www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> милиция

Страници: (8) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> милиция
0tolerance
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 85
Участник # 1 110
Дата на регистрация: 28-August 07

Нека всеки от нас разпространява информацията на Елтимир за главсек-а павлин и връзките му със сивите вълци. Ясно е, че институциите ще си траят, но нека подклаждаме гнева на хората. Докато в един момент вече прекипи и червата вземат да се развръзват. Да принудим мафията да се брани и да се принуждава да жертва свои хора. Трябва да се започне отнякъде, тази смет не може вечно да ни трови. По всякакви природни закони плевелите, задушаващи нацията и земята ни не могат да оцелеят вечно. Още повече, че тяхното развитие е крайно неустойчиво- стремят се да унищожат жизнената си среда, но те ще си отидат преди нея.

А с гнилите им останки ще направим това:
http://www.youtube.com/watch?v=jwf0KWHqJs4
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Много пъти съм писал за разни ченгета и за техните провокатори. Много пъти се е надигал вой след едни или други мои разкрития. Но няма случай, при който да са ме опровергавали, или пък аз да съм се отричал от думите си. Затова тоя път те мълчат. Спомнете си обаче как след разкритията ми, засягащи ген. Иван Чобанов, тогавашния шеф на НСС, той беше свален от поста и го пратиха в Африка.
Нямам друг избор, освен да продължавам борбата. Или ще ме убият, или ще победя. Просто няма друг начин. А за Павлин имам още данни, с него се познаваме добре. Но ще изчакам читателите да смелят досегашната информация.
0tolerance, благодаря за инициативата.
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Откакто в началото на седмицата отново се включих в Интернет, след мен побърза да се появи лицето Димитър Асенов Радев. Пише под различни псевдоними и предпочита да контактува с Лични съобщения. Кой е Димитър Радев? Ще намерите подробно описание тук:
http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...?showtopic=1963
Посветил съм му цял раздел в "Парад на измяната". Досега нищо не е опровергано.
Та съветът ми е да внимавате с разни непознати, които ви канят на срещи или пък искат да ги посетите в болницата, където лежат. Ще бъда благодарен на всеки, който ми се обади, че е получавал такава покана. Явно ченгеджийските групички не мирясват, а имам и съмнение, че са замислили нещо ново.
Освен "Парад на измяната", можете да погледнете и в "Невидимата атака". Някои от вас може би си спомнят как съвсем случайно разкрих, че Димитър Радев работи съвместно със Силвия Мирчева - ЛЕМС. Та повече предпазливост с такива не е излишна. А най-добре ще е, ако пак ги разобличим. И то така, че да млъкнат завинаги. Не, не да ги убиваме, а да ги разобличим. Всъщност голяма разлика няма, защото за агента разобличението е духовна смърт.
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Във форума на в-к "Атака" поставих въпрос, който смятам за уместно да поставя и тук:
Защо след като от системата на МВР бяха уволнени всички служители, работили по линията на турския тероризъм, такива като Павлин Димитров, преследвали български националисти биват издигани на по-високи постове? Защо уволняват доблестните офицери, разкрили убийците на жени и деца, а издигат мракобесите, преследвали хора заради техните идейни убеждения?
Ще цитирам думите на един бивш полковник от ДС: "Някога в Държавна сигурност имаше и свестни хора, имаше и пълни боклуци. След 1989 година уволниха свестните, а оставиха боклуците."

Не е ли време да почнем да се чистим от боклуците? Или поне да знаем кои са боклуци, та да не се лутаме много, когато дойде време за чистене?
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Едно интересно мнение от Афера.бг. Оставям го без коментар:
http://www.afera.bg/index.php?option=com_c...d=2569&Itemid=2

часовника на димитров

Автор: ivo mitrov Дата: 05-09-2008 16:52
Ако се вгледате внимателно ще видите една годишна заплата на комисаря трансформирана в дрехи, часовник, очила и аксесоари. Сигурно са подарък от близки?!
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

От форума на в-к "Атака":
" Преди началото на официалните тържества, посветени на съединението на България в град Пловдив, безпричинно бяха арестувани петима членове на партия Атака от Пловдив и областта.Сред тях е и 15 годишно момче.Имало е и опит за побой над депутата Павел Шопов от страна на полицаите, който за щастие е бил осуетен.
В момента момчетата се намират в РДВР - Пловдив. При тях бяха допуснати г-н Павел Шопов, г-н Тодор Христев (председател на "Атака" в Пловдив) и адвокат. Пред сградата има множество от националисти, които чакат освобождаването на своите другари."

"В момента пред сградата на РДВР полицаите са двойно повече от членовете и симпатизантите на "Атака".Някои от тях демонстративно държат палките си.Може би единствено наличието на доста медии ги възпира да употребят сила срещу мирни граждани за пореден път."

"Петимата симпатизанти на „Атака” са задържани, защото са носили плакат с свастика, който е представлявал обида за държавната власт."

Става въпрос за плаката, който се разпространява с вестник АТАКА, на който ликът на Симеон Борисов е сложен до нацистката свастика."

"Много протестиращи ,но само от Атака са арестуваните:
Дарик-
С освирквания и скандирания посрещнаха словото на президента Георги Първанов на централния площад „Съединение” в Пловдив. От групата на ДСБ, които до този момент, тихо и кротко седяха скрити в тълпата, извадиха предварително подготвени плакати, които са с надписи като „Уволнени сте! Станишев, Царят и Доган на Русия армаган! Прогонихте децата ни! Коце и сие, всички с досие!

Изненадващо срещу тях се надигнаха младежите от клубовете „Съхрани българското”, които освиркваха ДСБ. Получи се нещо като своеобразно надсвирване между младежите и представителите на ДСБ, което заглуши словото на президента.

Една от най-атрактивните групи беше традиционно на воеводите на ВМРО, които се появиха с тъпани и байраци.

Инцидент се получи още преди да започне събирането на площада със симпатизанти на „Атака”, на които бяха конфискувани два плаката с провокативно съдържание, включващи свастики и ликовете на Доган, Първанов и Сакскобургготски. Петима от тях са задържани в конферентната зала на Областната дирекция на „Полицията”."

Написах им това:
Сега разбирате ли колко е важно да разобличим Главния секретар на МВР Павлин Димитров като функционер на "Сивите Вълци"? Не предприемем ли наши контраудари, ще има още арести. Впрочем на Петрова нива бяха арестувани хора на Боян Расате. Да оставим настрана отношението към Расате. В случая е важно, че тези млади момчета стояха на една полянка и не правеха нищо, абсолютно нищо. Стояха си там с униформи и разговаряха помежду си. А те ги арестуваха.
Разберете, приятели. Трябва да защитаваме дори своите противници от полицейския произвол, ако не искаме утре този произвол да стигне до нас. А той вече стига. Полицейщината става повсеместна и ние сме длъжни да положим максимум усилия, за да я спрем.
Иначе плакатът е много добре направен. И е верен, отговаря на историческите факти!

А ето и самият плакат.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Намерих поредната фалшификация, отнасяща се до нашия... с известни уговорки човек:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=248284

"Павлин Димитров е роден на 11.06.1952 г., с. Гложене, Ловешко. Завършил е висше образование ВСШ-МВР София през 1976 г.

До 1983 г. работи като следовател. Бил е заместник-началник на РПУ-Правец в периода 1988-1992 г.; началник на РПУ-Ботевград от 1993 до 1993 г.

През периода 1993-1998 г. е работи като инспектор в РДВР-София; началник е на РПУ Етрополе през 1998-1999 г.; по-късно е началник "Личен състав" РДВР София. След това става началник направление "Човешки ресурси" в ДНСП София, а по-късно е нейн зам.-директор.

От 29.12.2005 година е директор на ОДП-Бургас."

Това за образованието си е откровена лъжа. Ами службата му в Държавна сигурност? Защо я премълчават? Снимката, обаче е доста красноречива, не намирате ли?

PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Пуснах някои коментари, например тук:
http://www.factor-bs.com/newsSingle.php
Приятели, разпространявайте информацията където се сетите. Допуснем ли подобни престъпни типове да ръководят полицията, свършено е с всички нас.
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Коментари могат да се пускат свободно и тук:
http://www.dnevnik.bg/show/index.php?story...&p=0#addcomment

И погледнете каква снимка са му поставили. Погледнете каква бандитска физиономия и не се чудете защо сме такава бандитска държава.

PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Наложи се да изляза за малко. Някои хора из града вече знаеха за написаното от мен срещу Павлин Димитров. Попитаха ме дали не ме е страх да пиша против такъв "силен" човек. Отговорих:
- А не е ли по-страшно такива престъпници да ръководят нашата полиция? Не е ли по-страшно да ми палят жилището и да идват да заплашват болната ми жена?
Да, Павлин Димитров е силен. Той е от силните на Нощта. Но както след всяка нощ, така и след тази неизбежно следва Утрото.
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Изчаках малко да разбера дали друг ще го забележи. Уви, налага се аз да го кажа. Вгледайте се в плаката на "Атака", заради който полицията арестува протестиращи. Снимката на взривения от ДПС влак, както и снимките на убитите от ДПС деца са взети от нашия сайт. Тези снимки са сканирани от мен, на моя скенер, който ми бе подарен от хора от този форум. Скенерът се скапа, развали се, но свърши добра работа. Пуснах снимките в Интернет и вече никой не може да ги спре. Не, не претендирам за авторство. Даже се радвам, че моя труд послужи при създаването на тоя чудесен плакат. А още повече се радвам, че плакатът разгневи управляващите. Ще ми се да вярвам, че Павлин Димитров също е ядосан. Няма само ние да се ядосваме, я!
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

На снимката виждате другаря Павлин Димитров, началник на Държавна сигурност - Ботевград, който ме арестува по обвинение в националистическа и фашистка пропаганда. Тук г-н другарят Димитров показва, че освен обичайната "Берета", може да ползва и по-големокалибрено оръжие. С което да разстрелва жени и деца, както неговите мутри се заканват. Липсва само тубата с коктейл "Молотов", с която слугите на геноссе Димитров палят жилищата на мирно спящи хора.
Министър Михаил Макаков нещо да каже?

PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Оп-па-а-а-а, Павка! Къде е бутилката с водка? Тя също е обичайна при теб.
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Павлине, Павлине, лисицо такава! Казаха ми, че може би не ти си пращал мутрите да плашат Ваня, която едва е жива. Хубаво, да повЕрвам. Ама я ми кажи кой пусна Милко Маринов спешно в отпуск и кой забрани на Владо Попов да приме сигнала за заплахата? И защо след като декларирах, че ако се случи нещо със семейството ми, мога и да си наруша принципите, като използвам продуктите на азотната киселина, някои хора побързаха да отидат на почивка?
Знам, че хора на Павлин Димитров в момента четат тази тема. Думите ми са отправени към тях. Старата лисица Павлин много добре знае какво означават те.
PM
0tolerance
Quote Post

Участник

Съобщения: 85
Участник # 1 110
Дата на регистрация: 28-August 07

В МВР-то ги избират на принципа колкото повече брадавици, пъпки и прилика с недоебана крастава жаба- толкова по-висок пост smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4334a62fd4260.gif
Но какво се учудваме- лицето е огледало на душата, все пак.
PM

Topic OptionsСтраници: (8) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020