www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Система за отказ на всички правителства

Страници: (8) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Система за отказ на всички правителства, Дейността им в един и същи момент!
100именъ
Публикувано на: 29.11.2005, 23:50
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 179
Участник # 53
Дата на регистрация: 28-July 05

QUOTE (Миро @ Nov 29 2005, 12:15 PM)
Това си е откровенно показване на представител на рептилиите от 4-то измерение и тяхното отношение към нас.

Аааа Миро, тук определено, не мога да се съглася с теб! Са, не ги знам иначе, ама нали ти точно картинките визираш и казваш, че те откровено показвали тяхното отношение към нас! И така го казваш, все едно им е някакво много лошо отношението! Пак казвам, не ги разбирам тези неща, но що се отнася до картинките, те говорят точно обратното!

Ский на предпоследната картинка, пича и прави яко ЛИЗИНГ на мадамата! smil4334ad8a149e0.gif
PM
100именъ
Публикувано на: 29.11.2005, 23:59
Quote Post

Участник

Участник # 53

Иначе това което IYI е казал припокрива едно към едно моето мнение по въпроса!

Що се отнася до "расъжденията" на розата върху картинките, то е явно за всички, чини ми се, че тези "расъждения" са най-чиста проба фанатизиран феминизъм и мъжемразтво!

Иначе пичетата много яко ги е направил, спор няма! То и за качеството на самите картини попринцип от чисто практична художествена гледна точка също като цяло е явно, че е доста умел художник, но това са си откровено сатанински картинки!
PM
Mistique
Публикувано на: 30.11.2005, 1:28
Quote Post

Участник

Съобщения: 354
Участник # 72
Дата на регистрация: 6-August 05

Е добре - да се върнем на темата за сваляне на политическата система и като последствие - глобализацията.......

Аз още нямам отговор на въпроса защо играта на гласуване е толкова важна за тях? Дадох ви пример с банановата република където не могат да четат и не могат да разберат "ДА" и "НЕ" в бюлетините, с коитон гласуват за конституция която не е ясно как ще прочетат.

Защо?
PMEmail Poster
Bell
Публикувано на: 30.11.2005, 4:27
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

мистик аз мисля че е защото искат да ни впишат в системата по подобие на статията която представи севар за хода на новия световен ред. В крайна сметка всички свободи се ограничават под претекст че всъщност това е в наша полза. И ние трябва да свикнем да изпълняваме това което се иска от нас.

За картините на художника бих казала че ми припомниха една много стара тема. И то м и я навяха като свободна асоциация-просто ми изникна в главата на секундата когато ги видях. А това е темата в стария форум преди години поставена от един тип който твърдеше нещо от сорта че имало трета раса, която наподобява мъже възпроизжеждащи себе си които обаче използвали женската утроба за да заченат себеподобни и ги кърмели като ги закачали на гърдит си...абе някви такива, сега не си спомням добре теорията. Във всеки случай е истина че мъжките индивиди от животинския и човешки свят могат да кърмят но сериозни материали за това няма да намерите в интернет, аз правих такъв реферат и ползвах реални книги понеже в нет-а не можах да намеря нищо. Та мисълта ми е че тези картини ми напомниха жената като инкубационна машина....стерилна, безлична, безцелна....

Искам да напомня на Стоимен и на Локи и тн че феминизма погрешно се асоциира с мъжемразството. Аз съм феминистка по дефиниция тъй като съм на първо място личност а после жена. И със сигурност не мразя мъжете а напротив. smil4334a580902ca.gif

Можеби не е тук мястото да се повдига тази тема но след като вече я засегнахте бих искала да попитам мъжката част дали предпочита празноглави,простосърдечни,безцелни и следователно (разбира се) аморални лачени куклички или не? За съжаление знам отговора.... smil4334aa05d5cb2.gif

но във всеки случай предпочитам да съм женанационалист=нищо (както някой се изрази) като Райна Кнегиня и Баба Тонка и други подобни вместо да съм лачена кукличка акоще това да означава че "тъпкачи" за мен няма да има (голям смях)!!!!!!!!!!!!!!!! smil4334af067a7a3.gif

Както и да е, да се върна на темата. Аз също съм чувала за reptilians и vulturites както се срещат из нет-а понеже незнам как биха се превели на български. Твърдят разни хора та дори и журналисти обявили себе си за прогледнали като David Icke (който твърди че тони блеар и буш са влечуги!(незнам дали не е и малко комерсиален обаче))че тези два вида са извънземни водещи битка на земята но никой от тях не защитава нас и наши интереси а само ни ползват....нещо от сорта.
Като разбира се тези дето оправляват русиа са представители на вултуритите а англичаните и американците на рептилианците. Може да се намери много информация за това в нет-а.

След като прочетох материала показан от севар за това че плануват да ни карат да вярваме в извънземна заплаха-доста се замислих и над това.

А понякога си мисля че е просто неизбежно да бъдем заличени-историята го е показала многократно че когато една цивилизация се развие духовно се развива и морално до степен която я прави неспособна да се защити от по-примитивните които я сриват и след това на свой ред израстват и биват унищожени от други по-примитивни. Сегашното положение в европа доста добре илюстрира неспособността да се защитим и да ги сринем малумните арабеси мангали и тн и нашия ход към съдбите на други унищожени велики и богати цивилизации.
Просто сме изгорили вътрешното си гориво, умеем само да спекулираме ....бездействието ни го доказва!
PM
Bell
Публикувано на: 30.11.2005, 5:33
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Между другото искам да подчертая че това което казах за тук представените картини не е инсинуация за заложения смисъл.....просто първо впечатление.

В тези картини могат да се видят и тълкуват адски много неща.....

PM
100именъ
Публикувано на: 30.11.2005, 13:57
Quote Post

Участник

Участник # 53

QUOTE (Bell @ Nov 30 2005, 04:27 AM)

Искам да напомня на Стоимен и на Локи и тн че феминизма погрешно се асоциира с мъжемразството. Аз съм феминистка по дефиниция тъй като съм на първо място личност а после жена. И със сигурност не мразя мъжете а напротив. smil4334a580902ca.gif

Лошо, лошо!

Феминизма, както и комунизма е НЕестествено или по-скоро ПРОТИВОестествено явление и "философия" създадена от чифутите, с цел да разлага обществото и да подкопава неговите фундаментални основи, каквито са бракът и семейството!

И разбира се, за да успее да заблуди възможно повече хора, пак точно както при комунизма, яхва някой добре звучащи на пръв поглед тези и идеи!

Според мен феминизма, винаги е свързан с мъжемразтво! Ако не явно и на съзнателно ниво, то на подсъзнателно със сигругност! Може и да има изключения разбира се! Тук под мъжемразтво не разбирам, лезбийство и нежелание за секс с мъже, въпреки че и такива ги има! А за истинско идеологизирано мъжемразтво!

---------------------------------------------------------------

"Можеби не е тук мястото да се повдига тази тема но след като вече я засегнахте бих искала да попитам мъжката част дали предпочита празноглави,простосърдечни,безцелни и следователно (разбира се) аморални лачени куклички или не? За съжаление знам отговора...."

----------------------------------------------------------------

Прощавай, ама точно тия са продукт и следствие на феминизма! А и тия лачените кучки съвсем не са безцелни както казваш, а напротив! Искат да си хванат някой тъпкач паралия и да му изпият паричките!
PM
Bell
Публикувано на: 30.11.2005, 15:02
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Извинявай Стоимене но не съм съгласна с тебе. Първо не съм ги нарекла кучки а кукли просто за да е по широка класификацията понеже между тях е адски голям броя на моми4етата които са толкова малумни че и кучки н е могат да бъдат. Второ, аз имам толкова приятели мом4ета и вси4ките са си баджанаци едва ли не за по-голямата 4аст от техните "завоевания". Разбира се куриоз е че те се подвизават винаги в студентски град......при "каймака" на младежта!
За феминизма не мога да се съглася с тебе. За съжаление информацията по този въпрос е винаги негативна сред мъжете а и сред жените.......просто така достига до тях.....
Аз не мисля че единствено феминистките си имат шаблони за мъжете....струва ми се е адски популярно сред мъжете "жено сервирай салатата и ракията и ходи да се занимаваш с децата"!
Всички си имат подобни негативни идеологизирани или как ги каза простотийки!

Аз лично смятам че трябва да се гледа на хората като личности и после да се разделят по пол, защото всеки път когато съм окачествявала мъж и съм го слагала в рамки на майтап само заради това че е мъж му е ставало много обидно. Същото важи и при жените....и на мен ми е обидно да ме слагат в рамки поради факта че съм жена. Аз пък мисля че налагането на социална роля е отвратително, и че всеки трябва да си живее живота както прецени!
Именно всяко общество си има своите роли между половете съвсем отделно от комунизма и много преди него.
Разбираш ли много ми е тъжно когато видя мъж който говори по подобен начин без да има предвид как на жените е забранявано преди да се изучават примерно, или как им е забранявано да изпитват удоволствие от секса понеже се е считало за психическо заболяване по време на викторианската епоха.......и така нататък....
Не мога да разбера защо феминизма като нагласа е такова табу и хората се 4устват застрашени при споменаването на тази дума. Можеби защото е толкова криво разбран и е асоцииран с американските граждански протести на жени които в последствие са си извоювали правото да гласуват и други подобни неща...

Аз казах че се отъждествявам като такава по дефиниция, иначе нито съм навътре в някви движения или литератури....просто феминизма това е личността която пробива шаблона както казах и по рано!
PM
Севар
Публикувано на: 30.11.2005, 15:10
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Ей, пак отворихте двора на "Споко"! smil4334a79125a1c.gif
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
IYI
Публикувано на: 30.11.2005, 16:49
Quote Post

Участник

Съобщения: 250
Участник # 141
Дата на регистрация: 12-October 05

Нещата отидоха много далеч, предполагам, че ще достигнем до евюлицията на насекомите и проблемите във ветеринарстовото.Но бяха написани неща, които заслужават огромно внимание.
И ще Ви помоля да бъдете по кратки в постовете си с две три изречения.
PMEmail Poster
100именъ
Публикувано на: 30.11.2005, 17:52
Quote Post

Участник

Участник # 53

QUOTE (Севар @ Nov 30 2005, 03:10 PM)
Ей, пак отворихте двора на "Споко"! smil4334a79125a1c.gif

Не бе, на ринга на "сблъсък" сме! smil4334ad8a149e0.gif

Темата е "за и против мъжемразтвото(феминизма)" smil3dbd4e5e7563a.gif smil4334af067a7a3.gif
PM
Bell
Публикувано на: 30.11.2005, 18:18
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

На IYI ще кажа че не е той този който ще казва кой по колко да говори-още малко и ша замязаш на Есxар и на тоталитарния му форум!!!!...освен това аз по дискутираните въпроси в тази тема съм се исказала вече.

Стоимене разбери за последно че феминизма не е равноцначен на мъжемразтво. Ако има такива тъпи фльорци дето извиняват своите неуспехи сред мъжете чрез феминизъм то това не трябва да засяга принципния смисъл!
PM
100именъ
Публикувано на: 30.11.2005, 18:25
Quote Post

Участник

Участник # 53

Добре де, няма да спориме сега за глупости и щуротии! Предаването свърши, мина 3 рунд:) Аз лично вече съм пас по темата!

Предполагам IYI това имаше предвид, наистина се отдалечихме бая от темата и то за някви простотии - феминизъм...
PM
LETO
Публикувано на: 30.11.2005, 19:06
Quote Post

Участник

Съобщения: 356
Участник # 154
Дата на регистрация: 22-October 05

Май Мистик трябва да извете и тази подтема в отдела, както направи вече.
PM
Mistique
Quote Post

Участник

Участник # 72

Не Лето - темата за феминизма е умряла работа....Феминизма си изживя времето след като жените получиха право да гласуват, да ходят в университети и да работят наравно с мъжете.

Освен това феминизма възникна в Англия и се разпространи при народи, които третираха жените си като второстепенни по време когато ние бяхме под робство и нашите поробители третираха всички жени като вещи за покупка и продажба. Но самите българи си пазеха старите традиции на мистично равенство - тоест и двамата са жизнено важни, и двамата имат определени задължения.

Освен това англичаните са имали ужасно строги закони за наследството - да се получава само от първородния и в много случаи краля им е отнемал земите ако нямат син. Докато при нас е нямало такива глупости.
PMEmail Poster
Mistique
Quote Post

Участник

Участник # 72

Чакайте малко...докъде стигнахме с политическата система и глобализацията?

Аз щях да пиша един въпрос преди време и си загубих мисълта с тези отклонения......

Няма значение - ще го формулирам така:

"Знаем, че пилитическата система е престъпна, знаем че глобализацията е на път да ни унищожи и като народ и като раса. Можем ли обаче само да си "раменяме енергии", да се просвещаваме, да се ограмотяваме, да прегръщаме дървета, да се молим.....и да "наблюдаваме" как плана им се развива перфектно безсилни да им противостоим?

Исихизъм!

Имаме няколко избора:

- да се втурнем по стачки и демонстрации и да ни скъсат задниците от бой

- да организираме пилитически легитимна партия и да влезем в играта им - та с техните камъни по техните глави

- да се молим на Тангра / Господ (или Аллах, ако има някой турчин националист - да е добре дошъл щом милее за България) да ни спаси и да спаси България

- да повярваме на IYI, че има някакви висши и неизвестни същества от окултната пирамида които се грижат за спасението ни и да си пием ракиите без да се ядосваме

......

Пропускам ли нещо?"
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (8) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020