Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) « първа ... 5 6 [7] ( последно съобщение ) |
Нов удар върху сайта
anti666 |
Публикувано на: 24.2.2009, 15:53
|
||
|
Понеже намекваш нещо, искам да ти кажа, че една стотинка не съм изкарал нечестно. И естеството ми на работа е такава, че се пази документация за всеки мой работен ден. На който му влиза в работата съм му я показвал. А понеже ги искаш конкретно от мен прочети пак горния ми постинг. Ще си ги получиш оттук нататък за останалите 6 месеца, което прави точно 100 лева, ако искаш и лихвичката си. Това ще стане, след като видя този сайт работещ с читави админи. Ще съберем пари в сметка, с които ще върнем на теб и на някой друг, ако има претенции че е платил, а не са му спазени правата. Ако не се съберат толкова пари, ще ти ги възмездя от джоба си, изцяло за моя сметка. Сега отново за Станислав. Беше се похвалил на Йордан, че никой не може да го отстрани като админ. Намери достойнство както направи Севар и се откажи. Особено след като самият ти заяви ясно през ноември, че вече не щеш да си админ, за което подгонихме Елтимир. Дори и да има сложени fttp файлове, които да дават достъп през задни врати, все ще се намери начин да бъдат отстранени, колкото и да е голям труда. Това означава обаче сайта да е свален отново за дни. Архивът от новото сайтче се пази и ще бъде предаден на момента в който сайта е отблокиран и се върнат обратно админските права, знаеш на кого. Пази се и архив от оригиналния сайт, ако на някой му хрумне нещо по кардинално. Аз нямам никакви претенции дори да съм модератор, но имам претенции админите да си вършат работата и да се съобразяват с останалите по висшегласие. Така е било в боилския съвет, така трябва да бъде и във виртуалния Саракт. Държа също Миро да си остане модератор. Въпреки разликите във възгледите, вярвам че с времето ще разбере за какво иде реч. |
||
|
Публикувано на: 24.2.2009, 16:16
|
|||||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Не викторе,така няма да стане. Когато пращах парите,аз сам прецених колко да пратя.Със сърцето и Вярата си.Не със "срокове","лихви" и тем подобни еврейски глупости. И когато ОНЗИ,явно поддържан от теб ми заяви пред всички:КОЛКО СА ПАРИТЕ?КАЖИ!ЩЕ ТИ ГИ ВЪРНА!,с ясната цел да ме унижи,все едно да каже: а бе я го духай с тия твои двеста лева,плащам ти и се махаш!...тогава ми прекипя всичко! Искате да узурпирате сайта? Искайте си,не ми пречите.Аз не съм на вашата мушка,не ти ли е ясно?!Аз съм ИЗПОЛЗВАН от вас,за да си постигнете целите. Няма как да го избегна. Но кажи на бясното куче да не ме трие,защото СЪМ СИ ПЛАТИЛ,един вид,да пиша тука. И ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ МЕ Е ПИТАЛ,ДАЛИ АЗ ИСКАМ ОНЗИ ДА Е МОДЕРАТОР ИЛИ ПЪК...АДМИН! Затуй,като искаш нещо,си го плащаш.Мен никой не ме попита откъде извадих пари да дам.И аз не те питам. Щом вие поставяте въпроса да ми ги върнете,връщайте ги!Двеста кинта.Без лихва!Еврейщините ги мразя.Предпочитам мъжката дума. |
||||
anti666 |
Публикувано на: 24.2.2009, 16:23
|
||
|
Съгласен съм напълно. Най-добрият вариант е да помага на този админ с програмното осигуряване. http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...t=ST&f=5&t=2114 Но ако не иска - незаменими хора няма. |
||
|
Admin |
Публикувано на: 24.2.2009, 16:30
|
Участник Група: Админ Съобщения: 193 Участник # 1 Дата на регистрация: 30-June 05 |
Викторе, ако искаш паролата ми за Admin ела до мен да си я вземеш. Лично ти!
Да не забравиш да ми донесеш пълния архив, който направих в началото на месеца. |
Пламен Пасков |
Публикувано на: 24.2.2009, 16:32
|
||||||
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
Наистина не ти влиза в работата. Потребителите ми в списъка на скайпа са над 250. Искаш да ме изкараш съучастник със всеки един и отговорен за делата им само защото те тресе параноята ли?
Обсъждане на решения? От перото на Йордан! Много къс виц! Я ми покажи, че понеже съм 10 и кусур години по-голям от тебе, може да съм недоскив вече, кога и къде е имало обсъждане на тези решения, дето си ги решихте с анти666?
Освен клеветник и брутален грубиян, ти се затвърждаваш и като лъжец! Никога не съм хвалил елинската демокрация! Опровергай ме, ако можеш! -------------------- ? ????????: ?????? ??????
?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140 ???????: +38 0679863269 ????????: 0887 814 925 ICQ: 237712745 skype: plamen_paskov |
||||||
Публикувано на: 24.2.2009, 16:40
|
|
Става въпрос за чат с Пламенчо мойто момче, но това не ти влиза в работата.
Наистина не ти влиза в работата. Потребителите ми в списъка на скайпа са над 250. Искаш да ме изкараш съучастник със всеки един и отговорен за делата им само защото те тресе параноята ли? ---------------------------- Пламене,това до мен ли се отнася.Извинявай,недоразбрах. |
Публикувано на: 24.2.2009, 16:44
|
|||
А,така! Тъкмо и аз съм наблизо,можеш да ми донесеш и парите.Мини и през Пловдив-вземи некой лев и от ОНЗИ,да разбере,че приказките на ангро трябва да се покриват с финикийски знаци.Иначе не хващат дикиш. Пък може и по некоя бира да пийнем... Аз ще почерпя. |
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 24.2.2009, 16:50
|
||||||||||||||||||
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
Това са твърдения, които сега ги чувам за пръв път. И, понеже твърдиш, че празни приказки не приказваш, ти поне, за разлика от Йордан, можеш ли да го докажеш?
Преувеличава за какво? Че Димитър Радев е искал да го съди? Че той имаше намерение да го съди преди може би 2 години! Дотук Ангел на съд от Радев изправян ли е?
Аз пък предпочитам тези два независими източника, войни, големи мъже, с акъла си, да го напишат тук, и да потвърдят, че заплахи от Радев са получавали, тези заплахи са им взели тока и са започнали да сандърдисват сайта. Става ли?
Директен в заплахите си? Да, видях го. Такива заплахи за такива саморазправи имаше много, и от Ангел, и от Йордан, и от много хора. Но аз предупреждавах всички: кой и как има намерение, желание и възможности да удари сайта, както и стана! Само че кой да слуша и кой да се замисли! Предложих и регистрациите на нови потребители да се забранят, освен на препоръчани от старите потребители, които да носят морална отговорност и да бъдат гаранти за новите - пак глас в пустиня! И сега, когато враговете на България потриват доволно ръце благодарение на недостойната ви и омерзителна постъпка на вас с Йордан, и някой от тях реши отново да го прасне, сигурно първата ви работа ще е да обвините отново опонентите си? Защото тази версия на IPB е слабо, лошо защитена, твърде стара! Тачо затова похарчи толкова време и усилие да сложи максимално обновената, практически предпоследна версия! В същото време същите тези паразити, които удряха сайта, си имат обновени регистрации, и то именно в този форум, напук на старите банове, и вероятно е въпрос на хрумване и каприз - да изберат кога да е ударен сайта. Вие с Йордан им дадохте прекрасен повод да го направят и да се позабавляват отново от сърце, като ни гледат как се самоизяждаме с взаимни обвинения!
Поддържам, кога съм го крил? Който ме е питал, винаги съм му го казвал. На мен лично те двамата нищо лошо не са ми направили. Не знам да са направили и на който и да е от тук, с изключение на конфликта между Ангел и Радев и на Парадокс със Йордан. Въпреки, че Радев година и половина не желаеше да общува с мен заради участието ми във форума. Но аз не съм липсвал година и половина от тук, нали? А вече за координацията и общия център, когато става дума за един умиращ или вече умрял човек и за Мартин, който беше изритан заради личния му конфликт със свещенната крава Йордан, царя на безпардонността и грубиянщината, за мен е смехотворна. Без да съм специалист, не натрапвам на никого мнението си, но за мен това е параноя. Или аз съм наивник.
Няколко въпроса: Кой блокира сайта? Кой е спрял регистрациите? (въпреки, че според мен, особенно в тази версия на форума, това си е наложително от гледна точка на софтуерната безопасност) Кой е банираният създател? Ангел ли? А обруганият с несправедливи обвинения и практически напуснал Севар? А също така засипаният с хули Тачо?
Тогава защо дръпнахте шалтера?
Кои сте вие "останалите", че и "масово" при това? Ти и Йордан? Други масовици?
Красноречиво би говорила анкета, обсъждане, гласуване и други подобни проверяеми, обективни и човешки средства. Вашето говори красноречиво за нещо съвършенно различно от приподнасяното от тебе. -------------------- ? ????????: ?????? ??????
?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140 ???????: +38 0679863269 ????????: 0887 814 925 ICQ: 237712745 skype: plamen_paskov |
||||||||||||||||||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 24.2.2009, 16:52
|
||
Става дума за това, че страшното обвинение на Йордан към мене е чат-кореспонденцията ми с Димитър Радев, ако правилно го разбрах. И ако утре Радев пресече някъде с инвалидната си количка на червено, Йордан смята, че аз ще съм съотговорен за това престъпление, и че то е било задължително координирано помежду ни. -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||
Публикувано на: 24.2.2009, 16:57
|
|
Мдаам,желязна логика.
Адмирирам,Пламене. И се присъединявам,няма какво да се добави. Освен от запитаният,разбира се. |
Пламен Пасков |
Публикувано на: 24.2.2009, 17:04
|
||
То ест, аз това го разбирам като един глас "За" Йордан да е админ. Аз веднага обаче бих искал да дам своя глас като "Против!" нещо повече: аз съм твърдо против да е модератор! Предлагам и другите да си кажат мнението: "За" или "против" Йордан за админ и/или модератор? -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||
anti666 |
Публикувано на: 24.2.2009, 17:05
|
||
|
Тачо, на мен твоята парола не ми трябва, че да ми я даваш. Върни я на този, от когото я отне и му помагай в началото. Ако това http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...t=ST&f=5&t=2114 е било искрено, а не само повод да банираш Елтимир. Защото изпълненията тогава започнаха именно след тази тема, които кулминираха с отстраняването му. |
||
|
Публикувано на: 24.2.2009, 17:05
|
|||||
А Йордан участвал ли е и той в този чат?Конкретния,дето го визира. Защото по-торе твърди,че никога не е участвал в чат с радев. |
||||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 24.2.2009, 17:17
|
||||||
2:1 в полза на "Против" Йордан да е админ и модератор. Другите? -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||||||
anti666 |
Публикувано на: 24.2.2009, 17:21
|
|
Йордан пътува нагоре в планината, където няма Радевци, Бафомети и ченгета. Така че отговор няма да получите скоро. Аз също спирам да пиша повече в тая тема. Ако Тачо реши за себе си какво да прави - да го направи. Дотогава си оставаме на това положение. Блокиран сайт "Воини на Тангра" от самия админ. Толкова!
|
|
Страници: (7) « първа ... 5 6 [7] |