Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) |
Моля за малко помощ!, Да спасим българското във VBOX7
Eлтимир |
Публикувано на: 14.9.2008, 10:13
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Трябва да съм загубил цялото си достойнство, трябва да нямам капка себеуважение, за да стоя повече тук, където биват толерирани типове, написали това:
"Защо се допуска участието на един доказан агент-провокатор със съмнително криминално минало и с видими психически проблеми като лицето Ангел Грънчаров /Елтимир/? Един полу-циганин от с.Гурково,Ботевградско,мошеник,измамник и мистификатор. Долнопробен литературен крадец,който представя работи на руски автори като свои и се представя за доморасъл гений! Човек,който сипе обиди и закани по всички форуми,където все още има достъп. Човек,който бълва непрекъснато срещу висщи държавни служители и все още нищо не му се е случило! Всичко това е много,много подозрително. Остава да си зададете всички вие въпроса:На кого всъщност служи Ангел Грънчаров /Елтимир/и за кого работи? Когато цялата истина за това същество излезе на бял свят,мнозина ще се срамуват от себе си,за това,че са му вярвали и са му позволили да ги води за носа. Когато Елтимир говори за Волен Сидеров,той все едно,че разказва своята биография. Проверетевъв всички вестници,където той твърди,че е сътрудничил, какво всъщност е писал,на кой Господ е служил и чии задници е целувал просто за една бутилка алкохол! Това е историята на “националиста”Ангел Грънчаров/Елтимир/, “гуруто”на “Войните на Тангра”. Само че до преди броени години този”гуру”дори не знаеше какво означава думата “ТАНГРА”и се налагаше да му обясняваме и да го учим! Аз казах " И компромисите си имат граница. Мисля, че снощи границата беше прекрачена. -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 14.9.2008, 10:34
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Съветвам всички, които ме упрекват, да прочетат "Парад на измяната". Съветвам ги да побързат, преди да съм я изтрил. И после не на мен, на себе си да кажат дали след толкова предателства, след толкова удари под кръста си заслужава да остана. Вчера беше Биляр. Утре ще се появи Цветомир Йолов, и той ще напише няколко верни и хубави думи. И него ли ще приемем като приятел и съмишленик?
Стига ми толкова. Който усеща сили в себе си и желание - нека продължи. Там, където има провокатори и подлеци, мен ме няма. Аз с такива като Биляр-violence на една маса не сядам. Мещер, ти би ли седнал на една маса с Фелдмършата и би ли се държал приятелски с него? Севар, ти би ли приел да разговаряш с Цветомир Йолов и Спас Минков като с равни? -------------------- |
bagain |
Публикувано на: 14.9.2008, 13:42
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 33 Участник # 1 646 Дата на регистрация: 5-September 08 |
Все едно сме се върнали във втората половина на 14 век в България. Спомнете си какво се случи тогава.Как в ДПС не се карат,само ние националистите все ще намерим за нещо да се хванем за гушите.
|
ton |
Публикувано на: 14.9.2008, 13:54
|
Участник Група: Участници Съобщения: 209 Участник # 1 551 Дата на регистрация: 21-June 08 |
Който няма памет, няма право на бъдеще! Нима патриарх Евтимий и Лазар Коен, предателят на Търново, можеха заедно да воюват срещу турците? Ще победим врага само с хора, доказали с делата си, че можем да им вярваме.
|
Amenhotep |
Публикувано на: 14.9.2008, 22:42
|
Читател Група: Участници Съобщения: 14 Участник # 659 Дата на регистрация: 8-November 06 |
БАСНЯ
Орел и рак и щука, не зная по каква сполука, такваз им работа дошла да теглят наедно кола. И ето те са впрягат, напъват са, напрягат, ей тъй, че ще са пукнат чак, а пустите кола не мръдват пак. Те можаха покара най-лесничко товара, но на, орелът кат крилат все теглял нависоко, кир Рачо - теглял наназад, а щуката - в дълбоко. Кой крив, кой прав - не знам, Товарът и до нине там. Несговорна дружина - не могат си почина. -------------------- !!! ????-????? ??????????? !!!
[img]http://img67.imageshack.us/img67/802/sanstefano1rc.jpg[/img] [img]http://img16.imageshack.us/img16/5268/chalga3ca.jpg[/img]
!!!!! ???????? ??? ?????? !!!!!
|
Страници: (2) 1 [2] |