Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ( последно съобщение ) |
Нов удар върху сайта
Йордан_13 |
Публикувано на: 24.2.2009, 14:02
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Смятам, че и аз имам право да ви задам няколко, става ли?
----------------------------------------------------------------------- Какво ще ме питаш, куче? Какво имам ли? Нямам нищо. Но не се и купувам. За разлика от тебе там, в Русията. |
Публикувано на: 24.2.2009, 14:04
|
|||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Много ми е интересно,на какви хапчета си?... |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 24.2.2009, 14:04
|
||||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Може. И ще го потвърди. Пари не ми е давал. И знаеш ли защо? Защото съм чистокръвна порода. |
||||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 24.2.2009, 14:08
|
||
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
Значи си от моя контингент. Що се отнася до анти666, нека той да си го каже... -------------------- ? ????????: ?????? ??????
?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140 ???????: +38 0679863269 ????????: 0887 814 925 ICQ: 237712745 skype: plamen_paskov |
||
Публикувано на: 24.2.2009, 14:09
|
|
Към анти666 и Йордан 13:
А бе вие нали бяхте казали че ще ми върнете парите?! Искам си ги! 200 лева. гр.Дулово 7650 обл.Силистра ул."ИВ.Вазов" № 7 Антон Николов Мещеров Може със запис,не ща да ви гледам в очите. Айде да ви видя колко сте ербапи! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 24.2.2009, 14:15
|
||
Разписка за тия пари имаш ли? Поне елементарна. С подпис от двете страни, че такива пари са били давани. Или някакъв друг документ, да ти е издаван като касов ордер. Ти може да кажеш, че си дал и 10 000, по тая логика. И за какво ги даде. За хоста или агнето и касите бира? |
||
anti666 |
Публикувано на: 24.2.2009, 14:18
|
|
Пламен;
"Преди да броите Радев за източник на проказа (както ни го представяше Ангел) потрудете се най-накрая вие да докажете: с какво той е лош за когото и да е, освен Ангел, и кое на вас ви дава правото да слагате знак "прокажен" на всеки човек, който под една или друга форма е имал общуване с него." Да го докажем? Казах вече, че не говоря празни приказки и за всяко действие си нося отговорност. Това, че заради заплахи от Радев за съдебни дела двама админи искат да се откажат, а в последствие един от тях хаква оригиналния сайт не е ли проказа? На какъв език да ти го обясня, че и аз в началото си мислех, че Елтимир преувеличава. Докато не разбрах, че е имало конкретни заплахи именно от Димитър Радев към Станислав и Георги. Това го знам от два различни източника, на които имам пълно доверие. А за заплахите, които не знаем, само беше загатнато. Мартин Христов пък си беше направо директен. В сайта си го обяви, ако не го е изтрил. Факт е, че и с двамата от които идват заплахите поддържаш връзка. А че тези заплахи са координирани от един общ център - няма и съмнение. По време и адресанти съвпадат. Резултатите от тези заплахи са налице. Сайта е блокиран, регистрациите са спрени, създателят му е баниран. За какво говорим повече? А за сайтчето с 5-имата посетители - нямам нищо против да си го качват на безплатен сървър, да пускат там който искат - Бафомети, Хасани, защо не и Левита. Нали там щели да важат нови правила. Такива има хиляди в интернет. Едно повече или по-малко няма значение. Но останалите масово тук си искаме стария сайт. Бройката читатели (100 към 5), които тотално игнорираха паразитното сайтче, въпреки променената директна връзка към него говори красноречиво. |
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 24.2.2009, 14:20
|
Може със запис,не ща да ви гледам в очите.
------------------------------------------------------- Чувствата ни са взаимни. Не разбираш ли. |
Публикувано на: 24.2.2009, 14:21
|
|||||
Имам банков документ,че съм ги пратил на Жоро.Много преди агнето и бирата-за тях пари не ща.Тях съм ги консумирал с Приятели. Всички тук знаят,че ти ме попита колко са парите,и,че ще ми ги върнеш. Дадени са за сайта.Георги може да потвърди. Върни ми ги! Изпълни си обещанието. |
||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 24.2.2009, 14:29
|
||||||
Парите не съм ги вземал аз, че да ти ги върна. Аз тебе не те познавам, че и пари да ти вземам. Ще ти ги върне, тоя, който ги е взел. Това не съм аз. Бахти наглия тип дето си. А не искаш ли една свирка, да ти извъртя? |
||||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 24.2.2009, 14:32
|
||||||
И още нещо, от куче като тебе, никога няма да взема помощ или пари, това е все едно да си закопам гроба. Който е оперирал с парите, той ще ти ги върне. Аз лично дори бих забранил, да се вземат пари от хора като тебе. |
||||||
anti666 |
|
||||||
|
Потвърждавам го напълно. Единствено му бях взел батерия за фороапарат да снима древнобългарски светилища в Родопите. За да ги качва в галерията на сайта, където явно админа му е позабранил персонално да го прави. Що ли тъй? Мещер, казах ти парите за останалата половин година ще бъдат възобновени след като Тачо благоволи да пусне форума и даде правата на читав админ. Лихва и неустойки за причинени морални щети искаш ли? Нали си модератор в бафометския форум, ще има да лаеш оттам колкото си искаш. |
||||||
|
|
|||||||||
Хахахаха,нали ТИ КАЗА ЧЕ ЩЕ МИ ГИ ВЪРНЕШ,БЕ ЕРБАП?! ВИДЯ ЛИ СЕ КОЛКО СТРУВАШ?! |
||||||||
antijew |
Публикувано на: 24.2.2009, 14:34
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
... и враговете потриват доволно ръце, гледайки какво става...! -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
Публикувано на: 24.2.2009, 14:37
|
|
Мещер, казах ти парите за останалата половин година ще бъдат възобновени след като Тачо благоволи да предаде пусне форума и даде правата на читав админ. Лихва и неустойки за причинени морални щети искаш ли? Нали си модератор с бафометския форум, ще има да лаеш оттам колкото си искаш.
--------------------------------------- Когато поискахте да ми върнете парите,с цел да ме унижите тотално,условия нямаше,Викторе. На двеста кинта ли опряхте?! зачеквам тая тема с парите,защото вие първи я започнахте-да покажа колко струвате. Да ме нарича оня дебил куче и незнам какво си. И да,ще пиша във форума на виктор и Юрдан-той е ваше творение,рожба. ИЛИ ЛЪЖА?! Я КАЖИ,КОГА СЪМ ИЗЛЪГАЛ ЗА НЕЩО?! |
Страници: (7) « първа ... 3 4 [5] 6 7 |