Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (8) « първа ... 5 6 [7] 8 ( последно съобщение ) |
милиция
Eлтимир |
Публикувано на: 10.9.2008, 13:03
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Като се разхождам из Интернет, забелязвам нещо интересно. Разни пишман антикомунисти се надпреварват да говорят против абстрактния комунизъм. Срещу конкретни комунистически престъпници обаче и думичка не обелват. Ето, давам ви конкретни факти за един такъв престъпник. Главния секретар на МВР Павлин Димитров. Сатрап от не толкова бившата ДС. Участник в репресии срещу антикомунисти, участник в терористични акции. Замесен с наркотрафик и с турската терористична организация "Сивите Вълци". Казвам го и не се страхувам да го повтарям. Защо антикомунистите, ако наистина са антикомунисти не ме подкрепят? Само защото аз съм реален антикомунист, а те са перестроечни ментета ли? Не знам, може и да греша, даже дано да греша, но напоследък и такива мисли почнаха да ми се въртят из главата.
Когато една уста се отвори, тя лесно може да бъде затворена. Но когато от десетки хиляди гърла се откъсне един и същи вик, кой ще го заглуши? -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 10.9.2008, 15:11
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Отново обвинявам Гаден комисар Павлин Димитров, че спира разследването по атентата срещу моето жилище. Обвинявам Павлин Димитров, че си сътрудничи с бандитите и терористите. А може би не си сътрудничи, а им нарежда какво да правят?
Знам, че след моите обнинения така наречената държава никак няма да реагира. Тогава защо обвинявам? Обвинявам, за да създам доказателства, че в България няма държава, и че институциите са бандитски. Ето, сега е моментът Волен Сидеров да докаже, че наистина се бори срещу бандитизма в МВР. Сега е моментът Волен Сидеров да докаже, че не се бари само за себе си и за своето семейство. Давам шанс на Волен. Ако не изпозва този шанс, нека утре не се сърди на мен. Давам шанс и на всички, които твърдят, че се борят срещу Злото. Да не се сърдят утре, когато повторя думите на Тимон Атински от пиесата на Шекспир: "Тук срича звяр, човеци няма вече". -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 11.9.2008, 18:58
|
Не исках нищо друго, освен да разтърбим навсякъде, където е възможно фактите около Гаден комисар Павлин Димитров, новия ГлаДен секретар на МВР. За съжаление по всичко личи, че съм надценил ситуацията. Аз обаче държа още малко факти в резерв и в нужния момент пак ще има сензации. Дори само с това да си остане. Един ден ще си спомнят написаното. Дано само дотогава не паднат прекалено много трупове.
-------------------- |
Публикувано на: 11.9.2008, 23:44
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Охо,появи се НОВО!
Мерхабаим,НОВО,и чок гюзелимим...ако не бъркам,де.Хахахаххх! Братчед,ние може да сме пиянки,деградирали и деградиращи,може да сме пропаднали типове и квот се сетиш,ама ще ти припомня оня филм на Сещ-тия новите,дето ви онождат-казва се Кет Балу или Кид Шелин, едно от двете ще е-мерника е точен и ръката-сигурна! Говедце... .................................. И още нещо,от Ботев /само посмей да драснеш буква срещу него и ще те четвертовам!/: СВЕСТНИТЕ У НАС,СЧИТАТ ЗА ЛУДИ. |
PARADOX |
Публикувано на: 12.9.2008, 0:40
|
||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Като е луд ти чий го дървиш тука при лудите (защото всички сме такива тука)...?! Ще викаш санитарите да ни изловят с кеп за пеперуди, или докато събираше данни по поредната сводка за движението ти докривя за скапания ти шеф и реши да изкажеш личното си мнение, да е*а и копоя скапан...?! Ако не ви пазеше системата до един ще ви избеся мамицата ви мръсна...! Подлоги на държавна работа сте вие...! Ангел сам си ливна 20 литра бензин на врата, запали ги и после си влезе у тях и се заключи отвътре...!! Така ли стана работата според вас, свине в униформи...?! И после разправя, че някой друг го запалил..?!! Така ли смятате, че стоят нещата...?! И щото сам си драсна клечката, барабар с цялото си семейство вътре, не разследвате пожара, щото вие с луди пиромани не се занимавате...?!! Така ли стоят нещата, при вас...?! Водете си записки и ми помнете думата...!! Ще дойде ден и ако не вие, децата ви ще отговарят за делата ви или за вашето бездействие...! Дебели клони и въжета колкото щеш..... Следващия път революцията нито ще е нежна, нито ще е тиха... Ще е истинска и последна.... |
||
Публикувано на: 12.9.2008, 1:01
|
|||||
Ахам...бройте ме и мен към тия дето нито ще са тихи,нито нежни! Знаете ми адреса,говеда! |
||||
ton |
Публикувано на: 12.9.2008, 2:13
|
Участник Група: Участници Съобщения: 209 Участник # 1 551 Дата на регистрация: 21-June 08 |
Предупреждение към дебелите свине, наречени български милиционери, и техните кукловоди! Припомнете си кой конен народ е дошъл в Япония от Азия 1000 г. Пр. Хр. и е създал военната организация и военни традиции в Япония!
Мистичните воини Моите родители са Небето и Земята Моят дом е моето тяло Моята сила е във верността Моята тайна е в тренировката Моето тяло ми е подчинено Моят живот и моята смърт са в диханието Моите очи са слънцето и луната Моите уши са навсякъде Моят другар е моят ум Моята защита са правилните действия Моята стратегия е да бъда една крачка пред останалите Моят път е Нинджуцу. NINJA SITE |
Публикувано на: 12.9.2008, 3:55
|
|||
Тон,не влязох в линка,който си дал,само ще припомня,че когато онуй говедо Живков отишъл в Япония на посещение,го посрещнали с думите :ДОБРЕ ДОШЪЛ ОТНОВО У ДОМА... Твърде показателно... И за домакините...и за говедото! Иначе съм напълно съгласен с постулатите-те са Български! |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 12.9.2008, 8:57
|
Ако през 1989-90 година се бяхме вгледали по-внимателно в биографиите на лидерите от СДС, едва ли последвалия разгром щеше да е така всеобхватен. Ако бяхме изритали от политиката 3-4 "лидери", то следващите щяха да бъдат по-внимателни. Същото е с МВР шефовете. Ако разобличим поне един като престъпник, следващият няма да бъде така нагъл. Необходимо ни е да постигнем поне една-единствена победа, разберете го! Махнахме Чобанов, вярно. Но никой не си призна официално, че ние сме го махнали. Тоя път ще си признаят. И това ще бъде едно признание, че сме сила. Нещо повече. Ако успеем да извоюваме една такава победа, това ще е знак, че стадото, в което ни превърнаха отново почва да се превръща в Народ.
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 12.9.2008, 11:17
|
Пасков, имам една молба към теб. Да разпространиш из Русия информацията за Павлин Димитров. За тях ще бъде интересно как един офицер от бившата /?/ българска ДС, завършил школа на КГБ в Москва изведнъж преминава на служба към една терористична организация, каквато е турската "Bozkurt". Ще ми се руснаците да научат кои реално са им приятели, и кои са им предатели. Пък утре, когато събитията се завъртят в друга посока, да си правят сметката. А освен всичко друго ще покажем, че Българският народ няма нищо общо с действията на уж българската престъпна власт.
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 12.9.2008, 13:04
|
Какъвто и да е крайният резултат, полза от тази тема ще има. Най-малкото ще остане поуката. Да вземем политическите партии. Опозиционните! На тях уж все Държавна сигурност им е в устата, уж все реват, че Държавна сигурност държела всичко в ръцете си. А какво правят те, "опозиционерите"? Нищо. Ето, давам конкретни сведения, разобличавам конкретен сатрап от Държавна сигурност, който днес заема висш държавен пост. И "опозиционерите" не смеят да се обадят. Значи можем да си говорим по принцип срещу ДС, но срещу конкретните престъпления на ДС не смеем и дума да обелим. А, да, случая Георги Марков. Хубаво, ама това беше много отдавна. Действащите лица или са измрели или са в пенсия. Хайде да видим сега кой ще посмее да се опълчи срещу престъпника от Държавна сигурност Павлин Димитров. Хайде да видим сега и Волен Сидеров, който уж щеше да воюва срещу престъпниците и бандитите в МВР дали вижда на повече от три метра пред себе си.
Който иска да помогне, нека да разпространява информацията до всички възможни места в Интернет. Хайде да размножим фактите до степен на неунищожимост. така, че никой да не може да скрие или потули Истината. Пламене, молбата ми да разпространиш информацията в Русия си остава. Според мен това е много важно. -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 12.9.2008, 15:37
|
Съпротивата срещу бандитите в МВР и ДАНС става все по масове, все повече хора се освобождават от страховете си:
http://www.bogomil.info/ То Бог рано или късно ще накаже престъпниците /или техните деца, ако престъпленията им са по-големи/, но защо и ние да не помогнем малко на Бога? -------------------- |
ton |
Публикувано на: 12.9.2008, 21:51
|
Участник Група: Участници Съобщения: 209 Участник # 1 551 Дата на регистрация: 21-June 08 |
Хората, които се занимават с компютри и интернет в България, въобще не понасят тъпите милиционери.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 12.9.2008, 23:14
|
Изобщо не говоря за понасяне и непонасяне. Давам факти и аргументи. Във всяка държава щеше да последва грандиозен скандал. Тук цари мъртвешка тишина. Ето защо казвам, че бивша България отдавна е престанала да бъде държава. И сега сме изправени пред избора - Държавна сигурност или Държава. Друго не ни е останало.
Засега институтките, тоест институциите мълчат. Но ако повтаряме фактите достатъчно дълго и достатъчно много места, те няма как да не отговорят. Също и по чуждите форуми. Нека цял свят да научи какви бандити ръководят българската, с извинение полиция. Да не се чудят защо от България към тях постоянно прииждат нови и нови бандити. Не от морални съображения, а поради загриженост за собствените си страни те няма как да не предприемат нещо. Щом тук няма обществена съвест и гражданско общество, ще трябва да разчитаме на помощ отвън. И нека никой не казва, че излагаме България. Онези, които наистина я излагат, са нашите управници. -------------------- |
Публикувано на: 13.9.2008, 0:13
|
|
Ангеле,само да те помоля,понеже можеш да влизаш във форума на атака-кажи на владо и останалите говна ДА ГО ДУХАТ!От мое име!
|
Страници: (8) « първа ... 5 6 [7] 8 |