Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) [1] 2 3 ( последно съобщение ) |
Гордост, Българска Тенгрианска музика
Севар |
Публикувано на: 5.11.2005, 5:21
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Тия, които си падат по твърдата музика мисля, че ще им харесат новите песни, които качих. Българската група "Гордост", чиито mp3-ки ги няма никъде в нета! За пръв път ние ги пускаме в българското пространство. За жалост нямам никаква информация нито как се казва албума, нито кога е издаден, нито имената на песните дори. За капак на всичко още не са ми пратили всичките. Та жалко е, че изглежда никой не е чувал за "Гордост", а те са едни от единствените, които пеят за Тангра.
И накрая най-важното... http://www.voininatangra.org/modules/PDdow...wcat.php?cid=12 Тази песен е поздрав за Елтимир, който е рожденик. Да си жив и здрав и все така да мачкаш всички противници изпречили се на великия Път! Съжалявам, че не можах да дойда, надявам се това е добър реванш. |
Azerath |
Публикувано на: 5.11.2005, 9:47
|
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Честит рожден ден на Елтимир и от мен. Желая му всичко най-хубаво и най-вече здраве!
-------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
Миро |
Публикувано на: 5.11.2005, 12:03
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Елтимире,честит рожден ден
Светлината те води,Силата е с теб-Бъди ! Севар, ако искаш да вмъкнеш тук една песен като поздрав-група "Епизод" ,"Моите песни" ,ще съм ти благодарен ! |
ITT |
Публикувано на: 27.2.2006, 11:21
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 32 Участник # 264 Дата на регистрация: 26-February 06 |
Епизод са истинската група, която пее за България, с думи прости, звучи като молитва, молитва към НАШИТЕ СВЕТИНИ - Вазов, Левски.... Има ли други такива групи, които пеят за България? Срам и Позор не харесвам! Само за мангали пеят, много малко наблягат на позитивното в нас! |
||
ITT |
Публикувано на: 27.2.2006, 11:53
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 32 Участник # 264 Дата на регистрация: 26-February 06 |
Много ми харесва, звучи ми като ранната Металика, познах ли?? А ще може ли да ми дадете текстове, че не мога да разбера за какво пеят, вокалите не са много ясни. |
||
Azerath |
Публикувано на: 27.2.2006, 20:07
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Изобщо не съм съгласен, има къде къде по-истински и добри български групи от Епизод. На Гордост текстовете са добри, на Срам и Позор малко неща съм слъшал, някой ми харесват. -------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
||||
Севар |
Публикувано на: 27.2.2006, 22:38
|
||||||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Текстове няма. Това успях да извадя като текст. Не знам дори и заглавията на песните, ако някой ги знае, да се обади.
----------------------
-------------- Най ми харесва тази част:
Но по-добре звучи така:
|
||||||||
ITT |
Публикувано на: 27.2.2006, 23:57
|
||||||
Кои са по-българи от Епизод, момче!!!!???? |
||||||
Azerath |
Публикувано на: 28.2.2006, 9:10
|
Саракт, Svarrogh (http://www.svarrogh.de.vu/), Aryan Art (http://www.einsatzkommando.org/aryanart/) има и други но тези са ти достатъчни. Албуми на Саракт и Svarrogh могат да се купят от тук theotherside.host.bg
Приятно слушане. -------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
|
Севар |
Публикувано на: 28.2.2006, 14:14
|
||||||||
Които ще се слушат след 100 години. А кои са те, няма смисъл да гадаем. |
||||||||
ITT |
Публикувано на: 1.3.2006, 2:50
|
||
Има ли ги някъде за сваляне? Да ги чуя първо, пък после. Аз съм от Стара Загора и тук имаме 1 място за купуване на дискове с свясна музика, дето не е е мазна чаллготека. И не съм много на ти с метала, обичам Металика, Скорпиънс, Мейдън, Венъм... На 23 години съм, но обичам музиката на 80те. Е, и всяка друга музика от сърце. Тези ще ми харесат ли, да си ги купя направо. |
||
Azerath |
Публикувано на: 21.6.2006, 8:22
|
Песните качени на сайта са от демото на Гордост - "Право на избор", но е ремастерирано, защото го имам и с по-лошо качество. Тия дни ще съм извън София но когато се прибера мога на напиша иманата на песните по номерата за да си ги оправите и да знаете какво слушате. Гордост имат и друго демо от 2001 озаглавено "Съпротива". С много лошо качество е но песните са също добри.
-------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
|
Kolad |
Публикувано на: 21.6.2006, 21:43
|
Читател Група: Участници Съобщения: 16 Участник # 428 Дата на регистрация: 13-June 06 |
Много е тежичко за слушане. Иначе текста ми хареса.
|
Azerath |
Публикувано на: 22.6.2006, 0:59
|
Е ти какво искаш? Чака-рака, хопа-тропа.
???????, 6774 IYI
|
Azerath |
Публикувано на: 29.6.2006, 23:37
|
Gordost Track-10 -> Нашият свят - Our world
Gordost Track-11 -> Политпедали - Politfaggots Gordost Track-06 -> Слънцето изгрява - The sun is rising Gordost Track-03 -> Заедно - Together -------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
|
Страници: (3) [1] 2 3 |