www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Нов удар върху сайта

Страници: (7) « първа ... 4 5 [6] 7  ( последно съобщение ) Closed TopicStart new topicStart Poll

> Нов удар върху сайта
Йордан_13
Публикувано на: 24.2.2009, 14:42
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Мещера @ Feb 24 2009, 01:32 PM)
QUOTE (Jordan_13 @ Feb 24 2009, 01:29 PM)
QUOTE (Мещера @ Feb 24 2009, 01:21 PM)
QUOTE (Jordan_13 @ Feb 24 2009, 01:15 PM)
QUOTE (Мещера @ Feb 24 2009, 01:09 PM)
Към анти666 и Йордан 13:

А бе вие нали бяхте казали че ще ми върнете парите?!
Искам си ги!
200 лева.
гр.Дулово 7650
обл.Силистра
ул."ИВ.Вазов" № 7
Антон Николов Мещеров

Може със запис,не ща да ви гледам в очите.
Айде да ви видя колко сте ербапи!

Разписка за тия пари имаш ли? Поне елементарна. С подпис от двете страни, че такива пари са били давани. Или някакъв друг документ, да ти е издаван като касов ордер.
Ти може да кажеш, че си дал и 10 000, по тая логика.
И за какво ги даде. За хоста или агнето и касите бира?

Имам банков документ,че съм ги пратил на Жоро.Много преди агнето и бирата-за тях пари не ща.Тях съм ги консумирал с Приятели.
Всички тук знаят,че ти ме попита колко са парите,и,че ще ми ги върнеш.
Дадени са за сайта.Георги може да потвърди.
Върни ми ги!
Изпълни си обещанието.

Парите не съм ги вземал аз, че да ти ги върна. Аз тебе не те познавам, че и пари да ти вземам. Ще ти ги върне, тоя, който ги е взел. Това не съм аз.
Бахти наглия тип дето си. А не искаш ли една свирка, да ти извъртя?

Хахахаха,нали ТИ КАЗА ЧЕ ЩЕ МИ ГИ ВЪРНЕШ,БЕ ЕРБАП?!
ВИДЯ ЛИ СЕ КОЛКО СТРУВАШ?!

Да бе, пари ще ти давам, да не си ми орал и копал на нивата. Кога те наема за работник, тогава може пари да искаш от мене.
PMEmail Poster
anti666
Публикувано на: 24.2.2009, 14:43
Quote Post

Тези проблеми трябваше да се повдигнат, макар че можехме да ги обсъдим на друго място. Но след като Станислав така е решил - така да бъде. Мен сега ме интересува единствено неговото решение. След като сам се отказа да администрира и не желае да си върши работата (заради заплахи или нещо друго) - ще държи ли още сайта блокиран? Или ще предаде админските си права на някой, който ще се съобразява с принципа на висшегласието и е по-устойчив на заплахи.
Изборът си е негов. Ще изчакаме още малко.
Миро
Публикувано на: 24.2.2009, 14:47
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 503
Участник # 54
Дата на регистрация: 28-July 05

Ще повторя въпросът си към anti666, защото може да не го е прочел в тази какафония.
Одобряваш ли поведението на Данчо, отношението му към останалите, които пишат в момента, епитетите и квалификациите, които си позволява да прави?
anti666, ти наистина ли искаш този сайт и форум да се развива по древните закони и разбирания български и как се връзва това с поведението на Данчо?
PMUsers Website
Йордан_13
Публикувано на: 24.2.2009, 14:47
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (anti666 @ Feb 24 2009, 01:43 PM)
Тези проблеми трябваше да се повдигнат, макар че можехме да ги обсъдим на друго място. Но след като Станислав така е решил - така да бъде. Мен сега ме интересува единствено неговото решение. След като сам се отказа да администрира и не желае да си върши работата (заради заплахи или нещо друго) - ще държи ли още сайта блокиран? Или ще предаде админските си права на някой, който ще се съобразява с принципа на висшегласието и е по-устойчив на заплахи.
Изборът си е негов. Ще изчакаме още малко.

Им дай сайта, който те искат, новия, щото Тачо реве, че не знае къде бил, и да го качват на друг сървър и да се свършва. Работата се изясни.
PMEmail Poster
anti666
Публикувано на: 24.2.2009, 14:49
Quote Post

Йордане, качвай се нагоре в планината, не си късай нервите тук. Вярвам че тук има още читави хора, които могат да отсеят пляват от житото и ще се разберем все пак и с Тачо. Дето се казва, ще му помогнем сам да вземе решение и ще е чист пред авторите на заплахите.
Йордан_13
Публикувано на: 24.2.2009, 14:50
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (Миро @ Feb 24 2009, 01:47 PM)
Ще повторя въпросът си към anti666, защото може да не го е прочел в тази какафония.
Одобряваш ли поведението на Данчо, отношението му към останалите, които пишат в момента, епитетите и квалификациите, които си позволява да прави?
anti666, ти наистина ли искаш този сайт и форум да се развива по древните закони и разбирания български и как се връзва това с поведението на Данчо?

Вързва се идеално. Ще бъде прочистен от всякакви елементи, които вредят на атмосферата, както аз избих след вчерашната атака върху нета ми, 6 коня, 15 вредоносни програми, 7-8 червея, дузина вируси и друга такава сган. Дори се наложи да си инсталирам отделно защитна стена.
PMEmail Poster
Миро
Публикувано на: 24.2.2009, 14:54
Quote Post

Често пишещ

Участник # 54

anti666, очаквам отговор от теб!
PMUsers Website
Йордан_13
Публикувано на: 24.2.2009, 14:56
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (Миро @ Feb 24 2009, 01:54 PM)
anti666, очаквам отговор от теб!

Има ли значение, кой ще ти отговори? На призива за въстание, Татар-Пазарджик, не се вдигна. Понеже все мрънкаш,че използвам епитети, ето ти го и иносказателно.
PMEmail Poster
anti666
Публикувано на: 24.2.2009, 15:14
Quote Post

Знаеш ли Миро, ако трябваше да спазваме древните закони някой за измяна щеше да бъде удушен. Щото подмяната на оригиналния сайт, който е в десетте най-четени сайтове в България би се равнявало някога с подмяна на Саракта с нещо като нищо. Така че Йордан дори е много кротък. А това че е директен му е в стила на говорене. Предпочитам такъв пред някой, който те четка, а зад гърба ти точи ножа.
И точно такъв човек ни трябва като админ. Стига с тази толерантност, тук не е форума на Атака. Щяло в онова сайтче да има еднакво отношение към всички. Ама това, че е заплашвал Движението - е, трябва да сме толерантни. Това че е помак или мутра - ами лошо няма. Това, че някой бил служител на ДС - ами и той е човек. Аз казвам, баста!
Миро
Публикувано на: 24.2.2009, 15:21
Quote Post

Често пишещ

Участник # 54

Благодаря ти, anti666! От тук нататък за мен нещата са ясни.
Бъдете благословени според волята Му!
PMUsers Website
anti666
Публикувано на: 24.2.2009, 15:22
Quote Post

QUOTE (Мещера @ Feb 24 2009, 03:06 PM)
QUOTE (anti666 @ Feb 24 2009, 01:49 PM)
Йордане, качвай се нагоре в планината, не си късай нервите тук. Вярвам че тук има още читави хора, които могат да отсеят пляват от житото и ще се разберем все пак и с Тачо. Дето се казва, ще му помогнем сам да вземе решение и ще е чист пред авторите на заплахите.

Да,да,"помогнете" му сам да вземе решение.Това си е чисто ченгеджийски похват.
Нали,офицер?

"Като не щеш мира, ще има секира"

А на Тачо новото сайтче (дори не знаех, че е негово) ще поискаме архива му от хоста, веднага след като отблокира истинския сайт. Оттам нататък да го качва където си иска.
anti666
Публикувано на: 24.2.2009, 15:25
Quote Post

Мещер, казвал съм ти го и преди. Фактът че си сам в гнездото на хиените говори много за мен. Но казвам ти го направо - много си лековерен и те водят за носа. Фактът, че с такава елементарна постановка те осъдиха трябва да ти говори нещо. Сега си станал адвокат на дявола.
Публикувано на: 24.2.2009, 15:28
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

QUOTE (anti666 @ Feb 24 2009, 02:22 PM)
QUOTE (Мещера @ Feb 24 2009, 03:06 PM)
QUOTE (anti666 @ Feb 24 2009, 01:49 PM)

Да,да,"помогнете" му сам да вземе решение.Това си е чисто ченгеджийски похват.
Нали,офицер?

"Като не щеш мира, ще има секира"

А на Тачо новото сайтче (дори не знаех, че е негово) ще поискаме архива му от хоста, веднага след като отблокира истинския сайт. Оттам нататък да го качва където си иска.

Охо,и плашиш вече,а?
Сега ще ми кажеш,че си получил заплахи и отговоряш.
Пак тъпа ченгесарска реакция.
Я първо си спомни,че за да ти отправи някакви заплахи парадокс,беше тотално и без обяснение трит от бясното куче?

Което изтри и това:
Това ли било?
Юрдан-Админ?!
С всичките последващи сиви кардинали?

Викторе,считам че можеш да разсъждаваш разумно и именно на този ти начин на разсъждение наблягам.
Ти,мислиш ли,че аз,човек който си е качил всички данни в нета и по-голямата част от биогрлафията,не съм читав?Айде кажи.
И ме сравни мен,с Юрдан.

Юрдан-Админ...не,това са две противоположности,които никога не могат да се срещнат.Най-малко,в този сайт.
Особено,след днешната тема.
-------------------
Айде,секираджиьо,отговори.
PM
Публикувано на: 24.2.2009, 15:30
Quote Post

Група:
Участник # 0

QUOTE (anti666 @ Feb 24 2009, 02:25 PM)
Мещер, казвал съм ти го и преди. Фактът че си сам в гнездото на хиените говори много за мен. Но казвам ти го направо - много си лековерен и те водят за носа. Фактът, че с такава елементарна постановка те осъдиха трябва да ти говори нещо. Сега си станал адвокат на дявола.

Аз съм адвокат на себе си и на истината!
И да,фактът с тъпата постановка ми говори много.
Виждам я и тука,тая същата постановка!
PM
Публикувано на: 24.2.2009, 15:35
Quote Post

Група:
Участник # 0

И още нещо,последно,Викторе.
Обръщам се към теб защото стана ясно,че в случая ти си "човека с парите".
Върни ми ония 200 лева ,за които стана въпрос по-горе.
Адреса съм си го дал.
Също по-горе казах,че днес за последно влизам на този интернет адрес.
Аз не съм путка,и си държа на думата.
Покажи и ти същото.
За другия стана ясно.

ДЕН ГРЕЕ !
PM

Topic OptionsСтраници: (7) « първа ... 4 5 [6] 7  Closed TopicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020