www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Система за отказ на всички правителства

Страници: (8) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Система за отказ на всички правителства, Дейността им в един и същи момент!
IYI
Публикувано на: 21.11.2005, 15:56
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 250
Участник # 141
Дата на регистрация: 12-October 05

Принципа на изграждане е доста интересен и всеки, който се е запознал с него възкликва:
-Това нещо е много мощно(структурата на противодействие)!
Но за целта, всичко трябва да се пази, защото ако се види от много очи, ще стане уязвимо.
PMEmail Poster
Черна†а роза
Публикувано на: 21.11.2005, 17:08
Quote Post

Участник

Съобщения: 134
Участник # 152
Дата на регистрация: 20-October 05

Севар, благодаря за статията, доста ценна е.
PMEmail PosterMSN
LETO
Публикувано на: 21.11.2005, 17:10
Quote Post

Участник

Съобщения: 356
Участник # 154
Дата на регистрация: 22-October 05

А как може да бъде използвано за нуждидте на Движението, след като е толкова уязвимо?
PM
IYI
Публикувано на: 22.11.2005, 13:11
Quote Post

Участник

Участник # 141

Много е просто, единствените хора, които познавам от тук са Елтимир и Севар и
още двама-трима, на които мога да им имам доверие.Подобно нещо не трябва да побада в непознати ръце.Пиша си с Вас, но не Ви познавам- в този смисъл на нещата е уязвимо.Когато разбрах и видях, установих, че наистина трябва да се пази.Скоро ще бъде показано на Елтимир и той ще реши, на кои от вас може да се има доверие.Изрично бях предупреден, че схемата и информацията на действащото, не може да има копия, оригинала е един и трябва да се пази.
PMEmail Poster
gеorgi_nz
Публикувано на: 22.11.2005, 14:55
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Че трябва да се пази е ясно, ако съществува изобщо това за което казваш.
Все едно схемата на отбраната на Козлодуй да попадне в ръце на неизвестни хора.
Както навремето схемата за отбраната на Одрин е попаднала в български ръце и резултата от нашата атака е известен .

Още повече, че ако не е изрично необходимо такива неще не е добре да се споменават по форуми.
Не те знам какво имаш точно в предвид, но колкото и да криете "нещото" от недоброжелатели - все пак трябва да имате достатъчно по брой и надежност хора. А със дълбока конспирация количество хора не може да се превлекат.
Така, че работата е да се намери точното място между две противоположности.
PMEmail PosterUsers Website
Mistique
Публикувано на: 22.11.2005, 23:10
Quote Post

Участник

Съобщения: 354
Участник # 72
Дата на регистрация: 6-August 05

А защо политиците толкова държат да играем играта им на избори и демокрация? smil4334aa21c9ca7.gif

Да се върна пак на тази тема..... Включвам въпроса си тук, защото темата е за политиците и не ми се търси предишните ни дискусии за гласуванията.

Говори се за методи да накарат насилствено хората да гласуват. Защо? На кой му е необходима тази игра на политика като на всички е ясно кое какво е?

Обсъждахме темата и преди и стигнахме до ивода, че ни насилват да играем на избори, за да не можем после да кажем, че незаконно държат властта.

Но дали е само това?

Да ви кажа какво ме накара да се замисля пак: последното "демократично" гласуване за конституция в Кения. smil3dbd4dbc14f3f.gif Трябва да кажа, че наистина се посмях... smil3dbd4daabd491.gif smil3dbd4daabd491.gif smil3dbd4daabd491.gif

Тази бананова република е наполовина пълна с мюсюлмани - имигранти от север и наполовина - с неграмотни черни. И на двете групи им е ясно, че ги управлява диктатура, сигурно много малко от тях знаят какво е конституция, а още по-малко са грамотни. И все пак....държавата прави "допитване" до народа дали се приема предложената конституция. Нещо което е доста над-умствените възможности на населението при положение, че доста англичани знаят какво е конституция, но никой не ги пита и не им позволява да си имат конституция.......А тези кенийци имат удоволствието да имат право на глас...А! smil4334aa21c9ca7.gif

За да разрешат проблема с неграмотността казали на гласуващите, че който е за "да" да носи банан, а който е за "не" - портокал:

User posted imageUser posted image

smil4334a7c1e8c32.gif Х-м-м-м - дотук добре - не могат да прочетат "ДА" и "НЕ" в бюлетините....ами как по дяволите ще са прочели тая конституция за която гласуват? smil4334aa44c7e89.gif

Ясно е на всички и все пак фарса се провежда...За кой?
PMEmail Poster
Миро
Публикувано на: 23.11.2005, 12:11
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 503
Участник # 54
Дата на регистрация: 28-July 05

Мисля си, IYI, по твоята тема и се сещам за един от принципите на Херметизма-каквото горе,това и долу. Всичко това,което се случва тук,в 3Д пространството,долу,вече се е проиграло на ментално ниво.
Първото и най-важно условие е всеки един от нас да бъде в директна връзка със своето висше Аз,със своята същност. Тя пък е в пряка връзка с всички останали чрез единното енерго-информационно поле и именно те са в състояние да задействат един толкова мащабен план.
Работи се по въпроса,спор няма.Осъзнаването,трансформацията на дуалността в единност,повишаване на вибрационната честота,възстановяването на 12-спиралната ДНК-всичко това са стъпки към осъществяването на качествения скок на планетата и хората.
PMUsers Website
IYI
Публикувано на: 24.11.2005, 12:03
Quote Post

Участник

Участник # 141

Миро, знаеш, че връзката ни никога не се е прекъсвала и знаеш защо!
Установих нещо много силно и то е в изграждането на мисловни модели
и захранването им с енергия, което води до интересни и необикновени неща.
Не малка част от целият процес свързан с повдигане на чистотата на човека
ми е ясна, както и за човечестовото, но същевременно с това е и другият
приоритет- как да противодействаме на "Тъмната ложа".Това е същественият
и непрестатнен проблем-ние повдигаме честотата, те ни я свалят!

Георги, знам какво говоря и какво правя във всеки един момент, времето само ще ни покаже кой какво ще види, засега един от видялите съм аз, скоро ще видят още няколко човека-ТАНГРА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА!
PMEmail Poster
Миро
Публикувано на: 24.11.2005, 12:19
Quote Post

Често пишещ

Участник # 54

Противодействието е именно в това-сътворяването на нови мисловни модели,захранвани от новите енергийни честоти-ти сам го казваш.
Въпросът е да се събудим,да осъзнаем и...да действаме,защото това нас чака.
PMUsers Website
Локи
Публикувано на: 24.11.2005, 13:33
Quote Post

дебелооки

Съобщения: 124
Участник # 119
Дата на регистрация: 24-September 05

QUOTE (Миро @ Nov 24 2005, 12:19 PM)
Противодействието е именно в това-сътворяването на нови мисловни модели,

Това, обаче не става с мисълта на един човек, колкото и гениален да е той, а с мисълта и най-вече действието на група индивиди-Личности осъзнали не само срещу какво се борят и за какво но анй-вече КАК?.. "мисловен модел , енергийни честоти"...
Просто и ясно: за да има "мисловен модел" той трябва да почива на нещото, което свързва хората , а то е религия тоест морал , тоест система от правила вклюваща: доверие между хората, искреност,честност, достиинство, уважение и взаимни компромиси. Но най-вече нужно е просто да се научим да се поглеждаме отстрани (през очите на другите не пред огледалото) и да забравим своето его и стремежа си да оцеляваме на всяка цена щото ще заприличаме на чифутската секта.
Всичко обаче става най-лесно чрез отговорност и личен пример; лошото е,че хората май имат склонност да следват само лошия пример мислейки си,че са на прав път.
Май дееволюцията е факт?....
PM
Миро
Публикувано на: 24.11.2005, 17:04
Quote Post

Често пишещ

Участник # 54

Религията и морала бих заменил с Вяра. И...без компромиси,природните закони не познават тази човешка дума.
Вяра и Достойнство-това са за мен основните неща.Останалото си го казал много точно. smil4334abded4493.gif
PMUsers Website
Локи
Публикувано на: 24.11.2005, 18:31
Quote Post

дебелооки

Съобщения: 124
Участник # 119
Дата на регистрация: 24-September 05

QUOTE (Миро @ Nov 24 2005, 05:04 PM)
Религията и морала бих заменил с Вяра. И...без компромиси,природните закони не познават тази човешка дума.
Вяра и Достойнство-това са за мен основните неща.Останалото си го казал много точно. smil4334abded4493.gif

Повечето древни религии са изисквали , освен вяра в: прераждането, отвъдното, изкуплението , добрата и злата сила и Морал (тази дума ми се струва,че се бърка под влиояние на юдейохристиянството с целомъдрие , свенливост и други глупости)!
Под тази дума аз разбирам нормите за човешки взаимоотношения където някъде между тях се намира и взаимният компромис. Тук в човешкото общество природни закони от рода на "човек за човека е вълк " и "око за око , зъб за зъб" и др. подобни нямат място защото те са животински закони!!

И нека си подредим понятия , които нашите деди са знаели. smil3dbd4e398ff7b.gif
PM
Иван
Публикувано на: 24.11.2005, 18:47
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

Не знам дали забелязвате напоследък как понамаляха темите и изказванията.

След толкова обсъдени теми и след толкова изказвания сравнихме идеите си, намерихме колко са близки, осъзнахме нюансите помежду си, усетихме дори наклонностите и характерите си. И вече не виждаме толкова нужда да пишем и да обсъждаме. Вече сме казали достатъчно, за един първи кръг на сближаването си.

Дано не съдя по себе си, но сякаш повечето вече са готови за следващото ниво. Имаме нужда от по-висока наситеност на вазимодействието си.

Припомням призива си към "структурата" да даде знак на търсещите, защото виждам, че това се разбира и споделя. Да намерим начина, да започнем следващото ниво от спиралата на еволюцията - нашата собствена и общата човешката.
PM
Миро
Публикувано на: 24.11.2005, 19:46
Quote Post

Често пишещ

Участник # 54

Локи - smil4334abded4493.gif
PMUsers Website
IYI
Публикувано на: 24.11.2005, 22:10
Quote Post

Участник

Участник # 141

Иван, мъдро споделям мнението ти и го одобрявам, искренно казано много ме радва това що си написал. smil4334abded4493.gif

Локи за чифутската секта си доста прав, но за някои други неща не си прав!
НИКАКВА РЕЛИГИЯ ТОВА Е МОЯТА РЕЛИГИЯ
-ТЕНГРИАНСТВОТО НЕ Е РЕЛИГИЯ, ТО Е НАЧИН НА ЖИВОТ!

Миро, някой ден всички ние трябва да се съберем на накой български Мегалит!
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (8) 1 [2] 3 4 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020