Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) « първа ... 4 5 [6] 7 ( последно съобщение ) |
Нов удар върху сайта
Йордан_13 |
Публикувано на: 24.2.2009, 14:42
|
||||||||||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Да бе, пари ще ти давам, да не си ми орал и копал на нивата. Кога те наема за работник, тогава може пари да искаш от мене. |
||||||||||
anti666 |
Публикувано на: 24.2.2009, 14:43
|
|
Тези проблеми трябваше да се повдигнат, макар че можехме да ги обсъдим на друго място. Но след като Станислав така е решил - така да бъде. Мен сега ме интересува единствено неговото решение. След като сам се отказа да администрира и не желае да си върши работата (заради заплахи или нещо друго) - ще държи ли още сайта блокиран? Или ще предаде админските си права на някой, който ще се съобразява с принципа на висшегласието и е по-устойчив на заплахи.
Изборът си е негов. Ще изчакаме още малко. |
|
Миро |
Публикувано на: 24.2.2009, 14:47
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Ще повторя въпросът си към anti666, защото може да не го е прочел в тази какафония.
Одобряваш ли поведението на Данчо, отношението му към останалите, които пишат в момента, епитетите и квалификациите, които си позволява да прави? anti666, ти наистина ли искаш този сайт и форум да се развива по древните закони и разбирания български и как се връзва това с поведението на Данчо? |
Йордан_13 |
Публикувано на: 24.2.2009, 14:47
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Им дай сайта, който те искат, новия, щото Тачо реве, че не знае къде бил, и да го качват на друг сървър и да се свършва. Работата се изясни. |
||
anti666 |
Публикувано на: 24.2.2009, 14:49
|
|
Йордане, качвай се нагоре в планината, не си късай нервите тук. Вярвам че тук има още читави хора, които могат да отсеят пляват от житото и ще се разберем все пак и с Тачо. Дето се казва, ще му помогнем сам да вземе решение и ще е чист пред авторите на заплахите.
|
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 24.2.2009, 14:50
|
||
Вързва се идеално. Ще бъде прочистен от всякакви елементи, които вредят на атмосферата, както аз избих след вчерашната атака върху нета ми, 6 коня, 15 вредоносни програми, 7-8 червея, дузина вируси и друга такава сган. Дори се наложи да си инсталирам отделно защитна стена. |
||
Миро |
Публикувано на: 24.2.2009, 14:54
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
anti666, очаквам отговор от теб!
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 24.2.2009, 14:56
|
||
Има ли значение, кой ще ти отговори? На призива за въстание, Татар-Пазарджик, не се вдигна. Понеже все мрънкаш,че използвам епитети, ето ти го и иносказателно. |
||
anti666 |
Публикувано на: 24.2.2009, 15:14
|
|
Знаеш ли Миро, ако трябваше да спазваме древните закони някой за измяна щеше да бъде удушен. Щото подмяната на оригиналния сайт, който е в десетте най-четени сайтове в България би се равнявало някога с подмяна на Саракта с нещо като нищо. Така че Йордан дори е много кротък. А това че е директен му е в стила на говорене. Предпочитам такъв пред някой, който те четка, а зад гърба ти точи ножа.
И точно такъв човек ни трябва като админ. Стига с тази толерантност, тук не е форума на Атака. Щяло в онова сайтче да има еднакво отношение към всички. Ама това, че е заплашвал Движението - е, трябва да сме толерантни. Това че е помак или мутра - ами лошо няма. Това, че някой бил служител на ДС - ами и той е човек. Аз казвам, баста! |
|
Миро |
Публикувано на: 24.2.2009, 15:21
|
Благодаря ти, anti666! От тук нататък за мен нещата са ясни.
Бъдете благословени според волята Му! |
anti666 |
Публикувано на: 24.2.2009, 15:22
|
||||
|
"Като не щеш мира, ще има секира" А на Тачо новото сайтче (дори не знаех, че е негово) ще поискаме архива му от хоста, веднага след като отблокира истинския сайт. Оттам нататък да го качва където си иска. |
||||
|
anti666 |
Публикувано на: 24.2.2009, 15:25
|
|
Мещер, казвал съм ти го и преди. Фактът че си сам в гнездото на хиените говори много за мен. Но казвам ти го направо - много си лековерен и те водят за носа. Фактът, че с такава елементарна постановка те осъдиха трябва да ти говори нещо. Сега си станал адвокат на дявола.
|
|
Публикувано на: 24.2.2009, 15:28
|
|||||||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Охо,и плашиш вече,а? Сега ще ми кажеш,че си получил заплахи и отговоряш. Пак тъпа ченгесарска реакция. Я първо си спомни,че за да ти отправи някакви заплахи парадокс,беше тотално и без обяснение трит от бясното куче? Което изтри и това: Това ли било? Юрдан-Админ?! С всичките последващи сиви кардинали? Викторе,считам че можеш да разсъждаваш разумно и именно на този ти начин на разсъждение наблягам. Ти,мислиш ли,че аз,човек който си е качил всички данни в нета и по-голямата част от биогрлафията,не съм читав?Айде кажи. И ме сравни мен,с Юрдан. Юрдан-Админ...не,това са две противоположности,които никога не могат да се срещнат.Най-малко,в този сайт. Особено,след днешната тема. ------------------- Айде,секираджиьо,отговори. |
||||||
Публикувано на: 24.2.2009, 15:30
|
|||
Аз съм адвокат на себе си и на истината! И да,фактът с тъпата постановка ми говори много. Виждам я и тука,тая същата постановка! |
||
Публикувано на: 24.2.2009, 15:35
|
|
И още нещо,последно,Викторе.
Обръщам се към теб защото стана ясно,че в случая ти си "човека с парите". Върни ми ония 200 лева ,за които стана въпрос по-горе. Адреса съм си го дал. Също по-горе казах,че днес за последно влизам на този интернет адрес. Аз не съм путка,и си държа на думата. Покажи и ти същото. За другия стана ясно. ДЕН ГРЕЕ ! |
Страници: (7) « първа ... 4 5 [6] 7 |