Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) |
Гордост, Българска Тенгрианска музика
TanNakRa |
Публикувано на: 24.9.2006, 1:53
|
Читател Група: Участници Съобщения: 22 Участник # 595 Дата на регистрация: 18-September 06 |
Мисля, че Бранник също не са за изпускане. Не са много стил песни за Тангра, обаче имат националистически песни. Ето линк ако желаете да чуете : http://store3.data.bg/tpynobe/Brannik/
А за Срам и Позор аз си ги уважавам и си ги слушам доста Даже подписа ми е от тяхна песен -------------------- "?? ???????? ??? ?????? ?????, ? ???????? ?? ???????! ?? ????????? ???? ???????, ???? ???? ???? ?? ?? ?????!???????? ?? ???? ????? ???! ??????? ????? ????? ?? ???????, ?? ????? ?? ?????? ????!"
|
Биргюн |
Публикувано на: 12.10.2006, 13:37
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 84 Участник # 322 Дата на регистрация: 6-April 06 |
На Бранник ми харесва само песента Воини на Тангра. Другите са много елементарни - еднотипни акордни прогресии, банални до дупка. И вокалът ме дразни. Повечето текстове ми изглеждат наивни. Лично за мен сравнението "по-българи" е меко казано смешно. Тук подкрепям Азерат. За мен истинската българска музика с историческа/националистическа тематика, която се прави в последно време е много малко и това са точно Aryan Art, Саракт, Сварог, Ер Малък и Гордост. И като текстове и като музика са наистина много стойностни и истински. Поне за мен. А ето какво мислят хеви-метъл(хепи-метъл) "националистите" Епизод за чифутите... Иначе ги водят националисти... Вие преценете сами за себе си. Никога не ми е харесвала музиката им. Тесктовете като цяло и те не ми допадат.
|
||
Севар |
Публикувано на: 12.10.2006, 16:11
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Тази мизерия от "Епизод" я бях мярнал преди време, но не я прочетох цялата. Верно големи небивалици. Паднаха ми в очите. Абе защо не си гледат музиката ами тръгнали да оправят световното еврейство и арменство!
|
Иван |
Публикувано на: 12.10.2006, 16:20
|
||||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Евреите дали пари за концерт и DVD и давай сега ще правим вечеринки и томболи за тяхната пропаганда. Повръща ми се само от споменаването на "спасяването на българските евреи". Анализа на ситуацията задължително трябва да започне със слагането в един кюп на евреи и арменци. Арменците винаги са били чудесни граждани на България. И никога не са се осмелявали да искат нещо, което не е тяхно. Тази манджа се прави, за да бъдем набъркани и ние българите и никой да не може да се ориентира кой кум, кой сват, кой на булката брат. Наблюдаваме поредното мероприятие на евреите относно приватизиране на българската история.
И защо ще ни се изправят косите? Улавяте ли как Някой ни свързва с най-отвратителния народ на планетата и се очаква ние да се погнусим от себе си. Древността, за която се говори не ще да е през 354 година, не ще да е и 1000 години по-рано, няма да е и 2000 години по-рано, защото нещата са ясни относно тези епохи. Ако е имало момент, когато евреите все още са били хора, поради което можем да имаме нещо общо с тях, то това е наистина толкова отдавна, колкото
въобще не може и да си представи. Ако някой наистина започне да говори за нашата древност, той трябва да е готов да бъде обявен за параноик, ненормалник и фантазьор, какъвто нееднократно е наричан Елтимир и други хора на знанието. Освен това, подобен "учен" по принцип не би могъл да съществува, защото няма научен метод, с който да оперира в древност от поне няколкостотин хиляди години и да нарече това историография. За вникване в такива древни времена са необходими такива дарби, каквито изисква и вникването в бъдещето. И понеже такива способности не се научават в никой институт, нито пък са част от приемния изпит или етап от докторантурата, то смятам за изяснен въпроса с "научността" на изследването на нашата история.
Та да се върнем на Епизод. Не казвам, че Епизод са "Азис на националистическата музика", но тази територия очаквано трябваше да се осере?! |
||||
Azerath |
Публикувано на: 18.10.2006, 8:02
|
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Ето още нещо за Епизод, за да си подкрепим 'теорията' с Биргюн.
Enthrallment: 'Епизод провалят сами концертите си!' 2006/10/17 От група Enthrallment преди малко бе пуснато следното съобщение. Тълкувайте го, както смятате за правилно. 'ВНИМАНИЕ! Много от Вас знаят за 'турнето' на група Епизод, но едва ли подозирате какво се случва. Вчера (16.10.2006) групата сама провали концерта си във Враца (със съпорт група Срам и Позор), а днеска това се случи и в Плевен, където трябваше Enthrallment да съпортва шоуто. Проблемът които бе изтъкнат е че очаквали докато влизат в града да има плакати едва ли не на всеки стълб. Проблем се оказало също и че в радиус от няколко метра от залата не са видели плакати. Ние никога не сме имали проблеми с нито една група и винаги сме се стремили да имаме коректни отношения с всеки, но група Епизод се подигра с публиката на Плевен и Враца. МОЛИМ ВИ ДА НЕ ДОПУСКАТЕ ТАЗИ ГРУПА ДА СЕ ПОДИГРАЕ И С ВАС!!!' -------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
Севар |
Публикувано на: 18.10.2006, 21:35
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
"Срам и Позор" отново ли са в играта? Нещо ново знае ли се около тях?
|
Azerath |
Публикувано на: 19.10.2006, 8:06
|
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Аз лично нямам никаква информация за Срам и Позор. Който знае нещо нека да сподели.
-------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
iss |
Публикувано на: 19.10.2006, 10:58
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
-------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
Azerath |
Публикувано на: 19.10.2006, 16:52
|
||
Какво общо има това с Гордост или Срам и Позор? -------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
|
||
galabov |
Публикувано на: 20.10.2006, 17:39
|
Участник Група: Участници Съобщения: 125 Участник # 565 Дата на регистрация: 25-August 06 |
Tая работа с Епизод ме изненада крайно неприятно.
Едно време да припомня те записваха албуми с текстове в съвсем друг стил- по стихове на Вийон и Бодлер и изведнъж смениха посоката. Даже още имам някъде първия им албум. Иначе Българският Бог ми е любима песен и е жалко но .... какво ли не правят парите с хората. А иначе някой знае ли дали Ер Малък все още съществуват? Отдавна нищо не се чува за тях? |
Azerath |
Публикувано на: 20.10.2006, 18:13
|
||
Така става с всеки, който почне да се мисли за звезда. -------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
|
||
Запознат |
Публикувано на: 20.10.2006, 20:26
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
И да припомня с риторичен въпрос към уважаемите читатели и участници, кой (666) всъщност подхвърли "идеята" и понятието "Звезда"? |
||
bgskin |
Публикувано на: 27.10.2006, 22:47
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 |
Срам и Позор са отнова в лайната. Миналата седмица в понеделник са имали концерт с Епизод в Враца. Епизод са били замеряни с бутилки и са им спукани гумите на автобуса. Макар и отново в играта те остават за момента със старите си песни. -------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
||
Севар |
Публикувано на: 28.10.2006, 16:36
|
Каня се да питам Пели (вокала), имам му номера в ICQ-то. Преди се оказа, че ми бил колега. Та той беше казал, че имали доста неиздадени песни, но откъде ти пари за издаване. Бих се радвал да запишат някоя друга песен. Може 2-3 да са, ама да са добри. Изкуството е вечно!
|
Azerath |
Публикувано на: 28.10.2006, 16:44
|
Ами зависи какво се има предвид под издаване. Могат да се направят доста качествени 200-300 бройки само за ценители пък и цената ще е нормална. Но ужасно много се отдълечаваме от темата за Гордост.
-------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
|
Страници: (3) 1 [2] 3 |