www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> милиция

Страници: (8) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> милиция
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

А защо милицията ме заплашва? Ще ви кажа.
През лятото на 2006 година се намирах в Истанбул. Един турчин ми каза, че ние, българите сме много гадни, защото навремето сме вкарали в затвора неговия добър приятел Сейфи Хамдиев съвсем невинен за 18 години. Отговорих му, че Сейфито ми е стар приятел. Турчинът ме попита да не съм луд.
- Не, не съм. Кажи как да се свържем със Сейфи и той ще потвърди.
Турчинът извади GSM-а си и го набра. След няколко разменени фрази тоя турчин беше и мой приятел. Бил Bozkurt, голяма работа. Обаче се оказа че Bozkurt имали свои хора в България, на които винаги мога да разчитам, след като им кажа определен набор от думи и им съобщя с кого се познавам. Да не се впускам в подробности, но един от хората на Bozkurt в България се оказа моят стар познайник, бившият Началник на ДС - Ботевград Павлин Димитров. Сега ясно ли е защо смятам, че един от организаторите на палежа срещу мен е бил Павката Димитров? И защо Павката Димитров така усърдно се опитва да ме унищожи. Да ме потопи в язовир "Бебреш", например. Той знае какво означава това. Само че колата, с която пътувахме се запали и Елтимир, о, ужас - остана жив и избяга!
Имам едно листче. Листче от личния тефтер на един турчин, на което листче с неговия почерк, с химикалка е написан телефонния номер на Павлин Димитров.Като доверено лице на "Сивите Вълци", Bozkurt. Сега нещо да не е ясно?
Имам още какво да кажа, но ще режа опашката на котката постепенно. Като габровец.

--------------------
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Да не забравя. Международният ми паспорт, който може да докаже чрез печати, че на съответните дати съм се намирал в Истанбул може да бъде изгорен. Не могат да бъдат изгорени десетките копия от сканираните страници, откопирани на CD и разпространени на сътветни места. Също и листчето от тефтера, и то е сканирано и разпространено.
Павка, много кофти. И не се опитвай да ме изкараш мен "Bozkurt", просто познанствата ми от затвора ми помогнаха. Случайност, брато. Или съдба, както искаш го норечи. Със Сейфито наистина бяхме в много добри отношения. Той обичаше да се майтапи: "Ей, вие сте пандизчии, ама аз съм за малка справка. Само за 18 години." Теб за колко години ще те пратим в пандиза, Павка?
Павлине, някога ти ми каза, че искаш да оставиш на децата си честното си име, и че никога няма да се оцапаш с престъпления. Къде остана честното ти име, г-н Павлин Димитров, Главен секретар на МВР, сътрудник на "Bozkurt"?

--------------------
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Знаете ли кое ви изигра лоша шега, подлеци? Това, че се престарахте.
Жена ми е безнадеждно бона, остават й месеци. Аз самия храча кръв и старата ми язва също кърви. Значи и на мен ми остават месеци. Значи и смъртта не може да ме уплаши, копелета! Е, оттук нататък нищо не може да ми попречи да се разприказвам. А аз имам какво да кажа. И да го докажа! Смених три скенера, три скенера скапах докато сканирам всичко. Наистина, на някого му е набрана лайката.
Вие, престъпници гадни, вие, нищожества мръсни сте толкова виновни пред мен и моето семейство, че никое наказание няма да е достатъчно за вас. Все пак ви давам последен шанс. Павката Димитров си е отишъл след разкритията за него. Имам едни снимчици, които ще го разкатаят. Но нека не продължавам, защото ще стане страшно. Затова искам компенсация за злините. Поне заради детето ми и внучето ми. Иначе заклевам се, и на вас ви е набрана лайката.
Впрочем какво да се правя на интересен: иначе и на вас ви е ебана майката!

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

--------------------
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Имам удоволствието да ви съобщя, че щом пуснах откъси от дискусията, публикувана тук, във форума на "Атака", веднага се появи лицето Димитър Асенов Радев. Познавате го по имената Вотан и Лоенгрин. Там беше "Асгард". Нататък сами можете да си направите изводите. Само се чудя дали някои хора няма да се засрамят и най-после да се извинят за нещо. Дори в ЛС. Но това са подробности. Интересното ще е утре.
Засега Лека нощ, приятели! Ако не се появя, значи ме няма. В буквалния смисъл на думата. Все пак да си признаем, аз съм твърде дребна фигура, а засегнах твърде могъщи интереси. Но пък е красиво да се опълчиш срещу изродите, които се смятат за всемогъщи и да им демонстрираш, че ги превъзхождаш в много отношения, нали така?
Още веднъж - Лека нощ!

--------------------
PM
ton
Quote Post

Участник

Съобщения: 209
Участник # 1 551
Дата на регистрация: 21-June 08

Волен Сидеров в момента е между Сцила и Харибда. Ще обвини ли Павлин Димитров за неговото предателство или ще замълчи?

"Атака": Доган е свързан с терористични организации, разследвайте го
Партия "Атака" сезира Държавна агенция "Национална сигурност" относно връзки на лидера на ДПС Ахмед Доган "с турската мафия, ислямски и терористични организации, както и за покровителството на висш служител от ДАНС на турски мафиоти".

Това е темата на пресконференцията, която партията организира на 5 септември в сградата на агенция "София прес".

Ще участват Волен Сидеров – лидер на партията, депутатите Димитър Стоянов, Десислав Чуколов, Митко Димитров, Павел Шопов, Борислав Ноев и журналистът Димитър Аврамов
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

"За бога, българи, не давайте пари на полицаи", зове главният секретар на МВР.
http://www.afera.bg/index.php?option=com_c...d=2569&Itemid=1
Павка, не всички полицаи вземат заплата от Бозкурт като теб. И не на всички полицаи синовете им строят палати като палата на твоя син. Впрочем освен с Бозкурт случайно да си имаш работа с дон Цици, който въоръжава ботевградските мангали с "Калашников"? И как да си обясним факта, че сигналите за оръжейните арсенали на ботевградските цигани остават без последствия?
Павлин Димитров, ти си един безскрупулен престъпник. Защити честта си, ако имаш още такава! Или като оная жена-сержант от израелската армия ще отговориш, че не можеш да отдадеш чест, тъй като снощи си я отдала? Е, Павка?
Ще има още въпроси.

--------------------
PM
ton
Quote Post

Участник

Съобщения: 209
Участник # 1 551
Дата на регистрация: 21-June 08

Точното наименование на турски на "Сивите вълци" е Bozkurtlar.

Grey Wolves - Wikipedia
Сивите вълци в Уикипедия - български превод с Google Преводач
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Предлагам снимка от кроцицата на издаваното от въпросната организация списание. Корицата навежда на определени размисли.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

--------------------
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

И пак ще цитирам:
За бога, братя, не давайте пари на ченгета!”, зове главният секретар на МВР

Хубаво. Нека ГлаДният секретар на МВР да обясни откъде неговият син взе пари, та да строи такъм огромен палат в ботевградския Ж. К. "Саранск". Става дума за същото синче, което през 1990 година бе хванато в кражба, и заради което тогава Павката Димитров, по онова време назначен от шеф на ДС за Началник на МВР Ботевград.
Криминална фамилия, това е. Нека някой се опита да ме обори.
Всъщност имам едно обяснение защо Павката ни призовава да не даваме пари на полицаи. Може би той иска да ги даваме направо на него.

--------------------
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Павлине, тъпако! И ти и аз знаем, че на живота ми няма да бъде посегнато, докато държа една информация. Обаче знаеш ли, имам изненада за теб. Знам, че четеш тоя форум, казаха ми. Затова се обръщам така директно към теб, деградант такъв. Каква е изненадата? Изнената е, че онова, което търсиш по заповед на твоите господари в един момент може да се окаже достояние на всички, когато сам реша, че не си струва повече да живея. А както е тръгнало, този момент няма да е далеч. Разбираш за какво говоря, нали?
И само един въпрос. Кой и защо запали манастира край твоето родно село Гложане, Тетевенско? Какво изгоря при пожара, какво бе откраднато и какво НЕ бе намерено? Хайде, влечуго, отговори ми, ако можеш.

--------------------
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Аз не знам дали някой си дава сметка за важността на информацията, която изнасям. Аз не знам дали някой си дава сметка на какви рискове се излагам, като давам тази информация, като я правя публично достояние. Но фактът, че всички мълчат, и че никой нищо не казва трябва все пак да ви говори нещо. Вземете отношение, защото колкото повече хора говорим по въпроса, толкова по-трудно ще бъде да ни запушат устата. В противен случай се опасявам, че ще запушат моята уста, а някои тук ще почнат дискусии за секса на птичките и пчеличките.

--------------------
PM
buden
Quote Post

Участник

Съобщения: 199
Участник # 1 389
Дата на регистрация: 12-March 08

Елтимире, предполагам че се ядосваш на тези които са по "високите етажи", защо не говорели и си мълчели. Ами нали сме разисквали не един път, че за нищо не стават 90% от тях да речем.

Ако очакваш хората които са тук да говорят, виж тогава и аз се чудя!
От 1565 регистрирани потребители да проговорим тук 100 души поне. Това обаче не се вижда, няма го. Явно има разочаровани наистина. Чудя се и аз в този случай, какво ли ги е отблъснало?
PM
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Четох темата във форума на оня вестник.Чета я и тук.Тази сутрин в просъница/признавам/ слушах павката при коритаров.От просъницата ми остана гадното убеждение,че този следва линиятя на Партията-вече не е нужно и кавички да слагам.Ами да го духа павката,като и бойко тиквата,както румен путката,и изобщо,за всички трее да има една огромна свирка-като им свирне-да им пищи и на оня свят!
Нямаше да се включа,ама хайде,нали се знаем с Ангел кои сме,да отгърмявяме заедно...
Вие,приятели,които търпите на страх-вас питам:докога ще търпите на страх?!
Не е важно как ще се мре.Как ще се рита,е въпросът...
Ангеле,вече не се сърдя.Но по-добре е да си кореспондираме оттука,...Приятелю!
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Относно изгорелия манастир, мога само да кажа, че ако това им е метода на търсене скоро неопожарен манастир по тези земи няма да остане...! Само се питам тези главочи от дето са хванали по гори и манастирски ливади и не внимават като си играят с кибрит, дават ли си сметка аджеба какво си докарват не само на техните глави ами и на целите си родове...?! А тези дето ги пращат, вярват ли си, че на тях и на близките им ще се размине...?! За справка да гледат какво се случи на най-голения син на Симеон....ТАНГРА НИТО ЗАБРАВЯ, НИТО ЗАБАВЯ...! А що се отнася до т.нар. "Сиви вълци" или по-точно РЯЗАНИ МАСТИИ ще добавя, че им тече пясъка и на тях, дори и сигнала на Сидеров до ДАНС относно връзките на Доган и ДПС с турското разузнаване да е поредния кьор фишек за отвличане на вниманието, на едни хора вниманието им е все така добре привлечено, а в този бизнес много внимание не е на хубаво.... Почват да изчезват хора, да стават странни катастрофи и още един куп работи...
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

В броя си от 30 август 2008 г. местният "Ботевградски вестник" съобщава, че Павлин Димитров е предложен на поста главен комисар на МВР. Тоест дава му се чин генерал. Публикувана е и служебната биография на Павката. Обаче са пропуснати две подробности:
- Че навремето Димитров си даде оставката от поста Началник на Районното управление на МВР Ботевград заради кражбата, в която хванаха сина му. Че след като си даде оставката работеше като адвокат и следваше /Едва тогава!/ право.
- Пропуснат е и фактът, че Павлин Димитров през годините на Перестройката беше Началник на Държавна сигурност Ботевград.
Явно в бившата ни държава лъжата се е настанила здраво. Утре същият, с извинение вестник може като нищо да напише, че Павлин Димитров няма нищо общо нито със "Сивите Вълци", нито с палежа на жилището ми през юни 2006 година.
Павлине, не се чуди защо хората нямат доверие на такова бандитско МВР, в което ти си Главен секретар. А вие, приятели не се чудете защо върху територията на бивша България се появи това бандитско чудовище, наречено РъБъ.

--------------------
PM

Topic OptionsСтраници: (8) 1 2 [3] 4 5 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020