Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (8) « първа ... 5 6 [7] 8 ( последно съобщение ) |
Система за отказ на всички правителства, Дейността им в един и същи момент!
Bell |
Публикувано на: 3.12.2005, 7:18
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
IYI пардон, но трябва да ти кажа че много мразя превземките. Не за друго, а защото ако разгледаш повечето теми ще забележиш че първоначалната тема винаги в даден момент се измества на друга тема от дума на дума пък ако има коментари по първоначалната пак си се постват. Не съм аз единствената която е осиновила тази пагубна практика но най-вече не съм нито първата нито последната!
Като гледам хората нямат какво повече да кажат за тази тема на този етап. И за това не мисля че е толкова фатално че аз съм се исказала и то в отговор на нещо което беше написал стоимен-извън темата (феминизма). Просто нямаше да има разлика за въпросната тема дали съм продължила в друга насока или не! Съжалявам ако чувстваш темата като твое простванство понеже ти си я задал-приеми мойте извинения! Ако пък звуча малко иронично-е то е по много причини но най-вече понеже много мразя някой да ми дава тон в живота колкото да не е без хич! Ако бях единствената ок-ама не съм! |
Иван |
Публикувано на: 3.12.2005, 13:50
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Благодаря, IYI !
Кайно време беше! Съгласен съм, че тук не е чат стая, където по подобие на "Сблъсък" да упражняваме основната демократична свобода - да си изкажем мнението, което нищо не променя. Ние ще си изкажем мнението и то ще промени каквото трябва. В момента съм на нивото на организиране на личната си защита и тази на обкръжението ми. Използвам указанията от този сайт подадени в различни материали: - Взаимодействие с приятели и познати, които споделят нашите възгледи. Ако имам нужда от нещо в работата или личния живот търся предимно хора от моя кръг. Така идеите, решенията и ресурсите ще остават в рамките на кръга. - Неупотреба на вредни изобретения на съвремието - ограничаване на мобилни и всякакви комуникации само до най-нужното. Така се възпитава веднъж дисциплина на ума, посланията помежду ни повишават своето качество за сметка на количеството и втори път намаляваме до минимум опасността от привличане вниманието на врага. Ограничаване от вредните излъчвания на телевизия, радио и всякакви информационни и механични вибрации, които не са необходими. - Най-големият материален враг, който познавам, това е паричната система. Ограбват ни непрекъснато. Едно на ръка, че парите струват толкова, колкото реши врага. Днес вече нямаме дори достъп до парите си. Заплатата отива в банката, от там за всяко левче ми вземат стотинки, за да си я изтегля чрез дебитната карта. За всяко нещо ти вземат допълнително, колкото решат и ти нямаш избор - такса за откриване, такса за закриване, за превод, за обмен и т.н. Правилата те ги поставят, а алтернативна парична система няма. Стремя се да не използвам пари. Общувайки със съмишленици това е по-лесно: обменяме си услуги и материали, максимална рбота в натура. - Търсене на собствени, немонополизирани енергийни източници. Бях споменавал за свободната енергия в други теми. Накратко това са методите ми за защита. За отказа на всички правителства. Идеите ми са две: 1. Екстензивен метод - за него е необходимо максимален брой хора да са провели своята лична защита по начин описан по-горе или по-съвършени начини. Ще се учим един друг! Недостатък - може да ни ликвидират ( ), докато съберем критична маса, достатъчна да обезсили правителствата. 2. Интензивен метод - не можах да намеря един материал, в който руски учени говореха, че в момента най-добрите им хора изучават основното оръжие на врага - парите. Навлизат в тънкостите на материята, за да могат в скоро време да съсипят тази система. До колко е вярно не знам, но тук има какво да дадат доста хора с различни знания - комуникации, софтуер, икономически знания и др. Определено съм за съвкупност от двата метода. Можем да пристъпим към по-конкретни неща, но не съм сигурен, че форумът ще е достатъчно надежден за това. |
IYI |
Публикувано на: 3.12.2005, 17:52
|
Участник Група: Участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 |
Приеми отново моите поздравления относно комбинативността на действията и желанията.Всичко, което изказа е вярно и го подкрепям.Има едно нещо, което не се бях досетил и те първа ще го използвам в това, което си споделил.
Бих желал да дам съвет на останалите да последват примера ти, защото това, което споделяш спасява души. -------------------- ??? ?? ????????, ????? ?? ??????????,
??? ?? ??????????, ????? ?? ????????!
|
Севар |
Публикувано на: 3.12.2005, 18:29
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
"посланията помежду ни повишават своето качество за сметка на количеството и втори път намаляваме до минимум опасността от привличане вниманието на врага."
Това е добре да се прилага и във форума. Трябва да се разбираме с две думи, а не с по сто страници постинги, които да отблъскват новодошлите. |
IYI |
Публикувано на: 3.12.2005, 18:35
|
Участник Група: Участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 |
Съгласен съм и аз, трябва да се положи старание в тази насока!
-------------------- ??? ?? ????????, ????? ?? ??????????,
|
LETO |
Публикувано на: 3.12.2005, 22:47
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Иване, напълно приемам мнението ти и действията, които предлагаш. Бих споделил от личен опит следното: От една година съм изхвърлил телевизора от дома. На семеиството пускам филми, които преценявам дали са качествени за гледаме. Женами и аз научаваме новините през интернет. Неможите да си представите какъво удоволствие е да не ви промиват всеки ден мозъците с комерсиален буламач. Дори децата взеха да ме слушат, като им обяснявам, кое е полезно за ядене и кое не. Та както казва Иван наистина не е лошо да намалим потреблението на нещата, които ни ограничават и правят зависими -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
||
Bell |
Публикувано на: 4.12.2005, 4:04
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Севар а какво да правим когато не се разбираме? Че трябва трябва а когато не става и в резултат се получават големи разногласия и обяснения???
Много хубаво е да кажеш "ще" или "би трябвало" ама е друго да се изпълни.... Лесно е да се постигне само ако си в тесен кръг където приятелите си ги избираш по твой вкус. Но обединението не е това, не е по вкус, а по кръв! Но личностите са различни и когато два остри камака се сблъскат трябва да мине много време и шум и тн докато се счукат както му се вика. Не мислиш ли че можеби за това не влизат много хора, понеже на различното мнение се казва "я се спри малко" от тези които се чувстват домакини!!!! Чесно ти казвам на моменти и на мен ми писва от това и се чудя на себе си за кво изобщо си правя труда да се исказвам като от мен излиза че се изисква смао да се съгласявам и да ръкопляскам. Съжалявам ако пак ви се стори извън темата моля приемете най-искрените извинения на момичето извън строя! |
Севар |
Публикувано на: 4.12.2005, 14:43
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Само имах предвид да сте по-кратки и синтезирани, че да ви чета всичко по възможност.
|
IYI |
Публикувано на: 4.12.2005, 14:46
|
Същото искам и аз, да се обяснява синтезирано и кратко, нямам време да чета и не чета постове, които са над четири реда.
-------------------- ??? ?? ????????, ????? ?? ??????????,
|
Bell |
Публикувано на: 5.12.2005, 2:02
|
IYI можеби така изпускаш нещо важно.....
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 5.12.2005, 11:54
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Точно!!! Изход не може да няма . А относно това което не е за форума: среща наживо!!! А относно надежноста на форума - то всеки форум не е надеждно място поради това че всяко чифутско леке може да се регистрира веднага. -------------------- |
||
Ситалк |
Публикувано на: 7.12.2005, 20:32
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 4 Участник # 205 Дата на регистрация: 7-December 05 |
Здравейте
Най лесният начин е да не се подавате на масовите вкусове Примерно "Чалга" Скоро ми попадна една статия мисля, че ще ви е интересна. http://www.xnetbg.com/www/site/index.phpop...d=168&Itemid=40 Целта на правителствата е чрез манипулация да контролират тълпите Винаги е имало и ще има % от тълпата, който да не се поддава. Целият репресивен апарат е насочен срещу тези хора. Аз съм от този % предполагам, че тук влизат много хора на който не им действат методите за зомбиране. За да се научите да се пазите от манипулиране, първо трябва да проучите методите им! Използва се хипноза, която е свързана със НЛП Можете да почнете да четете книжки за Хипноза и за НЛП, ще ви е много полезно. http://www.book.store.bg/c/p-p/m-366/id-42...%EF%ED%EE%E7%E0 http://www.bisclub.org/students/NLP%20-%20Uspeh.doc Руснаците са много добри, имат цели институти(Свързани със техните служби) по НЛП изкарват отлични специалисти по зомбиране, тук НЛП напоследък стана много популярно във бизнесредите. Поздрави |
Mistique |
Публикувано на: 7.12.2005, 21:23
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 354 Участник # 72 Дата на регистрация: 6-August 05 |
О здравей Ситалк - гледам, че това е първото ти съобщения.... Добре дошъл! Само да попитам - ти пробвал ли си го това НЛП?
М-да - не работят върху българи! Познавам двама човека в този форум които са пробвали НЛП и не им действа. Има нещо в гена ни дето им разкатава ма..цата... Също като кимането за "Да" и "Не" и също за лафа на шопа...."Те че ми кажат напред ли да пълзя, назад ли да пълзя!". Така изказах се за НЛП-то.... Статията обаче е много добра. И рекламите и телевизията и медиите ни заливат с такава помия, че просто не можем да излезем "чистички". Срещу това трябва много яко да се борим. Жалко, че много родители са "сдали багажа" в България и те не знаят кое е криво и кое е право и избиват комплекси. Вместо да бият един зад врата на "скъпоценното" си, те се изхвърлят и купуват от скъпи по-скъпи боклуци да не би да се срамува отрочето им..... |
||
IYI |
Публикувано на: 7.12.2005, 21:31
|
След 100 поста темата започна да взема правилните посоки.След още сто подобни поста можем да направим един дълбок синтез и бъдещ общ проект.Визирам Ситалк и Иван, нека всички продължим в същият дух!
Авеее ей, тука да не ти е кръчма, кво си ми се разкряскал! - бел. админ -------------------- ??? ?? ????????, ????? ?? ??????????,
|
Ситалк |
Публикувано на: 7.12.2005, 23:32
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 4 Участник # 205 Дата на регистрация: 7-December 05 |
НЛП се води модерното течение в Хипнозата. (Хипноза означава трансово състояние)
Значи като по телевизията дават само забавни програми атакуват по един или друг начин подсъзнанието на хората(Тълпата) Както й със ДВД манията http://www.xnetbg.com/www/site/index.phpop...d=168&Itemid=40 Подсъзнанието се отключва само като ти предлагат хубави неща(Забавления и Щастлив живот) Тоест казват подсъзнателно на хората " Вижте колко е прекрасен живота, нищо че едвам си плащате сметките, нищо че политиците ви крадът й ви лъжат" Доста е обширна темата, само мога да кажа, че има специалисти, който със текст или рисунка могат да ти атакуват подсъзнанието и да те зомбират(да изпаднеш в състояние на транс) Тази книга също е доста интересна Психология на Тълпите |
Страници: (8) « първа ... 5 6 [7] 8 |