Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (8) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » ( последно съобщение ) |
Изборите - За кого да гласуваме?, Ще спре ли Геноцида след изборите?
trak |
Публикувано на: 23.6.2009, 20:45
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 690 Участник # 1 912 Дата на регистрация: 21-June 09 |
От Фр. до Мюнхен са 346км (справка).
Да не говорим, че разстоянието до Франкфурт е почти същото (272km). Ако на Фрайбургци толкоз им се гласува най-близо е Берн,Швейцария (167km). Там ще да има посолство. А, виж, от Фр. до Берлин са 812км. Какво да се правя, обичам фактите? Ами нали трябва да се върнат хората. Ти пътя еднопосочно ли го гледаш. Не може да си ходиш да гласуваш я в Швейцария , в Берн , я във Франция. Според мен и не може да хванеш атлса и да прочетеш километрите. Е може де , ама не е сериозно. Пътя не е една линия от т. А до т. Б. :) Трябва да се позаобиколи над Улм. Явно често си се движил с кола из Германия... Не се определя от хората, къде да гласуват. Едни в консулства други в посолства. Не е игра по желание. Пък за гласуването / според мен трябва да се гласува, защото едва след като си гласувал може да се оплакваш , че не си доволен . Ако не си гласувал нямаш право на това. Само да се оплакваш, че си доволен от това или онова не е градивно. И колкото по/малко българи гласуват толкова процента на турците ще е по/ голям. Не мога да се изживявам като съдник и да казвам, кое е е правилно или не.И съм от скоро в този форум и нямам параво да философствам много :) Това си е мое мнение и не го натрапвам на никой. |
Bile |
Публикувано на: 23.6.2009, 21:47
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 281 Участник # 1 884 Дата на регистрация: 21-May 09 |
Аз нямам негативно отношение към хората, които са избрали другия път, тоест да живеят , работят или учат извън България. Не ме разбирай погрешно. Не смятам и че трябва да ги отписваме и именно затова казах, че трябва да имат право на глас хората, които са живели през последните 6 месеца в България. Това означава, че от момента в който тези българи се върнат в България и мине нужния период, те автоматично ще си възвърнат всички права. В това имам твърда убеденост, че така е правилно, но и аз няма да си налагам мнението. Тук просто коментираме и обменяме идеи. За сега поне е така... -------------------- ?? ????? ????? ??? ?????
|
||
trak |
Публикувано на: 23.6.2009, 22:38
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 690 Участник # 1 912 Дата на регистрация: 21-June 09 |
Съгласна съм, за да може да се опази вота от 120/те секции в Турция това би било много подходящо за момента.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 24.6.2009, 14:00
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
По въпроса за изборите шокиращи материали с днешна дата може да видите тук:
http://genocid.ucoz.ru/ Също и тук: http://eltimir.ucoz.ru/ Защо не ги пускам в този форум? Ами защото ценя своя труд и не искам да пускам нещо, което или ще бъде изтрито, или ще бъде оплюто. Само предупреждавам, че материалите не се препоръчват на хора със слаби нерви и на такива с либерални и демократически убеждения. -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 24.6.2009, 14:04
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Ох, забравих вкусната БАНичка, която ми беше обещана. Ама пък мен колко ме е страх! Само се чудя кой вече командва тук, щом за нападки срещу българоубиеца Соломон Праси заплашват с БАН. Защото на практика се получи именно така. Та сега се чудя дали тоя форум не е станал втори форум на командваната от Тел Авив "Атака".
-------------------- |
Запознат |
Публикувано на: 24.6.2009, 16:22
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
явно ракията е свършила...
|
||||
Eлтимир |
Публикувано на: 24.6.2009, 16:28
|
Адвокатът на Соломон Паси Запознат, който въобще не пие. Изобще не пие, както казват в нашето село!
http://eltimir.ucoz.ru/photo/17-0-867-3 Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- |
Запознат |
Публикувано на: 24.6.2009, 16:33
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
да, това съм аз на път за Ботевград, раничката на лявата седалка е пълна с инструменти и джаджи за компютъра ти.
Нищо не каза за книгата "Енергийните вампири", прочете ли я? |
Eлтимир |
Публикувано на: 24.6.2009, 16:43
|
Нещо бъркаш годините. Да, това си ти на път за Ботевград, но след пожара. Не знам какво е имало в раничката ти тогава. Помня, че като си тръгнахте, видях, че в хола е останала една бутилка минерална вода и половин бутилка бира. Не го казах, но тогава го приех, че сте ги оставили за преливка. Както се прелива на мъртвец, защото ме бяхте отписали. Тогава, след пожара не помня някой от вас нещо друго да е носил или оставял. Говоря конкретно за вашето идване, с хората, които на тази снимка липсват. Ако трябва, ще пусна и тях, имам ги. И не бързай да се радваш за хард диска ми. Елтимир има много врагове, но има и много приятели. Нищо не е загубено и нищо не е забравено.
Тук, в тоя сайт ще продължа да идвам, докогато в него присъстват толкова много мои материали, както и материали, дошли чрез мен. И не ме интересува дали някой ще има нещо против. Дойде време да правя това, което аз искам, а не което други искат от мен. -------------------- |
Георги-НЗ |
Публикувано на: 24.6.2009, 22:52
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 6-March 09 |
До тази снимка дали няма да е показателно ако постна миналогодишни снимки на алкохолизъм от Петрова нива или от Цигов чарк? Показателно ще е. Ама ще си помисля още малко дали да го направя имайки в предвид друг, който няма задръжки да качва снимки без съгласието на сниманите - http://erigkan.ucoz.ru/photo/. Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 24.6.2009, 23:01 -------------------- ????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
|
Мещера |
Публикувано на: 25.6.2009, 0:25
|
Участник Група: Участници Съобщения: 118 Участник # 1 805 Дата на регистрация: 10-March 09 |
Жоре,вината е изцяло моя!
Изяде ме говедото,да съм му прател снимките-не ме оставяше да спя! Копелето от ДС,дето искаше и мен да оплете-чрез Войнов! Умирам си от яд,че не го снимах като повръщаше и се клатуркаше в тълпата с разкопчан дюкян и извадена риза на Петрова нива.Мършата,го сложих да спи в колата ми,ДО СИНА МИ,а жената на другия ден не пожела да ми каже какви мизерии е чистила.Още не ще да ми каже! Публикувай,че го не трая този гнусор вече! И оня,другия,дето изгони Детев! Скоро беше правен опит от стари участници да ми променят мнението по скайп-за юрдан.Не става-най-малкото заради това,че ме нарече-КУЧЕ... Казах ви и пак ви казвам-вдигнете си носовете от клавиатурите-Ние сме боговете,ние можем да направим КОЛО и да постигнем,каквото искаме! ...ама някои не щат... А на оня гнусор,"елтимир",пак му повтарям: ВЕКАТ,АДОНАИ! Подпис:М Е Щ Е Р А ! |
Eлтимир |
Публикувано на: 25.6.2009, 8:22
|
-------------------- |
Георги-НЗ |
Публикувано на: 25.6.2009, 14:16
|
||||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 6-March 09 |
Ангеле - ти , който все се оплакваш че получаваш плюнки - защо от време на време плюеш в някоя посока по някого безпричинно? Като преди това никой не ти е казвал нищо - или просто не можеш да устискаш задълго без да нараниш някого( или група от хора). Когато ти плюеш - другите трябва да скимтят виновно, а когато те ти отвърнат на плюмките - се сърдиш че получаваш плюмки. При това положение няма как околните да гледат по друг начин на теб, освен по този който ти засвидетелстват. Цитата долу демонстрира казаното горе.
Други примери като в цитата се сещам за поне 10. Но не смятам за необходимо да ги ровя. По-дълго пребивавалите тук си ги спомнят. Не може да ни обвиняваш групово, че ни командват чифутите, без при това самия ти да си бил във връзка с ченгета. Имам в предвид Войнов и Мирчева. Докато връзките ти с последните двама са неоспорими - твърдението че ни командват чифути от Исраел е фантастичен намек. Така, че и този път ме предизвикваш да ти отговоря по този начин без да съм ти дал повод да обвиняваш групово форумците. Без да защитавам Запознат ( за каквото и да било ) - как може точно ти да го обвиняваш в алкохолизъм? Нима всички дето сме били с теб на маса не знаем за какво става дума в твоя случай? Знаем. Ама не смятаме за нужно да постъпваме като теб и да разправяме на ляво и на дясно това което сме видели. И снимки има доволно. Но ваденето им е низко и недостойно. Сърди се колкото си щеш. Това което предизвикваш върху себе си да знаеш че си си го заслужил сам и без чужда помощ. Никой не те кара да ровиш в угаснали конфликти и да обвиняваш групово форума. Имаше една стара народна приказка в която главния герой все си повтарял " Кой каквото прави - на себе си го прави".
-------------------- ????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
|
||||
Георги-НЗ |
Публикувано на: 25.6.2009, 14:33
|
||
Мещер - ако го беше снимал - какво щеше да се промени? Единствено щеше да имаш коз за цакане. Остави тази игра. Не се занимавай. А относно отношенията ти с Jordan13 - не разбирам. Нито съм участвал в конфликта ви, нито имам принос за него. Това си е ваша работа и сами трябва да се разберете. Относно КОЛО-то: всеки е свободен да прави каквото си ще, но отговорноста си е негова. Това което искаш е вид магия. А участниците в магията са свързани и въздействието е взаимно. -------------------- ????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
|
||
Bile |
Публикувано на: 25.6.2009, 16:40
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 281 Участник # 1 884 Дата на регистрация: 21-May 09 |
Казването на Истините с цел да помогнеш на човек да се осъзнае, щото виждаш, че се самозабравя и това ти създава лични неприятности и те увлича в дразги и въвлича в интриги, това според мен не са плюнки. Проблема е, че трудно се понасят тежките истини и първичната реакция на Елтимир е да се оправдава и да прехвърля собствената си вина върху другите. Само, че на всички вече им писна да си мълчат и да понасят обиди и обвинения за несъществуваща вина, която Елтимир е "разбрал от сънищата си" и това за него е доказана вина. Както всички сме се убедили нееднократно, Елтимир винаги е "жертва". Това е синдрома на Енергийните Вампири -------------------- ?? ????? ????? ??? ?????
|
||
Страници: (8) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » |