Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (8) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » ( последно съобщение ) |
милиция
0tolerance |
Публикувано на: 7.9.2008, 22:23
|
Участник Група: Участници Съобщения: 85 Участник # 1 110 Дата на регистрация: 28-August 07 |
Помня веднъж обикалях из околностите на н-ската ловна база и забелязах стадо бесни диви глигани да оножда един другар- този беше. Но тогава не беше така пъпчив. Сега разбирам откъде са се появили тези грозотии по 'лицето' му.
Запомних местообитанието на страстното стадо- следващият път ще им пратим серГей, но той вместо да пъпчаса... ще разцъфне от радост |
Eлтимир |
Публикувано на: 7.9.2008, 22:42
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
А това е жена ми, този "страшен престъпник", която бе заплашвана от мутрите на Павлин Димитров. Мога само да кажа, че срещу такива ДС изроди всички ответни мерки са позволени, и че такива типове като Павлин Димитров нямат нито морал, нито съвест. Питам се дали те изобщо са хора?
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- |
0tolerance |
Публикувано на: 7.9.2008, 22:51
|
Участник Група: Участници Съобщения: 85 Участник # 1 110 Дата на регистрация: 28-August 07 |
Не, не са хора. Чувал ли си за теорията на Д. Айк и Кредо Мутуа за влечугите, които управляват света?
http://www.fenomenibg.com/modules/news/art...php?storyid=149 Поради липса на достатъчно доказателства засега приемам теорията само фигуративно, но... Е, Пафката и той ще да е някаква издънка от змийската семка. А що се отнася до съпругата ти- личи си, че е благороден и достоен човек. Поклон пред нея! |
Eлтимир |
Публикувано на: 7.9.2008, 23:02
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
След като така наречената полиция отказва да вземе отношение, принуден съм да предизвикам обществената съвест. Ако е останала такава, разбира се. Но това влечуго Павлин Димитров трябва да бъде спрян. И цял свят трябва да научи какви престъпни влечуги стоят начело на уж българските, уж правоохранителни органи.
Няма да спра, Павлине, познаваш ме! И не ме е страх от теб, преспъпник гаден! Дълг на всеки Българин е, да брани своето семейство. А аз съм Българин. За разлика от Павлин, който е българомохамеданин, тоест помак. Доколкото знам от разни предавания, помаците нещо не се имали за българи. И може би наистина не са, ако се съди по деянията на помака Павлин Димитров. Е, това беше изненада, нали? Ако не ми вярвате, питайте в родното му село, Гложане, Тетевенско. Ще има още изненади, стига да съм жив. -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 8.9.2008, 8:07
|
Нови два взрива в София. По някаква телевизия казаха, че така се разправяли с конкуренцията. Тероризъм в София, полицейски терор в Пловдив. Как няма да има терор, когато Главен секретар на МВР е един терорист. Очаквайте ескелеция на терора. До степен, при която ще ни обявят за терористична държава.
Не че сега не сме... -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 8.9.2008, 9:34
|
Дойдоха сведения, че пожарът в Рила е умишлен. И че е извършен от функционери на ДПС. Няма ли да чуем мнението на ГенерАналния секретар за деянията на неговите любими мюсюлмани? Всъщност не ми е известно Ислямът да проповядва унищожението на природата, макар че според Емел Ебем проповядва. Та много искам да чуя компетентно мнение по въпроса. Нека Павлин Димотров, като гоооолям специалист по пожарите да ми отговори.
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 8.9.2008, 15:29
|
Продължаваме със снощните взривове в София. Тук намерих нещо изключително любопитно:
http://www.standartnews.com/news/comments/...%BD%D0%BD%D0%BE. "Министърът на вътрешните работи заяви пред журналисти днес, че "съществуването на широка мрежа от бардаци в центъра на София" му звучало странно. Михаил Миков направи този коментар по повод снощните взривове в две заведения на София. Министърът каза още, че двете заведения са били наблюдавани от полицията, защото там имало лица, срещу които се водели разследвания." Така, били взривени точно заведенията, които полицията наблюдавала. Дали това не е косвено признание, че точно полицията ги е взривила? Така де, щом полицията може да пали жилища на мирно спящи хора посреднощ, защо да не взриви два конкурентни бардака? -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 8.9.2008, 16:38
|
Сега няколко думи за цензурата, налагана от народната ни полуция, както и от ДС, тоест ДАНС. Вероятно знаете, че големите чикисти /От ЧК, Черезвычайная комисия, предшественик на КГБ/ закриха сайта "Опасните новини". В тоя сайт се била изнасяла класифицирана информация. Тоест такава информация, каквато ние най-редовно изнасяме тук, в този форум. И така, чикистите затворили сайта. Даже викали създателите му на разпит. А после? Чикистите изглежда не са учили физика в училище и не са знаели, че в природата нищо не се губи. Най-малко информацията. Веднъж създадена, веднъж пусната на свобода, тя живее вечно и никой не може да я опандизи. Нито да я окауши. И така, сайтът, макар и в друг вид и под друго име живее. Можете да го видите тук:
http://semkiibonbonki.blogspot.com/2008/09/blog-post_07.html Ей, даже в бивша България имало хора, които не се страхуват от чикисти. Аз пък си мислех, че съм последният, който не се страхува. Съжалявам, извинявам се, бил съм заблуден. Имало и други. Ами добре, тогава. Ще действаме заедно. И заедно ще разплачем на чикистите верицата. Само да не помислите, че става дума за помашката верица на некой си Павлин Димитров. Не, тук става дума за кабебейската верица на някои чикисти, маскирани като демократични полицаи. И танцьори. От ДАНС. -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 8.9.2008, 18:02
|
Вчера ми направиха забележка, че съм изнесъл някакви данни за някакъв си Фелдмършал. Само че и мършата изнася същите данни. За Боян Расате:
http://www.galeria.bulgaria-1941.org/displ...t=10001&pos=-52 Така че мършата няма думата. А аз ще продължа да изнасям всякакви данни с пояснението какви са причините, накарали ме да ги изнеса. И тук е голямата разлика. -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 8.9.2008, 19:44
|
Досега Павлин Димитров не отговори, нито реагира по някакъв начин на обвиненията. Днес на два пъти ми се наложи да излизам до центъра. Покрай мен минаваха полицаи, полицейски коли - никаква реакция. А те всички ме познават лично. Та Павлин мълчи. Единственото, което успя да измисли, е да пусне малките си провокаторчета от типа на Фелдмършата и Ташко. Само че тоя път тези дребнички типчета не бяха така нагли като друг път. Опитваха се да се правят на хитри, ама нещо не им мина номера. Бедният Павлин, бедният Димитров.
Аналогична тема, посветена на Гладния /или ГенерАналния/ секретар на МВР пуснах и във форума на "Атака". И там, както и тук отзвук нямаше. Интерес - да. Преглеждане на темата - да. Но не и отзвук. Е, както казва Парадокс, всеки е толкова голям, колкото са големи мечтите му. Ще е жалко, ако нечии мечти се ограничават до това, да блесне с остроумие. Освен в случаите, когато е опасно, разбира се. -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 8.9.2008, 21:00
|
Тук-там из Интернет се писа, че Павлин Димитров е протеже на педофила Валентин Златев, шеф на ЛУКойл. Да, така е. Златев, както знаем, е близък приятел с Ахмед Доган и двамата преди време си устройваха оргии с упоени малки момиченца в резиденцията на Тодор Живков крой Правец. Този факт го публикувах и във в-к "Съпротива". Само не знам дали Павката е участвал в оргиите. Златев, както и помашкият произход на самия Димитров са причина за тесните му връзки с ДПС и "Сивите Вълци". Дотук нищо ново.
Кой обаче свърза Павлин Димитров с Валентин Златев? Кой изгради толкова тесни връзки между двамата? Ще ви кажа - това е О. З. полковникът от ДС Н. А. Н. Прощавайте, но поради свои съображения ще си послужа само с инициали. Същият О. З. полковник днес е дясна ръка на Златев. Приятелството им датира още от времето, когато бащата на Валентин - Васил Златев бе кмет на Правец. Тоест от времето на Живков. Един от бившите колеги на Павлин, пенсионираният офицер от ДС Цветан Тодоров наскоро ми рече: - Честно казано, Ангеле, не вярвах, че Павлин ще се окаже такъв мръсник. Може всякакъв да съм бил, но никога не съм бил против България. Този подлец, обаче се постави в услуга на Турция. В съучастие с хората на Живков, с най-близките му хора - добавям. А някои днес искат да изкарат правешкия циганин Тодор Христов Живков националист. Ще продължим темата, освен ако не ми падне метеорит на главата. Павлине, тъпо копеле! Не биваше само жена ми да заплашваш! И на Оня свят ще те преследвам, мръсник такъв! -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 8.9.2008, 21:08
|
Нов атентат в София. Двама простреляни. Съобщиха го по толевизия ВВТ. Движели се с джип и някой ги прострелял. Личи си кого назначиха за ГлаДен секретар на МВР. Павлине, укроти глада си, че жив човек няма да остане в тая София.
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 8.9.2008, 21:43
|
Павлин Димитров отишъл да си прави портретна снимка за новата служебна карта. Попаднал обаче на наш човек, на човек от Движение "Воини на Тангра". И тъй като ние се придържаме към реализма и към истината, вижте каква снимка излязла:
Обаче следите от проказата изчезнали. Тя, проказата на Павлин е в душата му, на снимка не е задължително да личи. Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 8.9.2008, 22:43
|
Спомням си девиза на емигрантското списание "Борба", издание на Бълтгарския национален фронт в изгнание:
"Никога не ще забравим! Никога не ще простим!" В началото на 90-те години ние не бяхме забравили, но простихме. Сега твърдим, че не сме простили, затова пък забравихме. Аз обаче нито съм забравил, нито съм простил. Затова докато дишам или докато не постигна своята цел, аз няма да спра. Павлин Димитров трябва да бъде унищожен морално и професионално. Такива деграданти като него нямат правото да разполагат с живота и смъртта на честни хора. -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 9.9.2008, 0:37
|
Ето че излязох прав. Простреляните тази вечер са си имали преди време разправия с приятели на Павлин Димитров от ботевградския квартал "Севера":
http://www.afera.bg/index.php?option=com_c...d=2626&Itemid=1 "Имената на простреляните Владимир и Калин лъсват в цигански побой през януари Дата: 08-09-2008 22:11 Читатели : 212 Владимир платил 2000 марки, а приятелят му отишъл до бензиностанцията на Шел, където по предварителна уговорка ги чакал бус. Младежът се върнал в стаята, но там видял 5-6 непознати. Разбрал, че става жертва на измама и извадил личния си пистолет. Според в. “Ботевградски вести” на 29 януари лица с имена Владимир Казаков и Калин се забъркват в меле и са нападнати от цигани. Ето и цялата дописка: “Пострадалият Владимир Казаков, на 25 г., е закаран със счупен череп, нос и мозъчна контузия във Военно-медицинския институт в София. Там му е направена сложна мозъчна операция. Инцидентът се разигра на 29 януари вечерта. Владимир Казаков дошъл около 17 ч. от София с още двама свои приятели - Ивайло и Калин, за да си купят евтини цигари. Уговорката била направена предварително по телефона. Човекът, който предлагал сделката, се представял с името Милчо. Той обещал да ги чака на светофара при болницата. В учерения час софиянците дошли и Ауди и Тойота били заведени в циганската махала. В една от къщите показали стоката (в стаята имало телевизори, музикални уредби и цигари). Владимир платил 2000 марки, а приятелят му отишъл до бензиностанцията на Шел, където по предварителна уговорка ги чакал бус. Младежът се върнал в стаята, но там видял 5-6 непознати. Разбрал, че става жертва на измама и извадил личния си пистолет. Стрелял няколко пъти във въздуха, след което за броени минути се събрали повече от 50 обитатели на махалата. Те отмъкнали GSM, златни накити и го пребили. Опитвайки се да избяга, Владимир влязъл в двора на Милчо Михайлов на улица "Кирил и Методий". По-късно семейството го закарало в Спешна помощ. Свидетели твърдят, че в болницата дошъл Бемката, с когото жертвата явно се познавал. От полицията заявиха, че по случая има заподозрени лица." Споменатият Бенката, българин по произход преди време беше убит. Сега, когато Павлин притежава достатъчно власт, е дошъл редът и на другите, засегнали интересите на неговите мангалски приятели от Ж. К. "Саранск", известен повече като "Севера". Никой ли не разбра, че тоя тип е престъпник и бандит? Докато заема тоя пост, много кръв ще се пролее и много взривове ще проехтят. -------------------- |
Страници: (8) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » |