www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Система за отказ на всички правителства

Страници: (8) « първа ... 4 5 [6] 7 8  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Система за отказ на всички правителства, Дейността им в един и същи момент!
Локи
Quote Post

дебелооки

Група: Участници
Съобщения: 124
Участник # 119
Дата на регистрация: 24-September 05

QUOTE (Mistique @ Dec 1 2005, 12:58 AM)
Феминизма си изживя времето след като жените получиха право да гласуват, да ходят в университети и да работят наравно с мъжете.

Ми аз не съм видял жена като общ работник по строежите. Значи фминзима не си е изживял времето. Ще го изживее когато всички станмм безполови или двуполови така както с абили митичните прародители на много митологии и много от боговете. Казано по-простичко когато ви пораснат пишки , а на нас цици и путки.

--------------------
“?? ???????? ???????? ??. ??????? ???? ? ?????? ? ??????????????? ? ????, ?? ???, ???? ?? ?? ??????? ????????? ?????? ???????? ????.”
?????????? ???????
PM
IYI
Quote Post

Участник

Съобщения: 250
Участник # 141
Дата на регистрация: 12-October 05

Има Мистик такива същества, това е доказано от законите на природата!
Ако ги познаваш достатъчно добре, ще рабереш всичко!

--------------------
??? ?? ????????, ????? ?? ??????????, ??? ?? ??????????, ????? ?? ????????!
PMEmail Poster
Bell
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Мистик незнам защо си толкова сигурна че турското робство не ни е повлияло, аз лично съм с впечатлението че много български мъже са с доста ориенталски (навярно турски) манталитет (както вече казах някаде).......
PM
Mistique
Quote Post

Участник

Съобщения: 354
Участник # 72
Дата на регистрация: 6-August 05

Локи мисля, че е време да си легнеш и да се поуспокоиш!

Ще говорим за жените, клюките и другите утре, а?
PMEmail Poster
Mistique
Quote Post

Участник

Съобщения: 354
Участник # 72
Дата на регистрация: 6-August 05

Мистик незнам защо си толкова сигурна че турското робство не ни е повлияло?

Повлияло е на тези, които са се месили с тях и са им лизали задниците, не на тези които мълчаливо са се съпротивлявали и са държали още по-яростно на старите български традиции.

Не забравяй обаче, че след турско идва комунизма, който също обезличи и унищожи жената и майката! Нашия народ тъкмо се съвзе от турско и ни подложиха на ново унищожение.

Ето и първата реакция на Локи - жена на строителни строежи - точно както беше през комунизма - мъжа и жената нарамили по една мотика и рамо до рамо строят петилетките на социализма......

А аз изобщо нямам впредвид равенство на физическа сила или еднакъв вид работа, а правни и наследствени права, както и гласоподавателни, право да учиш в университети и право да ЗАЕМАШ държавни, политически и ръководни позиции.

Само по реакцията на много мъжки членове тука разбираш, че те са във средновековието - нямало жени националистки, мъжките биологични подробности са членска карта за влизане в политиката и т.н.

Така че.... да - трябва да призная, че българската жена има нужда от феминистко движение за да се освободи от ориенталщината на българите...100-200 след западните си посестрими!
PMEmail Poster
Bell
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Даже е и малко по-сложно от това като прибавиш и тъпанарите и тъпанарките които се срещат под път и над път чийто стереотип лепват на жени от хиледи класи над тях (като нас smil4334a43204b20.gif )

Иначе просто само ще ти кажа че аз смятам че не трябва да се говори за права дори, защото не са мъжете тези които трябва да ни раздават права...правата са ни дадени от визшия космически разум при раждане и не смятам че някой има право да разполага с тях! За това дори да се говори какви са правата които трябва да имаме е вече абсурд за мен!
Просто не би трябвало да е така но след като сме все още на този етап е ясно че сме много назад в развитието (човешкото), хуманното и интелектуалното.
Аз също не смятам че трябва да сме еднакви по сила и тн-това е просто невъзможно дори в редиците само на един пол....това е проба от най-чист комунизъм!
PM
Черна†а роза
  Публикувано на: 1.12.2005, 13:49
Quote Post

Участник

Съобщения: 134
Участник # 152
Дата на регистрация: 20-October 05

QUOTE (Локи @ Nov 29 2005, 09:47 PM)
Розичке, значи ти си светица , а Ванга- вещица?
Горепоказаните рисунки на Ройо са според теб еротика в която жените са идеални,а мъжете зверове и според теб може би това е израза на действителните отношения и постановки между двата пола?
На всички, които много приказват или пишат не може да се вярва?

Това ти поведения "много добре" кореспондира с доскорошната ти подкрепа на Волен и сегашната подкрепа на друг също много пишещ човек -Елтммир.съчетано с това,че си жена пишеш по националистически форуми(запазена за агресивни и груби мъже-зверове територия?) ТО

Ако всичко гореуказано е вярно  , то ти имаш сериозни психологични проблеми , най-вероятно поради незадоволеност (интелектуална или сексуална) но най-вероятно е проблемите ти произхождат от там, че си набожна правослвана (кой им каза,че те са най-правите)християнка дето не е чела нищо на Ницше(Нит-че) smil3dbd4e5e7563a.gif

Нама да ти да съвет за подобрение или лечение защото не съм служител на ДС,Ми-5,  ГРУ , ЦРУ или  масон, розенккройцер , юдейохристиянинsmil4334ad8a149e0.gif

Локи, дебело ще подчертая, че ти се губи логиката, някъде...

1. Никога не съм защитавала Волен Сидеров! Ако ми намериш едно -единствено изречение, в което го защитавам или възхвалявам и ми го изкараш на бял свят, ще ти призная точка в твоя полза...
2. По отношение на Ницше - грешиш още повече... Чела съм негови произведения, още на 15-годишна възраст и това, че съм християнка, не означава, че не съм го чела...
Къде ти е логиката, бе момче?! Във всеки учебник по апологетика има поне една глава , посветена на Ницше. По всичко, което си написал, разбирам, единствено, че ти май и идея си нямаш, кой е той и с какво изобщо се е занимавал...
А да си чувал, случайно, как е свършил ?! Да знаеш че в последните си дни е навивал на умряло, в стонове и вопли, молейки Господа, Нашего Бога, за прошка ?! Да знаеш, че е издраскал с молитви стените на стаята , в която е бил затворен?!
3. Споменаваш за това, че влизам в националистически форуми.. Е, и - какво лошо има ?! По думите ти -
националистически форуми(запазена за агресивни и груби мъже-зверове територия?
- разбирам, че малко множко ти идва натоварването тук, дори ми става жал за нежната ти душица, и в тон с по-горе казаното ще цитирам лудака - Ницше - "Братя мои да бъдем сурови" - да защото действителността е такава, ако ти идва в повече - дигай гълъбите и да те няма.
Друг е въпросът, че в тези форуми, се срещат високо-образовани хора, на които не им е присъщо да се държат , като "зверове"... Май много филми си гледал, или си виждал националисти само на снимки по вестниците, където, тенденциозно, ги изкарват едва ли не някакви футболни хулигани... истината е съвсем друга, момченце - образът на съвременния Български националист - прочети това много внимателно и си го набий в главата - е : млад, образован, самоуверен, напорист и отговорен човек, с приличен външен вид и добри обноски, без значение от пола и точните години. А твоите представи се доближават повече до анархистите, на чийто последен митинг , явно си бил...
4. Не съм казала, че в картините на Ройо жените изглеждат идеални, а мъжете зверове. Казах, че ми е чудно, защо така ги е изобразил, поне в в повечето си картини, но темата се смени, когато започнахме да говорим за рептилите, нещо, което ти се е излъзнало...
5. Честно ти казвам : по-малоумно изказване от това, не бях чела:
въпрос: -Знаете ли какво е жена-националист?
отговор:- Нито едното, нито другото хахаха

- Точно жените са тези, които трябва да бъдат националистки, и то до мозъка на костите си. Жената е призвана да извършва подбора, да избира бащата на децата си, да възпитава бъдещото поколение и именно , точно поради тази причина - абсолютно всяка жена, трябва да бъде - НАЦИОНАЛИСТКА, и то не каква да е , а крайна. Само, че единствената ти мозъчна гънка не може да направи разлика между национализъм и феминизъм... И не се опитвай да ми лепнеш второто, защото, връзка, между феминизъм и Православие няма. А влизането и изказването по форуми не е в никакво противоречие с вяраванията ми. Да не говорим, че съвсем в духа на Българските традиции е една жена да бъде наравно с мъжете, когато става въпрос за бъдещето на нацията ни. А и кой друг, ако не една жена - бъдеща или реализирана майка, ще бъде по-загрижен за това бъдеще. Но тъй, като предполагам си възпитан в един атеистичен морал, не бих могла да ти се сърдя за липсата ти на възможност да преценяваш тези жизненоважни за оцеляването ни, като Народ, подробности, което не означава, че ти ги прощавам.... защото простотията е непростима.

6. И последно - не ми се мотай в краката и не се опитвай да ме анализираш. Препоръчвам ти да не ми се набиваш толкова смело на очи, особено с глупави "умо"-заключения. Тук не е детска градина, ако не ти понася напрежението, "грубостта" , просто не влизай да дразниш. Ама то, много крехко създание се оказа... Аман от педита, много взехте да ставате вече... не е зле да се прочистим първо от вас, преди да подпукаме другите...

--------------------
"? ???????, ?? ?????? - ? ?? ?? ???????, ????????? ????? ????? ??????? ?? ??????; ? ?????? ?? ?????????, ??? ???? ???????? ??? ? ???????? ????? ?? ??? ????? ?????!"
PMEmail PosterMSN
Севар
Публикувано на: 1.12.2005, 20:06
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

QUOTE (Mistique @ Dec 1 2005, 03:11 AM)
Локи мисля, че е време да си легнеш и да се поуспокоиш!

Ще говорим за жените, клюките и другите утре, а?

Локи - дебелооки, ще те банвам ли или сам ще се разкараш? Вижте малко да се посмеете на олигофрения:
http://isperih.narod.ru/spas/spas-passport1.html
http://isperih.narod.ru/vragove/spas_sint.htm

Кофти, че тоя психар тръгна да плюе срещу Елтимир наляво и надясно, а всъщност именно от него е научил доста неща.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Локи
Quote Post

дебелооки

Съобщения: 124
Участник # 119
Дата на регистрация: 24-September 05

QUOTE (Севар @ Dec 1 2005, 07:06 PM)
Кофти, че тоя психар тръгна да плюе срещу Елтимир наляво и надясно, а всъщност именно от него е научил доста неща.

Да, лошо става когато повериш Свещените знания в ръцете на Нечестивия!!

--------------------
“?? ???????? ???????? ??. ??????? ???? ? ?????? ? ??????????????? ? ????, ?? ???, ???? ?? ?? ??????? ????????? ?????? ???????? ????.”
?????????? ???????
PM
100именъ
Quote Post

Участник

Съобщения: 179
Участник # 53
Дата на регистрация: 28-July 05

QUOTE (Bell @ Dec 1 2005, 01:27 AM)
Мистик незнам защо си толкова сигурна че турското робство не ни е повлияло, аз лично съм с впечатлението че много български мъже са с доста ориенталски (навярно турски) манталитет (както вече казах някаде).......

Е те тука феминизма ти изби в много жестоки размери и показа истинското си лице! Демек мъжемразтво!

Значи мъжете на България са повлияни от турското робство и са придобили, ориенталски манталитет!?

Всъщност, би ли обяснила какво точно разбираш в това словосъчетание "ориенталски манталитет"? Щото аз не съм сигурен, че изобщо може да обясниш смислено какво точно си имала предвид под това!

И разбирасе, тъпите същества мъжете са повлияни от робството и са придобили "ориенталски манталитет" smil4334aa44c7e89.gif .... а висшите същества жените... естествено са останали "чисти и неопетнени"!? Е как!?

--------------------
?????? ? ??????!!!
PM
Bell
  Публикувано на: 2.12.2005, 5:07
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Ооооо ако до сега не си разбрал какво искам да кажа проблема си е твой-словосъчетанието е много ясно. Нямам намерение да коментирам повече това с тебе понеже изглежда ти знаеш по-добре от мен самата какво ми е отношението към мъжете. smil4334ab7941679.gif
Знаеш ли кво-не можеш да разбереш за какво иде реч понеже не си жена!
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 2.12.2005, 11:22
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (Bell @ Dec 2 2005, 04:07 AM)

Знаеш ли кво-не можеш да разбереш за какво иде реч понеже не си жена!

Не исках да се намесвам между двама дет си ги мерят, но Бел какво ще да е туй което не може да се разбере ако не си жена? И с какво толкова чак светоусещането се отличава на мъжете и жените? Да не сме от различна порода?

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Черна†а роза
Публикувано на: 2.12.2005, 13:46
Quote Post

Участник

Съобщения: 134
Участник # 152
Дата на регистрация: 20-October 05

Това за манталитета на Българите, вече не е по темата. Бъдете така добри ->> в другата тема.

--------------------
"? ???????, ?? ?????? - ? ?? ?? ???????, ????????? ????? ????? ??????? ?? ??????; ? ?????? ?? ?????????, ??? ???? ???????? ??? ? ???????? ????? ?? ??? ????? ?????!"
PMEmail PosterMSN
Bell
Публикувано на: 2.12.2005, 16:54
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Всичко това което описвам разбира се.....
PM
IYI
Quote Post

Участник

Съобщения: 250
Участник # 141
Дата на регистрация: 12-October 05

Само не мога да разбера, защото се надпреварвате кой над кого!!!!
Някои имат удивителната и ужасна способност да превръщат темите
в пълни и безмислени словоизлиания!!! Феминизъм, манталитет и
прочие, хайде малко да се замислим какво общо има с темата.

Бел, държа да ти се извиня предварително, но с първите редове
визирам изцяло теб!

Държа да съобщя на абсолютно всички, че съм крайно последователен в пусканите от мен теми.С други думи всички те са
свързани на принципността на пъзела, като всички ние сглобяваме
пъзел след пъзел, като по този начин виждаме цялата картина, за
която е необходима мисловна енергия на огромен и подбран колективен разум, какъвто е естествено всеки един от вас тук.

Но на този етап продуктивността на този опит е 0.00%.

--------------------
??? ?? ????????, ????? ?? ??????????, ??? ?? ??????????, ????? ?? ????????!
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (8) « първа ... 4 5 [6] 7 8  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020