Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (6) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Йордан_13 |
Публикувано на: 14.11.2008, 16:21
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 719 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Неслучайно предложих Мещер да бъде баниран, както и Ангел. Аз не знам какви са точно факторите, които ни възпират да го направим. Мисля, че каквито и да е скрупули да има срещу Бан-а им, трябва да отпаднат. И то вечен БАН. Това, че ще си отидат примерно 10 човека с тях, въобще не трябва да ни плаши, защото те освобождават место за 10 нови в бъдещето. Всеки си има своята борба. Те искат да се борят срещу системата по този начин - срещу отделни нейни фигури, като черпят информация от други фигури, от същата среда. Нека, тези, които искат да вървят пътя, който дефинирахме като Втори етап, нека не се плашат, НЕКА ОБИКНОВЕНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ НЕ СЕ ПЛАШИ, Бана е за тези, които въпреки, че са несъгласни, остават, за да вредят и рушат. За умишлени действия, ние да не успеем. Всеки си има право да води борбата, както намери за добре. Но да превръща "бивши съратници" във врагове, то е ясно, че става въпрос за подставени лица, агенти на службите, доносници и те трябва да бъдат отстранени, безмилостно. Първия почин за успеха е КЪЩАТА ДА НИ Е ЧИСТА. За това не е нужен плурализъм, демокрация и човешки права, толерантност. На всички ни е ясно как се чисти къща. |
||
anti666 |
Публикувано на: 14.11.2008, 16:21
|
![]() |
За мен отговора е един. Той, със знанията си, представлява опасност. Режимът неистово ГИ търси. Режимът е решил, че той е един от тях. И понеже с други компромати не може да му се запушат устата, дай сега със заплахи. Без да си дават сметката, че ако го убият, силата му ще отиде в някой друг. Тук искам и да попитам, каква е ролята на Елтимир? Уж случайно му публикува снимка. Дадена му за след като е поканен на гости в Родопите. Сега отново случайни подмятания, че края му е близък. Дори и да е така, той не е Цъката или там онзи другия, който е починал. Той е честен и силен Българин. И единственото му престъпление е, че иска тая земя да бъде свободна. И го прави.
А тук ние всички си мълчим и гледаме как го обливат с пумия. Как го заплашват. Как някакви си новодошли участници се оплакват от него, че бил много льош. Аз мисля, че крайно време е да вземем решение и да поемем лична отговорност. Щото после ще е твърде късно. Дори се учудвам на зверското търпение на този мъж, след всичките тия удари. А Елтимир, с тия черни шаманства за мен е вече вампирясал. Истината е, че Небето е с нас. Че Тангра никога няма да посегне на честен и смел българин. Освен ако той самия не избере да се саможертва. |
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 14.11.2008, 16:26
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 719 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Аз винаги съм ги канил учтиво "да се пробват". Заплахите няма да ме спрат нито за миг. Куче, което лае, не хапе, ако пък хапе, то трябва да бъде убито, без да се допитваме до организациите за защита на кучетата. Те са хуманисти.
|
anti666 |
Публикувано на: 14.11.2008, 16:31
|
![]() |
Ето и този текст, който направо е гвоздея на програмката
"Сега приятелите се оттеглиха. Аз също се оттеглих. Младият от Планината не разбира, че са му отредили роля, написана от Стария от Планината. Той, Младият не знае за Стария, дори не знае, че някога, много отдавна е имало един такъв, а аз нямам намерение да го просвещавам. Нито да преча на действията му. Сега ще попречи Небето. Ще попречи Тангра." "Я не сакам на мен да ми е добре, ама сакам на Вуте да му е зле." Само питам, за кое ще попречи Небето на "Младият от Планината"? Да възстановим Саракта ли. Чистия, български Саракт? Това ли имате против? Затова ли призовавате Тангра? Добре, който не вярва да си седи в дупката и да мърмори "Т'ва няма да стане!". Щото има други, които вярват и които имат намерение да го направят. А кой е крив, кой е прав - Небето ще отсъди. Ние правим каквото сабя покаже. Но тук му е мястото да кажа пак. Живеем в уникално време. В което е започнало Разделението. В което всеки трябва да поеме отговорността си и да вземе решение. Отговорността започва от нас. Визирам не само Мещера, но и всички останали тук, които гледаме безучастно как искат да се саморазправят с най-достойните от нас. Дайте първо това най-важно правило да решим, което започва с нас самите. |
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 14.11.2008, 16:33
|
"Сега приятелите се оттеглиха. Аз също се оттеглих. Младият от Планината не разбира, че са му отредили роля, написана от Стария от Планината. Той, Младият не знае за Стария, дори не знае, че някога, много отдавна е имало един такъв, а аз нямам намерение да го просвещавам. Нито да преча на действията му. Сега ще попречи Небето. Ще попречи Тангра."
------------------------------------------------------------------------------------------------- Казва се, Таунгри, тоя Стария, ако не знаем. ![]() ![]() ![]() |
Йордан_13 |
Публикувано на: 14.11.2008, 16:36
|
Визирам не само Мещера, но и всички останали тук, които гледаме безучастно как искат да се саморазправят с най-достойните от нас. Дайте първо това най-важно правило да решим, което започва с нас самите.
----------------------------------------------------------------------------------------------- Е, те се опитват, ама за опити, пари никой не иска. Въпроса е, защо ги траем, да оревават орталъка, а просто не ги банираме - завинаги. Всеки, който не се е продал е достоен. |
anti666 |
Публикувано на: 14.11.2008, 16:50
|
![]() |
Хайде да разберем какво иска Елтимир? Защо не дойде тук и го каже ясно
- искам това и това. Хайде Мещер, ти си им проводника. Какво точно искат аверите; - Да направим партия под контрола на Елтимир и задкулисно Войнов с неговия отдел с руските му контакти? - Да се прехвърлим на безплатен сървър и поредните админи да се махнат? Йордан да е баниран, а най-добре ликвидиран? Парата да получи админски права и всеки ден да четем неговите препинателни и удивителни. И всеки дръзнал да изрази несъгласие да бъде заплашван, че ще го пребие? Кажете бе хора! Просто и ясно къде ви стяга чепика? |
|
Публикувано на: 14.11.2008, 17:23
|
|||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Йордане,защо просто не цъкнеш на ДА в анкетата? Нали затова съм я пуснал.Тази вечер споделих с един участник,че мисля да предложа да бъде изтрита ВЕЧЕ,щото се обезсмисля именно поради това,че няма гласували с ДА,ама май съм избързал. ----------- Какво се случи сега,та почваме крамолата наново? Елтимир дойде,пусна тема да изрази отношение към човек,който освен всичко друго го е съдил и изобщо-много пространна история.В текста бяха визирани и други участници. Реакцията-моментално заключване на темата,последвано от яростна реакция на Елтимир, и чак след това-вид отговор от страна на Йордан.Но в заключена тема и само негов отговор!Е,ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ! Затова пуснах оттатък под текста на Елтимир отговора на Йордан-който чете,да сравнява и да МИСЛИ! Явно не мен ,а някой друг го стяга чепика. ПОДЧЕРТАВАМ: Нямам нищо лично против Българите Йордан 13 и Анти 666.Ако те се опитват да изкарат мен и още някои хора най-големите изроди,грехът си е техен. ------------ Кое беше правилното според мен? Ами оставя се темата,дават се отговорите,мненията,трият се само обидите и сами ще видите,че ще настъпи момента ,в който "подадената ръка ще спре да бъде хапана"!Просто е.И е мъжкият начин за отношение между Воини. ----------- Аз не съм заплашвал никого освен с обесване за левия крак под тавана/това е от една детска книжка/,в което надявам се се вижда тънкият момент на ирония. Не виждам реални заплахи към Йордан от никого.Това,което написа Парадокс като заплаха и за което получи наказание,беше казано в сътояние на ярост.Да ,той ми каза,че е избухнал и сам осъжда постъпката си. Друго, изрично преекспониране на заплахи към участници,лично аз считам за нежелателно и вредно в настоящия момент. ------------- Анти 666,недей пита мене кой какво иска-ДАЙТЕ думата на хората,за чиито щения се интересуваш, и те,като хора с акъл в главата ще отговорят лично. Категорично заявявам,че няма да търпя повече вменяването на никакви квалификации по мой адрес! Ако ще спорим и търсим истината,дайте да го направим като мъже! ........ ПП Съжалявам,Йордане,но не става с две приказки. Този спор все повече ми заприличва на това,че всички знаем че водата е мокра,обаче не можем да уточним кой първи е установил това... |
||
anti666 |
Публикувано на: 14.11.2008, 20:20
|
![]() |
Значи, в блога на Парата не влизам, за да ровя във фекалиите и нлп-тата му. Интересуваше ме твоето мнение там и написаното от Елтимир. Който между другото няма бан тук и спокойно може да влезе и да каже ясно и точно. Без псувни и черни заклинания. А теб те питам, защото ти подържаш връзка с Воинов (дори и само по Скайпа). Като не иска той да ни каже къде го сърби.
За заплахите от Парата, не са били само един път. А за тези от теб, представи си, че не сме чели тази детска книжка. И явно не само аз, ами и админите. А вече идващите откъм Алтимир - това преля чашата и на моето търпение. Конкретно за теб, пак ти казвам, реши първо сам за себе си тези елементарни правила по-горе и тогава настоявай за останалите. А веднъж решил - поеми отговорността за тях. Ако не си съгласен с Идеите на Йордан, скоито вече това Движение върви - върви си по своя път, както направи Хунор. И това се отнася не само за теб, но и за всички нас. |
|
anti666 |
Публикувано на: 14.11.2008, 20:31
|
![]() |
През очите на Режима във вторият етап това Движение има нов идеолог (или както му казват - неформален лидер). Той дори и да не го желае, това е вече факт. Така се получи след отказа на Елтимир да помага, вместо да руши. Надявам се, че с времето ще има и още такива като него (поне някой от тези, които призовах в друга тема), но засега той се е нагърбил с тази задача. Да оформи Идеята и Стратегията. Които имат едно простичко име - САРАКТ!
Оттук нататък правилата са прости. Да му помагаме, най вече да не го оставяме сам да чисти къщата ни, в която и ние живеем и искаме да сме свободни. Свободни от НЛП-та, ДС-та, мутри и танцьори. Това НЕ му е работата. |
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 14.11.2008, 20:37
|
Най-големия проблем е, че врявата започна, когато поисках някои хора да се оттеглят (самобанират), да осъдят самите себе си, заради това, което са сторили и да се върнат, вече с една нова мисъл. Не бях толкова радикален и не исках триене, заключване на теми и БАН. Това, обаче не стана. Не само това, започнаха някакви неразбираеми нападки спрямо мене.
Вижте, господа, вие тримката: Мещер, Парата и Алти, изключвам Войнов, защото той е агентура и е принципно зло за България, ако не бях аз, трябваше да го направи някой друг. Вероятно щяхте да нападате и него и да организирате кръг за самозащита. Само, че аз не съм ви нападал, поискал съм носене на отговорност за делата ви, което се възприе като посегателство. Докато онзи изрод - Войнов, продължава да ви подклажда против останалите, добро тука не очаквайте. Ако щеш Мещер, си прави хиляди анкети и да гласуват 100 човека в тях, анкетите след това ще ги изтрия и демокрацията, дето я врътите тука, ще свърши. Вервай ми, басма няма да ти цепя, дори тука хиляда да реват, че върша диктатура. Видели сте вие, диктатура... Както написах, въпроса зависи от всички. Моите ултрарадикални действия ще продължат и ще се усилват, докато въпроса не се реши по един или друг начин от админите. За мене въпроса с вас се решава много лесно: БАН. Мещер, не си мисли, че като пиша благо, ти вярвам, просто не ми се занимава с вас, но вие продължавате да се занимавате с мене и ще си го получите и то така, само, както аз го разбирам. Няма да ви убивам, аз не съм Алтимир, който желае смърт, по подобие комунягите. И катафалки... ![]() |
Йордан_13 |
Публикувано на: 14.11.2008, 20:49
|
||
Аз не мога да бъда лидер, защото фундамента на Движението го изключва, просто съм се натоварил със отговорността за старта на втория етап. Понятието "лидер" предполага одобрение от поне 60% от участниците тука, това е един вид демокрация, а пък аз не съм и привърженик. В крайна сметка, идвам доста нанагорно на определени хора и им разрушавам възприятията за света и отношенията между хората, така, че те едва ли биха се повели по мене, за да бъде лидер, още повече, че аз самия не мога да бъда такъв. Безсмислено е това понятие в Саракта. Лидерството е един доста нескопосан термин. Нагърбил съм се с този втори етап, ако не се направи, Движението ще бъде превърнато в политическа партия, която може би ще е поредната, която ще цоца от държавната субсидия. Партийния модел е абсолютно зло, защото разделя българския народ на анклави и интереси. Още повече, идеята да обрамчиш една Идея в паетийно форма, това е съвсем естествения и законен начин, да я контролираш. Това иска, този Войнов, с тази задача е и пратен. Още сега го призовавам:МОМЧЕ, НЕ ВДИГАЙ РЪКА СРЕЩУ НЕБЕТО, ВЗЕМИ ЕДИН КОЛТ И НАТИСНИ СПУСЪКА В СЛЕПООЧИЕТО СИ. Ще те споменем с добро за саможертвата ти. В крайна сметка, съм на мнение, че всеки може да води своята борба, без да пречи на другите. Алти и компания, нека води борба срещу пешките на Системата, и всеки, който иска и осмисля, своя принос за България, чрез тази борба, го моля дори, да отиде при Алти и да се бори заедно с него, но безмилостно ще парирам всеки опит да се пречи на всеки, който споделя идеите във Втория етап и да пише на участниците тук: "внимавайте", както поддържащия връзки с фигури от ДС, Алти си позволява. |
||
anti666 |
Публикувано на: 14.11.2008, 21:08
|
![]() |
"Аз не мога да бъда лидер, защото фундамента на Движението го изключва, просто съм се натоварил със отговорността за старта на втория етап"
Това ми е ясно, но през очите на режима, а и на другите, които са свикнали на тези стари понятия изглеждаш такъв. Искаш ли го или не. Georgi_nz е бил във вътрешни войски и e учил контрол над масите. Може да каже какво са ги инструктирали. Кой трябва да бъде атакуван първо от протестиращите. В случая с това Движение, админите са сменяеми и след неуспеха със Цъката не става. Видяхме и какво стана с идеолога от първия етап. От Елтимир стана на Алтимир. Именно затова и сам няма да можеш да се оправиш, така че поне с почистването на къщата трябва останалите да сме по-активни. |
|
Публикувано на: 14.11.2008, 22:09
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Йордане,Анти 666,с последните си постове искрено ме разсмяхте,ей Богу!
Книжката е от поредицата "Смехурко" на издателство Отечество.Казва се ГОРЕ РЪЦЕТЕ! ИЛИ ВРАГ № 1 от Лев Давидичев. Няма я в нета,за съжаление.Ще ви зачета само Пролог: ШПИОНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ "ТИГРИ-ВИДРИ"ТЪРПИ ПОЧТИ ПЪЛЕН ПРОВАЛ ЗАРАДИ ТРЕТОКЛАСНИКА ТОЛИК ПРУТИКОВ.КРАТКО ОПИСАНИЕ НА ЖИВОТА И ДЕЙНОСТТА НА ПОЛКОВНИК СКРИТО-ПОКРИТО И НЕГОВАТА СЪКРОВЕНА МЕЧТА... ---------- Като за нас Заглавие ,а?! ![]() Горещо ви я препоръчвам и на двамата! ---------------------------------------------- Аз съм в това Движение именно защото няма лидер!Над мен и моите действия,засега,е само Тангра!Докато се прояви Съветът.А вие двамата сте си повярвали за нещо,в което не виждам останалите 1608 души да вперили захласнати очи. Йордане,трий анкетата,няма да си играя с тебе пак да я качвам цяла нощ-още 12-13 пъти.Анкетата си изигра ролята.АЗ се наложих!И ти показах,че няма да допусна тука диктат.Саракт е нещо коренно различно от диктат по сталински. Правила,наложени ми от вас двамата,НЕ ЗАЧИТАМ! ЗАЧИТАМ правила утвърдени от форума. Нападките започна Йордан,като почна поголовно да трие Парадокс.Другото са измислици. Покажи ми ТИ,с анкета или по друг начин,КОЛКО СТЕ? Защо не се кротнахте,когато и с моя помощ,и за съжаление,Елтимир се махна? Защо не ме оставихте да си "пискам",пък керванът ви да си върви? Аз казах,че нямам нищо лично към Българите Йордан и Виктор. А вие? И да ви е ясно-щом не щете подадена ръка,аз ще съм тръна в задника ви дотогава,докато не получа БАН! Сам няма да се махна-твърде голям инат съм,за да оставя насилствено да поставяте посоки,да слагате хамути,намордници,и так далее. На зла круша-зъл пърт! И,не го вземайте толкоз навътре! ![]() ![]() |
Пламен Пасков |
Публикувано на: 14.11.2008, 22:11
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 ![]() |
Ще се опитам да бъда максимално точен и еднозначен.
Jordan_13 и anti666: одобрявам идеята, не разбирам технологията, и не одобрявам методите, не за друго, а защото ги намирам за недостатъчно ефективни. Но нямам нищо против да изчакам и да видим - може пък аз да съм в грешка. за момента си държа на своето, но съм си приготвил запас от търпение. Иначе съм съгласен, че имаше нужда от твърда ръка и от почистване, и нуждата беше отдавна... Може би ръката стана твърде "Поразяваща ръка", но, както каза Йордан, другите досега гледаха и нищо не правиха, така че, още веднъж, ще изчакам резултата, без да одобрявам изцяло как работи тази прахосмукачка... За Мещера, Парадокс и Ангел: и тримата знаят моето мнение и отношение, както и кой вариант според мен е най-правилен. Публикуването им тук рискува, вместо да създаде яснота, да лисне чаша бензин в огъня, затова предпочитам да го задържа. Те си знаят. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |