Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (6) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Публикувано на: 13.11.2008, 11:37
|
|||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
"КАГАНАТ. Парламент.Държавността при Българите е била винаги с демократичен характер,което се подчертава от наличието на парламент,съставен от Дванайсет висши служители-аристократи,Първенци на Дванайсетте рода /колена/,напълно независими от Канската власт.Те не са Канови люде,а са членове на Каганата.Тринайстият е бил самият Кан.В това число е влизал по право и АН Колобърът,като духовен водач на народа и представител на Тангра." -------------------------------- Eто затова използвах думата "каганат". |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 13.11.2008, 11:51
|
||||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 718 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Това откъде го взе? Не може да се използва термина Каганат. И аз съм против. А Пасков е прав. Дванадесет колобри или жреци са били, и когато е била въведена тая форма, прозвището ни е било Аси. Квачката е била с 12 пилета. Този термин "каганат" е напоен с отрицателно историческо съдържание за нас. |
||||
Публикувано на: 13.11.2008, 12:23
|
|
От книгата на Мавров-Колобар.
Вярно е за отрицателното историческо съдържание,но има резон точно тази да е била думата. Е,няма да се хващаме за една дума,я.Важен е смисъла,структурата. |
anti666 |
Публикувано на: 13.11.2008, 12:43
|
![]() |
Мещер, последно искам да ти предложа нещо. Като искаш правила за участие, можеш ли първо ти да си направиш за себе си такива? Казвам го без капка заяждане. Ако ти приемаш втория етап и СИ за това, написано в целите му - искам ясно да го кажеш тук. И да наложиш за себе си следните елементарни правила
1. Да спреш да саботираш тук с провокативни мнения 2. Да спреш да ни натрапваш двамата си приятели Войнов и Парадокса. Единият не е приет тук, не само че е ченге, но и за това дето не разбира от дума, след като му е казано изрично че нямаме намерение да правим партия. Като искаш - общувай си с тях, слушай ги, но не ни ги натрапвай повече. 3. Като си пил - избягвай да пишеш тук. От край време отваряш работа на модовете с безсмислените постове. Не те изкварвам никакъв, и аз пия, но не влизам тук да се заяждам или да мириша на алкохол. Имай малко свян. Оттам нататък ако решиш да ги спазваш - може да дискутираме и за останалите правила тук във форума, включително да ти подам ръка. Ако не си съгласен с този Път на Движението и все пак мислиш да се махаш - направи го. Аз лично се ангажирам да ти върна 200 лева, които си дал да помогнеш за този сайт. |
|
Публикувано на: 13.11.2008, 13:37
|
|
По целите и задачите нямам забележки. Беше крайно време да се формулират, като , надявам се, ще може поне да се допълват. Или всяка една да се разработи подробно. Нямам против и така издигнатия лозунг за ВТОРИ ЕТАП. Наричайте го както си щете, но на мен ми намирисва на...петилетка... Нямаше нужда да се оревава орталъка с този Втори етап. Да се заформят скандали и интриги и да се гонят стари участници, които да "разрояват" Сайта и форума.
Не може , Анти 666, само твоето и на още един участник мнение да е меродавното, да е менторското. Елтимир ме определи като "неуправляем". Не мисля. По-скоро горя с идеята и приемам като лична обида насажданото недоверие, вменяването на "качества" и "постове" и "служби" и по този начин-загубата на ценни за Движението Воини. За да усетиш, разбереш, че си надвил себе си, първо вникни в мисленето, в манталитета, в причините за действие на твоя "враг" и му подавай ръка дотогаз, докато не спре да я хапе...Нямай врагове за мразене! Да, нека има втори етап, но нека самите участници го усетят и започнат да говорят за това. И друго-Йордан беше споменал, че на Този етап групи от по двама-трима души вършат работа. Добре, негово мнение, но аз пък считам, че така трудно ще излезем от виртуалното. Всички тези неща, за да се изчистят, ще изисква време-и за правилата, и за Съвета, и за всичко. Ами имаме времето-да го използваме рационално. ......... Покажи ми едно провокативно мнение, с което съм саботирал. Искам да работим с конкретика. Ще си взема бележка и ще спра. По втора точка просто няма какво да кажа-май ти повече ги натрапваш. Мога да пиша когато не съм пил, но нека спрат ехидните подмятания за бираджии, чевермета, натурални сокове и чайчета, а? ............... Времето ще покаже какво ще стане, но преди да ми подадеш ръка, ще очаквам извинение за тия 200 лева-баят народ станахте, дето се натискате да ми ги връщате-и това е нелепо! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 13.11.2008, 13:48
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 718 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Виж как знам. Мисля, че достатъчно говорих за външните източници на познание и конкретно за Мавров. Говорил съм и за Дойчо Русев, обозе почившия шаман, вследствие на когото е написана тази книга. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 13.11.2008, 13:55
|
||||
Мещер, Алти орева орталъка за Втори етап, аз само го формулирах. Алтимир, вероятно заедно с Войнов са го мислили. Не само това, ако сме честни, Алтимир, направи разбор в една цяла тема за свършеното от Движението дотук. Той го произведе тоя етап. Че промяна беше нужна, нужна е, още отпреди година. Промяна беше нужда и то светкавично, още с напускането на Севар. Нарича го този етап - Промяна, щом ти звучи като петилетка. В петилетката се изпълняваха планове 5=3 години, нали помниш. Айде сега, знаеш, че няма кой да те банне, стига си ревал. И аз искам да се върне и Севар, примерно, ама със сигурност няма да стане. |
||||
Публикувано на: 13.11.2008, 14:04
|
|
На този свят невъзможни неща, освен едно, няма.
Така че не ми се струва невъзможно тук или в новия сайт, да се завърнат Всички стари Воини. ![]() |
2DHades |
Публикувано на: 13.11.2008, 19:49
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 51 Участник # 1 467 Дата на регистрация: 28-April 08 ![]() |
Като общо за всички теми свързани с лични конфликти. Йордан едва ли не, изкара Елтимир агент на ДС щото се познавал с еди кой си. Некак си не приемам човека, който е създал това движение, който е написал толкова много добри материали да е такъв. Прекалено много градивна дейност е направил. От на Йордан постовете виждам зленасочена агресия, фанатичност. И поставяне на някакви далечни и идеалистически цели. За темата "Весел реквием"- остави псувнята, изтри смислената част и написа "Псувай другаде"... Щото наистина "ненормално" голямо количество от "предсказанията" и "предположенията" на Елтимир се оказаха реалност. Може и случайно да е, но не го приемам за такова. Надявам се да не бия в правилната посока... Да не говорим за "гумата" и "диктатурата".
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 13.11.2008, 20:02
|
||
Хадес, тук не е подземния свят, тук е слънчевата земя. Нямаш власт. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 13.11.2008, 20:08
|
||
И още нещо. Алтимир не просто познава агента, но му даде и право на глас, но не само право на глас, но и право да действа. Съжалявам дечко, но пак ти казвам - Хадес няма вече никаква власт в тоя сайт. Като не си съгласен, постъпи достойно като Хунор - изтрий си акаунта и довиждане. Материалите на Алтимир са компилации от чужди трудове, личи им. Аз съм "за" да се премахнат, Алтимир - също. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 13.11.2008, 20:10
|
Щото наистина "ненормално" голямо количество от "предсказанията" и "предположенията" на Елтимир се оказаха реалност.
---------------------------------------------------------------- Реалност се оказа, единствено провала на Алтимир. В момента се извършва окултация на Плеядите от Луната. Не ме занимавай с подземните си дела. |
anti666 |
Публикувано на: 14.11.2008, 16:01
|
![]() |
Едно си баба знае, едно си баба бае! Написано от Мещера;
"Понеже оттатък темата бе изтрита и заключена,пускам тука отговора на момчето с гумата. Започва да става нетърпим,и това го отчитат все повече участници." Да го разбирам ли че си съгласен с горния текст от бившия идеолог на "бившето" за него Движение? Защото написаното за мен е не весел реквием, а вампирски реквием. |
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 14.11.2008, 16:06
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Защо не пуснете оригинала с отровното изказване? Нека стане известно. |
||
anti666 |
Публикувано на: 14.11.2008, 16:12
|
![]() |
Дайите настина да обсъдим най-важното правило. Пускам връзка към изтритата тема, услужливо поместена в блога на парадокса;
http://paradox.forumhead.net/viewtopic.php?f=2&t=17 Този откровено гаден текст наистина няма място тук. Но нека всеки сам се запознае и направи изводите си. Защото аз питам. Срещу Йордан са се събрали облаци. Той е обвинен и заплашван. ЗА КАКВО, питам аз? Тук много хора го знаят лично. Били са в дома му, знаят го като човек, познават близките му. Този човек е чист и силен българин. И сега глутницата се е събрала и му иска главата. ЗАЩО? Много добре знаете, че всички на тоя свяр сме смъртни и ще умрем. Има хора, които не ги е страх от това. Но по-страшното е да вампирясаш на средния свят. Да се превърнеш в изрод. Мен от това ме е страх най-вече. Щото имаме живи примери. Нека Елтимир дойде тук и каже ясно и простичко. В какво обвинява Йордан? Освен това че е дебел, щото дори и това не е верно. Не е ченге, не се познава с ченгета, не е предавал приятели. В какво е виновен? Че си е позволил да иска да възстановим Саракта? Че знае много повече от нас, самите? Май и тук е заровено кучето. Че знае и не е под ТЕХЕН контрол. |
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |