www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Последни творби на Елтимир

Страници: (3) 1 [2] 3  ( последно съобщение ) Closed TopicStart new topicStart Poll

> Последни творби на Елтимир, събрани съчинения
Йордан_13
Публикувано на: 11.12.2008, 21:00
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 695
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (bgskin @ Dec 11 2008, 08:50 PM)
Този форум без Елтимир е умрял.
Този форум бе неговата трибуна.
Този форум бе прозореца му към света
В този форум той намери нови приятели и нови предатели
Дали насила или без да искате вие пограбахте каузата Елтимир и направихте това място поредния приятелски форум, поредния ташак.
Поздрави на тези, който ме познават и успех на всички. Ако искате ми наложете бан, ако искате. Аз бях тук заради Елтимир!

Значи си бил тук в подкрепа на Държавна сигурност! Довиждане! Не забравяй да си изтриеш ника. Ако не го изтриеш, значи си провокатор (какъвто си) и Бана ти требе да е по ИП, за да не можеш да влизаш въобще в сайта.

А за предателството, ще говориш след години, когато се видиш с досие в някоя от службите с личната ти информация, лично предадена там от Алтимир.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 11.12.2008, 21:20
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (Einherjer @ Dec 7 2008, 01:35 AM)
QUOTE (Jordan_13 @ Dec 4 2008, 07:38 PM)
Измислете си ново име, създайте си своя идеология, напишете си свои Основания. Вярвам, че това е коректно и честно. В противен случай вие сами се лишавате от чест и от достойнство. Не искате това, нали?
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Куче юдейско! Създадохме нова идеология, в темите "Саракт"; "За втория етап на Движението" ; "Символи на победата над себе си". Това са все идеи, които те правят малък и незначим. И както ти каза Анти 666, ти нямаш никакви авторски права над Българският Бог. Не само това. наказанието му тепърва ще идва върху тебе и твоите авери.

Тази тема "Време за напомняне", ще стане 'Време за изтриване". не го правя още, заради мненията на Иван и Анти666

На твое място би малко по-великодушен, Не го трий!
Все пак Ангел се е трудил да пише и да мисли всякакви интриги, а това е един вид творчество макар и от сферата на Ахриман.
А знаеш ли защо покровител му е Ерлик??? smil3dbd4e5e7563a.gif

Разбира се, че няма да го изтрия. Тази тема, ще остане по редица причини.
Аз не примемам Тенгрианството като митология, за да правя поклони на Ерклиг (Ерлиг). Те са близнаци с Улген, така както Хипнос и Танатос - Сън и Смърт са близнаци и носят една голяма тайна. Няма богове, това са символи, прозвища на Сили, на състояния на съзнанието. Ако човек работи повече с подсъзнанието си или е затънал в него, естествено е да почита повече Ерклиг. Това е нормално за Алти. Много добре си спомням един негов коментар, в който беше казал нещо подобно, че "Ерклиг ще вземе душата му", вместо да каже: "Душата ми като небесен Орел, ще се устреми към Ден Грее". Има огромни разлики в двете концепции, и тука наистина си прав. Удряш точно в десятката.
Само, че едва ли Алти почита Ерклиг само заради подземието (кръчмата). Най-вероятно го почита, защото той е обучил първият шаман. Твърде чувстволюбив е Алти, че да се нацапа с един "бог на подземния свят", но виж, ако този "бог" му даде правото да е първия шаман, това вече е друго. smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif "Обстоятелствата променят личността" - сам го каза той.
Но всичко това е в древнотюркската традиция, която, колкото и да е добра, не е онова, изначално Тенгрианство, което сме имали на Балканския полуостров. То е по-скоро супремотеизъм, т.е. единобожна митология. В изначалното Тенгрианство, няма Ерклиг, има само НЕБЕ!
PMEmail Poster
anti666
Публикувано на: 11.12.2008, 22:21
Quote Post

Какви българи е отгледала майка юнашка. Неколцина се опитват да вдигнат рухналата къща, а други минават, изхрачват се че тъй нямало да стане и отминават. Има и още едни чешити, дето пък не само отминават, ами се опитват и да я съборят тайничко.
BGskin, за сведение сайтa по това време миналата година беше мътръв. Сринат, унищожен, ликвидиран за месеци. Пак след поредната сръдня на Елтимир. Само че неколцина човека го реанимирахме. Къде беше ти тогава? Или Хунора? Или другите многознайковци? Елтимир го нямаше дълго време след това да участва. Но о, чудо - читателите не само намаляха, но се увеличиха. Какъв ви е проблема на вас? Ето - има си опулченски форуми, има си форум на атака и т.н. Елтимир сам се врътна като обидено дете, защото админите и участниците тук отказаха да го боготворят като Кумир и Вожд.

Само че нещо се случва, нещо става и то се вижда с просто око. Броят на читателите, фактът, че за последните няколко дни всеки ден има регистриран нов участник. Ето това не им дава мира. Последно се върнаха пак на етапа съдебни заплахи срещу админите. А да, и заплахи срещу отделни участници, включително и срещу мен или по-точно семейството ми. Невероятна злоба и крещяща арогантност. То и самият Режим истеризира, но гледайте си кръвното че бесовете вече ще ви довършат. Някой ден ще се пръснете от злоба докато спите. И тогава директно при масонския дявол Бафомет, който авторът на последните заплахи си беше изтъпанил тук за аватар.

Ако ние не си построим първо тук Саракта и не съумеем да го опазим чист, и истинският няма да го бъде. Личният пример е най-важен. А тук ДС и Злото вече нямат силата. Това е положението, преживейте го някак си. Съзнавам, че Елтимир има нужда от публични изяви. Но не можеш да плюеш по старите си другари и те да се преструват, че ги вали дъжд. Не можеш да сееш интриги и после да се сърдиш, че вече не ти вярват.
bgskin
Публикувано на: 12.12.2008, 9:32
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 274
Участник # 69
Дата на регистрация: 4-August 05

Изпратено: Re:111, Nov 11 2008, 08:55 PM

Група: Потребители
Съобщения: 257
Дата на регистриране: 4-August 05

Ангел, е умен човек, заслужава уважение. Но както всеки от нас той има кусури. Преди време, когато бях доста по-близък с него му направих нещо като психо портрет за мене си. "Той е чове, който цял живот се е борил против едно нещо - Комунизма и една сутрин се е събудил и видял, че това срещу, което се бори вече го няма и е започнал да търси навсякъде този свой нов враг, затова понякога прекалява във заговорите и гишевтите, които вижда. Трябва да разбере, че няко неща са случаини. Той е човек, който винаги е бил сам и винаги го е било страх от това. Иска да бъде винаги в центъра на събитията и когато види, че вече не е интересен прави един такъв скандал, за да се върне на гребена на вълната. Сигурно не разбира, че след всеки един такъв скандал той губи голяма част от приятелите си, които и без това са малко.
Макар и такъв аз уважавам Ангел и винаги бих му помогнал, ако е по силите ми.

Това съобщение получи Жоро от Нова загора. Горе си пише датата.

И пак ви казвам последното изречение е най-важно.
Не вярвам Анегел да се е подвел по Войнов. Аз лично с 100имен бях на среща с войнов, който се опитваше да ни успива с редица обещания.
Що се отнася до това къде бях еди кога си. Аз също мога да питам. Къде бяхте вие, когато заплаиха дома на Ангел? Не е важно да се караме(те) помежду си, а да работите, да работите за едно по-добро настояще и бъдеще.
Поздрави!
PMUsers WebsiteICQ
Eлтимир
Публикувано на: 12.12.2008, 9:41
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Уж питат лицемерите, а трият всички отговори. Трият отговори, в които няма нито една обидна дума, нито една псувня. Обаче има Информация. А тях от това ги е страх. Е, как да не им береш лайката на такива.
PM
Карък
Публикувано на: 12.12.2008, 9:48
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 18
Участник # 1 408
Дата на регистрация: 19-March 08

Аз съм дошъл в този сайт, заради информацията, а не заради Елтимир. Не признавам никакви кумири под никаква форма. Сега като чета тази тема (не че нещо ми помага) разбирам, че би било по-точно заглавието на сайта да е: "Воини на Ангел Грънчаров-Елтимир"!
Лично за мен дори и да го няма тук, не ми липсва, а появяването му на моменти и разиграването на театър тук ме дразни, сякаш съм му длъжен нещо. Ще съм доволен, ако админа му прасне баницата.
PM
Marian_nz
Публикувано на: 12.12.2008, 10:01
Quote Post

Участник

Съобщения: 43
Участник # 1 088
Дата на регистрация: 21-August 07

Дали насила или без да искате вие пограбахте каузата Елтимир и направихте това място поредния приятелски форум, поредния ташак.
Поздрави на тези, който ме познават и успех на всички. Ако искате ми наложете бан, ако искате. Аз бях тук заради Елтимир!

И аз подкрепям BGskin. Без материалите на Елтимир този сайт ще е като голо циганче!
PM
Иван
Публикувано на: 12.12.2008, 10:07
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

QUOTE (Marian_nz @ Dec 12 2008, 10:01 AM)

И аз подкрепям BGskin. Без материалите на Елтимир този сайт ще е като голо циганче!

За материалите се разбери с Ангел Грънчаров. Той иска да ги маха и да ги махаме. Ти искаш ли да удовлетворим желанието му или не?
PM
Карък
Публикувано на: 12.12.2008, 10:09
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 18
Участник # 1 408
Дата на регистрация: 19-March 08

QUOTE (Marian_nz @ Dec 12 2008, 10:01 AM)

Ами отивай в неговото форумче тогава, чий го дириш тук? Това не е личния сайт на Елтимир, нали схващаш?
PM
Иван
Публикувано на: 12.12.2008, 10:14
Quote Post

Често пишещ

Участник # 80

QUOTE (Елтимир @ Dec 12 2008, 10:13 AM)
Скине, писах ти ЛС. Май не си го получил. Пиши ми на пощата erigkan@mail.bg

Не ползвайте форума за лични съобщения.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 12.12.2008, 10:16
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Иване, курво ченгеджийска, нямаш думата. Можете да триете, но от Истината няма да избягате!

Цялата тема можете да прочетете тук:
http://paradox.forumhead.net/viewtopic.php...t=57&p=262#p262
Погледнете преди някоя анонимна /или анонанална/ свиня да е изтрила и това мое съобщение.
Re: ЛЕДЕН ВОДОПАД

от Елтимир на Пет Дек 12, 2008 8:08 am
Нещо за вестника, който искаха да им правя. Почвам с кратък епизод от биографичната ми книга „Време на чудеса”:

„ На 19 септември бе поредното съдебно дело във Варна. Пълна простотия. Свидетелка на Йоловия бе любовницата му Албена. Та според нея, причината за конфликта била, че като сме ходили до Варна през декември 2004 година, сме били ритали по вратата. И хем никой не е видял, че именно аз съм ритал, тя била убедена, че съм бил аз. Значи двама души – от Ботевград и от София ще се разкарват през декември до Варна, само, за да ритат нечия врата. Липсата на всякаква логика май не направи особено впечатление на съда. Разбира се, делото пак бе отложено, защото това е целта. Да ме разтакават и да ме вкарват в разходи. С надеждата, че един ден няма кой да ми плати пътя и ще постановят принудително довеждане, което да завърши с моето убийство.
Цъката Йолов бе дошъл с четири мутри, които стояха отвън. /А смята за обида като му кажат, че ходи с охрана, нали?/ Обаче нямаше какво да направят. Около мен имаше приятели, а този път бях и с адвокат. Ваня и Диди също бяха с мен. Само ни изгледаха мръснишки и си тръгнаха. Не знам какво наказание ще получи Йолов за всичките си гадости, но знам, че няма да му е лесно, и че скъпо ще си плати за всичко. Небето винаги наказва за подобни престъпления.
На делото бяха дошли Иван, Севар, Лето и Запознат. Кардама много искал да дойде, но си счупил крака, та не могъл. Занесох им цяла чанта с вестници. Поговорихме, пихме по бира и толкова. После всичко пак си продължи по старому. Като по мед и масло – лепкаво и хлъзгаво.„

В епизода има нещо премълчано. А то е, че бях занесъл няколко големи плика с вестници, няколкостотин бройки. Не да ги продавам по улиците на Варна, а да ги дам на хората, които ще дойдат да се видим. Дадох им ги. Ще напомня, че това беше вторият брой на вестника, който издадох след палежа. Значи не бях се уплашил. И какво като им ги дадох? Едно „мерси” и толкова. Как един от тях не рече да даде поне пет лева за разходите, които съм направил? За риска който съм поел. За всичко, което ми се случва… Ама проблемите са си мои, битови, както казаха Иван и съпругата му Румяна. Сега искаха същото. На всичкото отгоре след водопада от клевети, оскърбления, поми, след всичките гадости бълвани срещу мен. Не знам, честно казано аз с такава наглост досега не съм се сблъсквал.
Ще има още подробности. И много документи. Парадокс, ела да ти дам снимки да ги качиш!
И после ще има водопад. Леден!
PM
bgskin
Публикувано на: 12.12.2008, 10:20
Quote Post

Участник

Съобщения: 274
Участник # 69
Дата на регистрация: 4-August 05

Едвали някакво юзърче регистрирано пред 10 месеца и имащо постове по малко от пръстите на кракта и ръцете ми може да ми говори какъв е този форум и какъв не е.
Този форум бе създаден от Йолов заради Елтимир и като такъв беше измислен.
Какъв е сега и защо е такъв е друг въпрос.
Но ви казах Ангел се превърна в свещен граал за този форум и всички следваха него и четяха неговите постове, всички поведоха война срещу Силвия и Емилио, само защото Ангел я поведе. Многократно Англе твърдеше, че не е лидер, но той беше точно такъв.
Тук имах приятели - Елена, адаша, спорт и здраве. Но пордаи скандалите напуснах или по-точно само следях какво става. Не съм запознат като Йордан и анти666, но пак си мисля, че ме трябва да гоните Ангел, защото не забравяте, че вие сте тук заради Ангел.
PMUsers WebsiteICQ
Иван
Публикувано на: 12.12.2008, 10:21
Quote Post

Често пишещ

Участник # 80

QUOTE (Елтимир @ Dec 12 2008, 10:16 AM)
Иване, курво ченгеджийска, нямаш думата. Можете да триете, но от Истината няма да избягате!

Истина от твоята уста?!
Не ме карай да се смея.

Затварям поредната обезсмислена тема. Дано е станало ясно руслото, в което единствено може да ни води "вождът" Елтимир.
PM
Йордан_13
Публикувано на: 12.12.2008, 12:20
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (bgskin @ Dec 12 2008, 09:32 AM)
Изпратено: Re:111, Nov 11 2008, 08:55 PM

Група: Потребители
Съобщения: 257
Дата на регистриране: 4-August 05

Ангел, е умен човек, заслужава уважение. Но както всеки от нас той има кусури. Преди време, когато бях доста по-близък с него му направих нещо като психо портрет за мене си. "Той е чове, който цял живот се е борил против едно нещо - Комунизма и една сутрин се е събудил и видял, че това срещу, което се бори вече го няма и е започнал да търси навсякъде този свой нов враг, затова понякога прекалява във заговорите и гишевтите, които вижда. Трябва да разбере, че няко неща са случаини. Той е човек, който винаги е бил сам и винаги го е било страх от това. Иска да бъде винаги в центъра на събитията и когато види, че вече не е интересен прави един такъв скандал, за да се върне на гребена на вълната. Сигурно не разбира, че след всеки един такъв скандал той губи голяма част от приятелите си, които и без това са малко.
Макар и такъв аз уважавам Ангел и винаги бих му помогнал, ако е по силите ми.

Това съобщение получи Жоро от Нова загора. Горе си пише датата.

И пак ви казвам последното изречение е най-важно.
Не вярвам Анегел да се е подвел по Войнов. Аз лично с 100имен бях на среща с войнов, който се опитваше да ни успива с редица обещания.
Що се отнася до това къде бях еди кога си. Аз също мога да питам. Къде бяхте вие, когато заплаиха дома на Ангел? Не е важно да се караме(те) помежду си, а да работите, да работите за едно по-добро настояще и бъдеще.
Поздрави!

Аз лично с 100имен бях на среща с войнов, който се опитваше да ни успива с редица обещания.
---------------------------------------------------------------------------------------------
И ти ли? Не, че не познах, че трябва да те банират. Да не говорим за другия уважаван член от Алти - 100 имен. Явно, Войнов, няма как да знае за вас, ако Алти не е свършил тая работа, да ви представи, т.е. да ви предаде за бутилка ракиджос.

За напускането на 100 имен, Алти обвиняваше админите. Явно, че отново не е така и лъжеца си е лъжец. Причината момчето да напусне е явната връзка на Алти с офицер от службите.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 12.12.2008, 12:21
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (bgskin @ Dec 12 2008, 10:20 AM)
Едвали някакво юзърче регистрирано пред 10 месеца и имащо постове по малко от пръстите на кракта и ръцете ми може да ми говори какъв е този форум и какъв не е.
Този форум бе създаден от Йолов заради Елтимир и като такъв беше измислен.
Какъв е сега и защо е такъв е друг въпрос.
Но ви казах Ангел се превърна в свещен граал за този форум и всички следваха него и четяха неговите постове, всички поведоха война срещу Силвия и Емилио, само защото Ангел я поведе. Многократно Англе твърдеше, че не е лидер, но той беше точно такъв.
Тук имах приятели - Елена, адаша, спорт и здраве. Но пордаи скандалите напуснах или по-точно само следях какво става. Не съм запознат като Йордан и анти666, но пак си мисля, че ме трябва да гоните Ангел, защото не забравяте, че вие сте тук заради Ангел.

Да живее вожда и учителя Димитров!

"Къде бяхте вие, когато заплаиха дома на Ангел?"
-------------------------------------------------------------
Където Господ ни е призовал, там бяхме. А причината за палежа на дома на Алти е ясна - неизпълнено обещание към службите. На длъжниците им "напомнят" за несвършената работа по един или друг начин и ако са кривнали в пътя, по тоя начин отново ги въвеждат в подчинение. Робство, което Алти, сам си е изковал. Аз нямам намерение да го освобождавам от него.
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (3) 1 [2] 3  Closed TopicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020