www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> ТРЕВОЖНО!

Страници: (4) 1 [2] 3 4  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> ТРЕВОЖНО!, ама нистина...
Публикувано на: 23.9.2008, 10:07
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Само съобщавам:
Плучен СМС на моя телефонен номер:
Получено на 23.09.08 в 00.19 часа:
СЛЕДИМ ВИ МНОГО ВНИМАТЕЛНО.СКОРО ДВИЖЕНИЕТО НЯМА ДА ГО ИМА.
номер +359898663604
........
Получено на 23.09.08 в 10.55 часа:
СКОРО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ДАЛИ БИТКАТА Е ТВОЯТА СТИХИЯ!
номер +

---------
От първия номер ми звъня Владимир багаина от Търговище.Вторият не го знам на кого е.Правете си изводите.Аз отивам до магазина да си купя малко...грах!

-----------------
А,забравих,Владо.Да не би нещо групата на танкиста там...заедно?
Доверието не се гради със шегички.
Ден Грее!

Това съобщение е редактирано от Мещера на 23.9.2008, 16:27
PM
Eлтимир
Публикувано на: 23.9.2008, 10:23
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Името на гадното ДС копеле е Павлин Димитров. Моля хора, за които това не се отнася, да не се плашат излишно. Извинявам се, ако не бях достатъчно конкретен. Сега вече недоразумения не би трябвало да има.
PM
Публикувано на: 23.9.2008, 11:23
Quote Post

Група:
Участник # 0

И едно напомняне към момчетата с СМС-ите.Вашите шефове сигурно са "забравили" да ви споменат за съществуването на един древен римски принцип:ПРЕМОНИТУС ПРЕМУНИТУС!
PM
Публикувано на: 23.9.2008, 11:55
Quote Post

Група:
Участник # 0

Пореден СМС:
,на 23.09 в 12.47-
МНОГО СКОРО!
--------
Зачестяват.
smil4334a62fd4260.gif
PM
Eлтимир
Публикувано на: 23.9.2008, 12:00
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Получих две писма. Едното съдържаше тази фраза:
" Края на сайта е и край на Движението. Краят му пък (съчетано с развилата се ситуация) е и край на какъвто и да е опит за организирана опозиция срещу геноцида."
Другото тази: "Виж малко и в този линк
http://news.ibox.bg/material/id_8299128/

И да вдигаме шум там - минава и заминава. Докато ако някои неща се качат в раздел материали, който верно не е подновяван от месеци, ако дори имаме интеренет седмичен вестник, нещата ще са по различни. Сега с края и на този сайт оставаме без никаква публична трибуна. Това е положението."

Който ги е написал, ако иска да си каже. Аз няма да разкривам неговата самоличност.

Не съм свикнал да бягам от опасностите. Оставам, пък да видим резултата.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 23.9.2008, 12:28
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Отговорих на човека, който ми писа, че ние трябва да демонстрираме, че не ни е страх от ТЯХ. Когато ние покажем, че не ни е страх, тогава ТЕ почват да се страхуват от НАС. Ако всеки от потребителите тук напише из разните новинарски емисии поне по един коментар, който да изразява протест срещу мракобесническата политика на режима, нешата може би ще почнат и да се променят. Да се променят най-после в наша полза. Хайде, това не е нито трудно, нито страшно. Страшно е, ако замълчим. Защото следващият пребит може да бъде всеки от нас.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 23.9.2008, 12:30
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

QUOTE (Мещера @ Sep 23 2008, 11:55 AM)
Пореден СМС:
+359896671955,на 23.09 в 12.47-
МНОГО СКОРО!
--------
Зачестяват.
smil4334a62fd4260.gif

Това е русенската групичка, а тя знаем от кого се ръководи. Плашат гаргите. Ако някой тук си спомня, Митето Радев и мен се опита да ме заплаши със завеждането на 5-6 съдебни дела. От заплахата мина почти година. Те са в паника. режимът вече се проваля. Не се знае какво ще се случи със слугите на същия режим, изпълнявали мръсни поръчки.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 23.9.2008, 13:16
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Човекът, който ми писа е прав в едно. Движение "Воини на Тангра" е единствената малко или много организирана реална опозиция в България. Всичко друго е смачкано. Което не е смачкано, е фалшиво. Обяснимо е. След 1989 година от България са откраднати 150 милиарда долара. По най-груби сметки. Та за такава огромна сума много неща могат да се случат. Само че последните седмици ситуацията почна да се променя.
Вижте още веднъж темата "Грузия". Тя тепърва ще има продължение. Най-прясната новина е, че Казахстан е решил да изтегли своите инвестиции от Грузия и от... Ами че от България, разбира се! А защо България бива поставена веднага след Грузия, е съвсем отделен въпрос. Вярвам, че някои тук ще се досетят. И още една новина.
Вече казах за откраднатите 150 милиарда долара. Тези пари досега не бяха намерени, тъй като никой не ги е търсил. Обаче се получиха сведения, че едни хора, които имат претенции, че част от същите откраднати пари са дадени на България именно от тях, са започнали да ги търсят. Ще изпреваря събитията като кажа, че сега главната опасност е крадливите ни управници да не се пребоядисат отново. Оставихме ги след есента на 1989 година от комунисти да се преобразят в демократи. Видяхме резултата. Повярвайте ми, ще бъде още по-страшно, ако им позволим за пореден път да се пребоядисат. Защото те вече са почнали да го правят!
PM
Миро
Публикувано на: 23.9.2008, 13:18
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 503
Участник # 54
Дата на регистрация: 28-July 05

QUOTE (Елтимир @ Sep 23 2008, 12:00 PM)
Получих две писма. Едното съдържаше тази фраза:
" Края на сайта е и край на Движението. Краят му пък (съчетано с развилата се ситуация) е и край на какъвто и да е опит за организирана опозиция срещу геноцида."
Другото тази: "Виж малко и в този линк
http://news.ibox.bg/material/id_8299128/

И да вдигаме шум там - минава и заминава. Докато ако някои неща се качат в раздел материали, който верно не е подновяван от месеци, ако дори имаме интеренет седмичен вестник, нещата ще са по различни. Сега с края и на този сайт оставаме без никаква публична трибуна. Това е положението."

Който ги е написал, ако иска да си каже. Аз няма да разкривам неговата самоличност.

Не съм свикнал да бягам от опасностите. Оставам, пък да видим резултата.

Много точна преценка на ситуацията в момента smil4334abded4493.gif Радвам се, че и Елтимир осъзнава важността на нашия сайт, защото е нужно писане, а там той е в стихията си. smil4334ad1724132.gif
PMUsers Website
Eлтимир
Публикувано на: 23.9.2008, 14:50
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Върнах се, защото не искам да ме мислят за страхливец, какъвто никога не съм бил. Не съм безгрешен, грешки съм допускал. Но никога досега не съм постъпвал като страхливец, а отсега нататък е късно да го правя. Върнах се също, защото съм на мнение, че Идеята е много-по-важна от мен. Дано успея да допринеса още поне малко за тази Идея. Когато след няколко дни млъкна, то няма да е от страх, а защото няма да имам достъп до Интернет.
Сега искам да кажа на всички да се освободят от страховете си и да наблюдават паническото гърчене на властта, на престъпната мафиозка власт. Е, може да има още някоя и друга жертва. Нормално е. Когато умира, змията удря конвулсивно с опашка. Но все пак умира. И в това е голямата надежда на всички честни хора.
PM
Публикувано на: 23.9.2008, 15:34
Quote Post

Група:
Участник # 0

Приемам аз да съм жертвата.
Пояснявам,че съм трудна жертва-поне пет гада ще занеса със себе си на Тангра,курбан!
PM
Eлтимир
Публикувано на: 23.9.2008, 15:40
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Не, Мещер, няма да си ти. Масоните са много по-безпощадни към изменилите свои, отколкото към откритите врагове като нас. Спомни си как бяха убити Луканов, Клюнев /или Кюлев, забравих му името/, Илия Павлов... Сега очаквам междуособици именно в стана на управниците. Впрочем от тая гледна точка пребитият журналист също не е невинен. Той е бил един от тях. Само че е принадлежал към погрешния клан. Което изобщо не означава, че трябва да одобрим тоя побой. Защото като смачкат един от своите, те целят да всеят страх, който да запуши устата на другите, на не-своите. Моите, например. Само че при мен те постигнаха точно обратния резултат.
А сега да копирам нещо от
http://az-moga.com/други/новини/огнян-стефанов/#comment-332
"Ангел Грънчаров - Елтимир Says: Your comment is awaiting moderation.
септември 23rd, 2008 at 15:54

Бях написал още един коментар, който кой знае защо изчезна. Ето го пак, за всеки случай ще го копирам и на други места. Причината да го копирам и другаде е, че подозирам защо е изтрит. Защото сочи към организатора на побоя.

Коментара го изтрих защото не ми харесваше тона на съдържанието.
Ангел Грънчаров - Елтимир Says:
септември 23rd, 2008 at 16:17

Или по-скоро те е шубе тук да се появи коментар, в който да се твърди, че един от основните мракобеси в днешна България е Главният секретар на МВР Павлин Димитров. Същият, който някога беше началник на ДС - Ботевград.
Ангел Грънчаров - Елтимир Says:
септември 23rd, 2008 at 16:21

Няма какво да те е шубе. Аз обвинявам Павлин в далеч по-сериозни престъпления. Като връзки с турската терористична организация “Сивите Вълци”, например. Или в съучастие в конкретни терористични акции. Обвинявам го с името си, не се крия зад псевдоним. Въпреки това още съм жив."
Е, не съм ли прав?

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
PM
Иван
Публикувано на: 23.9.2008, 15:51
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

QUOTE (Елтимир @ Sep 23 2008, 02:50 PM)
Върнах се, защото не искам да ме мислят за страхливец, какъвто никога не съм бил. Не съм безгрешен, грешки съм допускал. Но никога досега не съм постъпвал като страхливец, а отсега нататък е късно да го правя. Върнах се също, защото съм на мнение, че Идеята е много-по-важна от мен.

Идеята е много по-важна от нас, защото ние сме част от нея, а не тя от нас. Ние живеем С тази Идея, ЗАРАДИ тази Идея и ОТ тази Идея.

Възобновяваме я във все повече форми - кой в която има умения.

Ден Грее.
PM
Публикувано на: 23.9.2008, 15:58
Quote Post

Група:
Участник # 0

...От известно време нелегалният милионер чувстваше върху себе си нечие будно внимание...
...
В три часа през нощта събудиха Александър Иванович.Пристигна му телеграма.Тракайки зъби от утринния студец,милионерът разкъса бандерола и прочете:ГРАФИНЯТА С ИЗМЕНЕНО ЛИЦЕ ТИЧА КЪМ ЕЗЕРОТО.
-Каква графиня?!-пошепна смаян Корейко,застанал бос в коридора.Но никой не му отговори.Раздавачът си беше отишъл.В градинката на двора страстно гукаха гълъби.Хората спяха.Ал.Иванович повъртя в ръце сивата бланка.Адресът верен.Името също.
...
Ал.Иванович не разбра нищо,но така се развълнува,че изгори телеграмата на свещ...
В седемнадесет часа и тридесет и пет минути същия ден пристигна втора телеграма:
ЗАСЕДАНИЕТО ПРОДЪЛЖАВА ЗПТ МИЛИОН ЦЕЛУВКИ.
Ал.Иванович побледня от яд и скъса телеграмата на парченца.Но същата нощ му донесоха още две бързи телеграми.
Първата:
"Товарете портокалите с бурета братя Карамазови."
И втората:
"Ледът се пука тчк парада командувам аз!"
..............................
Най-важното е-говореше Остап,като се разстъпваше из просторната стая на хотел Карлсбад-да внесеш смут в лагера на противника.Врагът трябва да изгуби душевното си равновесие.
...
Да,да.Повече неизвестни неща.Аз съм убеден,че моята последна телеграма "мислено заедно" е направила на нашия контрагент потресно впечатление.Всичко това е суперфосват,тор.Нека се повълнува.Клиентът трябва да свикне с мисълта,че ще се наложи да даде парите....
---------------------------
Тоест,да се предам...Това бяха откъси от великия роман на Илф и Петров ЗПАТНИЯТ ТЕЛЕЦ.
Явно СМС-чиите са решили,че ще премина през фазата от ТЪПО НЕДОУМЕНИЕ към БЕЗПРИЧИНЕН СТРАХ... smil4334a79125a1c.gif
По-горе казах,как ще посрещна едни такива...попълзновения!
PM
PARADOX
Публикувано на: 23.9.2008, 16:55
Quote Post

Отдаден

Група: изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Има още много за вършене..!! Искам някой, които има връзка със Севар и Запознат, да ги помоли да се върнат, или да ми даде техни координати за да говоря с тях...! Няма място за лични пристрастия и обиди...! Идва ТЕЖКО ВРЕМЕ и всеки човек ще е нужен! Искам админите да прегледат всички регистрирани потребители и да закрият всички регистрации, които не са били активни повече от 6 месеца - време е да отделим ястребите от пилците... След това предлагам да се организираме по райони на местоживеене (примерно радиус 50-100 км.) и да се запознаем всеки с всеки - лично... Ще ме попитате защо..?! Ами като реши някой да пуска SMS-и или мейлове подобни като тези кото са получавани от хора на движението (преди и в момента), спонтанно да се събираме на по бира или лимонада в произволна точка на страната до 12 часа...! Време е да стегнем редиците и да започнем да хапем, когато ни настъпват... Щом искат война - нека им я дадем, но нека бъде по нашия начин...!

Ден-Грее
PM

Topic OptionsСтраници: (4) 1 [2] 3 4  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020