Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (4) 1 2 [3] 4 ( последно съобщение ) |
ТРЕВОЖНО!, ама нистина...
Eлтимир |
Публикувано на: 23.9.2008, 16:56
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Игра на нерви. Подозирам, че е работа на една групичка специалисти по психология, НЛП и психотроника. Миналата година ми излязоха с подобен номер. Да си берат лайката!
|
PARADOX |
Публикувано на: 23.9.2008, 17:08
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Лайка се бере с лайкоберачка в добре организирани групи....! Поединично и на ръка е с незадоволителни резултати... Мещер...! Ти нали щеше да се обаждаш...?!
|
Eлтимир |
Публикувано на: 23.9.2008, 17:12
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Има още един метод. Тъмните сили губят силата си, когато ги изкараме на светло. Изпробвал съм тоя метод много пъти. Почти във всички случаи дава добри резултати. Спомнете си старите легенди: вампирът умира, когато слънчевите лъчи попаднат върху него. А коя светлина е по-силна от светлината на Истината?
|
PARADOX |
Публикувано на: 23.9.2008, 17:15
|
||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Така е Елтимире, но нещо ми подсказва, че от превантивни мерки глава не боли... |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 23.9.2008, 17:19
|
Е, тя и армията, когато се бие не използва само едно оръжие. Има си авиация, има си артилерия, танкови войски, пехота...
|
PARADOX |
Публикувано на: 23.9.2008, 17:23
|
||
Четеш ми мислите, като си във форма...... |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 23.9.2008, 17:38
|
Не съм пил даже бира от няколко седмици. Уплаших се като разбрах, че на Митето Радев са му отрязали пръстите на краката вследствие на заболяване, получено от прекомерна употреба на алкохол. Вярно, аз пия обикновено само биричка, обаче ме хваща. та реших и нея да спра. А когато не пия, някои способности почват да се проявяват.
|
PARADOX |
Публикувано на: 23.9.2008, 17:45
|
||
Ако спреш и разконцентрирането с глупости, съвсем ще се проявят...! |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 23.9.2008, 20:34
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 543 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Напротив, в лично съобщение сега и преди в досадни за мене спорове тук, съм ти казал, че е време да се оттеглиш за известно време. Разбира се, ти няма да го направиш. Твоя си работа. За първи път съм съгласен на 100% с това, което пише Парадокс, което си е цяло чудо. Проблема е, че твоето поведение на непрекъснато обвинение, натякване, мрънкане и хленчене изгони Запознат. Мисля, че това е умишлено дело и изсиране върху усилията на всички, които възстановиха тоя сайт. Самоналожи си БАН. Това е приятелски съвет. Така постъпва достойния лидер, какъвто искаш да бъдеш. |
||
konqd |
Публикувано на: 23.9.2008, 20:36
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 2 Участник # 1 669 Дата на регистрация: 22-September 08 |
Дано не се подразните че ,като новобранец ще взема отношение по тази наистина тревожна тема. Вярата на всички ни в този момент е необходимо да бъде водещото чувство а не гнева и заканите ,Словото е тази сила ,която дава преднината ни в борбата и на мен ми се струва, че трябва поне още малко даси служим наи-много с него.Иначе те постигат целта си а именно да ни замаглят ума със собствения ни гняв,вВЯРВАМ искрено, че народа се събужда тожа ме крепи и осмисля деня ми,те знаят и следят всичко ,но има неща които не се виждат с очи...заедно с бистротата на ума растат и силите ни ,нека думите ни ги раняват ако доиде жреме за стрели всички ще го разберем на момента!
|
Eлтимир |
Публикувано на: 23.9.2008, 20:43
|
Хубаво, Йордане. Аз тъкмо това възнамерявах да направя. Днес обаче В. /ти знаеш за кого става дума/ със серия писма ме убеди да не го правя. Ще помисля как да постъпя. Може и да те послушам. Занимания си имам предостатъчно.
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 23.9.2008, 20:57
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 543 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Аз не знам какво ти е писал. Сега си слизам отгоре, където нямам връзка с никого. Но според мене, като достоен лидер, ти трябва да се оттеглиш за известно време. Като си сляза се занимавам с едно и също нещо - ти вече си успял да изгониш поредния админ по неведоми причини, осланяйки се на ясночувстването и ясновидството си, без обаче на негово място да има действащ, и то ефективно действащ админ със своите знания. Така оставяш сайта без кормчия. Това аз го наричам действия за закриване на сайта. Достойнството е да го кажеш в прав текст, а не с такива врътки и плюене върху определени хора. Сега за това, че усилията ти, че не дават видим резултат. Причината е, че ти започна да атакуваш само определени хора от Системата, а не сърцето на самата Система! Валентин Златев е само пешка. Добре, ще ти помогнем и ще махнем пешката. Бога ми, Алтимире, на негово място ще сложат друга! Системата остава жива, нещо повече, ти си я обслужил, защото си махнал един, за да се сложи на нейно място друг, още по-голям сатрап. Помисли върху това. В първите си текстове, които си писал насаме, ти атакуваш системата в сърцето и идейно, което довежда до пораждане на Движението и се сплотяват определени групи хора в името на една Идея. Днес ти атакуваш определени хора и никой не си мърда пръста и сам както казваш ти "Старите си отиват, новите не ме разбират, всичко ми се струва напразно". Сам ти говориш за нов етап на Движението, а сам не просто го оставяш на стария, ти го рушиш, както правилно е забелязал Парадокс. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 23.9.2008, 21:01
|
Хиляди пъти съм казвал, че не съм лидер, не се смятам за лидер и нямам амбициите да бъда лидер.
И никого не съм гонил. Дори да искам, не бих могъл да прогоня никого. Конкретно за Запознат, даже не съм имал такова намерение. Повече обяснения не смятам за нужно да давам. Особено на някой, изпълнен с неприязън към мен. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 23.9.2008, 21:11
|
||
Да, ама факта си е факт. Запознат си отиде, понимаеш (щото обичаш руския). Един път стомна за водичка, втори път стомна за водичка, и на третия и стомната се счупи. Неприязън или не знам както ти го усещаш с твоето "ясноусещане или ясновиждане", което е много ниска степен на духовна будност, и ако ти се опираш само на нея, в преценката си за хората, ти не просто ще сгрешиш, а и ще рушиш. Ето, тези "новите", които не те разбират, са ти посочили какъв да бъде втория етап от Движението. Аз смятам да ги подкрепя. Те го наричат простичко "Саракт". Макар, че ти тая дума я познаваш много добре. http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...=75entry32436 |
||
ton |
Публикувано на: 23.9.2008, 21:27
|
Участник Група: Участници Съобщения: 209 Участник # 1 551 Дата на регистрация: 21-June 08 |
Нека си припомним мъдростта на българските пословици и поговорки и тогава да действаме:
Български пословици и поговорки — Уикицитат |
Страници: (4) 1 2 [3] 4 |