Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (8) « първа ... 4 5 [6] 7 8 ( последно съобщение ) |
Изборите - За кого да гласуваме?, Ще спре ли Геноцида след изборите?
Георги-НЗ |
Публикувано на: 25.6.2009, 17:42
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 6-March 09 |
Така е Биле. Но някой са и по-напред отишли - писнало им е да се разправят и не пишат вече тук. Нещата вече години се повтарят по сходна схема. Едни идват, други си тръгват огорчени. Но може това да е имплантирано внушение, а не е реално случило се. -------------------- ????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
|
||
Eлтимир |
Публикувано на: 25.6.2009, 21:45
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Георги, когато говоря по въпрос, който не ме засяга мен лично, обаче засяга цялата българска нация, дори тогава някои се опитват да намерят някоя думичка, за която да се захванат. Ясно е, че не загрижеността към съдбата на нацията е определяща, а е определяща омразата към Елтимир. Кого съм нападал пръв? Никого. Е, и? Ако съм се връщал да пиша тук, то е след разговори с други хора, които са искали да се върна тук. Хубаво, ако не искате да пиша тук, кажете го. Кажете и защо. Ако пък искате, тогава бъдете така добри, когато не бъркам на никого от вас в задника, да не викате полиция. За мен е все едно, обаче за някои от вас няма да е все едно. Няма да е все едно и за децата и внуците на България. Последното някои могат да го пренебрегнат, те не знаят какво значи. Тези ги съветвам да си траят. За да не споделят съдбата на един, който първо отиде до Мадара, после поиска да умре, а накрая се чудеха защо така взел, че умрял. Ами защото така е поискал. Не искайте нещо, ако не знаете какво е то.
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 25.6.2009, 21:57
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Знаете ми пощите, ако толкова искате, пишете ми. Ще ви отговоря.
-------------------- |
Einherjer |
Публикувано на: 25.6.2009, 23:16
|
Участник Група: Участници Съобщения: 50 Участник # 1 689 Дата на регистрация: 9-November 08 |
Ангеле , толкова ли държиш да ти признаем приноса в разгадаването на "мистериите" около смъртта на Цецо Йолов?
|
Георги-НЗ |
Публикувано на: 26.6.2009, 0:37
|
||||||||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 6-March 09 |
Кои сме ние "ако искате"? Тук няма сформирана някаква група - всеки е сам за себе си. Ти също си сам за себе си. Въпреки , че си против всички останали. Не знам защо.
Не може да не те засяга лично след като засяга цялата нация. Ти и аз сме от тази нация. Не е въпроса че някой се хваща за думата, при положение че заплюваш група форумци и ги обвиняваш в слугинаж на чифутите. Което не е вярно. Поне за мен лично аз не мога да си представя да имам някакви връзки с миризливи и рязани чифутски педерунгели.
ВИНАГИ е определяща съдбата на нацията! А омраза към Елтимир просто няма. Особено отношение към Елтимир наистина има. И то е свързано -------------------- ????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
|
||||||||
Eлтимир |
Публикувано на: 26.6.2009, 1:03
|
Einherjer - Спасе, виж на картинката какви си ги писал и си затвори мръсната уста, за да не ти я затварям аз.
Георги, снощи до тук идва един човек и разговаряхме подробно и откровено, доколкото ни стигна времето. Сега имам само един въпрос. Хубаво, почвам да пиша, почвам да изнасям някои данни. И тогава веднага се намесват някои други, които иначе не се намесват, освен в случаите, когато трябва да бъде оплют Елтимир. Останалите стоят и гледат. Останалите стоят и гледат. Останалите стоят и гледат. Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 26.6.2009, 1:07
|
Ето го как изглежда Einherjer. Спас Атанасов Минков. От Русе, естествено. В тоя отровен град се раждат само идиоти с отровени мозъци. Да върви да ме съди, преди да го е блъснала някоя кола.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- |
Einherjer |
Публикувано на: 26.6.2009, 1:21
|
Участник Група: Участници Съобщения: 50 Участник # 1 689 Дата на регистрация: 9-November 08 |
Ангеле,можеш ли да обясниш пред уважаемите си почитали защо моята личност те дразни в момента?
...и за твое успокоение изнасяй колкото си искаш данни за моят и на Йолов продажности но никой няма да ти повярва . Давай смело, аз съм ти простил и ще ти прощавам така както бих простил на всеки окаян , одърпан и смачкан от собствените си страсти човечец. |
Eлтимир |
Публикувано на: 26.6.2009, 1:25
|
Аз не знам дали Севар ти е простил заради гадостите, които написа ти, мръсник такъв по адрес на починалия му баща. Не ме карай да пусна и тук снимките, че написаното от теб е наистина много гадно. Аз бих те убил заради такива неща. Не знам Севар как не го направи.
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 26.6.2009, 1:28
|
Спасе, това на снимката е твое дело. Твое и на Йолов. И Севар много добре го знае. Сега искам да питам всички, които гледат и четат. Как биха погледнали на някой, писал такива гадости?
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- |
Einherjer |
Публикувано на: 26.6.2009, 1:29
|
Питай него!!
Аз на твое място не бих ровил в раните по главата на Севар! По-добре се съредоточи в нещо градивно! Успех , ти най-светло явление в български национализъм! |
Einherjer |
Публикувано на: 26.6.2009, 1:32
|
Ангеле, не се захващай с тия страи неща- нямаш доказателства!!
Приеми,че тва беше дело на Ерлик-хан и се съсредоточи в нещо красиво! |
Eлтимир |
Публикувано на: 26.6.2009, 1:36
|
Не мога да мисля за нищо красиво, когато гледам такъв боклук като теб тук. Имам още снимки, ако трябва, ще пусна и тях. А ти, вместо да си завреш смачканата муцуна в задника, идваш тук и продължаваш със своите гадости. Защото ти освен гадости, друго нищо не умееш. Ти си просто един бацил на тая земя. Спомни си добре какво направи Йолов преди да умре. Докъде ходи, после как се снима и какво написа. Да, той беше убит. От Небето. Заради злото, което извърши и заради предателството. Още искаш ли? И Иван Митев също. Тях ги уби Небето, защото те си го заслужиха. Те обаче умряха бързо. На теб ти обещавам бавна и мъчителна смърт.
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 26.6.2009, 1:41
|
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 26.6.2009, 1:46
|
Хайде, кажи нещо в своя защита. Защото пазя и мърсотиите ти по адрес на Илия Минев. Спасе, ти извърши повече зло, отколкото може да бъде простено. Не очаквай човешка приказка от мен.
-------------------- |
Страници: (8) « първа ... 4 5 [6] 7 8 |