www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Политическа есен

Страници: (6) « първа ... 3 4 [5] 6  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Политическа есен
otnesen
Публикувано на: 13.9.2008, 21:59
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 73
Участник # 1 370
Дата на регистрация: 2-March 08

Елтимире,ще ме просълзиш още малко.

Голям камък се бута,много хора трябва да участват.Поцеса е бавен по нашето субективно време.Много няма да видят резултата накрая с очите си.А не го ли виждаме сега с душите си?Нали натам сме се взряли,в бъдещето.

--------------------
??????? ???????? ??????????.
znanie.cogia.net
PM
Eлтимир
Публикувано на: 13.9.2008, 22:13
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Тоя камък се търкаля повече от 1100 години. Онова, от което се опасявам, е трудът да не се окаже сизифовски и камъкът да се затъркаля обратно по стръмното. А надолу той ще се затъркаля много по-бързо.
2009 година се очаква голяма катастрофа. Предполагам, че ще е на американския континент. През 2013-та още по-голяма катастрофа. През 2020-та ще започне физическото ликвидиране на всички българи по света. Десет години по-късно трябва да приключи. Опитах се нещо да предотвратя. Уви, май се провалих. Много малко от онова, което знам не съм казал и не съм написал. Но и то едва ли ще помогне. Не усещам сили да продължа. Ако някой може да направи повече, искрено му желая успех.

--------------------
PM
buden
Публикувано на: 13.9.2008, 22:29
Quote Post

Участник

Съобщения: 199
Участник # 1 389
Дата на регистрация: 12-March 08

Процесът е наистина бавен. Но не знам дават ли си сметка хората, че това е напълно реален и изпълним процес.
Елтимире, опитваш се да правиш това от години казваш. В този случай върху който искам да работим всички заедно няма да е същия. Тук няма да работиш сам или пък просто с помощници. Тази организация би включвала "делегати" и от други сайтове. Трибуната ще е обща за няколко души, като всеки сайт ще излъчи свои представители.
Може да се организират интернет конференции. Всеки сайт ще си ги направи самостоятелно след нашите покани, ние също ще направим такава. И тези които заслужават ще получат трибуната- трибуната която ще е обща за излъчените "делегати" от всички сайтове. Това не означава че другите няма да участват.
Всеки ще има мнение както е във форума.
Това с делегатите е нещо като презентация на самото Движение Саракт, организацията ще е добре да се създаде на неутрално място.
После като се стигне до втората стъпка - прилагането на Движението на хартия. Тогава ще трябва да имаме лице. Хората се отнасят със съмнение към анонимните, не е ли така. Тогава вече може да се говори и за финансиране. Когато всичко е на хартия и приложено преди това и доказано в интернет, а не само в нета, тогава всеки може да отдели по нещо. А самото финансиране би било точно за допълнителното разпространение на информацията. За да ни дадат трибуна радиа, вестници и телевизия ще е необходим някой лев в началото поне. После и сами те може да ни търсят, че може и пари да предлагат за анализите на Движение Саракт.
Помислете си върху това приятели и участници, много сте за да ви изброявам поименно.

1.Покани към другите заслужили сайтове.
2.Конференции които да излъчат представители.
3.Съединението ни.

Но първо осъзнайте, че всичко това е в сегашно време, а не в бъдеще.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 13.9.2008, 23:38
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Копирам и тук, за да няма недоразумения. Държа да съм пределно ясен и коректен:
QUOTE (Запознат @ Sep 13 2008, 09:54 PM)
QUOTE (violence @ Sep 13 2008, 09:31 PM)
след като сайта се превръща в антибългарски - да го лишим от най-значимото за него - потребителите. ако започнем масова интернет кампания против vbox7 предполагам малко по-малко ще го затрием, но е важна предпоставка и да има алтернативен създаден такъв в който да се толерира българщината и национализма. създайте такъва сайт и от там насетне ще се почне кампанията против тоя смотан администраторски екип, който толерира такива ретроградни и деградивни явления като педерастията и антибългарщината.

Това ще е добър ход наистина.

Това е съобщението, което приемам като покана да напусна форума и повече никога да не пиша тук. Стана ми ясно, че нещо ще се случи, след като една от "пощенските кутии" на Димитър Асенов Радев се активизира. Няма да споменавам имена, тези, които трябва знаят за кого се отнася. Очертава се весела дружинка, а в тази дружинка място за Елтимир няма.

--------------------
PM
Публикувано на: 13.9.2008, 23:46
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Бързате,момчета.Я някой от вас да пусне една тема-анкета от сорта:да си правим ли труда да създаваме ДС?/Движение Саракт/...

И нека админите позволят в една такава анкета да участват и Гости на сайта.Мен нещо ме примързя тая вечер...
PM
Публикувано на: 13.9.2008, 23:50
Quote Post

Група:
Участник # 0

QUOTE (Елтимир @ Sep 13 2008, 07:58 PM)
АЛЕГОРИЯ
/посвещавам на забравените борци за свобода/
Зимата покри всичко с белия си саван. Безкрайно мразовита зима беше. Настъпи внезапно. Цветята се скриха под снега, ледове покриха тревата в полето. За дълги години се възцари безмълвие. Виеха безнадеждно студени ветрове, превръщайки в ледена буца всяка показала се живинка. Замръзнаха светлината и тъмнината, вледени се небето. И само воят на Северния вятър се носеше над еднообразната пустош.
В началото никой не се учуди. Дори учудването бе замръзнало. Крехки кокичета, пробили белия сняг храбро надигнаха глави, търсеха Слънцето. Вятърът спря за миг вледеняващия си полет и се замисли: "Откъде се взеха тези странни бели цветя и що за сила е издигнала крехките им стъбълца? Как са пробили снега, как са преодолели студа?".
А кокичетата разделяха светлината от тъмнината, търсеха Слънцето, викаха Пролетта. И тя ги чу! Под разтопените снегове семената на замръзнали растения пуснаха своите кълнове. Стоплена от пролетното слънце зеленината бързо избуя. Привлечени от извъшващата се промяна дойдоха топлите ветрове. Оживи се земята.
Настъпи радостна суматоха, в която никой не забеляза как увяхнаха кокичетата - предвестниците на пролетта. Никой не ги удостои с внимание при вида на новите пищни цветове. Скромният им вид не предизвика ничие възхищение. Но нали те бяха първите, нали те повикаха Слънцето, нали те събудиха Живота? Сега вехнат, забравени от всички. Покрива ги израстналата трева, засенчват ги новите растения. Умират кокичетата.
Пролетта вече преваля. Идва лятото, а след него е ред на есента. После пак ще дойде зима, пак ще се покрие със сняг полето, пак ще задухат ледените ветрове и пак ще надигнат глави храбрите бели цветя. Иначе кой друг ще събуди Слънцето, кой ще доведе Пролетта?
Не, не са мъртви кокичетата. Те помнят и чакат, знаейки какво е било и какво предстои.
А то, предстоящото приближава!

Ангеле,за този текст съм сигурен,че ти е даден свише,чел съм го и преди,знам го,но ти казвам,че сам човек това не може да го измисли.Твърде просто и в същото време твърде гениално е.Бъди здрав!
PM
ton
Публикувано на: 13.9.2008, 23:55
Quote Post

Участник

Съобщения: 209
Участник # 1 551
Дата на регистрация: 21-June 08

Изгонете чуждата агентура и провокаторите! Елтимир трябва да остане в сайта! Той е душата и мозъкът на движението!
PM
buden
Quote Post

Участник

Участник # 1 389

Създаването на работещ коректив е необходимо. Коректив с избрани представители, които ще са лицето на т.нар. Движение Саракт. А останалите множество стотици/напълно реално/ участници ще се явяват коректив на самото лице, на тези които са на трибуната.
Съгласете се, че в момента корективите са множество отделни личности, но дали са работещи ... ами то си личи че НЕ са.

Елтимире, учудваш ме много. Този violina ли е не го знам, но защо го вкарваш в тази тема. Остави го, щом проповядва насилие и простотии да го изтрият и толкова.
Тук от Движението Войни на Тангра ти можеш да бъде избран и Пасков също, а вероятно и други. Какво, не ти се работи с други ли?
Тъкмо става интересно и ти се отплесна по violinata.
Дали другите от Движението, които не взимат участие са се отдръпнали по тази причина. Още и поради обидите които по някога съм засичал/не от твоя страна разбира се/.

PM
Quote Post

Група:
Участник # 0

Ангеле,по едно време,едно време,бях пуснал тука темата за Лиско-онуй лисиче от Борис Априлов.Май темата се казваше ...ЧИМИДЖИМИЧАМИДЖОМИ,или жабчето се казваше така.Тогаз я пуснах именно заради тези твои постоянни отивания и връщания...
Няма връщане назад,Ангеле!Воинът никога не отстъпва позиция!Може да я промени,географски,но не я отстъпва!Ние не сме учени на това!

Та туй жабче говореше на магарето Мокси,което все искаше да си ходи:айде отивай си бе,аз откак съм тука във варела,ти все си отиваш...

----С Богом ще ми кажеш,когато ми се склопят очите...
PM
2DHades
Публикувано на: 14.9.2008, 20:36
Quote Post

Участник

Съобщения: 51
Участник # 1 467
Дата на регистрация: 28-April 08

Аз ще ви подкрепя във всичко. Да, аз съм на 15 години, но не подценявайте 15годишните :). Може да не мога да гласувам, ако създадем партия, но мога да направя много по-стойностни неща. Нито кураж ми липсват, нито мотивация, нито средства. А също така има и други като мен. А ти, Елтимире, от повече от 10години си водач на това движение, така че не си и помисляй да се отказваш! А ние няма да те предадем.
Всички националисти заедно !
Само с партия или гражданско движение(ако направим някое от тези) няма да стане. Трябват и действия. И просветителни/събуждащи, и бойни, и дипломатически.
Да живей България, българите и българското!
PM
buden
Quote Post

Участник

Участник # 1 389

Хадес :) честно да ти кажа малко ми е странно как днешните момичета и момчета на твоят възраст се интересуват от политика. Или поколението ви е много будно или до там сме я докарали, че да тормозим децата с подобни проблеми.

Ангеле, когато казвам да работиш с други хора нямам предвид провокаторите. Говоря за ативните души тук, за твоят познат и приятел от Саракт.орг, за Стамен Стаменов, за Хнета, за Идея за България, за Има Друг Път, за Багатур и подобни.
Провокаторите неминуемо ги има и ще ги има. Но както в теб имат вяра множество българи, така и ти имай вяра в тях. Ако активистите се обедините на една обща трибуна това ще е много по-добре за всички.
Тогава корективът, за който спомена Пламен Пасков може да заработи.
PM
Delerium
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 12
Участник # 1 618
Дата на регистрация: 14-August 08

Това с "отиването" никак няма да реши проблемите. Тъй като съм изчела горе-долу половината форум /знанието = сила :)/, та прочетох и автобиографията на Елтимир, прочетох през какво е преминал, ... а пък сега това ми се струва малко детинско. Ами тоя violence това цели (предполагам!) - разединение.
Не знам какво да кажа, освен че ви подкрепям напълно и безрезервно - всички вас, които вярвате в Българите. Заминаването на Елтимир ще бъде Огромна загуба за Движението.
Това е моето мнение.
А и не виждам нищо лошо в това да бъде създаден алтернативен сайт на ВБокс-а, в който да се толерира българщината и национализма , нали за това беше цялата разправия... Или аз не схващам нешо smil4334a3ebd31a5.gif smil3dbd4d99c6eaa.gif

--------------------
?????????, ?? ???? ?? ??????, ???? ?? ?? ???????? ????? ???, ? ?? ?? ??? ????????, ?????, ????. ? ?????? ??? ???? ??? ???????, ??????? ??? ?????!
PM
БатИван
Публикувано на: 15.9.2008, 21:03
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 20
Участник # 1 660
Дата на регистрация: 14-September 08

Аз съм нов тук , но може ли заради едно "виоленце "ли е , какво е не знам , да се заформя тая дискусия ! Махайте го и толкова!
Елтимир , не мисля , че след преминатите трудности трябва да се огъваш пред тази "виолетка".Може би точно това цели - хаос в реда.
PM
Публикувано на: 15.9.2008, 22:18
Quote Post

Група:
Участник # 0

QUOTE (BatIvan @ Sep 15 2008, 08:03 PM)
Аз съм нов тук , но може ли заради едно "виоленце "ли е , какво е не знам , да се заформя тая дискусия ! Махайте го и толкова!
Елтимир , не мисля , че след преминатите трудности трябва да се огъваш пред тази "виолетка".Може би точно това цели - хаос в реда.

Или пък:РЕД В ХАОСА?!...
Това са глупости.
Дайте да си гледаме темите.
Или пък,ако не искате да давате,като оня давещ се поп в реката,НА ВИ ТЕМИ,РАЗВИВАЙТЕ ГИ!
PM
Tihichko
Quote Post

Участник

Съобщения: 59
Участник # 1 071
Дата на регистрация: 3-August 07

QUOTE (БатИван @ Sep 16 2008, 06:35 PM)
Да , да приключим с "виолетката"!

Привет,

Да се захванем тогава с настоящето. Една от Родшилдовите еврейски банки ("Лиман Брадърс") финасирала октомврийския метеж през 1917г,Хитлер,Сталин...... обяви фалит на 15 септември. Последва веднага верижни реакции.
Най-големият застраховател AIG е на ръба..
Това е загадка за тези който си мислят,че са учили "икономика"- фалити на банки,застрахователни гиганти и доста пенсионери ще духат супата, ала в същият момент петрола ПАДА НА ДОЛУ,заради кризата до 92 масоно-еврейски долара за барел.Ех, къде го чукаш къде се пука,това е то икономика. Долъра започва да печели позиции спрямо Еврото, защото това е просто "икономика"?
Но в България цената на петрола си остава същата не пада.Ех, какво нещо, да "икономика" Все още ли има хора които си мислят,че нещо зависи от икономиката?????
Какво ли са ни спретнали ционистите, съвсем скоро ще разберем.Но че масоно-еврейският долар ще започне да печели позиции и да поскъпва в това бъдете 100% сигурни, поне докъто назначат до края на годината любителя на войната Джон Маккейн и премине световния театър наречен изборите в САЩ.
Поздрави на всички!

--------------------
User posted image
"?? ?? ??? ???????? ? ????, ????? ????????, ?? ?? ?? ???????? ?? ????????? ??????? ?? ?? ????????"
PM

Topic OptionsСтраници: (6) « първа ... 3 4 [5] 6  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020