Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

anti666 |
Публикувано на: 13.6.2008, 17:11
|
||
![]() |
Изпревари ме с този посто. Погледнете и компютърния модел на светилището в Турция, което е сложено в Галерията от Йордан. Същата структура. Според някои източници - по този начин е организирана самата Шамбала. Безусловно почеркът е един и същ - на една мощна древноарийска култура. Тази на БългАрите. |
||
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 13.6.2008, 17:30
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 695 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Но не е Аркаим. Структурата му е абсолютно същата, дори на места по-отчетливо соларна. Това е в България, на Балканския полуостров. Точно това писах, че още не се е вдигнала врява по радио и телевизия, защото е в процес на разкопки. Фотоси от Аркаим и Гьобекли тепе, публикувам в Галерията, в албума "Слънцеград" |
||
PARADOX |
Публикувано на: 17.6.2008, 8:07
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Онзи ден ми хрумна нещо по тази тема... Възможно е този град да не е построен още, но мисля, че мястото може да се локализира и така...!!! Ако някой може да намери архив на движението на облачната покривка над източна България (например ако е възможно от Гугъл-Ърт), ще ви кажа как според мен ще стане номера...!!!
|
anti666 |
Публикувано на: 10.4.2009, 12:26
|
||
![]() |
Това няма да отмени ролята на София или там Търновград като административен център, където ще са разположени учреждения, посолства и т.н. Самият Слънцеград ще е с много незабележими функции, където едни скромни хора ще се събират в Съвет. Където дори не всеки, ако не притежава необходимата духовна сила, ще може да припари. Там ще се взимат най-важните държавнически решения, в близост до Небето и далеч от суетата и аурите на хилядите хора. Там ще се изработва стратегията на Саракта, а ежедневните проблеми ще си останат за решаване в общоизвестната "столица". Където няма как - капкана и ичургу боила с останалите боили ще трябва да се примирят и да живеят. Не случайно най-добрите университети в света са изнесени в малки градчета, където може да се развие творческата енергия в пълнотата си. Това са неща, които прадедите ни са ги знаели много добре и макар да са имали строителните знания да живеят в лукс, са предпочитали свободата и природата. Това съобщение е редактирано от Admin на 10.4.2009, 14:16 |
||
|
otnesen |
Публикувано на: 10.4.2009, 13:03
|
||||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 73 Участник # 1 370 Дата на регистрация: 2-March 08 ![]() |
Обсъждането на тези неща ще се случи след, а не преди да са постигнати набелязаните цели, и най вероятно ще бъдат предмет на широка обществена дискусия. |
||||
![]() |
![]() ![]() ![]() |