www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Нов удар върху сайта

Страници: (7) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » ( последно съобщение ) Closed TopicStart new topicStart Poll

> Нов удар върху сайта
Публикувано на: 24.2.2009, 13:31
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

QUOTE (Миро @ Feb 24 2009, 12:23 PM)
Jordan_13, правилно изтри на Мещера мнението, но защо направи същото и с това на Пасков? Повечето от въпросите му са съвсем резонни и би трябвало да проявите уважение към хората и да отговорите с анти666.

Миро,за съжаление така ще е оттук насетне.
Незнам дали ще бъда баннат,или ще ми бъде дадено по милостиня право да си изтрия профила,но което и да е от двете,днес съм за последно на тази интернет страница.За последно!Нещата са необратими.Това,в момента е един театър,за пред гоите,чисто по еврейски,по комунистически.
Приемам доброволно да участвам в този фарс,защото имам чест и достойнсто.И име.За разлика от безличията тук!
Засечи колко време ще остане този пост.
PM
Иван
Публикувано на: 24.2.2009, 13:31
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

QUOTE (anti666 @ Feb 24 2009, 11:09 AM)

Второто направление на заплахи идваше от лицето Димитър Радев - Вотан. Тези заплахи не бяха нови, но този път явно са били много по силни и реални, след като един от админите няколко дни не е могъл да се успокои.
Както виждате резултатите са налице. Припомням, че тия авторите на заплахите действат с посредници тук. Все хора, които са взели отношение по тази тема

В "тая тема" вземат отношение предимно участниците Jordan_13 и Anti666. Лично аз не намирам нещо полезно в темата. И писах само, защото бях призован, така да се каже, от Йордан и Анти666, които сякаш имаха някакви очаквания от мен. Пак ви казвам, приятели, нямам нищо против да се доверя на вас или на който и да е. Аз постоянно го правя. Какво мога да загубя - да се разочаровам? Не, аз трудно се очаровам.

Йордане, до колкото разбирам, говориш за някаква нечистота у мен, в резултат на общуването ми с тоя или оня. Първо, аз не си търся сподвижници, още по-малко противници и мога да продължа пътя си съвсем сам. Аз не съм инициирал никое от тези "познанства". Детинско е това желание за обидно назоваване чрез "стари воини". Всичко е опит, всичко е информация. Не държа никой да ми обръща внимание, не търся ничия компания. За това мое затваряне във вътрешния кръг, ти ми каза, че съм се "покрил". Какво ти ства бе, човек?! Спря ли да разчиташ на вътрешното у себе си, нима се отказа да се запознаем? Нима има нещо по-просто и леко от това да научиш истината сам?

Аз не можах да разбера има ли някакъв проблем с новия сайт, който беше на адрес http://www.voininatangra.org/new ? На мен много ми хареса - нов софтуер, хубавите теми, които бързо започнаха да се пълнят със свежи материали? И там нито помен от някакви "стари" проблеми? Кое не беше наред?

Вижте момчета - Йордан и Анти666, ако искате да имате свой сайт в Интернет, посветен на Тенгрианството, това е чудесно и лесно изпълнимо - мисля, че ще успеете. Йордан вече има добър блог на тая тема. По тоя въпрос няма какво да се пререкаваме. Дори е добре - нека тия теми да се намножат в мрежата. Ако искате да притежавате точно домейна "http://www.voininatangra.org/", то за това също може да се намери решение. Който плаща и има контрол-панела, той е собственик. Какво друго искате - никой освен вас да не пише в тоя сайт. Като имате контрол-панела, всичко е изпълнимо. Но това би станало блог.

Ще се върна пак в началото. Вижте - това, че някой не е могъл да се успокои дни наред, не е ли повод за загриженост - аз не виждам у вас такава. Та вие дори го обвинявате човека за това. Може ли такова нещо!? За какво се търсим един друг - нали за да се предупредим, да се предпазим, да намерим опора. Като не я намерим, се отстраняваме. Все пак всеки от нас е в центъра на света - от всекиго започва и свършва всичко най-важно. Така, че не е речено общия път е водеща идея за всички ни. Именно за това, нямам спор с вас по никой въпрос. Редно е да се движат паралелно всички нишки. Мисля, че ако желаете да има някаква общност, някъв общ път, е нужен по-различен подход. Вие очевидно не го търсите. Ангел също не го търсеше. Аз пък го търся. А който търси, намира. Какво пък, решението може да се окаже, че дори не изисква Интернет...
PM
Миро
Публикувано на: 24.2.2009, 13:36
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 503
Участник # 54
Дата на регистрация: 28-July 05

QUOTE (Jordan_13 @ Feb 24 2009, 12:29 PM)
Jordan_13, правилно изтри на Мещера мнението, но защо направи същото и с това на Пасков? Повечето от въпросите му са съвсем резонни и би трябвало да проявите уважение към хората и да отговорите с анти666.

Пасков го помолих да напусне Движението, не да пише. Искаш ли и такава молба да отправя и към тебе? Щото и ти си от въртиопашките. В чата едно ми говориш, след 2 часа си обръщаш мнението на 180%, все едно не си същия и водиш дълги сълзливи диспути. Няма да споменавам, че навремето името на града ти беше Татар-Пазарджик. Не го приемай като обида. Но там пушка през Априлското въстание не пукна.

Данчо, ти си ми ясен вече- за теб някои морални норми на поведение и човешки отношения са ти непонятни. Молбата ти да напусна "Воини на Тангра" се отхвърля! Не си ти този, който има каквото и да е право да ми предяви такава претенция.
PMUsers Website
Пламен Пасков
Публикувано на: 24.2.2009, 13:40
Quote Post

Често пишещ

Група: Изгонени
Съобщения: 663
Участник # 883
Дата на регистрация: 17-March 07

QUOTE (anti666 @ Feb 24 2009, 12:30 PM)
Пламен
"Ти и anti666 откраднахте ключа на построеното от други..."

Тия приказки имат смисъл, ако сайта е гътнат. А той не е. Той е просто блокиран и не от мен, а от админа. И да припомня. Сайта е построен от Севар по идея на Елтимир, който е баниран тук от Тачо. Когато под натиск от НСБОП бг хоста събори през ноември 2007г. сайта Севар по негови си причини сам се отказва от администрирането му и претенции за авторски права. Заслуга да го изправим на крака имаше не само Тачо, но и още трима човека, един от които е този казахстанец. Антиджу може например да каже нещо повече по въпроса, за който иска да знае подробности на лп. Така че Пламене, не ми говори празни приказки, ами кажи каква медия си щял да правиш с Парадокса и какви са ти вързките с Радев. За онзи сив вълк Тео вече разбрахме.

А кой е админа, който го е гътнал, пардон - блокирал, при положение, че единственния админ, който аз знам, е Тачо?
Отговарям и на въпросите, въпреки, че отговор на моите въпроси от вас двамата с Йордан така и не дочаках. Дочаках гумата, но аз си имам архиви, както забелязвате. Горчивия опит от едни други националисти-патриоти ме научи.
С Парадокс сме обсъждали направията на точно такава интернет-медия, която да изпълни задачите, изложени в темата "Изход". Темата има над 5000 прочита, не ми казвайте, че това е нещо ново и тайно.
Подчертавам - обсъждали, още една крачка не е направена (поне не съвместно) в тази посока.
С Димитър Радев имам точно такова общуване, каквото има всеки, който е говорил по скайп и чатил. С тази разлика, че не съм го чувал от месеци, а преди това (последния път си чатихме 2-3 пъти) не съм имал контакт се него повече от година.
Какъвто и контакт да имам с него, каквото и да съм обсъждал, аз не съм навредил на никого нито с дума, нито с дело, за разлика от вас.
Преди да броите Радев за източник на проказа (както ни го представяше Ангел) потрудете се най-накрая вие да докажете: с какво той е лош за когото и да е, освен Ангел, и кое на вас ви дава правото да слагате знак "прокажен" на всеки човек, който под една или друга форма е имал общуване с него.
Данчо, за тебе се отнася.
И пак ти напомням: правя си копия: и въпросите си ще ги задавам.
Твоите оскърбителни подмятания и обиди не приемам за смислен отговор. Което само ми подсказва,че моите подозрения, изложени във въпросите, са в десятката.
Така ли е?

--------------------
? ????????: ?????? ??????

?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140
???????: +38 0679863269
????????: 0887 814 925
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 24.2.2009, 13:40
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Миро @ Feb 24 2009, 12:36 PM)

Пасков го помолих да напусне Движението, не да пише. Искаш ли и такава молба да отправя и към тебе? Щото и ти си от въртиопашките. В чата едно ми говориш, след 2 часа си обръщаш мнението на 180%, все едно не си същия и водиш дълги сълзливи диспути. Няма да споменавам, че навремето името на града ти беше Татар-Пазарджик. Не го приемай като обида. Но там пушка през Априлското въстание не пукна.

Данчо, ти си ми ясен вече- за теб някои морални норми на поведение и човешки отношения са ти непонятни. Молбата ти да напусна "Воини на Тангра" се отхвърля! Не си ти този, който има каквото и да е право да ми предяви такава претенция.

Що? Аз досега свестен пазарджиклия, не съм видял. От личен опит го знам. Може и ти да ме опровергаеш. Но се съмнявам. Просто ти си въртиопашка. Кой може да има доверие на такава птица.
PMEmail Poster
Публикувано на: 24.2.2009, 13:41
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

В тази връзка,и "желанието"ти за мой ВЕЧЕН БАН,се отхвърля!
PM
Пламен Пасков
Публикувано на: 24.2.2009, 13:41
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

QUOTE (Jordan_13 @ Feb 24 2009, 12:46 PM)
Да, ключовете от господаря ти, Радев, бяха отнети. Знаеш ли, мойто момче, всеки ключ си има пазител, но тези пазители, не сте вие. Узурпаторите, сте вие. Има разлика. Просто загубихте. А сега се махайте.

Момче, заявявам най-сериозно, че Димитър Асенов Радев не ми е дал една стотинка през живота ми. Не ми е и предлагал. И, доколкото аз знам, живее с пенсия.
Ти обаче материална помощ от anti666 получавал ли си?
Просто въпрос, нищо специално.
Вие ми зададохте въпроси, аз отговорих
Смятам, че и аз имам право да ви задам няколко, става ли?

Не съм сигурен.
Аз в Русията си заработвам парите по специалността, с труда си.
От не-хора станахме на кучета. Пазарджиклиите пък не са свестни. Други получиха определението въртиопашка...
Но колкото повече тези не-хора задават въпроси с предизвестен отговор, толкова повече истерията те обхваща.
Защо така?

--------------------

PMEmail Poster
anti666
Публикувано на: 24.2.2009, 13:42
Quote Post

"Йордане,защо изтри отговора ми до анти666?

Там нещо за евреите дали имало много май много ме питаше. Ами да ти отговоря като питаш. Не, спират ги на границата. Даже тия, дето имат печат в паспорта, че някога са били в Израел. Мисля че точно по тоя въпрос писах по-горе. Ако продължават тези атаки срещу Движението и вече трети админ да е засегнат, просто ще си плащаме ако трябва на хора извън България да поддържат сайта и толкова. Това със премахването на сайта-менте беше предупреждение, че няма да оставим да съсипят един от най-четения сайт в България. Където се посочват не само виновниците за Геноцида над българите, но и единиственият възможен начин за спасение. Саракта. Съзнавам ясно, че на някой не-хора това не им харесва, но така стоят нещата.
Йордан_13
Публикувано на: 24.2.2009, 13:44
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (Пламен Пасков @ Feb 24 2009, 12:40 PM)
QUOTE (anti666 @ Feb 24 2009, 12:30 PM)
Пламен
"Ти и anti666 откраднахте ключа на построеното от други..."

Тия приказки имат смисъл, ако сайта е гътнат. А той не е. Той е просто блокиран и не от мен, а от админа. И да припомня. Сайта е построен от Севар по идея на Елтимир, който е баниран тук от Тачо. Когато под натиск от НСБОП бг хоста събори през ноември 2007г. сайта Севар по негови си причини сам се отказва от администрирането му и претенции за авторски права. Заслуга да го изправим на крака имаше не само Тачо, но и още трима човека, един от които е този казахстанец. Антиджу може например да каже нещо повече по въпроса, за който иска да знае подробности на лп. Така че Пламене, не ми говори празни приказки, ами кажи каква медия си щял да правиш с Парадокса и какви са ти вързките с Радев. За онзи сив вълк Тео вече разбрахме.

А кой е админа, който го е гътнал, пардон - блокирал, при положение, че единственния админ, който аз знам, е Тачо?
Отговарям и на въпросите, въпреки, че отговор на моите въпроси от вас двамата с Йордан така и не дочаках. Дочаках гумата, но аз си имам архиви, както забелязвате. Горчивия опит от едни други националисти-патриоти ме научи.
С Парадокс сме обсъждали направията на точно такава интернет-медия, която да изпълни задачите, изложени в темата "Изход". Темата има над 5000 прочита, не ми казвайте, че това е нещо ново и тайно.
Подчертавам - обсъждали, още една крачка не е направена (поне не съвместно) в тази посока.
С Димитър Радев имам точно такова общуване, каквото има всеки, който е говорил по скайп и чатил. С тази разлика, че не съм го чувал от месеци, а преди това (последния път си чатихме 2-3 пъти) не съм имал контакт се него повече от година.
Какъвто и контакт да имам с него, каквото и да съм обсъждал, аз не съм навредил на никого нито с дума, нито с дело, за разлика от вас.
Преди да броите Радев за източник на проказа (както ни го представяше Ангел) потрудете се най-накрая вие да докажете: с какво той е лош за когото и да е, освен Ангел, и кое на вас ви дава правото да слагате знак "прокажен" на всеки човек, който под една или друга форма е имал общуване с него.
Данчо, за тебе се отнася.
И пак ти напомням: правя си копия: и въпросите си ще ги задавам.
Твоите оскърбителни подмятания и обиди не приемам за смислен отговор. Което само ми подсказва,че моите подозрения, изложени във въпросите, са в десятката.
Така ли е?

Момче, не е ли време да си смениш господаря. Що вместо господар, да ти е Радев, да не съм аз, примерно smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif А, да, оня плаща. Има пари и за съдебни дела и адвокати.
Не разбрахте ли, че загубихте и трябва да си отидете. Имайте малко достойнство, стига сте квичали и свинили. Просто си вървете. Човека е човек, точно по това, че има достойнство. Но вие не сте хора.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 24.2.2009, 13:46
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (Пламен Пасков @ Feb 24 2009, 12:41 PM)
Пасков го помолих да напусне Движението, не да пише.  Искаш ли и такава молба да отправя и към тебе? Щото и ти си от въртиопашките. В чата едно ми говориш, след 2 часа си обръщаш мнението на 180%, все едно не си същия и водиш дълги сълзливи диспути. Няма да споменавам, че навремето името на града ти беше Татар-Пазарджик. Не го приемай като обида. Но там пушка през Априлското въстание не пукна.

В качеството на какъв ме "молиш" да напусна движението?
На новия узурпатор?
Или на крадец на ключове?

Да, ключовете от господаря ти, Радев, бяха отнети. Знаеш ли, мойто момче, всеки ключ си има пазител, но тези пазители, не сте вие. Узурпаторите, сте вие. Има разлика. Просто загубихте. А сега се махайте.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 24.2.2009, 13:48
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (Мещера @ Feb 24 2009, 12:41 PM)

В тази връзка,и "желанието"ти за мой ВЕЧЕН БАН,се отхвърля!

Сигурен ли си? Въпрос на време е друг админ да те банира, не Тачо, щото на него, определено не му стиска. Не знам какво сте правили с момчето, кво сте го плашили, с агне ли си го купил или с касички бира, не знам, но човека, определено е стресиран.
PMEmail Poster
Миро
Публикувано на: 24.2.2009, 13:49
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 503
Участник # 54
Дата на регистрация: 28-July 05

Имам един въпрос към anti666, тъй като е ясно, че той контролира положението.
Одобряваш ли поведението на Данчо, отношението му към останалите, които пишат в момента, епитетите, които си позволява да прави?
anti666, ти наистина ли искаш този сайт и форум да се развива по древните закони и разбирания български и как се връзва това с поведението на Данчо?
PMUsers Website
Пламен Пасков
Публикувано на: 24.2.2009, 13:51
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

QUOTE (Jordan_13 @ Feb 24 2009, 12:44 PM)
Момче, не е ли време да си смениш господаря. Що вместо господар, да ти е Радев, да не съм аз, примерно smil4334ad8a149e0.gif  smil4334ad8a149e0.gif  smil4334ad8a149e0.gif  smil4334ad8a149e0.gif А, да, оня плаща. Има пари и за съдебни дела и адвокати.
Не разбрахте ли, че загубихте и трябва да си отидете. Имайте малко достойнство, стига сте квичали и свинили. Просто си вървете. Човека е човек, точно по това, че има достойнство. Но вие не сте хора.

Момче мога да ти казвам аз, че съм над 10 години по-голям от тебе, това едно.

Второ, глупостите и лъжите за господарите и плащанията следва да ги докажеш, иначе ставаш клеветник и лъжец, нещо много недостойно не само за тенгрианин, но и за всеки уважаващ себе си мъж, това две.
Притурка: на теб някога анти666 пари давал ли ти е? Помагал ли ти е материално?
Въпросът е и към Йордан, и към анти666.

На фона на тези твои лъжи, измислици и клевети приказките за достойнство, излезли изпод твоето перо вече са гротеска.

И най-накрая: за човек, който си мисли, че има правото да определя другите като не-хора си спомням думите на Сократ:
"Аз знам, че нищо не знам, а вие, които си мислите, че знаете всичко, нищо не знаете."

--------------------

PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 24.2.2009, 13:55
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (Миро @ Feb 24 2009, 12:49 PM)
Имам един въпрос към anti666, тъй като е ясно, че той контролира положението.
Одобряваш ли поведението на Данчо, отношението му към останалите, които пишат в момента, епитетите, които си позволява да прави?
anti666, ти наистина ли искаш този сайт и форум да се развива по древните закони и разбирания български и как се връзва това с поведението на Данчо?

Как? Като кажа истината. И то прямо куме в очи. Че си въртиопашка. Това не е обида, това е характеристика на тебе самия. Не ме карай да вадя чатовете с тебе и да показвам как едно мнение поддържаш и след 2 часа мнението ти е точно обратното. Това ме учуди, но не ме изненада.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 24.2.2009, 14:00
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (Пламен Пасков @ Feb 24 2009, 12:55 PM)
QUOTE (Jordan_13 @ Feb 24 2009, 12:46 PM)

Момче, заявявам най-сериозно, че Димитър Асенов Радев не ми е дал една стотинка през живота ми. Не ми е и предлагал. И, доколкото аз знам, живее с пенсия.
Ти обаче материална помощ от anti666 получавал ли си?
Просто въпрос, нищо специално.
Вие ми зададохте въпроси, аз отговорих
Смятам, че и аз имам право да ви задам няколко, става ли?

Не, що. Не съм получавал материална помощ. Хахаха, да сетих се за какво говориш. Лисица! Не ти влиза в работата, дали имам пари или нямам пари, и какво мога да си купя с тях.
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (7) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » Closed TopicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020