смъртта най-тежко и страшно наказание ли е? Свършва ли животът с физическата смърт? Какво е отношението на Тенгрианството към този Преход? Трябва ли да ни оживее страхът на сърцето от мислите за смъртта? А заканите и обещанията за тежка присъда след смъртта, човешка работа и задължение ли е? -------------------- ?? ????? ????? ??? ?????
|
||
Страници: (8) « първа ... 5 6 [7] 8 |