Движение “Воини на Тангра” | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) |
Предложение към Админа
iss |
Публикувано на: 24.7.2008, 7:42
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
...само в горния ляв ъгъл са 11 или повече... |
||||
Публикувано на: 27.7.2008, 0:12
|
|||||||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Хайде кажи според теб колко са и да почваме разбора... |
||||||
Публикувано на: 9.11.2008, 23:52
|
|
Админ,имам едно актуално предложение,точно по темата!
ОТКЛЮЧЕТЕ ТЕМАТА "ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА МАХАНЕ БАН НА УЧАСТНИЦИ". |
Публикувано на: 15.11.2008, 0:42
|
|
Както вече споменах в една тема,предлагам анкетата ми поместена в този раздел да бъде заключена или изтрита предсрочно.По преценка на Екипа.
---------- Не желая да нагнетявам напрежение по никакъв начин,но оставам на позициите си,посочени в последните ми няколко поста. |
Публикувано на: 2.2.2009, 16:24
|
|
Предлагам сайтът "АФЕРА БГ" да бъде включен към Приятели.
http://afera.bg/ Макар и скоро да навърши само една година,този сайт зае ключови позиции в нета и е добре и ние да го рекламираме и по този начин да дадем нашата подкрепа към авторите му. |
Ognia |
Публикувано на: 5.2.2009, 10:05
|
Читател Група: Участници Съобщения: 27 Участник # 1 706 Дата на регистрация: 30-November 08 |
Често пъти тоя форум е бил огласян от закани за разправа, заплахи от всякакъв вид и т.н. Това е признак не за мъжество ,а за недостатъци в характера. Обръщението ми е към всички пишещи в този форум. Спокойно и аргументирано защитавайте позициите си и пазете правото на другия да има свое мнение, което съответно той трябва също да аргументира сериозно.
А иначе отговора ми звучи така. 4.02.2009 г. Да се хапем. В туй ли ни е силата. Да се чепкаме за дребните подробности България загива! Милата! А ние се разпадаме на общности. Мнение, чие било безкрайно важно. На „самочувствия „ с подплата, като хартия Друг някой си пък бил копеле продажно. Разбрахте ли: Ние не сме партия. Човека не е трайно еднозначен и Времето го мачка в центрофугата. На злото пътят лесен е обаче загърбиш ли го, ще остане другото. Уж всички знаем тия прости истини, а егоизма ни си прави лошите шеги Направи това, което се изисква: И Времето над теб ще се смили…. |
Grenadier |
Публикувано на: 10.7.2018, 5:32
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 4 Участник # 49 309 Дата на регистрация: 10-July 18 |
Имам препоръка към Администратора,ако е възможно,да се направи нещо по въпроса с форумните ни аватари.Опитвах да кача снимка,но разбрах,че тя не е съвместима с условията.Ако е възможно,нека бъде увеличен макс. размер за снимка,защото повечето изображения,от Google,например,надхвърлят позволения размер.
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 10.7.2018, 19:33
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 578 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Ще видим какво може да се направи по въпроса и дали техническите възможности на сайта, позволяват това. |
||
Страници: (2) 1 [2] |